Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.

RAKALENA

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΑ,ΕΙΜΑΙ 33ΧΡΟΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΧΩ 2ΑΓΟΡΑΚΙΑ 5ΧΡΟΝΩΝ & 10 ΜΗΝΩΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 22 ΜΗΝΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ?:laugh:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 22 ΜΗΝΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ?:laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ & ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ.ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ-ΚΟΥΡΑΓΙΟ& ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ & ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ.ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ-ΚΟΥΡΑΓΙΟ& ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.

Καλημέρα RAKALENA, καλώς ήρθες στην παρέα μας , να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου, εγώ είμαι η Αγγελική και είμαι 24 ετών και 31 Οκτωβρίου πρώτα ο θεός θα φέρω στον κόσμο ένα κοριτσάκι φιλάκια πολλά.

Καλημέρα RAKALENA, καλώς ήρθες στην παρέα μας , να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου, εγώ είμαι η Αγγελική και είμαι 24 ετών και 31 Οκτωβρίου πρώτα ο θεός θα φέρω στον κόσμο ένα κοριτσάκι φιλάκια πολλά.

Καλημέρα κ καλώς ήρθες κ απο μένα !!!

Να σου ζήσουν τα αγοράκια σου!!!

Εγώ είμαι η Σοφία κ έχω μια κορούλα 14 μηνών την Εύα!

Ευχομαι να τα λέμε συχνά

Καλημέρα κ καλώς ήρθες κ απο μένα !!!

Να σου ζήσουν τα αγοράκια σου!!!

Εγώ είμαι η Σοφία κ έχω μια κορούλα 14 μηνών την Εύα!

Ευχομαι να τα λέμε συχνά

Καλημερα Λενα.Καλωσηρθες!!!Εγω λεγομαι Ρουλα,εχω μια κορουλα περιπου 7 μηνων,την Ειρηνη.Θα δεις κι εσυ οτι αυτο το Site παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον γιατι μπορεις να εκφρασεις οποιαδηποτε απορια σου και να εχεις πολλες αποψεις για ο,τι σε αφορα.Θα τα λεμε...

Καλημερα Λενα.Καλωσηρθες!!!Εγω λεγομαι Ρουλα,εχω μια κορουλα περιπου 7 μηνων,την Ειρηνη.Θα δεις κι εσυ οτι αυτο το Site παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον γιατι μπορεις να εκφρασεις οποιαδηποτε απορια σου και να εχεις πολλες αποψεις για ο,τι σε αφορα.Θα τα λεμε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ .ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ.ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ? ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ .ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ.ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ? ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΣ.ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ,ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 30 ΜΕΡΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣ ΓΙΑ 2ο ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΣ.ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ,ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 30 ΜΕΡΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣ ΓΙΑ 2ο ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΛΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΕΤΑ ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΩΝ.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ MAMMYLAND....

ΦΙΛΙΑΑΑ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΛΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΕΤΑ ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΩΝ.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ MAMMYLAND....

ΦΙΛΙΑΑΑ

Λενα καλως ορισες στην παρεα μας.Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!

Ειμαι η Ερινα και διανυω τον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης μου,Θα χαρω να τα λεμε...:kiss: :kiss:

Λενα καλως ορισες στην παρεα μας.Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!

Ειμαι η Ερινα και διανυω τον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης μου,Θα χαρω να τα λεμε...:kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...