Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΑΙΧΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο 5!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ου!Ου!Ήρθα κι εγώ στο #5!!!!!

Αυτή τη φορά από τις πρώτες!!! [smilie=wav.gif] !!

Καλό χειμώνα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!

Όσο για το σεξ...

Όσο το αφήνεις,σε αφήνει!!!Γι αυτό κορίτσια τώρα που χειμώνιασε,βουρ για αγκαλίτσες!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=love8.gif][smilie=love8.gif][smilie=love8.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love4.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ουπς.....να μαι κ εγω ;) καλο χειμωνα σε ολες μας χωρις ιωσεις, χωρις προβληματακια,

τι κανετε; εμεις δτστηχως ειχαμε ενα δυσαρεστο χασαμε τη γιαγια του αντρα μου 93 χρονων,αλλα πολυ αγαπημενη δικη μου γιατι αυτη εζησα, σαν γιαγια, τις δικες μου τη μια δεν την ειδα καθολου κ της αλλα τη θυμαμαι πολυ λιγο :cry:

ειχ κ το μικρο μαζι μας γιατι οπως εχω ξαναπει δεν καθεται με κανενα, κ απο το να τρεχουμε σαν τρελοι να δουμε τι συμβενει τον πηραμε πακετο με τη μανα μου μαζι......το αποτελεσμα στο τελος τον φυλαγα εγω, κ οταν εβλεπε τον πατερα του εκανε σαν τρελος.... :shock: απ'ολη την χθεσινη ιστορια βγηκε ενα καλο ειδα πολλους συγγενεις απο μακρια,κ τα ειπαμε λιγακι......

Καρολινακι ειναι μερικες φορες που αν τα πιασει η αναποδια τους,που πραγματικα δεν ξερεις τι να κανεις.... :?

Αγγελικη καλη αρχη μου φανηκε πως κανατε στον παιδικο, παντως κριμα να τον χτυπησουν απο την πρωτη μερα... :cry:

Χρυσα εσεις αρωστοι ειστε παλι περαστικα σας... ;) δεν προλαβα να τα διαβασω ολα καλε γιατι το κλειδωσατε κ για εμας; :?:

ααα εγω εβαλα μερικες φωτο στην ομαδα, ελπιζω να τις ειδατε, αν τις δει καμια σας ας το γραψει..πλιζζζ

κοριτσια ειμαι ψοφια απο την κουραση, κ εχω κ την πεθερα μου εδω για λιγες μερες.....καταλαβενετ ε νομιζω ;) θα τα ξαναπουμε σας φιλω ολες... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διαβασμα το βραδυ... Αφου κοιμηθηκε ο κυριος απο τις 12.30 για μεσημερι, τι περιμενα? Μεχρι να φαω, πηγε 3 και ξυπνησε... Χαχανα και τι καλα που περναμε διαλυοντας το σπιτι! Σε λιγο θα καταφθασει η μανα μου, και θα εχω την ευκαιρια να σιδερωσω κανενα ρουχαλακι, γιατι μπορει το σκουπισμα με την ηλεκτρικη και τον Ιασωνα καβαλα, να ειναι αθλος, αλλα το σιδερωμα ειναι πραγματικα επικινδυνη αποστολη!

Κατερινα, κριμα - ξεκριμα, αυτα εχει το σχολειο, ελπιζω μονο αμα ειναι να κολλησει καμια ιωση, να το καθυστερισει λιγο για να προσαρμοστει πρωτα... Μη σταματαει και ξεκιναμε παλι απο την αρχη γιατι θα κρατησει κανενα μηνα η προσαρμογη ετσι...

Παω στην ομαδα να δω τις φωτογραφιες σου!

Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπεεεερα!

Μαρακι ευχαριστω κοριτσαρα....!! ;)

Συγνωμη αν συγχισα καποια... ειλικρινα... εμαθα να λεω αυτο που πιστευω χωρις να θελω να κανω τον δασκαλο και την εξυπνη σε κανεναν..

Θα επανελθω σε λιγο..

Με καλει το καθηκον...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλέ τι πάθατε???

