Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο20- ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ


Recommended Posts

Νατασσούλα, καλημέρα, τι λαχτάρα πήρατε!!!!!

ευτυχώς όλα καλά, μα χτύπησε τόσο πολύ?!!! :o

αχ τα πιτσιρίκια θέλουν πολύ προσοχή, εκεί που κάθονται και παίζουν μια χαρά, να σου και θα κάνουν την σκανταλιά τους ή θα τους τύχει κάτι!!!!

Πώς έπεσε από τον καναπέ? :?:

Καλημέρα Αναστασία.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πωπω να τασουλα τι παθατε!!!

ευτυχως που ειναι καλα η μικρη και δεν επαθε τιποτα

κι εγω στην θεση το ιδιο θα παθαινα.....

καλημερα αργυρω!!!!

τι κανει η μικρη με το μελανι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσια,

Πωπω βρε Νατάσα περαστικά, ευτυχώς δεν ήταν τίποτα, το καημένο το νινάκι και εγώ τρέμω μη χτυπήσει με τις ταρζανιές που κάνει…

Αργυρούλα πάλι με τα μελάνια? Όταν της λες ότι δεν κάνει τι σου λέει?

Εμείς χθες πήγαμε σε μια γιορτή και φάγαμε τον άμπακα πάλι.. Δεν θα δω άσπρη μέρα ποτέ.. έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση..

Τα φιλιά μου σε όλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η μικρή? μέσα στην καλή χαρά είναι! το μελάτι έφυγε, της καθάρισα την γλώσσα και πιστεύω ότι αν είχε μείνει και λίγο ξεπλύθηκε με το νερό που ήπιε, ελπίζω να μην πάθει τίποτα μόνο!!!!

Γιώτα ωραίο το βιντεάκι, μου άρεσε ο Ινδός που λέει "ξανασκέψου το!!!" :lol:

όσο για τις καμπύλες ανάπτυξης τι να πω!!! :-o[-(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρούλα πάλι με τα μελάνια? Όταν της λες ότι δεν κάνει τι σου λέει?

Εμείς χθες πήγαμε σε μια γιορτή και φάγαμε τον άμπακα πάλι.. Δεν θα δω άσπρη μέρα ποτέ.. έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση...

όταν της λες "μη" και "όχι" αυτή το αντίθετο κάνει!!! :angry: , τα έχω βάλει ψηλά για να μην τα φτάνει, αλλά χθες το πρωί θα πρέπει να είχε κρύψει κάποιο και βρήκε και τις σφραγίδες.......το απόγευμα, ζωγράφιζε ο Λουκάς στο δωμάτιό του και -αν και του είπα να μην της δώσει τίποτα - αυτή πήρε ένα ξύλινο μαρκαδόρο και ......!!!!

φάε τώρα που μπορείς!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσούδια μου!

Χθες δεν πρόλαβα να ξαναμπώ τελικά, είχα αρκετό τρέξιμο, περάσαμε όμορφα, οικογενειακά! :D

Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γλυκές ευχές σας και εύχομαι στην κάθεμία ξεχωριστά, υγεία, αγάπη και πολλές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!!! Με το καλό στις φουσκοκοιλίτσες μας, με το καλό να φουσκώσουν οι κοιλίτσες που το επιθυμούν και να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας! :x

Σας διάβασα, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα αυτή τη στιγμή! Μετά τις χθεσινοβραδινές μας επισκέψεις, περάσαμε μία ψιλοανήσυχη νύχτα, γιατί η Β έβηχε κι ήταν αρκετά ανήσυχη! :-s Παρόλαυτα, σηκωθήκαμε, πήγαμε στο σχολείο μας -έστω και λίγο καθυστερημένοι!- i-) γιατί σήμερα έχουμε και γιορτούλα για την 28η! Ελπίζω να της αρέσει της μικρής μου Ελληνοπούλας! Μεγάλη περηφάνεια ένιωσα που τους έμαθαν το "Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του..." :D Άσε που ξανάγινα κι εγώ παιδί!!! :lol:

natasoula μου, περαστικά στο κοριτσάκι σου! :-s Φαντάζομαι τη λαχτάρα σου κοπέλα μου! Δόξα τω Θεώ που είναι καλά! :)

Χρύσα πως κύλησε η νύχτα; Είναι λίγο καλύτερα ο Χριστόφορος; :?

