Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 Νο5

Recommended Posts

Συνεχιζω να απαιτώ συγνώμη για τις βρισιές που εξαπολύεις...

σου ζήτησα από την αρχή πολύ απλά να μην ειρωνεύεσαι τις ερωτήσεις μου και εσύ άρχισες να με βρίζεις και να μου λες ότι δεν με πας μία...πολύ απλά σου απάντησα ότι η άσχημη αυτή συμπεριφορά σου είναι συνηθισμένη και την εφαρμόζεις με πολύ κόσμο...αυτό το έκανα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στην επίθεσή σου.

ψέματα δεν λέω ΠΟΤΕ δεν σε λασπώνω, την αλήθεια λέω 100%

Από αύριο θα μπορείτε να διαβάσετε όλα αυτά που ισχυρίζομαι...συγνώμη αν θα στενοχωρηθούν κάποιες. Αυτά που θα γράψω δεν είναι κατασκεύασμα του μυαλού μου και τεκμηριώνονται απόλυτα...

πέρα από τις ανυπόστατες βρισιές σου, προσπάθησε να βρεις ένα -όχι παραπάνω- αλλά ένα άσχημο πράγμα που έκανα...

μερικά από τα ασχημα δικά σου θα τα διαβάσεις αύριο σε περίπτωση που τα έχεις ξεχάσεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 847
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

chrysa σε διβάζω και εγώ καμιά φορά στις γκαστρούλες Μαϊου.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας.

ο μόνος λόγος που το έκανα αυτό είναι πραγματικά γιατί δεν άντεχα να γράφω εδώ και να με ειρωνεύεται το συγκεκριμένο άτομο...το έχω δει να το κάνει αρκετές φορές σε άλλους και πολύ απλά θεώρησα χρέος απέναντι στον εαυτό μου να αντιδράσω...

δεν έχω τσακωθεί ποτέ στην ζωή μου με κανέναν κατά αυτόν τον τρόπο και ούτε έχω συναντήσει τέτοια κακία ποτέ ξανά...αλλά επειδή είμαι άνθρωπος της λογικής δεν θέλω να πω εδώ και πολύ ώρα την άποψη μου με τα πολλά κοσμητικά επίθετα που έχω στο μυαλό μου...θα αφήσω μόνο αυτό: κακία

τα υπόλοιπα αύριο...

θα 'κατσεις να γραψεις' σαμανθα? γραψε κοριτσι μου οτι σου ερθει στο μυαλο- τι αλλο εμεινε να κανεις?

δεν σου φτανει ποσο το τραβηξες ε?

το μονο που θα καταφερεις ειναι να κλειδωσουν το θεμα μας γιατι δεν το σταματας βλεπω.

ο κατηφορος ειναι ασταματητος...

και που εισαι...να πας απο τωρα να πιασεις δουλειά- η νυχτα δεν σου φτανει γιαυτη την κινηση απελπισιας σου...

γιατι εκνευριζεσαι που δεν θελω παρε δωσε μαζι σου?

τα κοριτσια αν δεν βαριουνται- θα πανε κ θα ψαξουν να δουν πως εκφραζομαι..

δεν εχουν αναγκη εσενα να τους 'ανοιξεις τα ματια'. :shock:

Πωπω ................

Θα μας κλειδωσουν το θεμα που για χρονια πασχιζαμε να ανοιξουμε!!!!!!!!!!

Απλα Σαμανθα σε παρακαλω εκ μερους ολων αν θελεις να γραψεις οτιδηποτε αλλο αυριο, ανοιξε αλλο θεμα!

Σημερα μπηκαν κοριτσια κ δεν εγραψαν τιποτα εξαιτιας ολου αυτου του σκηνικου!

Και εγω ηθελα ν α πω καποια πραγματα για το μωρο και ασχολουμαστε με ολα αυτα!

Σε παρακαλω , αυριο ξημερωνει νεα μερα , ας απολαυσουμε τις κλωτσιες που τρωμε και τις β-επιπεδου που ερχονται!

