Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 Νο5

Recommended Posts

δεν συμφωνώ με την θεωρία ότι τα λιποβαρή μωρά γίνονται παχύσαρκα...

έχω δει περίπτωση παχουλης μαμάς να γενα αδύνατο μωρό και στην συνέχεια αυτό να γίνεται παχύσαρκο..γιατί προφανώς υιοθέτησε τις διατροφικές συνήθειες της μαμάς του...

από την άλλη έχω δει αδύνατη έγκυο μαμά (πολύ αδύνατη!) να γενά παχουλούτσικο μωρό και στην συνέχεια μέχρι τα 3 να είναι στρουμπουλούλι και μετά να γίνεται μια χαρούλα λεπτούλι (με την καλή έννοια!! :lol::lol: )

γενικά δεν πιστεύω ότι η παχυσαρκία είναι κάτι που το 'κληρονομούμε' από την κοιλιά της μαμάς μας αλλά κάτι που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής μας και τις συνήθειες μας...

Το ιδιο πραγμα λεμε βρε!!!!!!!!!!!!!

Απλα η ερευνα ελεγε οτι οι συνηθειες των μωρων καθοριζονται τους πρωτους μηνες.Αυτο, αν η μανα το μπουκωνει θα φαει , αν δεν το μπουκωνει δεν θα φαει!!

Αυτο με τη κοιλια της μανας μη το αγνοεις πάντως, ολες οι ερευνες που εχουν γινει υποστηριζουν πως οταν η μανα στερειται στην εγκυμοσυνη , το μωρο μετα "πεφτει με τα μουτρα" στο φαι.

Και μενα ο γιατρος το ζυγησει αυτοματα το εμβρυο. Μετραει τα παντα καθε φορα (κοιλια, κεφαλι, πατουσες, βαρος, υψος σπονδυλο0 Το μηχανημα τα βγαζει αυτοματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 847
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

να πω κατι για το παχος και τα μωρα, ετσι οπως το σκεφτομαι με το μυαλο μου- δεν εχω να το στηριξω πουθενα παρα στη λογικη-

τα μωρα τρεφονται απο τον πλακουντα -σωστα? το πιο βασικο συστατικο ειναι το αιμα -σωστα?αρα θελει σωστη αιματωση να γινεται- το πιο βασικο νομιζω-

μετα αν δεν τρωμε κιολας σωστα- τι συστατικα θα περασουν στο αιμα μας που θα φτασουν στον πλακουντα? θελει σωστη διατροφη- ολα τα συστατικα πρεπει να τα παιρνει το μπεμπακι-

αν κανουμε διαιτα στην εγκυμοσυνη -κλαφτα χαραλαμπε- ουτε και να πεφτουμε με τα μουτρα σε οτι ναναι ειναι σωστο.

αλλα και τα κιλα θα μπουν- πως θα γινει! οι γυναικες μετα τον τοκετο λενε πως εφυγαν ολα μαζι 10 και 12 κιλα- αναλογα τα ποσα εβαλαν προηγουμενως-

ολα σε αναλογια πάνε.

α! και που πας τον ομφαλιο λωρο? απο κει περναν τα συστατικα στο μωρο- κιαυτος παιζει τον ρολο του-και αλλα πολλα που τα ξερουν οι γιατροι

ΚΟΥΚΙ ειναι πολυ σωστη η σκεψη σου....Το μωρο τρεφεται απο τα συστατικα του αιματος της μανουλας που περνανε-φιλτραρονται απο τον πλακουντα!

Η μαμα πρεπει να τρεφεται σωστα κ να ενισχυεται με συμπληρωματα για να μπορει να εχει τις απαραιτητες ποσοτητες (σιδηρου-ασβεστιου-βιταμινων-θρεπτικων ουσιων) για τπν εαυτο της αλλα κ να "γεμισει τις αποθηκες" του οργανισμου της......Αν το μωρο "τραβαει" απο τις αποθηκες του οργανισμου της μανουλας κ αυτο θα φανει αργα ή γρηγορα στις αιματολογικες!

