Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΣΤ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ............ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΣΤ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ?ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ,ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? :?::?::?::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα vango 82 . Οταν εννοείς τεστ γονιμότητας εννοείς τα τεστ ωορρηξιας ε? Αν εννοείς αυτα εγώ είχα πάρει απο το internet 30 test ωορηξίας 50 e και μου τα στείλανε ταχυδρομικά στο σπίτι μου. Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έδειξε γόνιμη μέρα ακόμα αλλά που θα μου πάει κάποια στιγμη θα γίνει.

Επειδή έχω άστατο κύκλο δεν ξέρω ποτε να τα ξεκινήσω εσύ όμως αν έχεις σταθερό κύκλο θα σε βοηθήσουν σίγουρα Η αδελφή μου έμεινε έγκυος στον δεύτερο μηνα που χρησιμοποιουσε τα τεστ ωορρηξίας.

Σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα εύχαριστα νεα. Φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΝΓΚΟ 82 ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΣΤΗΣΕ 1 ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΠΑΡΗΓΕΙΛΑ Κ ΕΓΩ.HOME TEST ΜΠΕΣ Κ ΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΤΛ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ.ΤΙΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΑΜΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα φίλες μου!!!!!!!!!!σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!muriam θα μπω τώρα κιόλας για να τα παραγγείλω!!!!!αντε να δούμε,θα γίνει το θαυμα??????????φιλακια!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκι έχω πάρει κ είναι ΤΕΛΕΙΑ, τώρα βέβαια είμαι σε φάση εξωσωματικής αλλα τα χρησιμοποιώ κάποιες φορές για να ξέρω κ πότε θα αδιαθετήσω κ είναι μπαμ. Στο τελευταίο κύκλο βγήκε θετικό 17η μέρα μετα απο 14 μέρες αδιαθέτησα. Εσύ έυχομαι να τα χρησιμοποιήσεις για να βρεις πότε δεν θα αδιαθετήσεις.... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...