Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μπαινω κ εγω στο θεμα για να σας πω την γνωμη μου.θεωρω πως το καλοκαιρακι με την κοιλια φουσκωμενη εχεις περισσοτερες επιλογες απο οτι τον χειμωνα.το καλοκαιρακι θα φορεσεις τα φορεματακια μακρυα ή κ κοντα κ θα την βγαλεις λιγο πολυ.τον χειμωνα με τα κρυα τι γινεται?εγω επειδη απο τον οκτωβρη κ μετα (γεννησα φλεβαρη) φουσκωνα,ειχα θεμα με τα παντελονια (οπως οι περισσοτερες)βολευτηκα ως εξης:περα απο δυο παντελονια που ηδη ειχα με λαστιχο πριν εγκυμοσυνης κ με βολεψαν μεχρι τελους,αγορα μαυρες φορμες φουτερ,χωρις σταμπες κ σχεδια (μονο το παντελονι) κ απο πανω φορουσα κανονικα τις μπλουζες που μου κανανε (τις ελαστικες).φαινοταν σαν παντελονι κ τα φορουσα καθημερινα στην δουλεια.θεμα με κιλα δεν ειχα παρα μονο με κοιλια οποτε βολευτικα μεχρι τελους μια χαρα κ φυσικα ανετα κ οικονομικα.

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση
Γειά σας κορίτσια με την ευκαιρλια που μιλάτε για ρούχα να ρωτήσω και εγώ κάτι που ψάχνω πολύ καιρό.Εχω δει σε κοπέλες να φοράνε τζήν παντελόνες που μάλλον είναι ελαστικές επάνω και στα πόδια φαρδαίνουν αρκετά και κάτω κατω έχουν λάστιχο.Δεν ξέρω αν είμαι κατανοητή τα έχω δει σε κορίτσια στο δρόμο αλλα και σε σήριαλ στα μυστικά τηης εδέμ :oops::oops: που τα φορούσε η ευα όταν ήταν έγκυος αλλα και η μελίτα αλλααυτή υφασμάτινα ενω εγώ τζην θέλω.Εψαξα στο ιντερνετ,σε μαγαζιά τίποτα :(:( .Σε ένα κινέζικο είχα βρει αλλά είχαν τελαιώσει τα νούμερα.Αν ξέρετε που θα βρώ θα βε βοηθήσετε πααααρα πολύ γιατί μου αρέσουν τρελά αυτά τα τζήν :D:D

Καλημερα Guzelina!!!Με το καλο το μωρακι σου...κατα την γνωμη μου να πας στο H&M βρισκονται στην Ερμου 2 καταστηματα κ σε ολα τα εμπορικα κατ/τα οπως το MALL ktl...επισης εγω βολευτηκα

πολυ με τα εσωρουχα κ πυτζαμουλες νυχτικες σε φανταστικες τιμες για το σπιτι....8α μεινεις ικανοποιημενη...φιλια πολλα <3

Δημοσίευση

Τετοιου εθδους παντελονια εχει και στα μαδερκερ και στα πρεναταλ..ειναι λιγο αλμυρουτσικι η τιμη τους

Εχω ενα παντελονι απο τα πρεναταλ που ειναι σαν κολαν που το πηρα στην πρωτη εγκυμοσυνη γυρω στα 70 ευρω και το φοραω και τωρα.

Εχει και παντελονες φαρδιες αλλα και στενα υφασματινα και τζιν

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια τελικα βολευτηκα με κατι φορμες εγκυμοσυνης

IreneValadia για πες........

Cesilia δεν τα πλησιασω αυτα τα μαγαζια ουτε απο εξω ειδα τις τιμες στο ιντερνετ και επαθα εγκεφαλικο 5 με 6 μαζι πρεπει να ηταν.... :shock:

4 μηνες μεινανε περιπου θα βγει η κατασταση που θα παει ευτυχως και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα παρει ενα καλο παντελονι για τις γιορτες οποτε την γλυτωσα...

