Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Recommended Posts

:):) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ?? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΊ....Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.... :?:? ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?? :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πλέον επειδή είναι αρκετά μεγάλος τον βάζω ανάσκελα. Το πρωί βέβαια τον βρίσκω πλάι, μπρούμυτα, ανάποδα στην κούνια, κάθετα... :P:P:P

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΕΛΙΝΑΚΙ?????? ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ????

ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΘΕΤΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ!!!!

Η πλεον ενδεδειγμενη σταση για τα μωρακια ειναι ανασκελα. εγω τον εβαζα ανασκελα μεχρι και 4 μηνων, αν θυμαμαι καλα, που ειχε αρχισει να γυρναει. ακομα και σημερα ο υπνος τον παιρνει ανασκελα αλλα γενικα του αρεσει να κοιμαται στο πλαι.

Και το δικό μου το μωράκι ανάσκελα κοιμάται...Συμφωνώ με τις άνωθεν μανούλες ότι η πιο ενδεδειγμένη θέση πια είναι αυτή...Φυσικά πάντα έχουμε το νου μας...όνειρα γλυκά να βλέπουν τα μπεμπάκια μας!!!!!!!!! :P:P:P

rubela, ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΥΣΤΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΝΑΣΚΕΛΑ. Ε ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΙΖΕΙ. ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΛΠ. ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ!!!!!!!

Ενω ,κ καλά,η ενδεδιγμένη πλεον ειναι το πλαι αρχικά κ μετα το ανάσκελα,ο Αγγελος απο την αρχή είχε δική του αποψη κ ηθελε αρκικά τάνάσκελα φαρδύς πλατύς αλλά εκεί που βολευεται,κοιμάται κ δεν ξυπνάει απο τα ιδια του τα τραντάγματα ειναι μπρούμυτα...Ωρες ολόκληρες,μπορεί να κόβει βόλτες στον υπνο του,σε ολη τη κούνια ετσι!

• 1 month later...

Ξερω οτι θα φαω κραξιμο αλλα εγω την εβαζα μπρουμητα Ειχε κολικους και μονο ετσι ηρεμουσε Τωρα μονο μπρουμητα μπορει να κοιμηθει γιατι αλλιως της φευγει το δαχτυλο απο το στομα και εκνευριζεται

Κι εμένα κοιμάται μπρουμητα απο 4 μηνών. Είναι η στάση που τον έπαιρνε πιο γρήγορα ο ύπνος και παρόλο που δεν ήθελα με τίποτα το μπρούμητα η γιατρός με καθησύχασε οτι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα και αν ήθελα να είμαι πιο ήσυχη του έβαζα κάτω απο το μισό στρώμα ένα χοντρό σεντόνι διπλωμένο για να ανασηκώνει το στρώμα απο την πλευρά του κεφαλιού!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...