Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο9

Recommended Posts

• Απαντήσεις 842
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσάκια μου δεν μπήκα σήμερα για να είμαι ξάπλα, αργία για μας βλέπετε.. :)

ευχαριστώ για τις ευχούλες σας, ευχομαι να είναι όλα καλά, γιατι κάποιες στιγμές όπως τώρα έχω πονάκια περιόδου, δεν με χαλάει τόσο αυτο όσο το στήθος που το ζουλάω κ δεν πονάει όπως πριν 2 μέρες.................το έχω πεθάνει!!!!!!!!!! :lol: θα δούμε , εύχομαι αυτη η Πέμπτη να είναι η πιο ωραία Πέμπτη της ζωής μου.

papitsa, υπομονή ματάκια λίγες μέρες είναι ξέρω ξέρω ......καλή μας υπομονή και με 1 + 2 μωράκια.

Κατερινακι μου καλά έκανες αν θες να σου φύγει η όποια αγωνία, είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα είναι έτσι κ αλλιώς.

Φιλάκια , μαγείρεψε ο καλός μου κ με φωνάζει........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ Nikol, καλή επιτυχία και σε σένα. Ελπίζω ο Θεός να είναι μαζί μας και να μας δώσει αυτό που τόσο πολύ ποθούμε. Το ίδιο ισχύει φυσικά για όλα τα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μανούλες.

papitsa m ante upomonoula mexri tin pempti koritsaki m!

euxomai ola na pane teleia kopela m!

nikol m ante 1 mera exei meinei!kala apotelesmata glikia m!eilikrina na exeis to pothito apotelesma kai me dipli i kai tripli xara:)ola teleia na s pane koritsaki m!eisai sti skepsi m giati ap tin arxi tis diadikasias milame kai se niwthw!

re kateriniw ti egine me ta apotelesmata tis xoriakis?

zaxarenioula m edw eisai i leipeis?:)

Kαλησπερα κοριτσια. Μπηκα το μεσημερι απο τη δουλεια και σας διαβασα αλλα δεν προλαβα να σας γραψω.

Papitsa ΚΑλή επιτυχια σου ευχομαι. Με μια τεραστιαααα χοριακη! Και στη Νιψολ μας φυσικα. Αντε αντε εφθασε η μερα. Μεθαυριο θα μαθουμε τα νεα και ευχομαι να ειναι τα καλύτερααααα μαναρακι μου!

Κοριτσακι84 πως πας???

Σας ευχαριστώ πολύ όλες και ανταποδίδω τις ευχές. Με μένα συμβαίνει το παράξενο, να μάθω αποτέλεσμα 21 μέρες μετά την ωοληψία και 17 μετά την εμβρυομεταφορά! Ελπίζω το γεγονός ότι δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα (ούτε έχω τέτοιες ενδείξεις), να είναι ο πολύ καλός οιωνός που περιμένω!

papitsa m ante upomonoula mexri tin pempti koritsaki m!

euxomai ola na pane teleia kopela m!

nikol m ante 1 mera exei meinei!kala apotelesmata glikia m!eilikrina na exeis to pothito apotelesma kai me dipli i kai tripli xara:)ola teleia na s pane koritsaki m!eisai sti skepsi m giati ap tin arxi tis diadikasias milame kai se niwthw!

re kateriniw ti egine me ta apotelesmata tis xoriakis?

zaxarenioula m edw eisai i leipeis?:)

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό η θετική σας ενέργεια μου δίνει αυτοπεποίθηση. φιλάκια.

papitsa νομίζω μάτια μου ότι είναι πολλές οι μέρες, πρέπει να είσαι, το πιστευω.

Εντάξυ τα φάρμακα καθυστερούν καμιά φορά αλλά δε νομίζω τόσες μέρες....όλα καλά θα δεις.

Γεια σου Νικολακι. Το πλανο το εβαλα αλλα για τον καινουριο χρονο, οποτε τωρα ξεκουραζομαι!!Ειπαμε να μην κανουμε τιποτα βιαστικα αυτη τη φορα. Οχι οτι θα το αφησω και πολυ μη νομιζεις. Κατα τα μισα του Γεναρη με βλεπω να ξεκιναω αλλα προς το παρον δεν θελω να το σκεφτομαι (αν και το σκεφτομαι συνεχεια). Απλα μου εχουν τεθει και καποια αλλα διληματα σε περιπτωση που αποτυχω παλι οποτε το βαρος για εμενα ειναι ακομα μεγαλυτερο.

Anyway αρκετα με εμενα. Ειπαμε εγω θα σας ζαλισω με το νεο έτος!!! Τωρα εχουμε τα θετικα να περιμενουμε απο εσενα και απο όλες τις κοπελες που προσπαθουν και ευχομαι να ειναι παρα πολλά!!!

Και που θα παει θα ερθει και το δικο μου...

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!Η χοριακη μου ανεβηκε 5.5 φορες επανω απο την Παρασκευη!!!!!!!

Αχ ελα Σαββατο ελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικολ μου θετικη σκεψη σημερα το βραδυ και αυριο επισης η μερα θα ναι δικη σου καλη μου!!!!!!!!!