Argi, Μπεμπούλης, Ελευθερία μου και σ' όλο το τρενάκι, μια γλυκιά καλημέρα!!! :D Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια μας!! :D

Α! Σισσιώ!!! Επιτέλους το πήρες απόφαση να νοικοκυρευτείς; :-p Με το καλό, χάρηκα πάρα πολύ! Και το δικό μου νυφικό Προνόβιας ήταν, είχα ρίξει πάρα πολύ ψάξιμο και ο συγκεκριμένος οίκος ήταν ο μόνος που είχε τόσα πολλά ωραία, κομψά και αριστροκρατικά νυφικά! Υψηλή ραπτική, όχι αστεία! :)) Μου είχαν κάνει βέβαια ένα σκηνικό στο τέλος με το χαλασμένο φερμουάρ, παραμονές του γάμου, αλλά ήταν τόσο όμορφο που πάλι αυτό θα διάλεγα!!! :D Επίσης, έχω κι εγώ να σου συστήσω φοβερό dj αν θέλεις! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!!

Τι κανετε;;;

εγω ΟΧΙ ΚΑΛΑ!!!

Πρωτον..ο μικρος τα ιδια..ενω ειναι καλυτερα παλη ξυπναγε την νυχτα, και ουρλιαζε..

Δεν ηπιε γαλα οποτε και τον αφισα να θηλασιε 2 φορες, με το που αρχιζε ομως το πιπιλισμα τον εβγαζα απο το στηθος, ουρλιαζε χτιπιοταν τον κρατουσα αγκαλια του τραγουδουσα τον χαιδευα κοιμοταν, αυτο εγινε 4 φορες, το πρωη κοιμηθηκε, τον αφισ ακαι πηαγ να ετοιμαστω στην δουελια, εκει που βαφομουν ο κυριος ξυπνησε, δεν εκλαψε, με ειδε στο μπανιο απο την κρεβατοκαμαρα κατεβηκε απο το κρεβατι και τσουπ ηρθε πισω μου..δεν τον προσεξα και δεν εξρω ποση ωρα ηταν εκει και χαμογελουσε...πηρα μια τρομαρα...αφιστε τα.

Στον παιδικο παλη ηταν κυριος, γκρινιαξε λιγο αλλα με το που ηρθε η κυρια του να τον παραλαβει απλωσε τα χερια και πηγε...

Εντωμεταξυ..- τον αντρα μου θα τον σφαξω σας το εχω ξαναπει- Εμεινα απο μπαταρια στη μεση του δρομου.

Σταματησα στη Μοναστηριου να βγαλω λευτα και δεν ξαναπηρε μπρος.....

ευτυχως το αφισα στην ακρη αλλα επειδη ειναι κοντα σε σταση λεοφωρειο η κληση θα φαω η θα μου παρουν τις πινακιδες..η και τα δυο....

Το προβλημα με την μπαταρια το εχω εδω και καιρο και ο αντρουλης μου προτιμουσε να φτιαχνει κρασι και να μαζευει σταφιλια και να ρυχνει μπετα σε ενα κ@#$%^&*πηγαδο στην αυλη παρα να φτιαξει το αμαξι που κουβαλαει την γυναικα του και κυριως το παιδι του..ευτυχως τον μικρο τον ειχα ηδη αφισει στον παιδικο..

την προταιρεοτητες του μεσα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πως ακριβώς έπεσε δεν ΄ξερω γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλά γενικά ανεβαίνει κανονικά στον καναπέ και μετά κατεβαίνει από το πλάι ή από την πίσω μεριά του καναπέ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση από το πλάι πήγε να κατέβει γιατί εκεί ήταν το καρεκλάκι που χτύπησε.

Αργυρώ και η δικιά μου πολύ μανία με τους μαρκαδόρους μόλις δεί τον Μιχάλη να ζωγραφίζει τρέχει να αρπάξει κανέναν. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με το μελάνι άλλωστε τα περισσότερα που κυκλοφορούν είναι μη τοξικά.

Επίσης για ταχίνι που ρώτησες ίσως να έχει σε τούρκικο μαγαζί

Γιώτα η μικρή είναι τρέλα την φωτο με το ταχίνι :D

Έρη κι εγώ τον άμπακο έφαγα χθες, γιόρταζε ο μπαμπάς μου οπότε καταλαβαίνεις, σήμερα είπα να κάνω κράτι κι έφερα μόνο σαλάτα στην δουλειά

Αναστασία πως είναι ο Σπύρος, τρώει καλύτερα?

