Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΞΩ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες

το αγοράκι μου είναι 33 ημερών και αναρωτιέμαι πότε μπορώ να το βγάλω έξω βόλτα ή να βρεθεί σε κλειστό χώρο με πολλά άλλα άτομα. Εγώ δε θέλω ακόμα αλλά η πεθερά μου με έχει τρελάνει να το βγάζω έξω και να της το πάω να το βλέπει (μένει σε άλλη πόλη κοντινή). Μέχρι στιγμής το έχουμε βγάλει 2-3 φορές μόνο με το αυτοκίνητο.

Η μαία μου είπε ότι λόγω καιρου τώρΑ καλύτερα να μην το βγάλω ακόμα και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους με άλλα παιδάκια. Αυτό με τα άλλα παιδάκια ισχύει;; Γιατί το προφυλάσσω ακόμα κ από τα ξαδέρφια του και με κοροιδεύουν ότι είμαι υπερβολική; Είμαι;;;

Απλά σκέφτομαι ότι αυτές οι μέρες δεν ξανάρχονται κ αν συμβεί κάτι τώρα θα το φυσάω κ δε θα κρυώνει. Από το μαιευτήριο μου είχαν πει ότι αν τόσο μικρά πάθουν μια λοίμωξη δε μπορεί να καταπολεμηθεί στο σπίτι με αντιβίωση κ θα πρέπει να νοσηλευτούν.

Πείτε μου είμαι τρελή που θέλω να περιμένω κι άλλο; Αν στις εκλογές έχει καλό καιρό να το βγάλω ή όχι;; Εσείς τι θα κάνετε;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν να χαίρεσαι το μωράκι σου, να σου ζήσει και πάντα γερό να είναι! :D

Εγώ γέννησα Απρίλη και η παιδίατρος μου είχε πει αν έχει καλό καιρό να το βγάλω και πριν τις 40 μέρες. Αλλά όχι σε κλειστούς χώρους, έξω! Τώρα που είναι χειμώνας θέλει πολλή προσοχή, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σε κλειστούς χώρους και ειδικά με μικρά παιδιά που πάνε παιδικό και κουβαλάνε ιούς που μπορεί σε εκείνα να μην έχουν εκδηλωθεί σαν αρρώστιες. Εμένα τώρα κρύωσε πρώτη φορά μετά από 6 μήνες λόγω αλλαγής του καιρού. Έχει συνάχι, αλλά σε τόσο μικρή ηλικία δεν είναι απλό, είναι πολύ ζόρι! Πίστεψέ με, δεν θες να το ζήσεις! Δεν μπορεί να αναπνεύσει, πρέπει να του βάζω ορό στη μυτούλα και να του ρουφάμε τις μυξούλες με το μηχάνημα και πλαντάζει στο κλάμα! Δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ και κλαίει! Έχω 3 μέρες να κοιμηθώ!

Δεν είσαι υπερβολική καθόλου! Η παιδίατρος της κουνιάδας μου που γέννησε τον Σεπτέμβρη τη συμβούλεψε να δέχεται επισκέψεις στο σπίτι μετά από 3 μήνες, ούτε καν 40 μέρες μόνο! Καλύτερα να προσέχεις κι ας παρεξηγηθούν μερικοί συγγενείς!

lenitsa να σου ζησει το μωρακι σου,η δικη μου γνωμη ειναι να προσεξεις οσο μπορεις και δεν εισαι καθολου υπερβολικη που το προσεχεις απο τα ξαδερφια σου,τα παιδια που πανε σχολειο μπορει να κουβαλανε ενα σωρο ιωσεις που γιαυτα μπορει να ειναι ακυνδινες αλλα για ενα μικρο μωρακι που δεν εχει αντισωματα δεν ειναι το ιδιο,μπορεις να το βγαζεις μικρες βολτιτσες αλλα καλα ειναι να αποφευγεις τους κλειστους χωρους γιατι οι ιωσεις καραδοκουν,ο τριτος μου γιος γεννηθηκε περυσι κοντα στα Χριστουγεννα και κολλησε μια ιωση απο τον αδερφουλη του που πηγαινε παιδικο σταθμο και εξελιχτηκε σε βρογχειολιτιδα οπου και εχει αποκτησει μεγαλη ευαισθησια και με το παραμικρο εμφανιζει φλεγματα,μην ακους τι λεει ο καθενας προφυλαξε οσο μπορεις το μωρακι σου ειναι πολυ νωρις ακομα δεν εχει αντισωματα θα προλαβει να παει βολτιτσες,προσεχουμε για να εχουμε!!!

