Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Recommended Posts

8? 9? καπου εκει σε καθε γευμα :( σημερα κανω μαραθονιους θηλασμους!! μετα κανω και αντληση τα βαζω στο ψυγειο και αν κλαψει πολυ της το δινω...προστοπαρον μονο μια φορα εκλαψε και της εδωσα το δικο μου γαλατακι :):):):):):):lol::lol::lol::lol: και ειναι πολυ ηρεμο και χαμογελαει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 100
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

οχι Νατασουλα :D 8-9 γευματα!!!! απο 50-60μλ .....αχ φτου φτου να μην το ματιασω τα παμε τελεια σημερα!!!!!!!!!!!!!!

να κανω αλλη μια ηλιθια ερωτηση???? :? αφοσον θηλαζει και κοιμαται και ειναι τοοοοοσο ηρεμη σημαινει οτι χορταινει και ειναι ηρεμο το στομαχακι της ετσι δεν ειναι?? εβρεξε και 2 πανες αλλα μπορει να εκανε τσισα 2 φορες στην πανα....αποκλειεται να κοιμαται επηδει ειναι αδυναμη ετσι??? (πολυ χαζη σκεψη????)

μήπως θες τον παλιο καλό εαυτό της που έκλαιγε συνέχεια;; :lol: μια χαρά είναι..!!το ζητουμενο ήταν άλλωστε!!:) να είναι και να κοιμάται ήρεμο ήρεμο και ευχαριστημένο!!:) το πιο πιθανο είναι να της περασαν τα εντερικά πονάκια προς το παρόν κι αυτό είναι καλό...ήδη το γαλατάκι σου έκανε θαυματα!

mprabo katerina,ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΟΙ ΑΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝ!!!!!! ΜΑ Κ ΕΣΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ 9 ΓΕΥΜΑΤΑ? :shock::shock: ΔΕΝ ΕΤΡΟΓΕ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 60 ΜΛ??????

ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΧΟΡΤΕΝΕΙ Κ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ 5-6 ΓΕΥΜΑΤΑ!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕΣ ΑΛΑΞΕΙ ΘΗΛΕΣ ΣΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΡΟΗ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΝΟ2 ΕΓΩ 5 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟ1 ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕ ΣΙΡΙΓΓΑ 2-3 ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ!! ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ!!!!!

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΠΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΟΗ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΟΗ..... Κ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ!!!!1

Κατερίνα 8 γεύματα από 50ml είναι 400ml φόρμουλα δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι από την μια μέρα στη άλλη. Αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά, να μειώνεις μέρα με την μέρα την ποσότητα της φόρμουλας και να την βάζεις περισσότερο στο στήθος και να κάνεις αντλήσεις ώστε να αυξηθεί η δική σου παραγωγή.

Εκτός αν πριν δεν της έδινες το δικό σου αντλημένο και συμπλήρωνες με φόρμουλα και τώρα της το δίνεις

Οι πάνες που πρέπει να βρέχει στο 24ωρο είναι 6-8

Με την Lala ή την pebi μίλησες καθόλου?

Περιμένω νέα σας

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜςΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ! :(

1ΟΝ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ Κ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΡΕΦΟΤΑΝ ΜΕ ΞΕΝΟ!ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΕΔΙΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΟΜΑ! ΥΣΧΙΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????????

2ΟΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΠΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΛΟΥΣΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΚΟΒΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜςΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ! :(

1ΟΝ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ Κ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΡΕΦΟΤΑΝ ΜΕ ΞΕΝΟ!ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΕΔΙΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΟΜΑ! ΥΣΧΙΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????????

2ΟΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΠΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΛΟΥΣΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΚΟΒΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Καταρχήν παυσίπονα και αντιβίωση παίρνουν και οι μισές γυναίκες που γεννάνε φυσιολογικά δεν υπάρχει πρόβλημα στο να θηλάσεις. Πρέπει να βάλεις το μωρό από την 1η μέρα στο στήθος. Το γάλα κατεβαίνει συνήθως την 3η μέρα αλλά μέχρι τότε υπάρχει το πρωτόγαλα που αρκεί και φυσικά είναι ότι καλύτερο για το παιδί. Αν ξεκινήσουν και δίνουν φόρμουλα στο παιδί και δεν το βάζεις συνέχεια στο στήθος δεν δίνετε το μήνυμα στον οργανισμό να παράγει γάλα οπότε το δικό σου δεν φτάνει. Γιαυτό λέμε ότι είναι θέμα παραγωγής και ζήτησης οσο περισσότερο βάζεις το μωρό στο στήθος τόσο περισσότερο γάλα θα παράγεις. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που μητέρες δεν είχαν γάλα (κυρίως από ορμονικές διαταραχές).

