Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα αντιμετωπιζω προβλημα σχετικα με την εμφανιση φωτωγραφιων στο φορουμ,στη σελιδα αυτη ας πουμε http://www.mammyland.com/forum/11/103 δεν μπορω ν αδω τις φωτωγραφιες που εχουν δημοσιευσει τα μελη,και τις απαντησεις τους τις βλεπω διπλες?Συμβαινει μονο σε εμενα σε αυτο?Ειναι και αλλες σελιδες απλα τωρα ετυχε καιε χω αυτη μπροστα μου..Κυρ διαχειριστα αν μπορειτε να με διαφωτιζατε λιγο...thanks!!!! :D:D

Δημοσίευση

Γεια σου nena1988 , πράγματι όταν πηγαίνεις στις πρώτες σελίδες του συγκεκριμένου θέματος υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Μάλλον κατά την μεταφορά του φόρουμ από την παλιά εφαρμογή στην καινούρια, ορισμένα ποστ πέρασαν διπλά ή τριπλά και ορισμένα συννημένα (φωτογραφίες) δεν εμφανίζονται...

Θα το κοιτάξω, πως μπορούμε να το διορθώσουμε..

Ευχαριστώ για την επισήμανση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σ'ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου! Θα στείλω ξανα το έμβρυο για βιοψία να καταλάβουμε τι πηγε λαθος, γτ πολλα διαβασα και άκουσα..
    • @Elk όχι,δεν την έκανα..μου είπε ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που θα πάω εμβρυολογο,μόνο αν δείξει κάτι η εξέταση για την καρδιά να μιλήσουμε.. βέβαια δεν θα είναι πολύ αργά;θα είμαι την άλλη Τετάρτη ακριβώς 17 εβδομάδων.. τέλος πάντων..εγώ με το νηστείας έχω το ζήτημα...πάντα δλδ...η καμπύλη τότε είχε βγει μια χαρά ..δεν πρέπει να περάσει το 93..ε είχα 94 στην καμπύλη κ με έβαλε σε διατροφή στην Κωνσταντίνα ενώ όλες οι άλλες τιμές ήταν φυσιολογικες..είχα νευριάσει τότε γτ Μ έλεγε συνέχεια ότι έχεις σακχαρώδη διαβήτη κλπ για μία τιμή...λέει ότι στην εγκυμοσύνη ότι κ ένα να είσαι πάνω από το όριο θεωρείται ότι έχεις διαβήτη...κ με ζαλιζε...κ έτρωγα εγώ τις μακαρονάδες 🍝 🍝 🍝...😄..τόσο πρόσεχα... @Nannan εγώ σε αυτό με την αγάπη δεν ξέρω να σ απαντήσω γτ άργησα πολύ να συνδεθώ με την κόρη μου...δλδ μου πήρε εντυπωσιακα πολύ θεωρώ....τώρα είναι τέλεια αλλά δεν ένιωθα έτσι από την αρχή ..ήμουν περίεργα...είχα κ επιλοχειο θλιψη για αρκετούς μήνες...
    • Τέλεια νέα! Μπαμπάτσικο μωράκι! ❤️ Εγώ 8 κιλά παίρνω μετά από κάθε γιορτινό τραπέζι! 😂
    • @Rena92 φτου φτου 3400 ο κοριτσαρος κ εχεις πάρει μονο 8 συγχαρητήρια θα πω😁😁 τελεια νέα κ ναι αντε περνάνε οι μερες επιτέλους,να την κανω αυτή την αρχή πια,θα σκασω🤣
    • Γεια σας κορίτσια!! Γυρίσαμε από τον γιατρό, όλα καλά!! Η μικρή έχει πάρει θέση και είναι αρκετά χαμηλά, είναι κοντά μου είπε αλλά όχι και πολύ άμεσα. Άρα Ελενα, εσύ θα ξεκινήσεις το νέο έτος!! 🩷 3.400 την βγάζει, αλλά μου είπε ότι ο υπέρηχος έχει απόκλιση, ειδικά όσο περνάνε οι εβδομάδες. Το nst πολύ καλό, έχει κινητικότητα η μήτρα και είναι φυσιολογικό.  Από κιλά εγώ έχω πάρει 8 μέχρι τώρα. Στην μεγάλη μου είχα πάρει 9, οπότε κάπου εκεί με κόβω πάλι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...