Lenitsa katarxhn na sou zhsei to mwraki sou...

Mporeis na ton vgazeis volta kathimerina ekso ston katharo aera an o kairos einai kalos alla se klistous xorous kalitera na mhn plisiazeis gia polu kairo akomi...

Emena h korh mou parolo pou gennuthike Augousto kolise gastrenteritida 25 hmeron kai traviksame ta pandina, fisika kai nosileftikame gia na mhn pathei afidatosh kai toses fores pou thn tripisan gia na ths paroun aima eixe katantisei sourotiri to mwro...

Ta mikra paidakia kalo einai na mhn plisiazoun to mwro, oso mporeis apofige to kai an ksinizonte kapioi mhn dineis simasia ekso apo ton xoro oloi efkola ta vriskoun...

Auto to pragma pantos pou o kathenas exei apopsh kai se krinei polu mou thn dinei, o kathe gonios exei dikeoma na einai oso ipervolikos thelei me ta paidia tou, sthn telikh emeis tha traviomaste meta oxi autoi....

Ετσι με ελεγαν κ εμενα , υπερβολικη ... Αλλα τους ειχε γραμμενους , ελεγα αμα αρρωστησει δεν 8α τρεχετε να χολοσκετε εσεις αλλα εγω που το γεννησα.

Γεννησα 18.9

30 μερες δεν πηγα που8ενα , στην λιακαδα το εβγαζα μια βολτιτσα γυρω απο το σπιτι.

Ολο το χειμωνα δεν το πολυεβγαζα κ δεν ερχοταν σε επαφη με παιδια κ το ελεγα στην ψυχρα. Στο σπιτι μου πανω απο 2 ατομα δεν ερχοντουσαν (κ φυσικα απαγορευω το καπνισμα)

Πρωτη φορα μου κρυωσε τωρα 13 μηνων κ αυτο επειδη χρειαστηκε να κανει εξετασεις στο παιδων κ κολλησε απο κει...

Οποιος 8ελει να το αγγιξει μετα τις 40 , πλυσιμο χερακια κ απολυμαντικο χεριων

Γερο να ειναι κ Προσεχε ! ;)

φυλαγε τα ρουχα σου....γιατι μετα το μωρακι ταλαιπωρειται κ εσυ που ξενυχτας.ας σου λενε οτι θελουν.τα μωρακια σαυτην την φαση που δεν ειναι εμβολιασμενα ακομα δεν εχουν αναπτυξει το ανοσοποιητικο τους οποτε το καθετι μπορει να το αρπαξουν με την μια.κ αν καποιο παιδακι ή μεγαλος φαινεται υγειής μπορει να κουβαλαει μικροβια κ λογω οτι εχουν αναπτυγμενο ανοσοποιητικο δεν εκδηλωνεται κατι ενω στο μωρο θα βγει.ακομα κ εμεις οι ιδιες μπορουμε να του μεταφερουμε κατι.εμεις ομως προσεχουμε,πλενουμε ταχτικα τα χερια κ ολα αυτα που πρεπει να γινονται.οι υπολοιποι που πηγαινουν απο πανω κ φτου κ φτου το μωρο?εξω τωρα που δεν εχει ακομα πολυ κρυο μπορεις να το κανεις βολτα.απο το κρυο δεν παθαινουν τιποτα αν ειναι προφυλαγμενα,απο τις ιωσεις κ τους κλειστους χωρους εχουν φοβο.εγω οταν γεννησα ηταν φλεβαρης,ειχε κρυο,νυχτωνε νωρις κ μεχρι να σαραντισω δεν ερχοταν κανεις.κ μετα οταν ερχοταν καποιος το μωρο το ειχα στο δωματιο του, το εβλεπαν κ μετα μεσα.οταν πια καλοκαιριασε το εβγαζα εξω χωρις φοβο ακομα κ σε κλειστους χωρους.πρωτη φορα αρρωστησε οταν εγινε 2χρονων.καλυτερα να σε λενε υποχονδρια παρα να τρεχεις κ να μην φτανεις.οσο για την αντιβιωση μπορουν να παρουν αλλα μετα μενουν πισω στον πρωτο εμβολιασμο γιατι περιμενεις κ ενα μηνα να περασει απο την αντιβιωση,οποτε περναει πολυ ο καιρος.κ η πολλη αντιβιωση δεν βοηθαει τον οργανισμο να αναπτυξει αντισσωματα στα μικροβια.γιαυτο κανε αυτο που πιστευεις εσυ οτι ειναι σωστο για το παιδι σου.

