Μετάβαση σε περιεχόμενο

H δεύτερη φορά ελπίζω να ναι και η τυχερή:-)


Recommended Posts

Κοπέλες θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου. Είμαι τόσσσσοοοοοοοο χαρούμενη. Τόσο πολύ που ώρες ώρες δεν το πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Μόνο όταν κοιτάζω τη φωτογραφιούλα που μου δώσε ο γιατρός (στη οποία φαίνεται μια μαύρη τρύπα:-) το πιστεύω.

Πήγα την Παρασκευή στο γιατρό μου μετά από μια εβδομάδα καθυστέρηση και δύο θετικά τεστ που έκανα. Η χοριακή μου έδειξε κάτι περισσότερο από 9000 μονάδες.

Ελπίζω ότι αυτή τη φορά το μωράκι μου ήρθε για να μείνει καθώς το προηγούμενο Μαίο είχα μια παλίνδρομη εγκυμοσύνη στην 8η εβδομάδα. Ο αντρούλης μου είναι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα γίνει μπαμπας.

Ο γιατρός μου δωσε ένα κόκτειλ από χάπια (ασβέστιο, ασπιρίνη, προγεστερόνη) αλλά αυτό δεν μ απασχολεί καθολού. το μωράκι μου να ναι καλά.

Χαίρομαι που μοιράζομαι τη χαρά μου μαζί σας γιατί μου χέτε συμπαρασταθεί και μ έχετε βοηθήσει άπειρες φορές.

Να στε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhspera makari na soy pane ola kala κ να το πιστεψεις γιατι θα γινει μην σκεφτεσαι τι ειχε γινει πριν καιρο αλλα το τωρα να ξεκουραζεσαι κ ολα τα αλλα τα ξερει ο θεος αυτος τα κανονιζει να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι αααααααααααα!κ μην το διαδιδεις να πανε ολα καλα μεχρι κ το τελος του τριτου κ τοτε ξερεις τι θα κανεις φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολλα συνχαρητηρια!!!!!!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κ να κρατησεις ενα υγειεστατο μωρακι σε λιγους μηνες!!!!μην εχεις ανχος για τιποτα απολαυσε το υπεροχο ταξιδι κ ολα θα πανε τελεια!!!!φιλια :ymparty::ymapplause::ymapplause:[smilie=angel13.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=wav.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι απο καρδιας ολα να πανε καλα, που θα πανε δηλαδη και σε λιγους μηνες θα κρατατε το μωρακι σας αγκαλια!!!!Καλη εγκυμοσυνη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια:-) Οι δικές σας οι ευχές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα γιατί ξέρω πως καταλαβαίνετε τη χαρά μου και την αγωνία μου να πάνε όλα καλα. Δεν το έχω διαδόσει. Μόνο οι γονείς μας και και οι κολλητές μου το ξέρουν:-) Απλά αγχώνομαι να πάνε όλα καλά. Δεν θέλω με τίποτα να ξαναπεράσω τα ίδια. Ο γιατρός μου πε ότι τα χάπια που πίνω (8 χάπια την ημερά) με προστατεύουν όσο το δυνατό καλύτερα, εγώ ξεκουράζομαι όσο μπορώ απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να ελέγξω τη φύση. Τώρα άρχισα να μαι πιο αισιόδοξη. Ο γιατρός μου πε ότι αν με ξαναδεί αγχωμένη θα μου ρίξει ξύλο, έχει και την άδεια απ τον άντρα μου.

Το πιο έντονο σύμπτωμα μου είναι η υπνηλία. Γενικά είμαι ανήσυχη φύση κοιμάμαι 6-7 ώρες τη μέρα και ΠΟΤΕ δεν κοιμάμαι μεσημέρι. Σήμερα απ το πρωί που σηκώθηκα κοιμήθηκα άλλες 5 ώρες και τώρα πάλι είμαι έτοιμη για ύπνο. Ο άντρας μου το βρίσκει πολύ αστείο, εγώ πάλι όχι τόσο να νιώθω σαν το ζόμπι:-)

Να χετε μια όμορφη εβδομάδα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Chrystalleni μπράβο,να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μην αγχώνεσε.

Κοίτα να χαρείς αυτούς τους μήνες.

Όσο για την υπνηλία...κοιμήσου τώρα γιατί όταν έρθει με το καλό το μωράκι σου θα σου λέιπει ύπνος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μία χαρούλα θα πάνε όλα κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!

Θερμά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να φουσκώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα...... μην το πολυ-διαδίδεις..... ακόμη......

Τα φιλιά μου!!!!!!!!!!!!

:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!! τελειο νεο!

εχω κ γω το ιδιο ιστορικο- οποτε ηρθε η σειρα σου να μεινει το μωρακι σου κ για σενα!!!! αντε να γινουμε μανουλες!