Μιτσάκι καλά κανεις και καμαρώνεις ;)

Εμάς σήμερα δεν έχουν σχολείο, δεν θα κάνουν γιορτή γιατί η νηπιαγωγός τους μας είπε ότι δεν κάνει γιορτή την 28η Οκτ ούτε την 25η Μαρ γιατί χάνου 1 μήνα από την ροή του μαθήματος για να ετοιμαστούν για την γιορτή και να μάθουν τα ποιηματάκια :?:?:? και θα κάνουν 1 μεγάλη τα Χριστούγεννα και 1 το καλοκαίρι. Δεν με βρίσκει και πολύ σύμφωνη γιατί τα παιδιά νομίζω ότι χαίρονται με αυτές τις γιορτές. Τέλος πάντων ας μην μακρυγορήσω πάλι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα..

Μιτσακι χρονια πολλα εστω κ καθυστερημενα...Νατασουλα λαχταρα...ευτυχως δεν ηταν τιποτα..ετσι κ μενα πεφτει συνεχεια, ολο μελανιες ειναι το κεφαλι του!!

Θελω μια συμβουλη στα γρηγορα γιατι ετοιμαζομαστε για εξοδο..Αφορα στη διατροφη του Σεμπ..Ο μικρος τρωει πολυ..Πριν 2 μηνες περιπου ηταν 12 κιλα, τωρα τα εχει ξεπερασει σιγουρα γιατι εχει βαρυνει πολυ κ δεν του μπαινουν τα ρουχα, κ ηταν 85εκ (τωρα δεν ξερω). Δεν υπαρχει ιστορικο παχυσαρκιας στην οικογενεια (μονο η μανα του δανου ειναι ολιγον φοραδα αλλα δεν ηταν παντα ετσι, τωρα εγινε). Ο δανος ειναι 1.92 κ αδυνατος. Ομως ο μικρος τρωει πολυ..Θα σας πω τι του δινω κ πειτε μου τι κανω λαθος κ ολο φουσκωνει..τι να κοψω?

Το πρωι θα φαει καθε μερα ενα πιατο σουπας (γεματο!!) χυλο βρωμης με φρεσκο γαλα κ θα πιει μισο πορτοκαλι χυμο...Μετα θα τσιμοπολογησει, κανα αγγουρακι κ καλαμπογκοφρετες..Το μεσημερι θα φαει παλι ενα πιατο σουπας φαγητο (αναλογα μσχαρι με μελιτζανες, ψαρι, κοτοπουλο κ χυλοπιτες, οτι τρωμε κ εμεις, δεν τρωει νεροβραστα πλεον), στο ενδιαμεσο θα φαει παλι λιγο τοστακι, θα τσιμπησει απο το δικο μου φαγητο κατι, καμια φορα θα φαει κανει αυγο, θα ξαναφαει παλι φαι κατα τις 5-6 κ θα ξαναφαει το βαρδυ κατα τις 8.30, κανα τραχανα με ντοματα, χυλοπιτες, τωρα μας εδωσε η Χρυσα ιδεα για σιμιγδαλοκρεμα κ την τσακιζει..Τι να κοψω απο ολα αυτα?? Θα γινει παχυσαρκο??? Γαλα δεν πινει αλλο, παρα μονο στη βρωμη του κ στο σιμιγδαλι του...Δεν γινεται να κοψω το βραδυνο διοτι πειναει κ δεν μπορει να κοιμηθει..Ουτε ποσοτητα να μειωσω διοτι δεν χορταινει κ φωναζει..

Κανω κατι λαθος? θα χοντρυνει? δεν τρωει παντως γλυκα, σοκολατες κλπ..δεν τα πολυθελει αλλα αν με δει να τρωω δεν θα του αρνηθω (ομως κ εγω δεν τρωω οποτε δεν τα βλεπει κ συχνα, εξω αν παρω κανα παγωτο θα του δωσω λιγο)..

Σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα με αγχωνει μην γινει απο αυτα τα παχυσαρκα νηπια που δεν ξερεις τι να τα κανεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιτσακι πολυχρονη!!!!!