lenitsa πρώτα από όλα να σου ζήσει το αγγελούδι σου!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται μερικοί άνθρωποι ειδικά αυτοί που έχουν ήδη παιδιά! Κι εγώ τα ίδια πέρασα αλλά να σου πω την αλήθεια από την μία έμπαιναν κι από την άλλη έβγαιναν αυτά που μου έλεγαν!! Εννοείται ότι θα βγάλεις ο μωράκι σου βόλτα όσο το επιτρέπει ο καιρός, έξω όμως όχι σε κλειστούς χώρους με άλλα άτομα!!Και προφανώς δεν θα το φέρεις σε επαφή με άλλα παιδάκια!! Εμένα μου είχε πει η παιδίατρος ότι ειδικά τον πρώτο χρόνο της ζωής τους καλό θα ήταν να μην αρρωσταίνουν γιατί πάει πίσω η ανάπτυξή τους! Τα μωράκια κι ένα απλό κρυολόγημα για εμάς το περνούν πολύ πιο δύσκολα!!Δεν είναι απλά τα πράγματα γι αυτά!! Φροντίζεις για το μέλλον του, εννοείται ότι θα γίνεις υπερβολική!!!! Για την υγεία του παιδιού σου πρόκειται, δεν παίζουμε με αυτά!!! Ξυδάκι σε όποιον δεν αρέσει!!!

Λοιπον αν η γιαγια θελει τοσο πολυ να δει το εγγονακη...να μαζεψει τα μπογαλακια της, να παρει τον παπου αλα μπρατσετα και να ερθει.

Εγω γεμμησα τελος Μαιου, ολο το καλοκαιρι εβγαζα βολτα τον μικρο στο καροτσι του γυρω απο το σπιτι και σε παρκα να παρει καθαρο αερα αλλα ουτ ενα τον δουν, ουτε να τον φτυσουν τιποτα.

Γιαγιαδες παπουδες κλπ κλπ τον βλεπανε μεσα στο ριλαξ και τον αγκαλιαζαν αφου απολυμαιναν χερια επλεναν μουτρ ακλπ..γκεσταπο κανονικοτατη, ασε που τους εβαζα μια πανα πανω τους .

Εξηγησε εντελως φυσιολογικα πως αμα αρωστησει δεν θα λενε αχ τι τρισχαριτομενο που ειναι..αλαλ τι καημενο που ειναι..αμα δεν καταλαινουν σκασε ενα χαμογελο αλα Τζοκοντα, και απομακρινσου με αργα βηματα...

Στα παλια παμπερσ του μωρου σου οι παρεξηγησεις..ειλικρινα δεν θα επρεπε να σε νοιαζει καθολου μα καθολου

να σου ζησει το μωρακι σου

για ενα μωρο λιγω ημερων ειναι εγληματικο να το φερεις σε επαφη με αλλα παιδακια...εγω γεννησα περσι το δεκεμβρη και με το μονο παιδι που συναναστρεφομασταν ηταν αναγκαστικα το μεγαλυτερο αγορακι μας...αλλα και αυτο ηταν μονο στο σπιτι και δεν πολυ εβγαινε εξω..με αλλα παιδια...