Παει καμια αυριο Παρασκευή??

Εγω παω Δευτερα και εχω πολυ αγχος

μακάρι να μην είχες πάρε δώσε μαζί μου...αυτό σου ζήτησα από την αρχή...να μην ασχολείσαι μαζί μου...αλλά εσύ...συνεχίζεις να με βρίζεις....γέμισες σελίδες με τις βρισιές και τις κακίες σου...

εγω παω την Τριτη!!!! θα ερθω στα μερη σου!!χαχα

με το καλο τα νινακια μας- θα μας πεις εντυπώσεις την Δευτερα! ελπιζω σε dvd- να παρω λες τηλ. να το ζητησω απο τωρα? εσυ το ανεφερες οταν εκλεισες ραντεβου?

είναι απλό αυτό που ζήτησα:

-να μην ειρωνεύονται τα σχόλιά μου και τις ερωτήσεις μου

-να μην με βρίζουν

-να μην ασχολούνται μαζί μου όσοι δεν με 'γουστάρουν'

εγώ θα σταματήσω μόλις λήξουν αυτά τα στοιχειώδη...

όσο δικαίωμα έχουν σε ένα ήρεμο φόρουμ τα κορίτσια, άλλο τόσο έχω και εγώ...

συγνώμη έχω σταματήσει θεωρώ ότι θα μου ζητήσουν γιατί χτυπάω στου κουφού την πορτα από ότι φαίνεται...

Οχι δεν το ανεφερα, αλλα ρωτησα αν γινεται 3D . Μου ειπε πως γινεται μονο στο κεφαλι , οχι σε ολο το σωμα. Μπορεις να παρεις να ρωτησεις μωρε.

Καλα που το ειπες, θα παρω κ εγω αυριο

Και αν θεωρεί κάποια ότι έστω και ένα από αυτά τα 3 που ζήτησα εξ αρχής είναι υπερβολικά και όχι στοιχειώδη για την επικοινωνία σε ένα φόρουμ...τότε να μου το εξηγήσει την παρακαλώ πολυ γιατί εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω...

άυτός ακριβώς ήταν και ο στόχος μου εξ' αρχής...και το είπα πολύ καθαρά στα πρώτα μηνύματά μου:

να μην ειρωνευεσαι τις απαντήσεις μου στο φόρουμ και τις ερωτήσεις μου...

από εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα...

:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

L-)L-)L-)L-)L-) εεεεε sorry που επεμβαινω.....αλλα βρε Σαμ εγινε οτι εγινε καλως ή κακως (δεν θα το κρινω εγω).....παρατηρησα ομως οτι μεσολαβησαν 2 θεματα-πυροσβεστης (1 με την ανησυχια της ΣΟΦΟΥΚΙ νομιζω,που δεν ενιωθε το μπεμπακι της κ ενα τωρα σχετικα με το dvd της Β-επιπεδου της Γιουλης) κ εξακολουθεις να ανακοικλωνεις το θεμα........ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ .

Ας γινουν λοιπον αυριο τα αποκαλυπτηρια να δω κ εγω τι ειπωθηκε,να καταλαβω......γιατι ειμαι κ χαζοβιολα κ πολλες απαντησεις τις βλεπω με χιουμορ κ τρελλιτσα...... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Λόλλη όταν ζητάω να μην με ειρωνεύονται (διακριτικά και χωρίς να αναφέρω ονόματα, και το λέω απλώς για να δείξω την ενόχλησή μου) και η απάντηση σε αυτό είναι (χωρίς να έχω αναφέρει καν όνομα, άρα η συγκεκριμένη δεν μπορεί να μου πει ότι δεν με ειρωνεύτηκε...ήξερε πολύ καλά ότι το έκανε...): "και να κλεισω λεγοντας οτι οταν κάποιος προκαλει την αντιδραση- καλα θα κανει να την λουστεί."...