καλημερα κοριτσακια σακατευτηκα παλι στον υπνο..αλλα εφαγα και το πρωινο μου και ολα καλα,απο εχθες αρχισα να προσεχω με την διατροφη μου και να κοβω τις βλακειες για να μην βαλω πολλα ακομη.Κουκι μου συμφωνω με αυτο που λες οταν φτανει στο τελος μια εγκυμοσυνη συνολικα ολα τα υγρα με το μωρο την μητρα τον πλακυντα ολα ζυγιζουν γυρω στα 8-9 κιλα τα υπολοιπα κιλα που βαζουμε ειναι πραγματικα δικα μας δηλαδη, λιπος,γιατι αν ρωτησεις καμια γυναικα που μολις γεννησε και εβαλε π.χ 20 κιλα θα σου πει οτι μολις βγηκε απο το μαιευτηριο ηταν -10 κιλα περιπου,τα υπολοιπα τα χανεις σιγα σιγα και αναλογα το σωμα,βεβαια δεν ειναι λιγες που απο το πολυ τρεξιμο τα εχασαν ολα μολις σαραντησαν,οποτε οσο πιο λιγα τοσο καλυτερα,δεν ειναι καλο να κανεις διαιτα αλλα και οχι να τρως για δυο..Ολα με μετρο! οσο για τους υπερηχους εμας ο γιατρος απο την αρχη που πηγα 7η εβδομαδα εγραφε αναλυτικα τα παντα και τον καθε υπερχηχο μας τον εδινε σε dvd πρεπει να εχω γυρω στα 6 μεχρι στιγμης..Το μενου σημερα εχει μοσχαρακι με...μμμμμ δεν εχω αποφασισει ακομα με τι :!::!::!::!: ...Οσο για την καμπυλη ζαχαρου απο οτι ξερω γινεται εχεις δεν εχεις ανυσηχητικα αποτελεσματα σακχαρου!!Πολλα φιλακια παω να κανω καμια δουλεια :-ss:-ss:-ss

Καλημέρα !! Τι καλημέρα δηλαδή που μεσημέριασε :D:D:D

αχ θέλω και εγώ πατουσάκια και χεράκια...δεν μου τα έχει μετρήσει ποτέ!!!!!

Να δω ποιες απο εσάς θα κυνηγουν το παιδί τους να φάει το φαγητό του :D:D:D

'Νικολάκηηηηηηηηηηηηηη έλα να φας το αυγό σουυυυυυυυυυυυυυυυυυ'

Γιούλη σίγουρα οι διατροφικές συνήθειες των παιδιων εξαρτώνται από τους γονείς...Εγώ είχα ξαδέρφια που οι μανάδες τους τα ταίζαν πολύ και έγναν παχουλά παιδία...και...συνεχίζαν να τα ταίζουν....και φυσικά όταν ήμασταν μικροι και λαχανιάζαν στα παιχνίδια τους κοροιδεύαμε ...αχχχχ άσπλαχνα παιδιά.... :?:?

πάντως μέρα με την ημέρα προχωράμε στην εξέλιξη του μεγαλώματος του παιδιού...προσπεράσαμε τοκετούς κλπ κλπ, πάνες (τις κόψαμε...πάνε αυτές :D:D ) και τώρα πήγα στα ομαδικά παιχνίδια :D:D

άντε βρε σε λίγο θα μοιράζουμε και γαμπρούς και νύφες :lol::lol:

εμένα έχουν αρχίσει να με ζαλίζουν στην δουλειά και κάτι θειάδες κατοχικές...με το : φάε φάε, παιδί θα κάνεις ή γατί (από ότι κατάλαβα αυτή είναι πολύ δημοφιλής έκφραση)...και : θα κάνεις παιδί 1,5 κιλό και μετά θα τρέχεις...και με εκνευρίζουν απίστευτα...και τους εξηγώ ότι κάνω ακριβώς ότι λέει ο γιατρός...και είμαι και 1 κιλό πάνω από αυτά που μου είπε τα οποία είναι:

κανένα κιλό στο 1ο τρίμηνο, από ένα στο δεύτερο (εγώ είμαι ήδη σχεδόν 3 και δεν εχω μπει καν στον 6...) και 4-5 στο 3ο τρίμηνο! και ξεκίνησα κανονική προς αδύνατη!!!

Τέλος προτείνω σε κάποιες να κόψουν τις ειρωνίες στις απαντήσεις τους γιατί μπορεί να μην είναι του επιπέδου μου να ασχολούμαι με τέτοιες συμπεριφορές αλλά ...μπορώ να κάνω μια προσπάθεια να πέσω και εγώ στο επίπεδό τους...

