Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο εμενα!!!κανει τρελο κρυο και εχει πολυ αερα!!!ειμαστε με τα κλιματιστικα αλλα ευτυχως κ το δικο μας σπιτι εινια ζεστο!!!κοριτσακια αφηστε τι επαθα..εχω εδω και 2 μερες διαρροια!!!δεν αντεχω αλλο..στην αρχη νομιζα οτι ειχα συσπασεις αλλα τρωω λαπα και παιρνω buscopan συμφωνα με τον γιατρο!!!ο μπεμπης καλα κλωτσαει και την βρισκω...τωρα ετοιμαζομαστε να παμε σε παιδοτοπο..

τελικα το σκυλακι την γλυτωσε για λιγακι ακομα... :P αυριο και μεθαυριο ο νικος καθεται αμην αμην αμην!!!

φιλακια ομορφιες

Δημοσίευση
χχαχαχαχαχα!!κ μενα το ιδο κανουν!!ασε που καμια φορα που βιαζομαι τα φιλαω οπου βρω να του ςπερασει κ μου λεει οχι εκει πιο περα!!!χαχαχα!!! :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: ναι εχουν πολυ πλακα τωρα εκει που ηταν ξαπλωμενος ηρθε κ μου λεει μαουλα μπουμ καε μου μασαζ :shock::shock::shock::shock::D:D:D:D:lol::lol::lol: θα με τρελλανει μου ρχετε να τον φαω

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: καλε εχουν περασει 2 ωρες που χτυπησε απλα τωρα επειδη ειναι στο κρεββατι του κ πρεπει να κοιμηθει τα θυμαται ολα τωρα σηκωθηκε να μου πει για το παρτυ αυριο της ερη

τον τρωνε τα δρομολογια :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...