έχω μείνει άφωνη............

πότε προλάβατε???????????????????????????

Ντινούλα δεν ελεγα για σένα για τους καυγάδες για τον εαυτό μου μιλούσα.....

τι ναπω????

αν σας παω τι έπαθα σήμερα θα με βαράτε όλες μαζι.

το μεσημέρι πέσαμε για ύπνο.

εγώ με τις γνωστές τάσεις υπνηλίας κοιμήθηκα πριν από το μωρό..

κατέβηκε από το κρεβατι πήγε στομπαλκόνι που παρεπιπτόντως είχα αφήσει ίσως για πρώτη φορά ξεκλέιδωτο το παράθυρο. εγώ ξύπνησα και ακουσα σα να ξεροκαταπίνει, δεν το είδα δίπλα μου και καταλαβένετε.....ΠΑΝΙΚΟΣ είχε βγει έξω και είχε κλείσει και το παράθυρο να μην το βλε΄πω.

φώναζα, φώναζα τιποτα, βγαίνω έξω και το βλέπω επαιζε με τα χώματα, ανοίγω το στόμα του και ήταν γεμάτο χώματα. και από την τρομάρα μου το παίρνω του πλένω το στόμα του βάζω δάχτυλο να κάνει εμετό και δεν έκανε και επειδή δεν το άνοιγε ντρέπομαι που το λέω το χτύπησα στο πρόσωπο.......είμαι τόσο ηλίθια. από τον πανικό μου όμως, όχι ότι δεν το αγαπάω.νιώθω απαίσια.....

ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΛΛΛΛΛΛΛΛΛΙΙΙΙΙΙΙΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... πρέπει να με βαράτε όλες μαζί για να στρώσω χαρακτ΄ρα, γιατί δεν πάω καλά.

τελικά εμετό δεν έκανε, λέτε να κατάπιε χώμα ??

αυτά έχουν σημασία όλα τα λοιπά είναι πολύ μικρά.

μόνο το "δάσκαλο" και την "έξυπνη" ξέρω να κάνω.

Φανούλα συγνώμη που το κάνω

δεν έχω τέτοια πρόθεση πάντως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλε τι γρηγορα κοριτσια ειστε εσεις???? :lol:

Καλοριζικο!!!!Αντε,γεματο νεο κατορθωματα,σκανταλιες και......δοντια :mrgreen: ......Φανηηηηη :lol: !!!Σα να μου φαινεται οτι σκαει το 3ο...να δουμε!!!

Βρε Ζαιρακι μου τι ηταν αυτο που παθατε κ εσεις???Βρε τον ατιμο πονηροσκανταλιαρη!!! !Μα καλα τι εχουν πια στο μυαλο τους αυτα τα σκ@τουλια :shock: ??

Μωρε αγαπη μου μη στεναχωριεσαι για το χτυπημα,ουτε που θα το θυμαται το αγορακι σου κ εννοειτε πως ξερουμε ποσο τον λατρευεις!!!!Ηταν απο το σοκ κ τη ταραχη!Το καταλαβαινω,μη κατηγορεις τον εαυτο σου!!Οσο για το χωμα,αν δεν ειχε κανα φαρμακακι,λιπασμα κτλ δε νομιζω να εχει κανενα προβλημα!Εμενα το καλοκαιρι ειχε φαει τονους αμμο :D !!

Ηρεμησε τωρα γιατι θα στεναχωριεται κ το νινακι σου!!!

Κατερινακι μου συλληπητηρια κοριτσακι μου!Να ειστε καλα να τη θυμαστε κ εκεινη κ ολες τις ομορφες στιγμες που ζησατε παρεουλα!Φιλια πολλα κ μια μεγαλη αγκαλιτσα :YMHUG: !!!!

Αχ Καρολινακι μου θα συμφωνησω κ εγω πως ολες μας εχουμε αντιμετωπισει κ θα αντιμετωπισουμε πολλες τετοιες μερες!!Κατι μπορει να το ενοχλει μωρε το παπακι κ να ειναι κακοδιαθετο!Κ ακομα δε μπορουν να μας εξηγησουν κ παρα πολλα τα ζουζουνακια!Ευχομαι να ειστε πολυ καλυτερα κ πιο ηρεμες!