ΣΑΜΙ στανταρ μετραει πατουσακια,χερακια κτλ αλλα προφανως δεν στο αναφερει γιατι ειναι ολα καλα κ φυσιολογικα.....

Σιγα...εμενα που μου βομβαρδιζει το μυαλο νομιζεις οτι τα "πιανω" ολα;;; :?:?:?:? Στο τελος καθε επισκεψη ξαναρωταω "Ολα καλα;;;" :Αυτο με νοιαζει κ οχι οι λεπτομεριες...! ;););)

[/quote:3cgd5dy1]

:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

ΣΑΜΙ στανταρ μετραει πατουσακια,χερακια κτλ αλλα προφανως δεν στο αναφερει γιατι ειναι ολα καλα κ φυσιολογικα.....

Σιγα...εμενα που μου βομβαρδιζει το μυαλο νομιζεις οτι τα "πιανω" ολα;;; :?:?:?:? Στο τελος καθε επισκεψη ξαναρωταω "Ολα καλα;;;" :Αυτο με νοιαζει κ οχι οι λεπτομεριες...! ;););)

:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

ναι! σίγουρα τα μετράει και σε εμένα απλώς...να ...θα ήταν ωραιο να έχω πατουσάκια στο χαρτί να τα καμαρώνω κάθε τόσο...να λέω: αχ πως μεγάλωσαν, αύριο θα πάμε για καινούρια παπούτσια κλπ κλπ :D:D:D

τα κιλα λοιπον ειναι σχετικά- εγω ξεκινησα με 50 κ υψος 1.70 οπότε ο γιατρος μου επέβαλε να βάλω κιλά- κ να τρωω πολυ κρεας. αυτο κ κανω. ας κανουμε οτι λεει ο γιατρος μας λοιπον.

Νενα κανε κοπελα μου οπως λες- συμφωνω μαζι σου.

προειδοποιώ για ακόμη μία φορά να μαζεύομαστε σιγά σιγά και να ξέρουμε που να σταματάμε γιατί εάν ανοίξω το στόμα μου σίγουρα δεν θα συμφέρει ...είπαμε κάνω προσπάθεια να μην πέσω στο χαμηλό επίπεδο αλλά δεν θα γίνω και άγια στο τέλος...

κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους.... και αν κάποιες δεν το γνωρίζουν αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσουν καταλάβουν...

επιμένω....προτείνω για ακόμη μια φορά να βρούμε τα όριά μας...και να προσέχουμε τι λέμε...

Πωπω Θανα πολυ αδυνατη εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοντελακι μπραβο ...μονο 50 κιλά?? Εμ τα εχει αναγκη ο οργανισμος σου κοπελα μου

Φαε κι αλλο, να σου στειλω λιγο γαλακτομπουρεκο (απο το καλό ξερεις ;) )

τωρα ειμαι 62 μισο (οσο εδειξε 2 μερες τωρα η ζυγαρια!) ντοιν ντοιν!! θα ζησω?χαχα

αλλα εινα ικ 53% εγκυος συμφωνα με το τικερακι μου- ενα ολοκληρο παπάγια εχω στην κοιλιτσα μου!! :D

Κουκλες προτινω να ληξει εδω =;=;=; ..............δεν εχω καταλαβει πως ξεκινησε,προς τι ολα αυτα κ δεν με ενδιαφερει να μαθω!

Παραχοντρυνε το θεματακι...ξεχειλωσε....υπαρχουν κ τα π.μ. γαι πριβε ξεκαθαρισματα-ξεκατινιασματα!

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Λόλλη δεν είναι θέμα προσωπικού ξεκαθαρίσματος...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Δεν ανέχομαι να απαντάνε στα μηνύματά μου με ειρωνία (λόγω εμπάθειας ?? κακίας?? κομπλεξ? δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω) και να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια...

εκτός φόρουμ ας πει η κάθε μια ότι θέλει και ας θάψει όσο θέλει...(ΠΟΛΥ γνωστός ο τρόπος για κάποιες...) εδώ όμως απαιτώ σεβασμό όπως και με σεβασμό προσπαθώ να απαντάω και εγώ...