Δημοσίευση

καλα μη φανταστεις...ενα παντελονι εχω...χιχιχι..μια χαρα ειναι και τα ζαρα και τα Η&Μ

παντα αναλογα με το υφος και την προσωπικοτητα καθε γυναικας.

εγω φοραω παντως τα ρουχα της προηγουμενης εγκυμοσυνης..συν κατι μπλουζακια ελαστικα και κορμακια τωρα τον χειμωνα που δεν θα εχω μεγαλη κοιλια..το καλοκαιρι ειναι σαφεστατα πιο ευκολα τα πραγματα..

παιρνει ςμερικα φορεματακια σε στιλ αμπιρ και εισαι μια χαρα...εχει πολυ φτινα και οικονομικα απλα τα παιρνεις κανα δυο νουμερα μεγαλυτερα

Δημοσίευση

Εδώ μπορείς να δεις Extension λάστιχα για τα παντελόνια σου και να φοράς απ πάνω μια μακριά μπλούζα ώστε να μη φαίνεται τίποτα.

Δεν είναι ανάγκη να τα αγοράσεις.

Μια μοδίστρα μπορεί να στα φτιάξει χρησιμοποιώντας λάστιχο καλτσοδέτας.

Εγώ ούτε αυτό έκανα.

Παίρνω ένα λάστιχο για τα μαλλιά αρκετά μεγάλο και ελαστικό.

Το περνώ θηλιά στην κουμπότρυπα του παντελονιού και την άλλη άκρη την περνώ στο κουμπί του παντελονιού.

Μη σε ανησυχεί το φερμουάρ που δε κλείνει.

Μια φαρδιά μπλούζα από πάνω τα κρύβει όλα!

Αν δε το καταλαβαίνεις, πες μου να βγάλω μια φωτογραφία να σου στείλω.

Αν πάλι δεν έχεις φαρδιά μπλούζα σίγουρα θα έχεις στράπλες μπλουζάκια.

Τα βάζεις στην περιοχή της κοιλιάς (ανάλογα με το χρώμα που ταιριάζει στο ντύσιμο σου) και καλύπτεις την περιοχή από το κάτω μέρος του φερμουάρ μέχρι κάτω από το στήθος.

Έτσι όλες οι ατέλειες κρύβονται και κανείς δε θα καταλάβει τίποτα.

post-4730-13873935727145_thumb.jpg

post-4730-13873935727579_thumb.jpg

Δημοσίευση
καλα μη φανταστεις...ενα παντελονι εχω...χιχιχι..μια χαρα ειναι και τα ζαρα και τα Η&Μ

παντα αναλογα με το υφος και την προσωπικοτητα καθε γυναικας.

εγω φοραω παντως τα ρουχα της προηγουμενης εγκυμοσυνης..συν κατι μπλουζακια ελαστικα και κορμακια τωρα τον χειμωνα που δεν θα εχω μεγαλη κοιλια..το καλοκαιρι ειναι σαφεστατα πιο ευκολα τα πραγματα..

παιρνει ςμερικα φορεματακια σε στιλ αμπιρ και εισαι μια χαρα...εχει πολυ φτινα και οικονομικα απλα τα παιρνεις κανα δυο νουμερα μεγαλυτερα

Καλά εγώ που ζω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τώρα το είδα!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!!!!!!!!

Με το καλό!!!!!!!!!!!!

Τι καλά!!!! Πολύ χάρηκα!!!!