με τοσα που διαβασα χθες το ξεχασα ;);)

αχ τι ωραιες που ειναι αυτες οι μερες με τις γιορτουλες...φανταζομαι πως θα ειναι και ο δικος μου οταν θα πηγαινει σχολειο :lol::lol: ελευθερια ενταξυ χθες το ειχε η μερα δεν πειραζει αν το ριξεις και εξω μια φορα!!!

αργυρω ουτε κι εμενα πλεον ακουει στο οχι!!

κανει το δικο του οτι και να γινει

εν το μεταξυ εχει αρχισει και μου βγαζει περιεγες συμπεριφορες πχ εχει αρχισει να ξαναπεταει τα παιχνιδια του αντι να παιζει,τα πεταει στην πορτα και στα κεφαλια μας :shock:

δεν ξερω πλεον τι να κανω με αυτο το παιδι εχει γινει πολυ αντιδραστικος και δεν ακουει κανεναν!!!!

χρυσα μου τι τραβας κι εσυ κοπελα μου!!! σαν μακρινο ονειρο μου φαινεται το να αποθηλασεις....

νατασουλα μου καλημερα!! τι να φαει??? τρωει σαν σπουργιτι...τωρα εφαγε το αυγο του(αφησε ενα κουταλακι)

του πηρα ταχινι με κακαο μπας και φαει κατι πιο υγιεινο απο την μερεντα αλλα δοκιμασε και μετα....το εφτυσε :(:(:( το καλο ειναι οτι χθες που δοκιμασα και του εφτιαξα κοτοπουλο με αρακα και κολοκυθακια το εφαγε :o:o:o:o κι εγω ειχα μεινει καπως ετσι :shock::shock:

καλεεεεεεεεεεεε δεν σας προλαβαινω ολο υποβολη παταω και ολο και καποια εχει γραψει κατι :lol::lol::lol::lol: φρανιτακι καλημερα και σε σενα!!! welcome back!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενα πιατο σουπας (γεματο!!)

Φρανιτα νομίζω οτι ενα πιάτο σούπας για κάθε γέυμα του ειναι πολύ για ενα παιδι εως 5 χρονών... :oops:

Πάντως επειδη και ο δικός μου ειναι φαγανό παιδι -σχετικά- εχω και εγώ ενα αγχος. Οταν μου λέει ολο μαμ μαμ προσπαθώ να τον απασχολώ με κάτι άλλο που του αρέσει να κάνει και δεν κάνει συχνα..

Εφευρίσκω παιχνίδια, κάνω τούμπες στο κρεβάτι και τον βάζω να κάνει και αυτος για να ξεχαστει..

Πάντως σκέφτομαι οτι για να τον αφησω ελέυθερο να τρώει "ότι θέλει" πρέπει να του ξεκινήσω αθλητικές δραστηριότητες.. αυτο θα περιμένει μέχρι τα 3 οπότε κάνω τον καραγκιοζη για να ξεχνιέται... :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα νομίζω ότι δεν είναι έτοιμος για αποθηλασμό, γιατί δεν το καθυστερείς λίγο ακόμη? και ο Χρ. θα είναι πιο ήρεμος και εσύ πιο ξεκούραστη. Εγώ είπα ότι αν δεν αρχίσει να μιλάει κανονικά και να μπορούμε να συνεννοηθούμε δεν ξεκινάω αποθηλασμό, επίσης σκέψου ότι είναι η 1η χρονιά στον παιδικό και θα είναι συχνά άρρωστος όποτε θα του είναι και παρηγοριά.

Φρανίτα 12 κιλά και 85εκ μια χαρά είναι

Φρούτα δεν του δίνεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι σε τουρκικό μαγαζί! πώς δεν το σκέφτηκα, έχουμε ένα στην γειτονιά μας!!!, έχει και χαλβά, άρα ίσως να έχει και ταχίνι! αλλά έχει πολλές θερμίδες! :?

όσο για τις γιορτές, δεν είναι μόνο για να χαίρονται τα παιδιά αλλά και να μαθαίνουν την ιστορία της χώρας τους, η οποία αρχίζει και μπαίνει στο περιθώριο!!!

τα Χριστούγεννα είναι χριστουγεννιάτικη γιορτή και όχι Εθνική!!!

Χρύσα υπομονή.....θα αλλάξουν τα πράγματα κάποια στιγμή!!!