έχω πολλά να πω...και ειδικά για το θέμα ειλικρίνειας και...σεβασμού προς τον συνομιλητή μας εδώ στο φόρουμ αλλά δεν θέλω να το κάνω όσο και αν μου προκαλεί απέχθεια ή έλειψη αυτών των δύο στοιχείων από κάποιες...

μιλα ξεκαθαρα....μην σκορπιζεις απειλες και πετας πορισματα για το επιπεδο του καθενος στον αερα- και μαλιστα σε ενα φορουμ- μην ανακατευεις τα προσωπικα σου με τα κοριτσια που δεν εχουν καμια σχεση ουτε ξερουν γιατι τα λες αυτα..

κοιτα τη δουλεια σου και μην προκαλεις αναστατωση χωρις λογο.αντε γιατι παρατράβηξε το θεμα.

εδω τελειωνει- δεν θα αναλυσω το επιπεδο σου στο φορουμ- δεν αφορα καμια.

ετσι για να μιλαμε 'ανοιχτα' και με 'ειλικρίνια'

δε σε ρώτησα αν 'με γουστάρεις ή δεν με γουστάρεις μία' και πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου...

προσπαθώ να σου πω να μην ειρωνεύεσαι τις απαντήσεις μου και να σταματήσει αυτό εκεί αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις...στην τελική, μην ασχολείσαι μαζί μου..

συνέχεια δημιουργείς τέτοια θέματα στο φόρουμ και οι διαχειριστές είναι ενήμεροι για αυτό το θέμα εδώ και καιρό και το παρακολουθούν...και σε αυτόν και στον προηγούμενο σου λογαριασμό ...

κάποια στιγμή θα ανεβάσω τα μηνύματα εις βάρος άλλων κοριτσιών που έχεις στείλει για να σχηματίσει και η κάθε μία δική της άποψη και να ξέρει και με ποια μιλάει...δεν το έκανα μέχρι στιγμής για να μην στενοχωρηθούν εκείνες...

αυτή την στιγμή δεν προλαβαίνω να το κάνω αυτό αλλά το θεωρώ χρέος μου...

κοριτσια μου καλα και ζουμπουρλουδικα θεωρω πως καποια πραγματα δεν ειναι σωστο να γινονται σε ενα φορουμ που ολες εχουμε ενα κοινο σκοπο,να γεννησουμε τα μωρακια μας,να μιλαμε για τις ανησυχιες μας και τους φοβους μας οποιοι και αν ειναι αυτοι γιατι προφανως το ν αλες τα προβληματα σου και τους φοβους σου σε ενα φορουμ οπου δεν σε ξερει κανεις μπορει να ειναι ευκολοτερο απο το να τα λες σε δικο σου ανθρωπο...Η καθε μια εχει το δικαιωμα να εκφραζεται οπως θελει για τον εαυτο της,αλλα οχι για τον αλλον τουλαχιστον δημοσια...Ας μην ξεχναμε οτι αυτο το φορουμ ειναι η μικρογραφια της κοινωνιας μας και ειναι λογικο να υπαρχουν και αντιπαθειες και συμπαθειες αλλα δεν ειναι καλο τουλαχιστον οι αντιπαθειες να εξωτερικευονται,με αποτελεσμα να υπαρχουν αυτες οι συγκρουσεις,εγω δεν προκειται να παρω το μερος κανενος λεω την αποψη μου με βαση αυτα που διαβαζω και ουτε ξερω τι εχετε μεταξυ σας η καθε μια και τι οχι,ποια συμπαθει πια και ποια οχι..Οτι αποριες εχει ο καθε ενας και ειναι λογικο να εχει και οτι φοβους εχει και οτι ανυσηχιες εχει για αυτο καναμε αυτο την ομαδα για να τα μοιραζομαστε και αν υπαρχει προσωπικο προβλημα με κοπελες ειναι καλο να μην το δειχνετε ανοιχτα και επηρεαζονται αλλα κοριτσια,και δεν υπαρχει χαμηλο και υψηλο επιπεδο ρε κοριτσια η καθε μια μεγαλωσε με καποιες αρχες που για τους γονεις της ηταν οι ιδανικες να τις μεταβιβασουν στο παιδι τους!!!Κλεινοντας γιατι μαλλον κουρασα,θελω να παρακαλεσω να σταματησει εδω οτι υπαρχει και αν δεν υπαρχει πιθανοτητα να τα βρειτε,τουλαχιστον μην ασχολειτε η μια καθολου με την αλλη!!!!Αυτα,δεν περνω το μερος καμιας και το ξανατονιζω μου ειστε ολες συμπαθεις και οτι συμβουλη χρειαστηκα μου την δωσατε,απλα εκφερω την γνωμη μου σε ενα δημοσιο φορουμ!!!! :)

