Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΛΥΚΟΜΑΝΟΥΛΕΣ.......VOL 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, ευχαριστώ πολύ. Θα πιω πολλά καφεδάκια στην υγειά σας ;);) . Θα προσπαθησω να μπαινω που και που αλλα από το χωριο λίγο χλωμό, αμα πάω σε κανένα ιντερνετ καφε.

Φιλάκια σε όλες. Θα τα πούμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΗΓΕΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ :shock:

Η ΜΙΚΡΗ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ...ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ...ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΕΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ 2ους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕς;;;ΠΑΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ..ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ...ΑΠΟ ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΚΑΤΑ ΜΟΝΟ...

ΒΙΚΑΚΗ;;;ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!!!ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ :oops::oops::oops: ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ;;;; :D

κοριτσακια αυριο παμε αθηνα τελικα οποτε θα με χασετε μια βδομαδα....το σαββατο βραδυ επιστρεφουμε παλι σπιτι και θα εχουμε μεγαλο ταξιδι..θα παμε και βεροια οποτε 8 ωρες μεσα στο νερο θεεεεεεε!!!!θα μου λειψετε και οταν γυρισω θα σας εχω και νεα!!!φιλακιαααααα

κοριτσακια αυριο παμε αθηνα τελικα οποτε θα με χασετε μια βδομαδα....το σαββατο βραδυ επιστρεφουμε παλι σπιτι και θα εχουμε μεγαλο ταξιδι..θα παμε και βεροια οποτε 8 ωρες μεσα στο νερο θεεεεεεε!!!!θα μου λειψετε και οταν γυρισω θα σας εχω και νεα!!!φιλακιαααααα

καλησπερααααα!!!!!!τι κανετε??καλα ουτε κατα διανοια δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα αυτα!!! :lol::lol:

οτι πηρε το ματι μου τωρα!!!

τονια κ φλωριαννα καλα να περασετεεεε!!!!!!!! :D:D

εμεις εδω τα ιδια!!!ααααα κ τα ιδια!!χαχαχα!!!!

καλημεραααααααααααα κοριτσαρες γυρισαααααααααααααα ανανεωμενη ;););););););)

τι κανετε????

εγω φτιαχνω τη τουρτα για το βραδυ κ σε λιγο θα παω να παρω το καμαρι μου τωρα εχω βαλει ζαζοπουλο στη διαπασων :D:D:D

σημερα εχω αγωνα δρομου...5 εχουμε βαφτισει κ 8 περιμενω κοσμοοοο :lol::lol::lol:

καλε ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσαρες μου!! Τι κανετε??

Ολα καλα εδω.Τα νεα μας τα ιδια.Σας διαβαζω καθε μερα αλλα ολο κατι γινεται και δεν προλαβαινω να σας γραψω.

Βασω καλως ηρθες στην παρεουλα μας και να χαιρεσαι τον μικρο σου.Ειναι κουκλι! Ειμαι η Ελενα,29 ετων,εχω μια κορουλα την Ειρηνη 2 χρονων και ειμαι εγκυος στον αδερφουλη της! :)

Βικακι να χαιρεστε τον μπαμπα σας! Να ειναι παντα γερος και να σας χαιρετε! Τι τουρτιτσα κανεις??

Εχω μια σπαριλα σημερα...δεν βοηθαει και ο καιρος.5 Βαθμους και βροχερος..Ευτυχως δεν εχω φαγητο και δουλειες να κανω και ετσι θα αραξω.Τα φιλια μου κοριτσακια μου.Ισως μπορεχω να γραψω το βραδακι παλι! :-*:-*:-*:YMHUG:

καλημερα ελενακι φτιαχνω με με κρεμα μπισκοτο σοκολατα θα βαλω καποια στιγμη κ φωτο....

πολλα φιλακια στην ειρηνουλα κ στη κοιλιτσα σου

geia sas koutsounitses!!!ti kanete?

bikaki...ananewmeni akouw...yeah...xaxa!ante simera san to veggo...xaxa~!!!kalo treksimo..kai kala na perasete!!

bikoulini mou emena apo oti me exei afisei na dw exei vgalei sxedon olous alla oxi oloklirous..twra vgainoune teleiws..kai xwnei olo to xeri mesa sto stoma.!!asta!apo muksa kai vixa allo tipota!to oti exei dekata einai kalo..oso gia tin koilitsa..ti na pw?mipws logw dontiwn tis ftaine ola..mipws den kanei megali posotita kaka?kai gi auto?o mikroulis kalutera toulaxiston?

tonaki mou kala na perasete!perimenoume neakia sas!!!

lenara ti kaneis?aragma akouw...polu swsti se vriskw...xaxa!twra pou mporeis giati an erthei kai to neo melos...des bikoulini..

oi upoloipes pou gurnate?

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΒΙΚΑΡΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ Ε;;;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Κ ΑΠΟΨΕ..ΒΑΛΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΜΟΥ;;ΠΩΣ ΠΑΣ ;;ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΝΑΥΤΙΕςς;;;ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΦΥΛΟ!!

ΛΕΝΑΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ!!ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΜΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ...

Η ΜΑΡΙΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΡΕΚΤΗ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΜΑΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ..Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩΣ...ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΙΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ :shock::shock::shock: Κ ΣΤΟ ΚΟΥΝΙΑΔΟ :shock::shock::shock: ... :? ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ;;;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;

ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΕΣΕΙΣ;;Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ;;ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΠΑΛΙ!

ΑΝΤΡΙΑΝΑ;;;ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;;ΠΟΤΕ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ;;

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

καλημεραααααα τι κανετε στολισαμεεεεεεεεε αντε καλες γιορτες να εχουμε ολοι..............

βικακυ τι κανετε πως ειναι τα παιδιαααα???

ξεκιναω να φτιαξω παστιτσιοοοοο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!!! :P

ΑΠΟ ΠΟΥ Ν' ΑΡΧΙΣΩ???

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΡΙΣΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!!! ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΥΔΙΑΘΕΤΗ Η ΤΣΟΥΠΑ ΣΟΥ!!!

ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ? ΤΙ ΝΕΑ?ΦΙΛΙΑ ΣΤ' ΑΝΙΨΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

ΒΙΚΑΚΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.00 Π.Μ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 18.30 ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟΦΥΛΛΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ ΕΤΡΙΨΑ!!! ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΤΡΑΒΑΓΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΚΟΥΠΙΖΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΜΙΜΗΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΜΟΥ... :lol:

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...

ΤΟΝΙΑ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ, ΤΡΩΣ ΤΡΩΣ??? :P ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΑΥΤΙΕΣ? ΞΑΝΑΒΓΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΑ? ΑΧ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΑΣΠΑΚΙ ΤΙ ΝΕΑ? ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ? ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΗΞΙΜΟ Ε?? ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ...ΤΟ ΝΗΣΙ...ΦΥΣΙΚΑ!!! :lol:

ΕΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?? ΒΟΛΤΑΡΕΤΕ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ? ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ? Ή ΕΔΩΣΕΣ ΚΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ??

ΒΑΣΩ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ...ΕΣΥ?

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΣΤΑΜΜΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ? ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ή ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ??

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Σ' ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Καλησπέρα μανουλίτσες μου! :x

Τι κάνετε?

Βικάκι μου στολίσατε ε? Μπραβοοοο... Εμείς όχι ακόμη...

ειμαι κομμάτια αυτη τη στιγμή.. δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου..

Δεν έχει καμια διαφορά για μενα το Σαββατοκυριακο απο τις καθημερινές.. στο τρέξιμο.. ανελέητα...

Σκατα.

Τελος πάντων...

Καληνύχτα !!! :x

Καλησπερα τσουπριτσες μου!!!!

Τι κανετε??

Αδερφουλα που χαθηκες ρε συ?? ανησυχησα! Εισαι μουρλοκομειο οντος!! :D ακου εκει και τις τεντες! Λια ειχες αυτες σε μαραναν! Φανταζομαι τι ωραια ατμοσφαιρα θα εχει το σπιτακι τωρα! Φιλακια στον ανιψιο μου!!!!!

Βικακι μου τι καλα που στολισατε και εσεις! Εγω μια και μια στο αλλο σπιτι τωρα.Το κακο ειναι οτι θα ειναι λιγες μερες πριν τα Χριστουγεννα και δεν θα τα χορτασω.Μου φαινεται θα εχω στολισμενα μεχρι τον Φεβρουαριο! :lol::lol:

Βικουλινι μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!! Και του χρονου με υγεια! Συνηλθε καθολου??

Ο μικρος καλυτερα ειναι?? Εισαι ηρωας ρε κοριτσι,στο ξαναλεω! Εγω δεν ξερω αν θα αντεχα...ευχομαι οντος ο μικρος να ειναι ησυχος γιατι με τα νευρα που εχω δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα...

Ιωανναρα μου ολα καλα?? Συνηλθες καθολου απο τις αναγουλες??

Ερι μου βαλε κωλο κατω και εσυ καλε! ενα ΣΚ εχεις τουλαχιστον απολαυσε το.Κανε και λιγο την κινεζα! :D Θα ανεβαιτε καθολου πανω τωρα στις γιορτες?? Φιλακια στον μικρο!

Οσο για το αραγμα που λετε,μην νομιζετε για εκεινη την ωρα ηταν μονο.αλλιως ολη μερα με την μικρη να κανω διαφορα συν το σπιτι,μαγειρεμα κτλ.

Τα φιλια μου σε ολες! Με φωναζει η ατιμη η σοκολατα παλι!! :P

καλημερουδια ομορφες τι κανετε???????

εγω μολις εφτιαξα ~o)~o)~o) κ τωρα παιζουμε με το χαρακη ευτυχως εχω παστιτσιο απο χτες κ σημερα δεν εχω τιποτα να κανω γιουπι

αντε καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...