θελει προσοχη..ακομα δεν εχει κανει ουτε ενα εμβολιο.....οποτε μακρια και αγαπημενοι ;)

Ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας,

συμφωνώ απόλυτα με όλες σας. Απλά έχω την εντύπωση ότι εκτός από τον άντρα μου κ τους γονείς μου όλοι οι άλλοι με έχουν για τρελή. Με έχει τρελάνει η πεθερά μου βγάλτο έξω κ βγάλτο έξω γιατί κ η Ελένη (η κουνιάδα μου) το έβγαζε συνέχεια...και μου δίνει στα νεύρα γιατί το μωρό αυτό είναι δικό μου και δε μαρέσει να γίνεται συνεχώς μέσο σύγκρισης με άλλα που χέσ...κα πώς τα μεγάλωσαν.

Θέλουν αυτή την Κυριακή που σαραντίζουμε να πάρουμε κ την ευχή και το σκέφτομαι γιατί κ η εκκλησία θα είναι γεμάτη κόσμο έτσι δεν είναι;; Κ θα θέλουν κ όλοι να δουν το μωρό! Τα νεύρα μου!!

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πώς να κινηθώ κ με το ανιψάκι μου που είναι 2 χρονών. Μέχρι τώρα δεν το έχω φέρει καθολου σε επαφή με το μωρό και ήδη ξέρω ότι με κουτσομπολεύουν. Αν όμως αρχίσω δειλά δειλά να πηγαίνω στο σπίτι της πεθεράς μου θα είναι κ αυτό εκεί. Τι να κάνω να μην πάω καθόλου; Πολύ θα το ήθελα αλλά δε μπορώ να δείξω ότι το αποφεύγω λες κ έχει πανούκλα θα με βρίσουν στο τέλος. Είναι τόσο επικίνδυνη η επαφή κ με τόσο μικρά παιδάκια;; Δεν πάει ακόμα ούτε παιδικό.

Μήπως τελικά είμαι πολύ υπερβολική;; Απλά είμαι σίγουρη ότι θα βγω εκτός εαυτού αν πάθει το παραμικρό το μωρό μου κ φταίει κάποιος άλλος...

δεν ειναι επικινδυνη αλλα ποτε δεν ξερεις.τωρα αν θελεις να πας κ το παιδακι ειναι αναγκαστηκα εκει μπορεις με τροπο οταν θα παει να το φιλησει ή να το πιασει να του πεις να το κανει στα μαλακια ή στα ποδαρακια.οχι στο προσωπο ή στα χερια που τα βαζουν συνεχεια στο στομα.νομιζω πως μπορεις να βρεις τροπο να το περιορισεις καπως.οκ παιδακι ειναι κ θα θελει να το χαρει,κ οπως λες αν δεν εχει επαφες με αλλα παιδακια κ δεν ειναι αρρωστο δεν θα παθει κατι το μωρο με μια φορα.γενικα ομως θελει προσοχη.της κουνιαδας μου το μωρο σαραντησε πριν λιγες μερες κ η μικρη μου που ειναι σχεδον 4 παει κ παιδικο,την εχει δει ολο κ ολο τρεις φορες.κ παντα τις λεω οτι δεν πιανουμε τα χερακια της μπεμπας γιατι δεν ξερει ειναι μωρο κ τα βαζει στο στομα.αν εξηγησεις με ομορφο τροπο νομιζω πως οποιος διαθετει μυαλο κ λογικη (κ δεν μιλαω για το παιδι αλλα για τους μεγαλους) θα καταλαβουν κ δεν θα παρεξηγησουν.

Δε χρειαζετε να πας στην λειτουργια...πηγενε μετα, εξαλλου ο παπας μετα θα το σαραντησει το παιδακι.

