Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

βρισκομαι στην δευτερη εγκυμοσυνη την πρωτη την εβγαλα με δυο παντελονια και τις μπλουζες που φοραγα το θεμα ειναι τωρα οτι αυτα τα δυο παντελονια εχουν αχρηστευτει και οι τιμες που βλεπω για μα παω να αγορασω ειναι δραματικες κριση κριση αλλα δεν ριχνουν και καμια τιμη μην πω τιποτα :twisted:

ξερετε που μπορω να βρω καπου φθηνα ρουχαλακια;

ο αντρας μου ομως επιμενει να προσπαθησω να μην παρω αλλα ρουχα γιατι για τριτο αποκλειεται να παμε και τα θεωρηθει χασιμο λεφτων :?

τι να του πεις αντρας ειναι δεν καθεται μια ωρα να βει κατι να βαλει και να μην βρισκει για να παει βολτα :((

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Evhdal, καλημέρα!

Δεν είμαι έγκυος και δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ, αλλά έχω δεί καλές τιμές για ρούχα εγκυμοσύνης στο LA REDOUTE. Εχει και e-shop ρίξε μια ματιά.

Όσο για τους άντρες, αν καταλάβαιναν, θα ήταν γυναίκες!!

χαχαχαχα, την είπα την κακία μου πρωι-πρωι!!

Καλη σου Μερα!!και με το καλο!!ποσο εισαι? :D

εγω δεν αγορασα ποτε ρουχα εγκυμοσυνης!και ειχα κανει και τεραστιες κοιλιες!!βεβαια η πολλη κοιλια ηταν ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ!οποτε την εβγαλα με κολαν και φαρδιεσ μπλουζεσ,η φορεματακια!!

παντως ρουχα μιας χρησης(ετσι τα λεω γιατι τα big size ρουχα δεν ειναι του γουστου μου ;);) )βρηκα στα marks n spencer ..kai sta HnM,και TRES JOLIEφυσικα το καλυτερο ειναι να ψωνισεις στις εκπτωσεις!!

Αν σε πιασει χειμωνας..κολαν μαλλινα..και φαρδια πουλοβερ..μπλοζοφορεματα μαλλινα,φορμιτσες φαρδιες ακομα και μπιτζαμουλες θα σε βολεψουν!!αναλογα βεβαια !!θα εισαι στο σπιτι?θα εργαζεσαι?

Ευχομαι να βοηθησα..!και παλι με το καλο..να χαιρεσαι και το πρωτο σου παιδακι!

HnM που τα βρισκω;μενω βριλησσια

marks n spencer εχω απεναντι απο το σπιτι η χαζη δεν εχω παει να δω γιατι εχει κολλησει το μυαλο μου να ψαχνω για ρουχα εγκυμσυνης..

εργαζομαι με ραντεβου ασφαλιστικος συμβουλος βλεπετε και πρεπει να ειμαι στην τριχα!

μια ερωτηση οι σαλοπετες ειναι one size;

θελει να μου δωσει μια φιλη αλλα της λεω που να μου μπουνε :shock:

βλεπετε τα κοιλια που πηρα στην πρωτη εγκυμοσυνη τα διατηρησα με ευλαβεια :lol:

4 μηνων και κατι ημερων ειμαι

Σαλωπετες..μπλιαχ!!!

Λοιπον εγω εργαζομαι ως γραμματεας..οποτε επρεπε να ειμαι και εγω στην τριχα..εγω βολευτηκα ολο τον χειμωνα με φορεματακια..ειχα 3 και ηταν σε στιλ αμπιρ και οχι εγκυμοσυνης απλα λιγο μεγαλα σαν νουμερα, επισης μια απο τα ιδια το καλοκαιρι, ειχα 3 απλα λεπτα φορεματακια

Εγώ είχα πάρει πλεκτά φορεματάκια από sprider και rouge paris τα οποία δεν ήταν εγκυμοσύνης και τα φοράω και τώρα! Κι εγώ θεώρησα τα ρούχα εγκυμοσύνης πανάκριβα αλλά 2-3 παντελόνια λόγω δουλειάς (σε τράπεζα δουλεύω) δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Στα mothercare ήταν σχετικά φθηνά. Εχω ακουσει και για τα prenatal ότι έχει καλές τιμές. Εχει μαγαζί στην Πεντέλης, σχετικά κοντά σου! Με το καλό! ;)

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ZARA ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΑΜΑΝΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΟΥΖΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΜΕΣ BODYTALK ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΛΛΑΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ.

