Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παναγιωτα κανονιστε!

ο παιδοτοπος μμμμμμμμμ αχαρακτηριστος!

εγω τελευταια πηγαινω λιλιπουπολη στο Ιλιον....πολυ καλος παιδοτοπος!

ΑΞΙΖΕΙ!

εμεις εχουμε σαμσουνγκ

ηταν η 2η που πηραμε στο γαμο

η πρωτη ηταν σονυ...δεν την ξεπακεταραμε αμεσως αλλα μετα πο 12 ημερες και ηταν σπασμενη η οθονη!

δεν αναγνωριζε κανει ςτο λαθος και φυσικα δεν αξιζει να την επισκευασεις!

απο την σονυ μας εδινα εκτπτωση 20% στο τελευταιο μαντελο....δηλ. εβγαινε 3 φορες απο ειχαμε παρει την 2η!

τελικα πηραμε την σαμσουνγκ αλλα 32αρα οχι 37 που ηταν η προηγουμενη γιατι τοσο σηκωνε η τσεπη μας!

ως τωρα πολυ καλη!

χταποδομακαροναδα!!!!!!!!!!!!

αχ θεσσαλονικιες δεν παιζεστε!

συνταγη............ τωρα!

σιδερωσα 3 πλυντηρια σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα και τωρα ηρεμω!

εφτιαξα πορτοκαλοπιτα για τη πεθερα!

η κορη στην πυλωτη σκαλιζει το χωμα απο τον κηπο...ααααα ξεριζωσε και ενα φρεσκοφυτεμενο μαρουλακι...και φρικαρε η μαμα!

κανω λιστα για το σουπερ μαρκετ....

την δινω στον Π. και τα φερνει....!

Δημοσίευση

εγω ανοιξα φυλο και εκανα πιροσκι με γεμιση της φαντασιας μου τα μισα και τα υπολοιπα με λουκανικο

ο αντρας μου τηγανιζει κοτοπουλο με πατατες και ο μικρος τρωει το μπιφτεκακι του!!!

αν ειναι καθαρισμενη ειναι οκ!!!

Δημοσίευση

απορω πως τηγανιζεται τσιπουρες,μπριζολες κοτοπουλο κτλ..

εγω μονο πισια κ σνιτσελ κανω τηγανι..δε μαρεσειτ τηγανητο..

α κολοκυθακια κ μελιτζανες εννοειται τηγανητο :mrgreen::mrgreen:

επισης τα φαγητα μου ειναι αναλατα..σχεδον..κανεις δε αρεσειτ ο φαγητο μου :lol::lol:

να φανταστειτε στη μονη σαλατα που βαζω αλατι ειναι η αγγουροντοματα..

επισης στα αυγα δε βαζω :roll:

βυκι πανω κατω με τη μαμα σου μενεις?

αχ κ γω σημερα φασινα :twisted: τα πανω πανω :D

αναστασια βρηκε τη ορεξη του ο σπαιρους???????????

μαριαιωαννα κ μεις τσιπουρες σημερα..

ιχθυοτροφειου φυσικα(συμεπθερα :roll::roll::roll::roll::roll: ) :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μια φορά που είχε πάει Χίο ή Κω ο Γ για μια μέρα στη δουλειά

έφερε τσιπούρες πελαγίσιες που σπαρταρούσαν μόλις είχαν βγει από τη θάλασσα..

Τέλειες ε καμια σχέση με αυτές που τρώμε.

Αχ μ αρέσει το τηγάνι πολύ και είναι και ανθυγειινο

τεσπα

θέλω πισία

κατέβασα συνταγή αλλά αφού έχουμε την πόντια εδω για πες Θούλη

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!

Πού είναι οι φωτο από τη συνάντηση;;;;;

Άντε βάλτε καμία να σας καμαρώσουμε!!!!!

Μπεκρούδες!!!!

Βρήκα την αιτία του κακού....

Βγάνει δόντι...

Χθες βράδυ πάλι είχαμε ιστορία με την Ειρήνη και τελικά την ανέλαβε ο Δημ γιατί εγώ δεν άντεχα.