Φρανίτα δεν νομίζω να είναι παχύσαρκος και αυτό θα το δεις μετά τα 2......μετά τα 2 έτη πρέπει να προσέξεις, ωστόσο αν σε ανησυχεί κάτι, αφού του δίνεις φαγητό στις 20.30 το βράδυ και τις πέντε - έξι το απόγευμα δώσε του ένα σνακ και όχι φαγητό!!!!

αλλά πιστεύω ότι δεν φαίνεται ότι θα γίνει παχύσαρκος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασουλα πρεπει να εχασες 5 χροναι απο τη ζωη σου!!!

εμενα θα ειχαν λυγησει τα γονατα..ουτ ενα οδιγησω δεν θα μπορουσα με τετοια τρομαρα!!!!!

Φρανι στο χω ξαναπει..ασε το παιδι ισυχο..δεν τρωει βλακιες για να γινε παχυσαρκο και ειναι κινειτε πολυ, ειναι και ψιλο παιδι.

Παχυσαρκα γινονται τα παιδι απου δεν κινουνται δεν αθλουνται και τρωνε σαβουρες.

Και ο Χριστοφορος ειναι μπαμπατσικο παιδακι, αλαλ ποιος ειπε πως ετσι πρεπει η δεν πρεπει να ειναι.

Και ο αντρα ςμου και η κουνιαδα μου ηταν απιστευτα παχουλα..ο δε αντρας μου ηταν μαλλων το μοντελο για το ανθρωπακι της Μισελιν...ειναι περιπλανομενα κοκκαλα τωρα και οι δυο ..και ειδικα ο ατρα ςμου τρωει τον αμπακα.

Απλα κανε εσυ τα φαγητα - αλλα ουτως η αλλως τα κανεις- με λιγο λαδι και αλατι..και φυσικα μειωσ ελιγο τις μεριδες σε μεγεθος

Νατασουλα δεν παει αλλο, εχω λαλησει...ειλικρινα..ξερεις πως ειμαι στο θεμα θηλασμος, αλλα δεν αντεχω αλλο ουτε τα πηγενελα στο δοματι του ουτε να κοιμαμαι ζαρωμενη ξεσκεπαστη σε σχημα Σ τελικο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο δανος ειναι 1.92 κ αδυνατος. ...

πολύ ψηλός, :o μπράβο!!!!

εσύ τι ύψος έχεις?!

η ΡΕΑ τρώει μόνο μία φορά την μέρα φαγητό, τα υπόλοιπα γεύματα είναι φρούτο, γιαουρτάκι και ψωμάκι με τυράκι!!!!, ποτέ δεν έφαγε τόοοοοοοοσο πολύ!!!! :?

ο δε Λουκάς εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησε να τρώει και στο σπίτι φαγητό!!! δεν ξέρω αν τρώει στο σχολείο όμως!!!! είναι πολύ αδύνατος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω με αγχωνει μη γινει παχυσαρκο κ θα με κυνηγαει κ ο δανος..ειναι ο εφιαλτης του!! Φρουτα δεν πολυθελει, του δινω κομματια κ τα δαγκωνει αλλα αντε να φαει ενα κομματακι μηλο, η κανα κομματακι βανιλια ..δεν τα θελει γι αυτο κ του δινω αγγουρι που το τρωει κ βαζω ΠΑΡΑ πολλα λαχανικα στα φαγητα του κ τα τρωει..κινειται παρα πολυ, ολο εξω ειμαστε κ περπαταει..το καροτσι το εχουμε κοψει τελειως πλεον, οταν κουραστει τον παιρνω αγκαλια (στους ωμους θελει..αφηστε τα!! τον κουβαλαω στους ωμους κ τρεχουμε!!) αλλα γενικα ολο περπαταει κ ολο τρεχει..και πινει κ παρα πολυ νερο...Κ εγω πιστευω οτι ενα πιατο σουπας ειναι παρα πολυ αλλα δεν μπορω να το μειωσω, φωναζει, πειναει..Πως τον ξεγελας βρε Ελευθερια?? εμενα δεν ξεχνιεται με τιποτα οταν πειναει...Κοιμαται το αργοτερο στις 9 το βραδυ αλλα αν δεν φαει πριν δεν μπορει να κοιμηθει..εχω δοκιμασει σνακ αλλα με τιποτα, μετα δεν κοιμαται..πρεπει να φαει..Το χειμωνα που κοιμαται γυρω στις 8 τουλαχιστον γλυτωνουμε το βραδυνο, γιατι τον κραταει το απογευματινο στις 7..αχ σας ζαλισα με το φαγητο του βικινγκ...

