Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ερη μου τελικα εφτιαξα ενα μπισκοτογλυκο με κρεμα κ ινδοκαρυδο πολυ ελαφρυ κ δροσερο δεν τη εφτιαξα τη πορτοκαλοπιτα γιατι ο νικος δεν τρελλενετε οποτε λεω ας την!!!!!!!!!! τι κανετε εσεις???

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημεραααα κοριτσιαααα!!!τι κανετε???σημερα κ αυριο εχει ρεποοο ο σπυροοοςςς!!!!!!τι καλααα!!!!!!χτες ειχαμε παει σε κατι γενεθλια!!!τελεια περασαμε!!ειδικα τα παιδια ελιωσαν στο παιχνιδι!!! :P:P

εσεις τι κανετε???

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσουδιαααααααααααααααααααααααααααα

τι κανετε???εμεις καλα ο χαρακης πηγε βολτα στη γιαγιαααα κ ο νικος μου μου φτιαχνει πιτσαααααα :D:D:D:D παλι ζεστη επιασε δεν παλευετε

τι θα κανετε σημερα???

αντριανακι αντε θα το ευχαριστηθητε το μπαμπας σας καλα να περασετε κ να κανετε πολλες βολτουλες!!!!!

Δημοσίευση

χαχα, σου εχω πει οτι εισαι απο τα πιο γλυκά παιδιά που έχω γνωρίσει ε? Εισαι ατομάρα! :x

Μην νομίζεις οτι δεν θέλω να ανέβω,, θέλω αλλά... εχω πολύ βάρος επάνω μου και δεν σηκώνω κεφάλι με τιποτα..

Δημοσίευση

:x:x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::D:D:D:D8-}8-}8-}

με σκλαβωνεις κ ανταποδιδωωωωωωωωωωωω κοριτσαρα κ επειδη μ αρεσει που εισαι τυπακι τρελοοοοο θελω να σου πω THINK POSSITIVE κ ολα θα γινουν ....

κανε υπομονη κ ουρανος θα γινε πιο γαλανος....

κολλησα με τα στιχακιαα θα επανελθω σε λιγο για να σου ανεβασω το κεφιιιιιιιιιιιιιιι :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Xaxa πως μάκρυνε έτσι το μαλι του Χαρη?

Πηγα λίγο τον μικρό στην πεθερά μου για να κάνω ενα μπάνιο σαν άνθρωπος..

θα παω να τον παρω σε λίγο...

Δεν βλέπω να πηγαίνουνε σημερα στο πανιγύρι δεν εχω καμια ορεξη..

Δημοσίευση

Τον τελευταίο καιρό βρε Έρη μου έχω πολύ δουλειά στο γραφείο και δεν έχω χρόνο να μπαίνω.

Βέβαια όσο μπορώ σας διαβάζω, μαθαίνω τα νέα σας.

Κατά τα άλλα καλά είμαστε. Και τα παιδάκια μου επίσης.

Φτιάξαμε και το παιδικό δωμάτιο, και τώρα το μικρό μου αντράκι έχει "μεγάλο" κρεβάτι!!! Με τι καμάρι το λέει... :lol:

Δημοσίευση

Ναι έβαλε, αλλά να σου πω την αλήθεια, επειδή ήθελα να δω παπλωματοθήκες μόνο δεν είδα καθόλου την έκθεση. Πήγα κατευθείαν στα υφάσματα και τελικά παπλωματοθήκες δεν βρήκα.

Τους πήρα μαξιλάρια μόνο.

Αλλά δε λέει Σάββατο να πηγαίνεις.

Δημοσίευση

Α! Αντε καλή μετάβαση.. Εγώ τον έχω σε κούνια, δεν τον βγαζω ακομη.. φοβάμαι ότι θα αλωνίζει και έχω και την γατούλα μου στο σπίτι.. Δεν εχω όρεξη για νυχτερινές περιπέτειες.. οχι ακόμη τουλάχιστον..

Ασπα μου γλυκιά, σε καληνυχτω, θα ξαπλώσω για ύπνο! Φιλάκια πολλα :-*

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΗ Κ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΕΓΩ ΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΤΑΙ:::0000

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!!ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΖΩΗΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Κ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΡΕΞΙΜΟ!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜHΤΡΑΣ :(:(

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 1 ΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!!!!!!ΤΣΕΚ-ΑΠ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΕΤΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ??ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ!!!

ΑΥΤΑ,ΣΑΣ ΦΙΛΩ......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...