αααχχχχχχχ ανυπομονω πολυ που σας ακουω να σαστε τοσο χαρουμενες!!!!! αντε να περασει και αυτος ο κυκλος να δω και γω ενα δικο μου φασολακι στην κοιλλιτσα μου!!!!! αντε να δουμε βγες και συ 2010 να αρχισσω τις ενεσουλλεσ μουυυυυυυυυ!!!!! αφου θα ναι σιγουρακι και θετικο τι περιμενουμε?????? προχωρατε οι μερες αντεεεε αντεεεε και ειμαι χαρουμενηηηηηη χεχεχεχεχχεχ :lol::lol::lol: ετσι οπως παω θα το κανουμε πριν την εξωσωματικη απο μονοι μας χεχεχεχεχεχε χαρηκα κοριτσακια μου πολυ για ολες και παπιτσα μου εισαι εγκυος αυτο να σκεφτεσαι συνεχειααααααααα!!!!!!! χαιρομαι για σενα !!!!! :P

Καλημεραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεμ ετσι να σαι θετικη κ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακι μου τι κανεις???

Νικολ μου λιγο ακομη εμεινε...και ερχεραι το θετικοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!11

Γιωργο σε συγχωρουμε κ σε περιμενουμε δριμυτεροοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπολοιπα κοριτσουδια που ειστεεεε???

Καλημέρα στην παρεούλα την όμορφη... :o)

Κατερινάκι για τους άλλους έχω διαίσθηση καλή, ήμουν σίγουρη ότι θα πας καλά.

υπόλοιπα μανάρια τι κάνετε?

Καλημέρα στην παρεούλα την όμορφη... :o)

Κατερινάκι για τους άλλους έχω διαίσθηση καλή, ήμουν σίγουρη ότι θα πας καλά.

υπόλοιπα μανάρια τι κάνετε?

Κ γω εχω για σενα...και συνηθως δεν πεφτω εξω!!!!!!

Μην σε βλεπω down ομως..θελω να σαι θετικη και πολυ χαρουμενηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυριο θα παρεις το καλυτεροδωρο για την γιορτη σου!!!!!!

Βασούλα μου ξεκουράσου τώρα κ θα έρθει ο καιρός περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Ολα θα γίνουν θα δεις κοριτσάρα μου. Τώρα περνα καλά και θα έρθουν κ τα καλύτερα.

Girl ευχαριστώ κοριτσάκι μου.

Ναι Κατερινάκι μου με έχεις επηρεάσει που ήσουν χαλαρή κ για πρώτη φορά σκέφτομαι χοριακή κ δεν τρέχω τουαλέτα :lol::lol: , αισιόδοξη είμαι αλλά φοβάμαι να το λέω....ο άντρας μου δε στο σπίτι μου λέει συνέχεια, μωράκια τι κάνετε??

Χαιρομαι Νικολ μου!!!!!!Ετσι σε θελω θετικη χαλαρη..πιστεψε με σε εμενα επαιξε πολυ μεγαλο ρολο...κ γω αγχωνομα ευκολα και πολυ..να χτες που ξερω οτι ειναι θετικο οτι ανεβαινει μια χαρα πηγα απο μονη μου κ ξανακανα...και μεχρι να βγει το αποτελεσμα???καταλαβαινεις...

κ ακομη δεν εχω καταχαρει..περιμενω τον υπερηχο σαν τον Χριστο!!!!!

Βλεπεις οποιος εχει καει στο χυλο φυσαει κ το γιαουρτι που λενε!!!Αν κ δεν εχει καμια σχεση με την προηγ εγκυμοσυνη αυτη!!!!πα ρο λα αυτα περομενω το σαββατο..και παρολο το αγχος μου το λιγο που εχω παλι σκεφτομαι θετικα!!!!

Ξερεις ο γιατρος μου την ημερα της εμβρυομεταφορας μολις μπηκε μεσα γελαγα με τη μαια και μου ειπε..

Ετσι να σαι γελαστη χαρουμενη για να βρουν τα εμβρυα ενα χαρουμενο ησυχο περιβαλλον και να μεινουν!!!!!

Και ειχε δικιο...

Γι αυτο κ συ να σε γελαστη και χαρουμενη..ναι πεις ναι τα χω καταφερει αυτη τη φορα!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και στον χαζομπαμπά! Ουφ, μόνο η σημερινή ημέρα έμεινε. Μετράω ήδη 21 μέρες από την ωοληψία και 17 από την εμβρυομεταφορά. Περίοδος γιοκ, ούτε καν πόνοι. Πιατεύω πως αύριο θα έχω τα ευχάριστα, μακάρι Θέε μου!

na mai k egw:)

mem m me tin aisiodoxia tha ta kataferete prin tin exwswmatiki!tha to deis:)

nikolaki m ante perimenw k gw mazi s k tha xarw san k se xerw xronia twra!anipomonw k gw mazi s!na to xereis!ola tha pane teleia kopela m!eimai sigouri!

katerinaki ante kai se 3 meroules tha deis to/a sporaki/a sou!ti wraiaaaaa:)

zaxa m?ma p eisai simera?:)

Κατερίνα μου, μπορεί και ναι, μπορεί και όχι! Όπως είπα, σε μας ο γιατρός είπε να πάμε αύριο να μας δει και εφόσον δεν θα έχω αδιαθετήσει ισχυρίστηκε ότι θα μπορέσει να δει τον σάκο, οπότε δεν θα χρειαστεί χοριακή. Αν πάλι δεν καταφέρει να τον δει, θα κάνω αναγκαστικά. Πριν λίγο που μίλησα μαζί του, εμφανίστηκε σχεδον βέβαιος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, αν δεν πετύχει η θεραπεία η γυναίκα αδιαθετεί το αργότερο 14-15 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά και σε μένα έχουν περάσει 17. Επίσης, έχουν περάσει 20 μέρες από την ωορηξία. Άρα, δεδομένο ότι στο παρελθόν δεν είχα σχεδόν ποτέ κύκλο πάνω από 28 μέρες, είναι πολύ αισιόδοξος. Εγώ πάλι, κρατάω μικρό καλάθι και αν δεν το δω δεν θα το πιστέψω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...