συγχαρητηρια κοπελιτσα μου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εμενα η πρωτη ηταν παλλινδρομη και η δευτερη πηγε καλα μεχρι τωρα οπως βλεπεις..σε 3 μερες μπαινω στον 8ο πρωτα ο θεος!ετσι θα πανε καλα και με σενα στα πραγματα με το καλο το μωρακι σου !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Η αλήθεια ένα άγχος το έχω. Προσπαθώ να μαι πιο αισιόδοξη και οι δικές σας ίδιες ιστορίες με βοηθούν. Μpempako μου με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου σύντομα. Φαντάζομαι την ανυπομονησία σου:-)

Koukida μου εσύ είσαι έγκυος;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Chrystalleni μου γλυκιά, να σου ευχηθώ και από εδώ να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να σφίξεις στην αγκαλίτσα σου το αγγελούδι σου [smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel13.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif] Όσο για την υπνηλία, κοιμήσου τώρα, γιατί θα αργήσεις να ξανακοιμηθείς έτσι ξένιαστη... :lol::lol::lol:

Αλήθεια σε ποιά εβδομάδα βρίσκεσαι; Το ακούσατε, ή είναι νωρίς ακόμα;

Σε φιλώ γλυκά, και μη φοβάσαι τίποτα :-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ :lol:

ol: ΑΜΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif] ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκύτατη μου Μαρικάκι να σαι καλά. Πάντα με την καλή σου την κουβέντα:-) Σια μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Βασικά πέρασα μια εβδομάδα παράνοιας. Απ τις αναγούλες πέρασα στη φάση που ένιωθα απόλυτα καλά και πανικοβλήθηκα ότι σίγουρα κάτι δεν πήγαινε καλά. οταν είχα πονάκια χαμηλά σκεφτόμουνα ότι είναι σαν αυτά της προηγούμενης φοράς και με έπαιρνε το κλάμα. Οταν σταματούσαν πάθαινα πανικό ότι η ορμόνη της εγκυμοσύνης δεν ανεβαίνει.

Γενικά δεν το πολυσυζητώ με τον άνδρα μου (μόνο με την κολλητή μου) γιατί είναι τόσο πολύ χαρούμενος δεν χρειάζεται μια αγχωμένη-παρανοϊκη σύζυγο να του χαλάει τη χαρά του.

Σήμερα πήγα στο γιατρό, ήμουν τόσο σιγουρη ότι κάτι δεν πηγαινε καλά.Δεν πάω καλά το ξέρω...

χαχαχα. Μου πε οτι όλα πάνε τέλεια. Έκλεισα 7 εβδομάδες και είδε και τη καρδούλα που άρχισε να πάλλεται. Σε μια ή δυο εβδομάδες θα την ακούσουμε λέει.

Δεν ξέρω πως να καταπολεμήσω αυτές τις εμμονές που έχω. Το μόνο καλό της υπόθεσης ότι με κάνουν να μαι πιο προσεκτική και να ξεκουράζομαι περισσότερο.

Απολογούμαι για τη φλυαρία

Καλό σαββατοκύριακο να χετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Chrystalleni μου γλυκιά, καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι. Έτσι πρέπει. Όσο για τις λεγόμενες εμμονές σου, και εγώ έτσι θα ήμουν στη θέση σου. Οι ανησυχίες σου είναι δικαιολογημένες γιατί φοβάσαι. Προσπάθησε όμως να ηρεμήσεις. Είναι θετικό ότι είδατε την καρδούλα να πάλλεται. Με το καλό να την ακούσετε κιόλας! Ευτυχώς που έχεις και την κολλητή σου να τα λέτε, γιατί εγώ πρίζω τον άντρα μου :lol::lol::lol: και ταλαιπωρώ το mammyland 8-}8-}8-}

Καλό σου βράδυ και όνειρα γλυκά (*)(*)(*)(*)(*)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marikaki μου δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά σου ταίριαζε να σαι ψυχολόγος. Πάντα έχεις τον τρόπο σου και το χάρισμα να ηρεμάς όλα τα κορίτσια εδώ στο mammyland. Ο Θεούλης θα σου ανταποδώσει την καλοσύνη σου και είμαι σίγουρη ότι θα σου στείλει το μωράκι σου που τόσο επιθυμείς.

φιλιά και καλή μέρα να χεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Chrystalleni μου, αρχαιολόγος είμαι στο επάγγελμα, αλλά έχεις δίκιο!!! Θα μπορούσα να γίνω ψυχολόγος, ή κοινωνική λειτουργός!!! Να σου πω την αλήθεια, δεν θα ήταν άσχημα να γύριζα σελίδα εδώ στην Αμερική και να ξεκινούσα σπουδές για κάτι ανάλογο...*-:)*-:)*-:)*-:) Ειδικά εάν δεν αποκτήσουμε παιδιά, θα ήθελα πολύ να δουλέψω με ανθρώπους, ή ζώα... :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

Για να δούμε τι επιφυλάσσει ο καλός Θεούλης και για μας :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...