Τα πιο τελεια Τζην ειναι της benetton κ περιπου 25-30Ε κα8ως κ ΚΟΛΑΝ χαμηλομεσα με υφασμα σαν ...βουτυρο 20Ε, τα φοραω ακομα καποια , δεν φαινονται για εγκυμοσυνης ! ;)

μπλουζες παρε κ Ζαρα η οτιδηποτε μεγαλυτερο νουμερο...

επισης υπαρχουν κ τα φακτορυ ;)

με το καλο!

εγω παντως βολευομαι με καποια απο ζαρα sprider..Πηρα κολαν και 2-3 φορεματακια προς το παρων ελαστικα οποτε μπορω να τα φοραω και μετα την εγκυμοσυνη,οταν φουσκωσει αρκετα η κοιλιτσα και δεν με κανουν θα παρω κανα δυο-3 ακομα για να βγαλω τους τελευταιους μηνες δεν θα παρω ουτε παντελονια ουτε μπλουζες,γιατι μετα δενν θα τα φορεσω..Πανωφορια επισης δεν πηρα φοραω τα περσινα απλα δεν τα κλεινω οταν χειμωνιασει για τα καλα θα παρω χοντρη ζακετα ή καπα που μπορω να τη φοραω και μετα ενα κασκολακι απο μεσα και ειμαι μια χαρα...αυτα

εγω λογο οικονομικων πηγα σε ενα κινεζικο κ πηρα εχθες δυο μπλουζοφορεματα μαλλινα φοβερα τα πηρα στο μεγαλυτερο νουμερο κ ετσι θα βγαλω τον χειμωνα,αλλα να σου πω την αληθεια κ λεφτα να ειχα παλι απο το κινεζικο θα επερνα δεν θελω να δωσω λεφτα σε ρουχα που δεν θα ξαναβαλω

HnM που τα βρισκω;μενω βριλησσια

marks n spencer εχω απεναντι απο το σπιτι η χαζη δεν εχω παει να δω γιατι εχει κολλησει το μυαλο μου να ψαχνω για ρουχα εγκυμσυνης..

εργαζομαι με ραντεβου ασφαλιστικος συμβουλος βλεπετε και πρεπει να ειμαι στην τριχα!

μια ερωτηση οι σαλοπετες ειναι one size;

θελει να μου δωσει μια φιλη αλλα της λεω που να μου μπουνε :shock:

βλεπετε τα κοιλια που πηρα στην πρωτη εγκυμοσυνη τα διατηρησα με ευλαβεια :lol:

4 μηνων και κατι ημερων ειμαι

H&M έχει στο Avenue στην Κηφισίας...Όντως έχει πολύ ωραία ρούχα εγκυμοσύνης και οικονομικά...Πήγαινε μια βόλτα...Κι εγώ από εκεί είχα ψωνίσει...Και στην 1η και τώρα....Στην 1η εγκυμοσύνη είχα πάρει και 2 τζιν από Λητώ, ένα Benetton και ενα της Prenatal, τα οποία αποδείχθηκαν άθλια...... :evil::evil::evil::evil::evil:

Εγώ να σου πω την αλήθεια, κολάν με φαρδιές μπλούζες φοράω..Αν και ακόμα δε φαίνομαι για έγκυος... :roll::roll::roll::roll: Αλλά τα τζιν μου δε μου κάνουν πλέον και έχω και απόθεμα 5 κιλών από την 1η..... :evil::evil::evil::evil:

Με το καλό!!!!!!!!!!!