Το θήλαστρο δεν κάνει τις ίδιες θηλαστικές κινήσεις που κάνει το μωρό γιαυτό και μειώνει την παραγωγή. Πρέπει να τηρείται αυστηρά πρωτόκολλο αντλήσεων, οι αντλήσεις να γίνονται μόνο με νοσοκομειακό θήλαστρο και φυσικά δεν αντλούμε εαν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος (πχ το μωρό να είναι σε θερμοκοιτίδα) αλλά βάζουμε το μωρό στο στήθος.

Πληροφοριακά να σου πώ κι εγώ ότι το 1ο μου παιδί δεν το θήλασα καθόλου επειδή δεν ήμουν σωστά ενημερωμένη και άκουγα αυτά που λέγανε στην κλινική και μετά στο σπίτι άτομα που δεν είχαν θηλάσει καθόλου :evil::evil::evil: .

Οπότε αν θέλεις να θηλάσεις το 2ο ψάξτο, ενημερώσου και σίγουρα θα τα καταφέρεις. Εγώ θηλάζω ακόμα την κόρη μου και είναι 19 μηνών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!!! ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!! ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ!!!! :|

ΤΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΖΙΛΕΥΩ ΠΟΛΛΥ Κ ΧΕΡΟΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

Κατερίνα 8 γεύματα από 50ml είναι 400ml φόρμουλα δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι από την μια μέρα στη άλλη. Αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά, να μειώνεις μέρα με την μέρα την ποσότητα της φόρμουλας και να την βάζεις περισσότερο στο στήθος και να κάνεις αντλήσεις ώστε να αυξηθεί η δική σου παραγωγή.

Εκτός αν πριν δεν της έδινες το δικό σου αντλημένο και συμπλήρωνες με φόρμουλα και τώρα της το δίνεις

Οι πάνες που πρέπει να βρέχει στο 24ωρο είναι 6-8

Με την Lala ή την pebi μίλησες καθόλου?

Περιμένω νέα σας

Ναι μιλησαμε...της δινω 2 γευματα των 80μλ τουλαχιστον απο το δικο μου αντλημενο!!! και υπολοιπα θηλασμος και σκονη....παννες βρεχει κανονικα χθες ολη μερα θηλαζε...απο της 8 το βραδυ και μετα τιποτα!!! το εφτυνε....και με ξενυχτησε που εχει καιρο να το κανει....λοιπον θα θηλαζει οσο θηλαζει θα της δινω οτι αντλημενο εχω...και σκονη και βλεπουμε...δεν μπορω αλλο :(

μπραβο νατασουλα και εγω ζηλευω!! :D ξεχασα να πω πριν οτι σημερα το πρωι δεν ηθελε στηθος...της κανω σκονη ειπιε μονο 30μλ....τωρα θηλασε κανενα 20 λεπτο κανονικα και ειπιε και 60μλ απο μπουκαλι με δικο μου γαλα χωρις καμια διαμαρτυρια...το πρωι που δεν θηλασε εβγαλα 110μλ με το θηλαστο...το εβαλα στο ψυγειο...μακαρι να το επινε ολο αυτο απο το στηθος.. :cry: επισης...οταν θηλαζεις αλλαζει το χρωμα στα κακα?

Κατερίνα υπομονή σιγά σιγά θα στρώσουν τα πράγματα, μην τα παρατάς

Όταν θηλάζεις αποκλειστικά τα κακα πρέπει να είναι μουσταρδί με σποράκια μέσα, τώρα εσύ που δίνεις και φόρμουλα μαζί δεν ξέρω

Μην απογοητευεσαι Κατερινουλα..σημερα δηλαδή πως τα πήγε με το θέμα του θηλασμου; Δυσανασχετουσε; Πριν δώσεις μπουκάλι δίνεις και απο τα δύο στηθη;

Κατερίνα καλησπέρα.

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

Εγώ γέννησα στις06/08 με καισαρική το μπέμπη μου & απο τη δεύτερη μέρα θυλάζω.Τις δύο πρώτες έπαιρνε & λίγο συμπλήρωμα & απο την τρίτη μέρα μόνο δικό μου.

Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερά επώδυνη διαδικασία -τουλάχιστον για εμένα,μιας που έχω & μια πριγκιπέσσα 2ετών-.