συμφωνώ και με το νενακι, και θα συμπληρώσω απλά οτι τα προσωπικά μνμ ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ετσι πρεπει να παραμείνουν !!! ακόμη και ΝΑ αφορούσαν εμενα, δεν με νοιάζει !

το μονο που θα κατάφερνες σαμανθα με κατι τετοιο ειναι να "ταραξεις" γκαστρούλες που πραγματικά ΔΕΝ πρεπει...

το ποια ειμαι το ξερουν καλα τα ατομα που με εκτιμουν και εχουμε αλληλοστηριχτεί ολο αυτο το διαστημα- το αν εφυγα απο το μαμυ την 1η φορα -εγινε γιατι το θελησα εγω- την ξερουν την ιστορια πολλες -εκ των οποιων (δυστυχως) κ εσυ..

ολα τα αλλα που λες με κανουν να ντρεπομαι για σενα -αλλα ξερεις 'ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται'.

μπηκες εδω και υπαινιχτηκες οτι εχω πει εγω για εκεινες κατι??? πας καλα ???δεν ντρεπεσαι να λες ψεμματ?

- δεν εχω πει τιποτα κακο για καμία - το εγγυώμαι προσωπικα- και ας μην εχω την δυνατοτητα να το στηριξω- γιατι δεν γινεται αλλιως.

και τι παρακολουθουν οι υπευθυνοι του μαμυ? το αν δεν συμφωνω μαζι σου?????ή μηπως αλλη δουλεια δεν κανεις και ψαχνεις να δεις που εγραψα-τι εγραψα -πως το εγραψα?

κοπέλα μου καλη φώτιση.....τι να σου πω αλλο..

μηπως να σε δει κάποιος ? :shock:

λοιπον εγω θα προσπερασω οτι εγινε, η αληθεια ειναι οτι δε με αφορα κι ολας, αλλα εχω αλλα στο μυαλο μου!! ο μπεμπης απο χτες ουτε ενα χτυπηματακι τοσο δα δε μου εχει δωσει! :(:(:( ακομα και οταν εφαγα (και αλμυρο και γλυκο), αυτος τιποτα!! του μιλαω, το χαιδευω, τιποτα! μεχρι χτες τον ενιωθα αρκετες φορες τη μερα, τωρα κοντευει να κλεισει 24ωρο ησυχιας!γιατι????????????

Εγω θα παρω θεση και δεν με νοιαζει καθόλου.

Και αυτο γιατι δεν μου αρεσε καθολου αυτο που εγραψες τωρα Σαμανθα.

Τι πάει να πει εχεις ενημερωσει τους διαχειρηστες??? Με ποιο δικαιωμα? Ξερεις την Κουκιδα?

Ξερεις τι εχει περασει? Ξερεις πως κατεληξε να ειναι σε αυτο το φόρουμ?

Δεν εχεις ιδέα. Το περνάς μια"βολτα" απο τις εξωσωματικες και να λες καλη επιτυχια δεν σημαινει οτι ξερεις ουτε στο ελαχιστο αυτες τις διαδικασιες.

Πως παιρνεις λοιπον αυτο το δικαιωμα να κρινεις κ να κατακρίνεις? Και κυριως ξανα τονιζω με ποιο δικαιωμα αποφασιζεις να το παιξεις κριτης και να κρινεις ποιος μενει , ποιος φευγει??

Δεν θελω να θιξω καμια αλλά πραγματικά δεν εχεις ΙΔΕΑ καποιες απο εμας ποσο πολυ παλέψαμε για να φτασουμε να γραφουμε σε θεμα "Φουσκωκοιλίτσες" και τι τραβηξαμε τοσα χρονια μεσα σε αυτο το φόρουμ!

Τι καταλαβες τωρα??

ναι αλλα δεν καταλαβατε κατι καλα-

ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ-

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΄ΛΕΡΩΣΕΙ΄'

ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΧΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...