Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ μ'αρεσε πάρα πολύ η συνταγή και οι φωτογραφίες σου Βικυ!

Ειναι τέλειες! Λέω και εγώ στην μάνα μου όταν μαγειρεύει κάτι καλό να μου στείλει βρε παιδι μου, και δινει το κινητό στον μπαμπά μου να βγάλει τις φωτος.. Και ο μπαμπάς μου ο καλιτέχνης βγάζει πάντα στην φωτό μαζι με το πιάτο και τις παντόφλες του απο κάτω!!! χαχαχα!!!

Ειναι τέλεια, σ'ευχαριστώ πάρα πολυ!

Περαστικά σας βρε με τα λαιμουδάκια σας!!

Δημοσίευση

χαιρομαι που σαρεσουν καποια στιγμη θα σου στειλω φωτο με κατι wrapper που φτιαχνω με κοτοπουλο κ honey mustard που θα παθεις πλακα δεν υπαρχει ανθρωπος που τα εχει φαει κ δεν εχει παθει ερωτα...

μπορει να ρωτησεις κ τη κατερινα απο εδω που τα εχουν δοκιμασει κ τους αρεσαν

πολυ ωραιο κρυο πιατο για παρτυ για μπυριτσες για ολες τις ωρες....

Δημοσίευση
χαιρομαι που σαρεσουν καποια στιγμη θα σου στειλω φωτο με κατι wrapper που φτιαχνω με κοτοπουλο κ honey mustard που θα παθεις πλακα δεν υπαρχει ανθρωπος που τα εχει φαει κ δεν εχει παθει ερωτα...

μπορει να ρωτησεις κ τη κατερινα απο εδω που τα εχουν δοκιμασει κ τους αρεσαν

πολυ ωραιο κρυο πιατο για παρτυ για μπυριτσες για ολες τις ωρες....

Ναι ναιιιιιι!!!! Την θέλω!! :x;;)

Τώρα έρχονται και Χριστούγεννα και θέλω τέτοια για μπουφέ και τέτοια!

Δημοσίευση

Ναι η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν είχα ξανακάνει. Αλλά απ'οτι είδα και τα παιδάκια παίξανε και ήταν πιο ήρεμα, γιατί όσο να είναι τα απογεύματα είναι λίγο πιο πολύ τσιτωμένα :roll::roll: και οι μεγάλοι είχαν μετά το χρόνο να ξεκουραστούν στο σπίτι τους με ηρεμία ;);) . Βέβαια μπορεί να είναι λίγο τρέξιμο την προηγούμενη γιατί πρέπει να τα έχεις σχεδόν όλα έτοιμα το πρωί, αλλά με λίγη οργάνωση όλα γίνονται ;););)

Δημοσίευση

γεια σας μανουλιτσες!!!!!!!!!!!καλε εγω σας αφησα στην σελιδα 3 κ σας βρικα στην σελ. 13!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!Κ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ..

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ 2 ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ!!!ΛΕΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ!!! ΤΕΤΟΙΑ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Κ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ(ΝΑ ΤΡΩΕΙ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.Κ.Α.)Κ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΟΣ ΒΡΕΘΟΥΣ!!!ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!Α,ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΕ ΟΥΤ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ!!!Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!ΘΕΛΩ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΔΗΝΟΥΣ,ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΙΚΥ ΤΙ ΦΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ???

JOANAKI TI ΜΩΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ??????ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝ ΣΟΥ!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ??????????

ΕΡΗ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΙΩΣΗ??

ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΥ???????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...