μπεμπουλα ειχες προβλημα με tzhn benetton ? :shock: γιατι εγω τα ελιωσα στην κυριολεξια , τιμες νορμαλ κ συγκριτικα με κατι κακοτραχηλα του Ζαρα ητανε μακραν... Μου κανει εντυπωση...

Κοριτσια εγω κινεζικα δεν περνω κ μοσο μαλιστα στην εγκυμοσυνη που ευαισ8ητοποιησαι πιο πολυ ;) ... προτιμω λιγα κομματια κ καλες ποιοτητες ειτε απο στοκατζιδικα , ειτε απο ζαρα ειτε απο οπουδηποτε αλλου ...

επειδη δουλευα καιρο σαν πωλητρια σε μαγαζι με ρουχα κ παπουτσια θα σου πω πως ολα ειναι κινεζικα αγοραζαμε πουλοβερ με 5 ευρω κ το πουλουσαμε 50 ιδιες οι εταιριες εστελναν τα καρτελακια εμεις απλα επειδη αγοραζουμε κατι ακριβο νομιζουμε οτι ειναι κ καλο κ κινεζικο να μην ειναι ετσι κ δεις σε τι τιμες αγοραουν κ ποσο τα πουλαν καμμια σχεση εχουν πανω απο 150%κερδος ρουχα κ παπουτσια, εχω πληρωσει τζιν 75 ευρω με εκπτωση επωνυμη μαρκα κ στα δυο πλυσιματα χαθηκε κ η εφαρμογη κ το σχημα εχω αγορασει απο παζαρι τζην 15 ευρω κ το εχω χρονια ολοκληρα πλυνε βαλε δεν εχει παθει τιποτα!!!μας δουλευουν ψιλο γαζι για αυτο κ εγω πηγα αμεσως στον κινεζο που δεν με δουλευει κιολας

βρε κοριτσια , τα ζαρα ραβονται σε πλοια (εχει γινει ερευνα ειναι ευρεως γνωστο αυτο)

κ τα υφασματα ειναι απο πολλες χωρες ...

Απο παζαρι κ γω εχω παρει ...

Δεν ξερω τι να πω ... Εξαλλου ειναι τοσο δυσκολες οι εποχες τωρα που ... και οι κινεζοι 8α περασουν κριση ... :lol:

μπεμπουλα ειχες προβλημα με tzhn benetton ? :shock: γιατι εγω τα ελιωσα στην κυριολεξια , τιμες νορμαλ κ συγκριτικα με κατι κακοτραχηλα του Ζαρα ητανε μακραν... Μου κανει εντυπωση...

Κοριτσια εγω κινεζικα δεν περνω κ μοσο μαλιστα στην εγκυμοσυνη που ευαισ8ητοποιησαι πιο πολυ ;) ... προτιμω λιγα κομματια κ καλες ποιοτητες ειτε απο στοκατζιδικα , ειτε απο ζαρα ειτε απο οπουδηποτε αλλου ...

Juliax μου όχι δεν έπαθε τίποτα απολύτως το τζην από τα Benetton, απλώς εμένα δε μου έστρωσε καθόλου καλά...Παρόλο που έχω κανονικό σώμα και στην εγκυμοσύνη έκανα μια τεράστια κοιλιά, το τζην από τα Benneton μου έπεφτε μέχρι και που γέννησα....Το λάστιχο που είχε πάνω στην κοιλιά, επειδή το τράβαγα συνέχεια που μου έπεφτε όλο τρύπες μου έκανε στο πλάι.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και ενώ η γραμμή του ήταν στενή, αυτό μου ήταν πάντα φαρδύ...... :?:?:?:?:?:?:? Ίσως να έκανα κι εγώ λάθος επιλογή στο νούμερο, αλλά δε με βόλεψε καθόλου..... :roll::roll::roll::roll::roll: Αλλά όχι,δεν έπαθε τίποτα, πέρα από τις τρύπες στις ραφές στο λάστιχο από το τράβα τράβα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α......Και δεν έχω άποψη για άλλα παντελόνια, γιατί δεν αγόρασα κανένα άλλο εγκυμοσύνης...Συνέχεια με κολάν την έβγαζα, φορεματάκια και αυτά τα τζιν που ούτε θέλω να τα βλέπω...... :evil::evil::evil::evil:

Μα να έχω μια κοιλιά τεράστια και αυτά να μου πέφτουν;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλέ εσύ είσαι αδύνατη....Εγώ δεν είμαι τόοοοσο αδύνατη...Νορμάλ είμαι...Ούτε αδύνατη ούτε παχιά.... :?:?:?:?:?

Αν και τώρα είμαι λίιιιιιγο πιο χοντρή, καθότι η 1η εγκυμοσύνη μου άφησε "ενθύμιο" 5 κιλά....... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αλλά πραγματικά είχα τεράστια κοιλιά.....Σαν μπαλόνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Κ ΦΟΥΣΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΒΕΝΕΤΤΟΝ , ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ

! ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ! ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΣΕ ΠΟΥ Κ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΔΗΛ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ SPRIDER ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΑΠΟ ΠΡΕΝΑΤΑΛ ΑΚΡΙΒΑ ΕΚΤΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΤΩΠΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις θα παω μια βολτα απο ολα τελικα την ερευνα θα την κανω στην δευτερη εγκυμοσυνη στην πρωτη ειχα παει στα λητω και ειχα καταθεσει τα λεφτα μου και στην εγκυμοσυνη και μετα ειχα γινει χορηγος :mrgreen:

• 4 weeks later...

Γειά σας κορίτσια με την ευκαιρλια που μιλάτε για ρούχα να ρωτήσω και εγώ κάτι που ψάχνω πολύ καιρό.Εχω δει σε κοπέλες να φοράνε τζήν παντελόνες που μάλλον είναι ελαστικές επάνω και στα πόδια φαρδαίνουν αρκετά και κάτω κατω έχουν λάστιχο.Δεν ξέρω αν είμαι κατανοητή τα έχω δει σε κορίτσια στο δρόμο αλλα και σε σήριαλ στα μυστικά τηης εδέμ :oops::oops: που τα φορούσε η ευα όταν ήταν έγκυος αλλα και η μελίτα αλλααυτή υφασμάτινα ενω εγώ τζην θέλω.Εψαξα στο ιντερνετ,σε μαγαζιά τίποτα :(:( .Σε ένα κινέζικο είχα βρει αλλά είχαν τελαιώσει τα νούμερα.Αν ξέρετε που θα βρώ θα βε βοηθήσετε πααααρα πολύ γιατί μου αρέσουν τρελά αυτά τα τζήν :D:D

Κι εγω εχω πάρει ενα υφασμάτινο παντελόνι απο τα Benetton medium και μου περφτει! Ενω το small ηταν μικρό.

Προτιμώ τα παντελόνια του Zara.

Juliax μου όχι δεν έπαθε τίποτα απολύτως το τζην από τα Benetton, απλώς εμένα δε μου έστρωσε καθόλου καλά...Παρόλο που έχω κανονικό σώμα και στην εγκυμοσύνη έκανα μια τεράστια κοιλιά, το τζην από τα Benneton μου έπεφτε μέχρι και που γέννησα....Το λάστιχο που είχε πάνω στην κοιλιά, επειδή το τράβαγα συνέχεια που μου έπεφτε όλο τρύπες μου έκανε στο πλάι.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και ενώ η γραμμή του ήταν στενή, αυτό μου ήταν πάντα φαρδύ...... :?:?:?:?:?:?:? Ίσως να έκανα κι εγώ λάθος επιλογή στο νούμερο, αλλά δε με βόλεψε καθόλου..... :roll::roll::roll::roll::roll: Αλλά όχι,δεν έπαθε τίποτα, πέρα από τις τρύπες στις ραφές στο λάστιχο από το τράβα τράβα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...