Το πρωί ξύπνησε κλαίγοντας και έλεγε 'Πονάει ο πωπό μουυυυυ' :(:(:(

Έχει απίστευτο σύγκαμα. Την άφησα ανοιχτή γαι ένα 2ωρο και τώρα την πασάλειψα με μελάνι και της φόρεσα υφασμάτινη πάνα για να ηρεμήσει λίγο...

Έλπίζω να βγουν όλα καινα ησυχάσουμε....

Θεσ/νικιές το αυριανό ισχύει!

Θα ανεβάσω και το θεματάκι.

Μαρία μια χαρά τρώγεται. Αλλά τηγανιτή;;;; Θα γίνει πολύ βαριά. Κάντην στο γκριλ στο φούρνο ή σε κανένα τηγάνι αντικολλητικό..

Θου οι λουκουμάδες έγιναν μούρλια!!!!!

Έφαγα έναν κουβά!!!

Παναγιώτα κάνε καμια δουλειά ρε συ...:lol:

Argi, Βίκυ, Αναστασία τα φιλιά μου!

Δημοσίευση

νατασα ρωτα τον μπαμπα σου αυτο που σε ειπα για τη δευτερα...επισης ρωτα τον πως καταλαβαινεις αν ειναι ελευθερας ενα ψαρι η ιχθυοτροφειου..

χθες που πηρα ψαρι απο ενα στη λαικη (απο κει περνω ως συνηθως)

εχει ελευθερας λαυρακι/.κ τον ρωτησα τη διαφορα κ λεει η ελευθερας ειναι πρασινες :mrgreen:

παλι δε καταλαβα :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Θα κάνω αποκλειστικά και μόνο για σένα για να μη μου τη λες...

Παλιοσυμπεθέρα....

Τί ορίστε;;;

Κρύους να τους φας;;; :lol::lol::lol:

Τα ψάρια ιχθυοτροφείου δεν έχουν σχεδόν καθόλου λέπια. Ενώ τα αλανιάρικα είναι τίγκα.

Η αλανιάρα τσιπούρα συγκεκριμένα έχει στο μάγουλο μια ροζ-πορτοκαλί βούλα που η ιχθυοτροφείου δεν έχει.

Θου θα τον πάρω και θα σε πω...

Μαρία να σαι καλά!

Δημοσίευση

thouli ναι ολοι εδω μενουμε!

ισογειο η μαμα

1ο εμεις

2ο-3ο οι αδελφες μου!

η μαμα στο ισογειο παρακολουθει τα παντα!

απο τι ωρα ηρθαμε , αν ξεχασαμε κανενα φως αναμενο ως ποσες σακουλες ψωνισαμε απο το σουπερ μαρκετ....και καταφερνει να μας βγαζει απο τα ορια μας!

αλλα την εχουμε συνηθησει!

εγω ειμαι ασχετη απο ψαρια!

αντε καμια ψαροσουπα η κανα ψαρι πλακι....

η βακαλαο που ειναι και ευκολος

ανετα με πιανει κοροιδο ο ψαρας...δεν ξεχωριζω το ενα με το αλλο...ουτε αν ειναι φρεσκα!

εσεις ειστε αστερια!

Δημοσίευση

Τις έκαψα :evil:

Ναι θέλω πισία

Είδα συνταγή αλλά μου φάνηκε πολύ απλή χωρίς τιποτα γίνεται η ζύμη?? :roll: Νερό και αλέυρι?? και κάτι ακόμη που δε θυμάμαι

Κι εγώ θα ήθελα να μένω πάνω κάτω με τη μαμά μου

ζήλεψα

Δημοσίευση

Να σας πω ένα πρόβλημα που έχω?

Δε μπορώ να φάω κρέας ή ψάρι που το έφτιαξα εγώ

Το σκέφτομαι πως ήταν ωμό και αναγουλιάζω

Αλήθεια δε μπορώ και τώρα σκέφτομαι πάλι νηστική θα μείνω :(

Τις κοιτάζω τις τσιπούρες και :ymsick:

Δημοσίευση

ρε μαρια μπορεις αν φας το γυρο αλλα οχι το δικο σου??????????μπα δε καλο σου... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω στη ζυμη βαζω κ γαλα μαγια αλευρι ζαχαρη νερο αλατι..αν θυμαμαι καλα

θα στη στειλω με πμ καποια στιγμη

Δημοσίευση

χθες βαδυ εβγαλα κρεας να ξεοαγωσει νομιζιντας οτι ειναι χοιρινο!