Αργη ψηλος ειναι ο δανος κ αδυνατος, το ιδιο κ οι αδερφες του...εγω ειμαι σχετικα κοντη..το κλασσικο ελληνικο υψος 1.68..ουτε καν το 1.70 δεν πιασαμε βρε παιδι μου!!!αλλα ειμαι αδυνατη, παντα ημουν, οπως κ οι γονεις κ η αδερφη μου...

Χρυσα κουραγιο, εγω πλεον το πηρα αποφαση, θα το κοψει μονος του..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όσο για τις γιορτές, δεν είναι μόνο για να χαίρονται τα παιδιά αλλά και να μαθαίνουν την ιστορία της χώρας τους, η οποία αρχίζει και μπαίνει στο περιθώριο!!!

τα Χριστούγεννα είναι χριστουγεννιάτικη γιορτή και όχι Εθνική!!!

Την ιστορία τους την λέει και τραγουδάκια μαθαίνουν απλά δεν κάνουν γιορτή, εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ να ντύνονατι τσολιαδάκια να κρατάνε σημαιούλες και να λένε ποιηματάκια, γίνεται πιο ενδιαφέρον και τους κεντρίζει να μάθουν και την ιστορία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φρανιτααααααααα συγνωμη που θα στο πω αλλα ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα δεν τρωει και ολα αυτα που τρωει ο δικος σου μου φανταζουν ονειρο....

τωρα του εφτιξα μπισκοτοκρεμα με μπισκοτα πτιμπερ(ολικης),γαλα και ετριψα μεσα ενα αχλαδι

την εκανε ναααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφού όλη μέρα είναι έξω πότε τρώει? :?

αλλά αφού τρέχει και περπατά, κινείται, μην ανησυχείς, μετά τα 2 να προσέχεις τι του δίνεις!!!!

Είσαι μια κλασσική Ελληνίδα δηλαδή!!!! :lol::lol::lol::lol: , διαφέρεις στα κιλά μόνο!!!

είμαι πάρα πολύ κουρασμένη επειδή βαριέμαι........ :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια .

φραν τοσο φαγητο ουτε εγω δεν τρωω !! αλλα αν το καιει κατα την διαρκεια τησ ημερασ τοτε το χρειαζετε .

απο οτι βλεπω δεν του δεινεις αχρηστουσ υδατανθρακεσ οποτε μην ανησυχεισ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως μην τρελαίνεστε κορίτσια βλέπετε και στο γράφημα ότι ειδικά η καμπύλη του βάρους ειναι αρκετά φαρδιά στα φυσιολογικά πλαίσια...grafimata.JPG[/attachment:2ptksy2m]

post-4408-13873935361548_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aναστασία μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι κι εσύ τον Σπυράκο σου!

Franita, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, να χαίρεσαι τον Σεμπάστιαν τον κούκλο! Συγγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται ΕΞΩπραγματικά! :shock: Η Β τρώει περίπου το 1/5 όσων τρώει ο Σεμπ, μέσα στη μέρα! :lol: Δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ σε ζηλεύω και ΠΟΣΟ θα ήθελα να έχω ένα παιδάκι που να προσπαθώ να το σταματήσω απ' το φαί! Εμείς κάνουμε 1 ώρα να φάμε ένα πιάτο φαί, 1 ώρα για ένα τοστάκι το απόγευμα, 1 ώρα για το γάλα............. :? Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να προσπαθείς να προσθέσεις περ/ρα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή του! Κι εγώ δεν της αρνούμαι ό,τι μου ζητήσει, απ' αυτά που τρώω, απλά προσπαθώ -όσο γίνεται- να της δίνω το καλό παράδειγμα! Ή να τα τρώω κρυφά! :lol:

natasoula, να χαίρεσαι τον μπαμπά σου!

Και στη Νατασούλα-lovie μας, πολλά χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τον Δημήτρη σου! Να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμένος και περιστοιχισμένος από τις γυναίκες της ζωής του! :D

Χρύσα μου, περαστικά στον Χριστοφοράκο, κι εγώ δε νομίζω ότι είναι καλή φάση για αποθηλασμό, κάνε λίγη υπομονή ακόμα! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...