αυτό τι είναι δηλαδή? τιμωρία στο πρόσωπό μου? τι έκανα δηλαδή? ρώτησα κάποιες ερωτήσεις και επειδή η άλλη δεν με γουστάρει έχει δικαίωμα να με ειρωνευτεί και από πάνω να μου πει ότι θα τα λουστώ κιόλας? Από που το πήρε δηλαδή αυτό το δικαίωμα? Εσένα θα σου άρεσε να σου το κάναν αυτό?

Πραγματικά απαντησέ μου σε παρακαλώ σε αυτό...Αν θα σου άρεσε να σε ειρωνεύονται και στην συνέχεια να σε βρίζουν ασταμάτητα με τα παρακάτω:

Και σε όλα αυτά δεν έχω βρίσει ούτε μία φορά!

Απάντησε μου σε παρακαλώ εσύ πως θα ένοιωθες και αν θα αντιδρούσες...όσα θέματα πυρόσβεσης και αν περνούσαν...εγώ δεν έχω μάθει στην ζωή μου να δίνω δικαιώματα να με βρίζουν έτσι και το θεωρώ κάτι πολύ κακό...αν άλλοι τώρα το έχουν ψωμοτύρι δεν με ενδιαφέρει...

Περιμένω να μου απαντήσεις αν μπορείς...

Λόλλη όταν ζητάω να μην με ειρωνεύονται (διακριτικά και χωρίς να αναφέρω ονόματα, και το λέω απλώς για να δείξω την ενόχλησή μου) και η απάντηση σε αυτό είναι (χωρίς να έχω αναφέρει καν όνομα, άρα η συγκεκριμένη δεν μπορεί να μου πει ότι δεν με ειρωνεύτηκε...ήξερε πολύ καλά ότι το έκανε...): "και να κλεισω λεγοντας οτι οταν κάποιος προκαλει την αντιδραση- καλα θα κανει να την λουστεί."...

αυτό τι είναι δηλαδή? τιμωρία στο πρόσωπό μου? τι έκανα δηλαδή? ρώτησα κάποιες ερωτήσεις και επειδή η άλλη δεν με γουστάρει έχει δικαίωμα να με ειρωνευτεί και από πάνω να μου πει ότι θα τα λουστώ κιόλας? Από που το πήρε δηλαδή αυτό το δικαίωμα? Εσένα θα σου άρεσε να σου το κάναν αυτό?

Πραγματικά απαντησέ μου σε παρακαλώ σε αυτό...Αν θα σου άρεσε να σε ειρωνεύονται και στην συνέχεια να σε βρίζουν ασταμάτητα με τα παρακάτω:

"εγω δηλωνω ανοιχτα οτι δεν σε γουσταρω μια -και εχω τους λογους μου-"

"ειλικρινα ντρέπομαι ...σε λυπάμαι.....κανε οτι θες πραγματικα -

εισαι γελοια." "θα σε πάρει ο διάβολος και θα σε σηκώσει"

εισαι τοσο .......δεν θα σε χαρακτηρισω καν- εισαι μια κατηγορια μονη σου.

"εχεις αποδειξει πολλα -συνεχισε να ξεφτιλιζεσαι" και άλλα τέτοια...

Και σε όλα αυτά δεν έχω βρίσει ούτε μία φορά!

Απάντησε μου σε παρακαλώ εσύ πως θα ένοιωθες και αν θα αντιδρούσες...όσα θέματα πυρόσβεσης και αν περνούσαν...εγώ δεν έχω μάθει στην ζωή μου να δίνω δικαιώματα να με βρίζουν έτσι και το θεωρώ κάτι πολύ κακό...αν άλλοι τώρα το έχουν ψωμοτύρι δεν με ενδιαφέρει...

Περιμένω να μου απαντήσεις αν μπορείς...