αλλα δεν ηταν....ηταν κοτοπουλακι σε μεριδες...

ατιμο χοιρινο....που ησουν και δεν σε βρηκα?

τελικα το κανω στο φουρνο με χυλοπιτες

και ειχα κοψει και τις πολυχρωμες πιπιριες...!

Δημοσίευση

• Για να ξεχωρίζετε την τσιπούρα ιχθυοτροφείου: το δέρμα της είναι πιο σκούρο και δεν λαμπυρίζει, όπως της αλανιάρας. Οι τσιπούρες ιχθυοτροφείου είναι σχεδόν ισομεγέθεις, 500 - 600 γρ. Ακόμα και όταν μερικές είναι μεγαλύτερες, έχουν πρησμένη κοιλιά (σαν να έχουν ένα μικρό αυγό χωνεμένο μέσα στην κοιλιά τους - αυτό είναι λίπος). Αρκετές φορές οι ταβέρνες προσπαθούν να ξεγελάσουν τους πελάτες, πουλώντας μεγάλες τσιπούρες ιχθυοτροφείου για αλανιάρες, χρεώνοντάς τις και αναλόγως!

διαβαστε όλο το άρθρο εδώ

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a ... 005_128153

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! :-*

Θου οταν λες θα πατε 2 του μηνα εννοείς Γενάρη? Ειδα οτι ξεκινάει 3 Δεκέμβρη γι αυτο σε ρωτάω... :)

Εγώ σημερα μαγειρεψα γιουβετσάκι με ατομικά ρολά απο κοτόπουλο. Έτοιμα τα πήρα τα ρολά εννοείται..

Απο το πρωί εκανα δουλειές.. πηγα στο σουπερ μαρκετ με τον μικρό, εφαγε τα παντα όλα που του δινανε εκει στους πάγκους, ψήνανε τοστ, κεικ, διναν χυμούς, δικίμασα και εγώ εναν καφέ που ηταν φανταστικός αλλα δεν θυμάμαι τι γευση ηταν.. Ηταν πάντως Dowe Egberts... Γυρισαμε και επεσε για υπνο μέχρι να μαγειρέψω και γω και να χαλάρωσω..

Συμπεθέρα ηταν και η Σίσσυ μαζί χθες που δεν είναι έγκυος.. Περάσαμε τέλεια και πραγματικά κορίτσια πήρα πολύ θετική ενέργεια και γενικά σήμερα αισθάνομαι κάπως αλλιως... Thank you so much!

Παναγιώτα εμείς έχουμε Sony Bravia kdl40ex700 40 ιντσών, έχει wireless internet και ενσωματομένο application για youtube, για τα ζουζουνοβιντεάκια που λέγαμε... [smilie=toothy4.gif] Με εχει σώσει για όταν έχω δουλειές...

Φιλάκια σε όλες κορίτσια!

Σημερα θα έχω ενα ζευγάρι σπίτι για να δουμε καμια ταινία και λέω να πάω βιντεο κλαμπ.

Ξερετε κανα καλό εργάκι, όχι συναισθηματικές κομεντί και αηδίες, καμια κωμωδία, περιπέτεια και τετοια???

Δημοσίευση
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!1

γιωτα αληθεια εφαγες κ γυρο κ σουβλακι?????????? :shock::shock:

α τωρα εισα στο ιντερνετ στη δραμα το πανυγυρι ειναι μεχρι 7 του μηνα..

εγω κανω ονειρα για 2 του μηνα,...γιωτα παμε ολοι μαζι κ οποια αλλη μπορει?????????????????/

μην φαντασετεις μεγεθος Θεσσαλονικης,Αθηνών ίσως... το ένα τέταρτο του σαντουιτς οπως το ξέρεις...

Δημοσίευση

γεια σου Ελευθερία!! εμεις ειδαμε την περασμενη εβδομαδα το νησι των καταραμενων με τον ντικαπριο,εγω ισως παω α δω το χαρυ ποτερ σημερα στον κινηματογραφο ,θα εξαρτηθει απο το γειτονα εαν ερθει για παρέα!και εμεις θα παμε Ονειρούπολη Δράμα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...