Συνεννοησουν γι ατην ωρα η αν μπορεις να πας το απογευμα κατα τον εσπερινο που παντα εχει πολυ λιγοτερο κοσμο.

ΚΑι επισης να πεις την πεθερουλα πως αλλο να το βγαζω εξω βολτουλα να το δει ο ηλιος και να παρει καθαρο αερα και αλλο το φορτονω στο αμαξι, κανω δρομολογιο και το παω σε σπιτι...

Ργω παντως ελεγα πως η γιατρος μας απαγορεψε τις επισκεψεις και τους ασπασμους για ενα τριμηνο επειδη γεννηθηκε αδυναμο και νοσηλευτηκε για 2 μερες στη ΜΕΝΝ, σουζα το σοι..το συνιστω ανεπιφιλακτα..καλυτερ ανα σου λενε πωπω πως εχεις ενα φιλασθενο μωρο παρα το το εχεις στ'αληθεια

Ργω παντως ελεγα πως η γιατρος μας απαγορεψε τις επισκεψεις και τους ασπασμους για ενα τριμηνο επειδη γεννηθηκε αδυναμο και νοσηλευτηκε για 2 μερες στη ΜΕΝΝ, σουζα το σοι..το συνιστω ανεπιφιλακτα..καλυτερ ανα σου λενε πωπω πως εχεις ενα φιλασθενο μωρο παρα το το εχεις στ'αληθεια

Ναι αλλά ήδη ξέρουν ότι είναι υγιέστατο κ τελειόμηνο...

σε αυτο που λεει cesilia για τον σαραντισμο συμφωνω.δεν ειναι αναγκη να πας να στηθεις σε ολη την λειτουργια.μαθε τι ωρα τελειωνει κ πανε οταν ο κοσμος εχει φυγει.να σε περιμενει ο παπας.αλλωστε ο σαραντισμος γινεται με εσενα το παπα κ το μωρο,δεν γινεται δημοσια σε ολο το εκκησιασμα.οποτε το κανονιζεις εσυ.

Θα πεις οτι ειναι ευαισθητο..δεν ειναι αναγκη να ειναι αρρωστο στ'αληθεια φτου φτου !!!

Πες οτι σου κανει διαροιες φτου φτου παλη,πες οτι ανεβασε δεκατα κλπ κλπ...

ομολογω οτι εχω χρισημοποιησει καποια δηθεν αδιαθεσια του μικρου για να γλυτοσω παρα πολλες ανεπιθυμητες επιστεψεις.

Πολλες φορες για να προστατεψουμε τα παιδια μας απο ανεπιθημητα ατομα αναγκαζομαστε να λεμε ψεμματα.

Στη βαφτηση γλυτωσα τα πολλα ματσ μουτσ και αγκαλιτσες γιατι δηλωσα εξαρχας πως το μωρο ειναι αλλεργικο και απαγορευετε η επαφη, αυτο δεν ηταν εντελως ψεμα γιατι ειχε εκζεμα αλλα οχι απαρορευοταν η επαφη..απλα το χρισημοποιυσα κατ ακορον...

αρχισε να αρρωσταινει μωλις πηγε παιδικο μεχρι τωτε εκτος απο 3 φορες ωτιτιδα την οποια ειχε εκ γεννετης και υποτροπιασε ηταν ιγυεστατο...

Lenitsa an einai na eisai atuxh kopela mou tha kolisei kai mesa sto spiti na to exeis olh mera..Prepei na to vgazeis kai ligo ekso gia na to vlepei o hlios na pernei kai kanena mikrovio..

To anepsaki sas pantos an den pigenei paidiko malon den einai idietera epikindino gia to mwro sou..

Egw thn dikia mou thn evala se aeroplano 2 mhnon akrivos htan, den eixame kanei akomi kanena emvolio mazi me kamia 150ria alous taksidiotes pou oloi anapneame ton idio aera anaggastika kai den kolise tpt eutuxos...

Meta apo ekinh thn paliogastrenteritida ksanaarostise 13 mhnon...