Σαφως και θα με ενοχλουσε η ειρωνια......Προφανως δεν θα αντιδρουσα ασχημα(και λεω προφανως γιατι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λες),ισως να εκανα χαβαλε γιατι ειναι τετοιος ο τυπος μου.......Ισως να ανατρεχα στα δικα μου μνμ να δω μηπως εχω γραψει οντως κατι που αν το διαβαζα απο αλλη κοπελα θα το <κοροιδευα>.....Δεν ξερω...υποθεσεις κανω......

Δεν εχω καταλαβει ομως ποια ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι....ψαχνω κ δεν βρισκω κατι....ισως γιατι το βλεπω με διαφορετικη διαθεση και απο αλλη οπτικη..... :roll::roll::roll: :roll

Τα θεματα πυροσβεσης τα ανεφαρα για να σου δειξω οτι ενω γινονται προσπαθειες να ληξει εκει το θεμα συνεχισες να <μονολογεις>(θεωρω οτι κ αυτη η δραση θα φερει αντιδραση ;) )......Οκ τα ειπαμε,τα αναλυσαμε,ξεσπασαμε...ας τελειωσει εκει.

Τελος παντων....επιμενω στην πρωινη μου αποψη οτι ξεχυλωσε πολυ το θεμα.

Σαφως και θα με ενοχλουσε η ειρωνια......Προφανως δεν θα αντιδρουσα ασχημα(και λεω προφανως γιατι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λες),ισως να εκανα χαβαλε γιατι ειναι τετοιος ο τυπος μου.......Ισως να ανατρεχα στα δικα μου μνμ να δω μηπως εχω γραψει οντως κατι που αν το διαβαζα απο αλλη κοπελα θα το <κοροιδευα>.....Δεν ξερω...υποθεσεις κανω......

Δεν εχω καταλαβει ομως ποια ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι....ψαχνω κ δεν βρισκω κατι....ισως γιατι το βλεπω με διαφορετικη διαθεση και απο αλλη οπτικη..... :roll::roll::roll: :roll

καλά κάνεις και τα βλέπεις από άλλη οπτική τα πράγματα...έτσι δεν πολυ-σκοτίζεσαι κιόλας...εγώ απλώς δεν ήθελα να νοιώθω εχθρικά στο φόρουμ και θεωρώ ότι δεν έχει δικαίωμα καμιά να με κάνει να νοιωθω έτσι...

η σταγόνα που ξεχύλισε είναι ακριβώς αυτό που σου έγραψα παραπάνω: η επιτηδευμένη,στοχευμένη και ξεκάθαρη ειρωνία στις ερωτήσεις μου...και ζήτησα χωρίς να αναφέρω όνομα να μην γίνεται αυτό και η απάντηση που πήρα ήταν: ότι προκαλώ και πρέπει να το λουστώ...προκαλώ με τι? με την ερώτησή μου? με το ότι προσπαθώ να μιλάω με σεβασμό και απαιτώ το ίδιο και απο τους άλλους? με το ότι δεν βρίζω?

Τα θεματα πυροσβεσης τα ανεφαρα για να σου δειξω οτι ενω γινονται προσπαθειες να ληξει εκει το θεμα συνεχισες να <μονολογεις>(θεωρω οτι κ αυτη η δραση θα φερει αντιδραση ;) )......Οκ τα ειπαμε,τα αναλυσαμε,ξεσπασαμε...ας τελειωσει εκει.

Τελος παντων....επιμενω στην πρωινη μου αποψη οτι ξεχυλωσε πολυ το θεμα.

ο μόνος λόγος που δεν σταμάτησα ήταν γιατί οι βρισιές ήταν πάρα πάρα πολλές...μπορεί να μην απαντάω με βρισιές αλλά θεωρώ ότι έχω δικαίωμα και υποχρέωση να απαντήσω με άλλους τρόπους...

Εμένα στην ζωή μου ποτέ δεν μου έχει πει κανείς αυτή την έκφραση και το ομολογώ ότι με ΣΟΚΑΡΕΙ και τώρα ξαφνικά είμαι έγκυος και μιλάω σε ένα φόρουμ και την ακούω?? Συγνώμη αλλά δεν έχει κανείς αυτό το δικαίωμα...

