Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Έκανα χθες κ ήταν αρνητικό! Ωστόσο χθες είχα τρομερές κράμπες στην κοιλιά, τσιμπήματα που πεταγόμουν και φούσκωμα. Και σήμερα έχω πονοκέφαλο συν κακή διάθεση. 😝 φαντάζομαι όμως θα είχε δείξει το τεστακι μου, τι να πω..
Καλημέρα κορίτσια πως είστε? Εγω ενα μπερδεμα αυτο το μηνα! Παρελειψα μια μερα να κανω τεστ ωορρηξίας την Κυριακή ημουν ολη μερα εκτος σπιτιού.Εκανα τη Δευτέρα και απο τη γραμμή κατάλαβα οτι το πικ ηταν την προηγούμενη.... Οπότε θεώρησα οτι οτι ηταν να γίνει έγινε. Χθες το απόγευμα και ενω είχα σταματήσει ολη τη βδομάδα τα τεστ λεω στο άσχετο δεν κανω ενα, μου ειχει απομείνει ενα τελευταίο. Και βγαινει θετικοοο...δεν ειχε περάσει το πικ. Ενταξει επαφες έχουμε γενικα ανεξάρτητως τεστ αλλα ημουν σίγουρη οτι εγινε την Κυριακή και το βρηκα μπροστά μου.
Καλημέρα! εγώ έχω το 2ο παιδ΄άκι μου με δανεικά ω΄αρια! μακάρι να ήξερα ποσο εύκολη απόφαση ήταν, ετσι θα γλύτωνα πάρα πολύ χρόνο και στεναχώρια.. Σκέψου πως εχουμε ένα παιδί με φυσιολογική σύλληψη που ήρθε εύκολα στα 38 μου και για το 2ο παιδάκι μας καταλήξαμε σε εξωσωματική στα 40-41 μου και τελικά αφού απέτυχαν όλες οι προσπάθειες και μου είπε ο γιατρός πως πλέον δεν υπάρχουν ωάρια (ειχα ΑΜΗ 0,05) προχωρήσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη στα δανεικά. Έβαλα ένα έμβρυο, έμεινα με την πρώτη έγκυος, είχα τις αγωνίες μου φυσικά αλλά με το που γεννήθηκε τα ξέχασα 'ολα! .. Δεν το έχω μετανιώσει στιγμή! Δεν το σκέφτομαι καν!, δεν τα διαχωρίζω. Τώρα που με έκανε tag η @RAM21 θυμήθηκα πως αχ ναι έχω παιδάκι με δανεικά! Ένα παιδί που το κυοφορείς και το γεννάς απλά με ένα άλλο ωάριο, ένα κύτταρο! τι σημασία έχει! η εμπειρία μου λέει, να το κάνεις εφόσον έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια σου, (λέω να εχεις εξαντλήσει τα περιθώρια σου μόνο και μόνο για θέματα βιοηθικής, όχι γιατί έχει διαφορά αν έχεις παιδί με δανεικά ή χωρίς δανεικά). Οπότε ναι από μένα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ! Αν θέλεις οτιδήποτε άλλο ρώτησε με!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.