Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας!

το ξερω οτι ειμαστε αρκετες οι αναποφασιστες εδω περα για το ονομα του μωρου μας, αλλα κι εγω θα χρειαστω τη βοηθεια σας, αφου θελω να διαλεξω ενα ομορφο ονομα!

Σας παρακαλω πολυ να μου πειτε τι θα μου προτεινατε για αγορακι. Θελω να ειναι ενα ονομα που να μπορει να χρησιμοποιηθει και στα αγγλικα με ευκολια και χωρις να γινεται θεμα καθε φορα.

Αυτα που ξεχωρισα μεχρι τωρα για αυτο το σκοπο και μάρεσουν ειναι: Μαρκος, Στεφανος, Ορεστης και λιγοτερο το Χριστοφορος (αφου και το επιθετο ειναι επισις τετρασυλλαβο και θα προτιμουσα κοντυτερο ονομα).

Περιμενω γνωμες με αγωνια

Φιλια σε ολους/ες

Rosie

Δημοσίευση

Μιχάλης που θα βγαλω το όνομα του γιού μου. Αλλα και το Ονησίφορος το όνομα του μπαμπά μου είναι πολύ ωραίο και δεν ακούγεται συχνά!!! Μιχαήλ-Ονησίφορος, τι λές?? Δεν ξέρω αν ακούγεται ωραίο όμως!!!

Ποια είναι η γνώμη σας κορίτσια??

Δημοσίευση

Μου αρέσει πολύ το Μιχαήλ!!!!!!Είναι ο αγαπημένος μου παππούς και αν κάνω 2ο αγοράκι θα το ονομάσω Μιχαήλ..............Όχι Μιχάλης όμως γιατί δε μου αρέσει...........Θα τον φωνάζεις και με τα 2??????Μιχαήλ-Ονησίφορε...........δεν είναι μεγάλο????????

Δημοσίευση
Μου αρέσει πολύ το Μιχαήλ!!!!!!Είναι ο αγαπημένος μου παππούς και αν κάνω 2ο αγοράκι θα το ονομάσω Μιχαήλ..............Όχι Μιχάλης όμως γιατί δε μου αρέσει...........

Συγνώμη κιόλας αλλά τι σας έχει πιάσει όλους τελευταία κι όλο συναντάω μικρούς Μιχαήλ, Ευάγγελους, Νικόλαους, Ιωάννηδες, Γεώργιους, Κωνσταντίνους, Θεόδωρους κλπ.? Δηλαδή το παιδάκι θα πάει σχολείο, θα το ρωτήσουν πως το λένε και θα πει, είμαι ο Μιχαήλ? Όχι ο Μιχάλης? Μιχαλάκης? Δε ξέρω, δε μπορώ να συμφιλιωθώ μ'αυτή τη νέα μόδα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...