Δημοσίευση

αυτα τα extensions απο που τα αγοραζεις?καταενθουσιαστηκα με την ιδεα αυτη.μπορεις να φορας τα τζην σου συνεχεια.κ μετα βγαζεις τα λαστιχα κ τα ξαναφορας(αν βεβαια μπορεις να μπεις :lol::lol: ).δεν σου πεφτουν?θα το εχω υποψιν μου για το μελλον.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χαχα ωραία τα unicorn babies ✨🌸 Λοιπόν εδώ η μικρή 2μηνων + κάτι ημερών πια, τη νύχτα είναι όπως ήταν ο δικός σας! 2-3 αφυπνίσεις και γενικά καλά πάει για την ώρα.  Το θέμα είναι την ημέρα που θα πρέπει να δοκιμάζω διάφορα για να κάνει τα naps της και ότι πλέον παρατηρήσαμε ότι για να την πάρει ο ύπνος ξεσπάει για κάποια ώρα σε κλάμα. Ενδεχομένως να περνάει και το λεγόμενο purple crying τώρα γιατί πραγματικά γίνεται μελιτζανι όταν κλαίει 😟😅. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσω τη διαδικασία με θηλασμό χαλάρωση στο κρεβάτι κατά τις 8 και τελικά να την πάρει με τα κλάματα κλπ στις 9+ με 10 ο ύπνος μια και καλή. Πρόγραμμα εννοείται στη φάση που είμαστε δεν παίζει αλλά φροντίζουμε χαμηλά φώτα από τις 6 και μετά και απλά φροντίζω το πρωί μέχρι τις 8+ να χει σηκωθεί για την ημέρα να θηλάσει και να κάνει το πρώτο nap της μέρας. Από τον 4ο και μετά θα βάλω κανονικά πρόγραμμα αν και με το sleep regression δεν ξέρω πως θα πάει.  Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το κλάμα πάντως, δηλαδή ακούω κάτι φίλες να λένε ότι το μωρό τους νυσταζε και απλά κοιμόταν, και μου φαίνεται εξωπραγματικό! Εμείς παλεύουμε για να κοιμηθεί με όσο λιγότερο δράμα γίνεται 🤣 Αλλά και πάλι ελπίζω πως θα αλλάξει αυτό! 
    • Ααα οκ γιατί έχω είχα κανει μια φορά μετά την καμπύλη ζαχαρου άλλη μέρα όμως και έκανα μια μικρή  πήγα στο μικροβιολογικό έδωσα αίμα νηστείας και μετά ήπια ένα ποτήρι γάλα έφαγα 2 φρυγανιές και μετά στην ώρα ξανά έδωσα αίμα και έφυγα νομίζω κάτι παρόμοιο σου έκανε 
    • Έτσι τη λένε απλώς.. επειδή γντ νωρίτερα...κανονική είναι 
    • Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! ♥️ Έτσι είναι το μωράκι συνεχώς αλλάζει, (πέρα από το κλάμα που παραμένει το ίδιο χαχαχα, αλλά κι αυτό θα αλλάξει πιστεύω).  Όσον αφορά το μπιμπερο, επειδή έφτασα σε σημείο υπερκόπωσης από την κούραση και το 24/7 ενασχοληση με τη μπέμπα που έχει τα ζόρια της η γλυκουλα κι η οποία είναι ολημερίς σχεδόν πάνω μου, είπα να το εισαγουμε πάλι ακόμη και φόρμουλα μια φορά τη μέρα ώστε να το μάθει και να μπορώ να ξεκουραστώ λίγο ή αν λειψω να μην το έχω άγχος ότι θα πεινάσει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Από την άλλη ξέρω ότι οσο περνα ο καιρός θα αντέχει λίγο παραπάνω και θα ηρεμήσει κάπως γενικώς (ελπίζω δηλαδή 😅)  Ο θηλασμός μου έχει εδραιωθεί όλα οκ είναι. Αν τώρα δεν θελήσει ποτε μπιμπερο οκ θα το αποδεχτώ κι αν χρειαστεί άμεσα υπάρχει και η λύση με σύριγγα και έτσι κι αλλιως μετά θα μπορεί να πίνει και σε ποτήρι όταν θα μπούνε οι τροφές. 
    • Καλά αποτελέσματα να έχεις στειλε μας όταν τα πάρεις  είπες έκανες μια μικρή πως την έκανες εσύ ;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...