Την τελευταία εβομάδα έχει αρχίσει πάλι να τρώει ανα 1,5- 2ώρες... & νίωθω κουρασμένη.

Δεν τον προλαβαίνω....& επειδή δεν έχω τόοο πολύ γάλαστο τέλος της ημέρας,του δίνω συμπλήρωμα περίπου 90ml στο τελευταίο γεύμα,για να κοιμηθεί περίπου 3,5 ώρες!

το καλό είναι πως απο κιλά πάει πολύ καλά :D οπότε μου έφυγε το βάρος,αν έχω καλό γάλα ή όχι.

καλή μας συνέχεια & καλό κουράγιο! :)

Μην απογοητευεσαι Κατερινουλα..σημερα δηλαδή πως τα πήγε με το θέμα του θηλασμου; Δυσανασχετουσε; Πριν δώσεις μπουκάλι δίνεις και απο τα δύο στηθη;

απογοητευμαι ομως :( γιατι καποτε το πιανει και την περνει και ο υπνος και καποτε ρουφαει μια δυο και κοκκινιζει απο το κλαμα???? χθες που λες δυσανασχετουσε ....ακομα και με το μπουκαλι καποτε!! εντομεταξυ ειδα και βλεννες παλι στα κακα της και τα πηρα σημερατο πρωι για καλλιεργεια...πως βα μην απογοητευομαι οταν ξυπναει και την βαζω ολο χαρα στο στηθος και με το που το πιασει το φτυνει και κοκκινιζει απο το κλαμα??? αυριο θα παω νοσοκομειο να παρω βιβλιριακι της μικρης γιατι ουτε βιβλιριακια δεν ειχανε οταν γενηθηκε!! ετσι και την δω μπροστα μου θα παθω εμφραγμα!!!!!! :twisted:

Κατερίνα καλησπέρα.

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

Εγώ γέννησα στις06/08 με καισαρική το μπέμπη μου & απο τη δεύτερη μέρα θυλάζω.Τις δύο πρώτες έπαιρνε & λίγο συμπλήρωμα & απο την τρίτη μέρα μόνο δικό μου.

Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερά επώδυνη διαδικασία -τουλάχιστον για εμένα,μιας που έχω & μια πριγκιπέσσα 2ετών-.

Την τελευταία εβομάδα έχει αρχίσει πάλι να τρώει ανα 1,5- 2ώρες... & νίωθω κουρασμένη.

Δεν τον προλαβαίνω....& επειδή δεν έχω τόοο πολύ γάλαστο τέλος της ημέρας,του δίνω συμπλήρωμα περίπου 90ml στο τελευταίο γεύμα,για να κοιμηθεί περίπου 3,5 ώρες!

το καλό είναι πως απο κιλά πάει πολύ καλά :D οπότε μου έφυγε το βάρος,αν έχω καλό γάλα ή όχι.

καλή μας συνέχεια & καλό κουράγιο! :)

σε ευχαριστω πολυ!!!!

εσυ τουλαχιστον εχεις ΜΟΝΟ στηθος!!

επωδυνο ειναι να εχεις ενα μωρακι που ουρλιαζει καποτε οταν την βαζω στο στηθος και της κανω με μιση καρδια ξενο.....και μετα αποστηρωση....και μετα αντληση....και να βλεπεις οτι εχεις αρκετο γαλα και να λες..."γιατι να μην το πινει απο το στηθος μου?" στηναρχη ειχα θεμα που δεν ειχα γαλα...τωρα εχω αρκετο και δεν το πιανει!!! να εχει κολικους και να κλαιει και γιαυτο....να σου λεει ο ενας παιδιατρος εχει αλλεργια και ο αλλος οτι δεν εχει και να μην ξερω τελικα τι ξενο γαλα να της δινω....επωδυνο ειναι που νιωθω τυψεις τα βραδια που νυσταζω τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ και καποτε με το που κλαψει της δινω μπουκαλι....επωδυνω ειναι να "τρεχω" να τα προλαβω ολα στο σπιτι...για ενα εχει και ενα πιατο φαι ο αντρουλης μου οταν σχολασει....να προσπαθω ταυτοχρονα να ειμαι και "γυναικα" και να μην με βλεπει συνεχεια να αρμεγομαι...να προσπαθω να ειμαι ομορφη...να ειναι το σπιτι καθαρο...να "μαθω" το μωρο μου...και επωδυνο ειναι να νιωθω πληρη αποτυχια στο τελος της ημερας!!!!! υποστηριξη απο πουθενα εκτος βεβαια απο τον αντρα μου!! μονο οτι μου λετε εσεις απο εδω... :( και ετσι και τα παρατησω επηδει με ξερω ποιο μετα θα τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν ειχα την δυναμη να προσπαθησω αρκετα για το παιδι μου...που ηδη το λεω... :(:(

μη χανεις τη πιστη σου..δυσκολο το ξερω αλλα θα τα καταφερεις,..θα δεις..