Egw na dw ti tha kanw twra pou tha gennuthei o mpempis mou pou exw thn alh sto dimotiko kai olo kai kati tha mou kouvalisei auton ton ximona sto spiti..

Distixos oloi oi filoi mas exoun twra paidakia pou pane sxolio kai provlimatizome mafto to thema, an apeto na erxonte xoris ta paidia tous tha me pareksigisoun sigoura alla kai ti na kanw.

Eftuxos mesolavoun oi giortes kai tha lew se osous pernoun na mas efxithoun pos tha dexomaste kozmo meta tis giortes gia na kerdisw xrono..

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ!!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΙΟΔΟ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ!!ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΗ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟ..ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΑΚΟΜΗ ΑΜΥΝΑ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..

Evi.D με το καλό κοπέλα μου να φέρεις ένα υγιέστατο μωράκι στον κόσμο,

αλήθεια, τι γίνεται με τα μεγαλύτερα αδερφάκια;; Τελικά είναι να μην είσαι άτυχος/η όπως λες.

Καλή η δικαιολογία που σκέφτεσαι πάντως για τις γιορτές αν και οι φίλοι σας από μόνοι τους πρέπει να σκεφτούν να μη σα;ς επισκέπτονται ντόσο νωρίς μιας κ αυτοί έχουν παιδιά.

Αυτό δεν καταλαβαίνω, πώς ενώ κ αυτοί που έχουν παιδιά κ έχουν περάσει τα ίδια, όταν πρόκειται για άλλους κάνουν τον Κινέζο και τους προοδευτικούς... Με ξένα κόλυβα.....

καλησπέρα & απο εμένα.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Δε θα σου δώσω συμβουλή απλά τη γνώμη μου & θα σου πώ τι έκανα στα δικά μου μωράκια.

Γεννήθηκαν & τα 2Αυγουστο ,οπότε μας βοήθησε ο καιρός.

Την κόρη μου την έφερα σε επαφή την πρώτη εβδομάδα με των κουμπάρων μου την κόρη που έχουν 5.5μήνες διαφορά & είναι ενα υγιέστατο κοριτσάκι,επίσης την πήγα παραλία αργά το απόγευμα στις 10 μέρες.Το μόνο που πρόσεχα & προσέχω στο μπέμπη μου είναι οι κλειστοί χώροι, να μην είναι κάποιος άρρωστος & αυτά.Προσέχω πως τα ντύνω,όχι βαριά, κυνηγάω τις ηλιόλουστες μέρες & γενικά είμαι της φιλοσοφίας οχι υπερβολές.Εμείς το μπέμπη μου τον βγάλαμε έξω στις 6μέρες & στις 15 μετακομίσαμε.

Ευτυχώς ποτέ η κόρη μου ΔΕΝ έπαθε τίποτα & ελπίζω το ίδιο για τον μπέμπη μου.

Έχω παραδείγματα που όσο πρόσεχαν σε σημείο υστερίας-χωρίς υπερβολή!- τόσο τους έτυχαν διάφορα.

Nomizw pos merikoi epidi den etuxe na pathoun tpt ta mwrakia tous, kai einai psiloanesthitoi genikotera theoroun pos kai oi aloi prepei na einai san kai autous...

Proxtes as poume pou milousa me mia filh mou apo monh ths h kopela mou eipe pos den iparxei periptosh na ferei mazi ths kai ta paidia ths otan me to kalo erthoun, amesos se vgazei apo thn diskolh thesh alla distixos den einai oloi toso evesthitoi...

Edw pou ta leme kai egw exw kanei thn gkafa mou prhn ginw mama :oops::oops: Molis eixe gennusei h ksaderfh mou kai pigame na thn doume sto maieftirio (eimoun egguos tote) kai sto dwmatio eixame mpoukari olo to soi mazi mexri pou mas ide mia nosokoma kai mas petakse ekso me tis klotsies (polu kala mas ekane vevea), alla tote den iksera pos einai epikindino gia to mwro na to trigirizoun kamia 10ria vlamenoi :roll::roll: Twra den tha to ekana pote...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...