Και ρωτάω ξανά: εσένα θα σου άρεσε να σε βρίζαν έτσι? δεν νομίζω...

Τί έγινε καλέ κορίτσια?????

Συγγνώμη κιόλας..... που πετάγομαι σαν την π......

Αλλά....... για ηρεμήστε κούκλες......

Έλα..... οι ορμόνες μιλάνε.....

Ηρεμήστε λέμε.....

Σκεφτείτε τα μπουμπούκια σας!!!!!!!!!!

Υ.Σ.: Συγγνώμη για την παρέμβαση!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα τρελοκοριτσα!!! τι κανετε? καινουρια μερα σημερα....καινουρια διαθεση(ελπίζω) - λοιπόοοονν να σας πω οτι πηρα τηλεφωνο στην γραμμη εξυπηρετησης mothercare και θα μου στειλουν σε 1μιση μηνα το βαλιτσακι....8001182800 γρηηηηγοραααα μη χανετε καιρό ;)

καλημερούδια !!!εχει μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ νεροποντή [smilie=toothy2.gif] στην Αθήνα !!! πολύ γουστάρω !! [smilie=blob5.gif]

εμείς ψες ξεκινήσαμε να διαμορφώνουμε το υπνοδωμάτιο μας (που θα εχουμε και τον μπεμπινο [smilie=binkybaby.gif] ) !! καναμε κατι απαραίτητες ανακατατάξεις στις ντουλάπες και τωρα εχουμε βαψιμο ! στήσιμο κούνιας κλπ μαλλον μετά μαιευτηρίου ... θα δούμε! αλλα με πέθανε η μέση μου ! δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βραδάκι και αφού με πήρε ο ύπνος τελικά ξύπνησα κατα τα ξημερώματα απο συνάχι ! μαλλον εκει που ιδρωσα με πηρε κανενα αερακι ; don t know ... :?:?:?

ποια τσουπριτσα εχει β επιπέδου ;;; καλά αποτελέσματα !!! :D:D:D:D:D:D

ΩΧ μίλα teshaki !!! τι βαλιτσάκι ειν αυτό και τι θα μας ρωτήσουν στην γραμμή ;;; για ποιο λόγο να πούμε οτι τηλεφωνούμε ;; ποσο μου αρέσουν τα βαλιτσακια και τα δειγματάκια κλπ ψιλολοϊδακια!!!

μαρακι ξεκινησες ετοιμασιες απο τωρα ε? μπραβο καλα κανεις κι εγω δεν κρατιεμαι αλλά μαλλον μετα τις γιορτες μας βλεπω να φορτσαρουμε :D αυτο με την μεση ρε παιδί μου κι εγω οτι και αν κανω μετα ειμαι πτώμα...θελω υπνο και ξαπλα για να συνελθω.

λοιπόν παιρνεις τηλεφωνο και λες οτι ενδιαφερεσαι για το βαλιτσακι της mothercare, αυτες θα σε ρωτησουν κάποια πραγματα....ποσο μηνων εισαι, ΠΗΤ, στοιχεια κλπ και θα σου πουν σε ποσο καιρό θα στο στειλουν.

ΟΚ!!! τηλφωνώ και τα λεμε σε λιγουλακι !!!

προχθες μου ηρθε και μενα το βαλιτσακι (ψιλοσαχλαμάρες εχει μέσα) απο το babyspace ! μπες στο site να το παραγγείλεις !!!

ωωωπ! να την και η υπενθύμιση για το μαγνήσιοΝΝΝΝΝ!!!! χιχιχιχιχιιχι!!!

το πηρα και το βαλιτσακι απο το babyspace οπως επίσης και ενα απο babylino....εχω φορτωθει βαλιτσακια ε? :oops::oops::oops: ειχε μεσα ενα μπιμπερο avent και ενα πολυ ωραιο και κατατοπιστικο cd για τον θηλασμό και φυσικά πάνες :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...