μια ετσι μι αλλιοως θα ναι οι μερες σας...

εδω που εδινα μονο στηθος κ με πιανα τα κλαματα..

εσυ μπραβο σου κ που το παλευεις..

ασε απο συνπαρασταση χεστα βραστα..κ γω δε ειχα απο κανεναν..

ΣΥΝΕΧΙΣΕΕΕ

Γεια σου κατερίνα κ εγώ πιστεύω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι θηλασμός κ μόνο θηλασμός!επέμεινε κ ξανά κ ξανά κ ξανά κ όλη μέρα αν χρειαστεί!Εγώ τους 2 πρώτους μήνες θήλαζα συνέχεια κυριολεκτικά όμως...ήμουν όλη μέρα με το στήθος απ΄εξω..τα νεύρα μου είχαν τσαταλιάσει λίγο αλλά έκανα υπομονή γιατί ήξερα πως ήταν ότι καλύτερο για τη μπουμπούκα μου,μετά μπήκαμε σ΄ενα προγραμματακι!Τώρα που είναι σχεδόν 4μηνών εξακολουθώ να τη θηλάζω αλλά της δίνω κ λίγο συμπλήρωμα!Στην αρχη είναι λίγο δύσκολα με το θηλασμό αλλά μετά γίνεται αυτό το γνωστό που λένε όλοι κ ισχύει όσο πιο πολύ θηλάζεις τόσο πιο πολύ παράγεις!επιμονή κ υπομονή!!!!!!!!!!κ καλό κουράγιο με το μπεμπάκι σου!!!!!!!!

Γλυκιά μου Κατερίνα..δεν μπορείς κ δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείς να τα κάνεις ολαααα κ τέλεια. Ο άντρα σου δεν παθαίνει τίποτα να σε βλέπει συνέχεια να <<αρμέγεσαι>> κτ.λ , ίσα ίσα πρέπει να σε αγαπήσεις περισσότερο που είσαι τόσο γλυκιά μανούλα για το μωρό σας. Θα έρθει η στιγμή που θα περιποιηθείς το εαυτό σου περισσότερο (από αισθητικής άποψης). Προς το παρόν μπορείς να σε προσέχεις, ξαπλώνοντας κάποιες φορές να κοιμηθείς λίγο όταν κοιμάται το μωρό κ δεν έχεις να κάνεις άντληση κτ.λ , να κάνεις 1 ωραίο αφρόλουτρο ..

Για το σπίτι κάνε ότι μπορείς να είναι σε μια νορμάλ κατάσταση, γιατί αυτό φαντάζομαι θα σε κάνει κ εσένα να νιώθεις καλύτερα, αλλά μην τρελαίνεσαι.

Το μωράκι σου θα το μάθεις, μην ανησυχείς :) . Το μαθαίνεις κ σε μαθαίνει καλύτερα κάθε δευτερόλεπτο που περνάει. Η λοχεία είναι δύσκολη φάση κ όταν προσπαθείς με τον θηλασμό με αντλήσεις κ.τ.λ , είναι ακόμα δυσκολότερη η κατάσταση (τα έχω περάσει κ τα ξέρω), έχετε κ τους κολικούς κ δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η κατάσταση που βλέπεις το μωρούλι σου να υποφέρει..

Να θυμάσαι απλά ότι είσαι η καλύτερη μανούλα για το μωρό σου κ το μωράκι σου το νιώθει. Όλα θα γίνουν καλύτερα

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ,Κ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΒΛΕΝΕΣ ΡΟΖ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ!!!! ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ????

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ,Κ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΒΛΕΝΕΣ ΡΟΖ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ!!!! ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ????

εαν ειναι μονο μια φορα δεν ειναι τιποτα...εμενα τα ειχε και πριν 1 μηνα μια φορα καναμε καλλιεργια σε μικροβιολογο και δεν ηταν τιποτα...και το αιματακι ηταν που σφιχτηκε πολυ για να κανει κακα...της καναμε παλι καλλιεργια και με της βλεννες ροζ και δεν ηταν τιποτα!!! αν στο ξαναξανει παρε τα πρωινα κακα της σε μικροβιολογο οπως ειναι με την πανα...εγω αυτα εκανα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
    • Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...