Κ μενα η ζουζουνα ολη τη βδομαδα ειναι μεσα στη γκρινια κ το παραπονο με το παραμικρο!!Αλλο πραγμα ειναι,αμεσβως κλαψουριζει!

Ντινακι μου γλυκο μη σκας μωρε,θα της περασει της Ολινας ειμαι σιγουρη!!!!Ειναι που περασε πολυ δυσκολη βδομαδα κ ειχε συνηθισει κ πολυ την αγκαλιτσα σου κ ισως την πιανει λιγο ανασφαλεια ακομα!Θα περασει!!

Σε καταλαβαινω απολυτα γι'ατο που λες...κ εγω απο τις 20:00-20:30 κ μετα ειμαι αφιερωμενη αποκλειστικα στον αντρουλη μου:x:x!!!!Ειναι οι ωρες μας κ τις περιμενω!!!Καψουρα η μικρη αλλα καψουρα και ο μπαμπας της μικρης οπως ειπες ^<img src=^'> ;) !!!

Συμπεθερουλα μου καλη τι εχεις μωρε κ εισαι σε ακεφιες??Εμεις θελουμε να ακουμε τα νεα σου οπως κ αν εισαι κ θελουμε να βοηθαμε οπου μπορουμε!Εστω κ με μια χαζοκουβεντουλα!

Καλα πολυ γελασα με το περιστατικο που ετρεξες στον παιδιατρο με τη ρομπα σε απογνωση :lol: !Σα να το εβλεπα!!Πολλα πραβο στον γαμπρουλη μου που τα πηγε καλα στον παιδικο!!!

Ειναι τρελλο αστερακι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κανενα προβλημα το αντρακι μας!!Οσο για το αλλο παιδακι ,ειμαι σιγουρη πως εν καιρω θα το βαλει στη θεση του :-p

Δωσ'του πολλα φιλια απο την Αφροδιτουλα :ymblushing: κ τη μαμα της :-* !!!

Μαρακι μου γλυκο τι κανεις??Ο Γιωργακης?Πως ειναι η ομορφη Χιος??Ειχα ερθει 1 φορα πολυ μικρη!

Χρυσα μου αρρωστουλης παλι ο ταρζανουλης????Τα φιλια μου!!

Φανουλα ειδα τη φωτο με τα σκουλαρικια,τελεια!!Καλα η Αναστασια εχει 2 μπε θαλασσες για ματια!!!Για διαφημιση ειναι!!!Φτου,φτου!!!

Εγω με το φεις δε πολυασχολουμε!Οταν ειναι ετοιμες της βαφτισης θα βαλω εδω στην ομαδα!

Το ανεφερα κ πιο παλια,με τον αδερφο μου εχουμε 6 χρονια διαφορα κ περασαμε πολυ καλα κσαν μικρα παιδια κ τωρα!Λατρευομαστε!Δεν υπαρχει "σωστη" συνταγη!Ολες οι περιπτωσεις ειναι ξεχωριστοι,οπως ξεχωριστοι ειναι και οι ανθρωποι!Για καποιους μπορει η μικρη διαφορα ηλικιας τον παιδιων να αποδειχθει ιδανικη κ για καποιους αλλους καθολου!!Το ιδιο ισχυει κ για τη μεγαλη διαφορα!Τα παντα ειναι υποκειμενικα κ μοναδικα νομιζω...

Αυριο θα κανω γενικη να στρωσω γιατι δεν παει αλλο!!Εχει πιασει κρυο κ κατω εχουμε κ μαρμαρο κ φοβαμαι τη ζουζουνα μου μη κρυωσει που ολο καθεται κατω κ βγαζει καλτσες,παπουτια...τα παντα!!

Μετα θελω να παμε κ για χαλι για το δωματιο της κ μαξιλαρες...!Εστειλα κ e-mail παραπονων στην εταιρια της κουνιας,ειμαι περιεργη αν θα μου απαντησουν!

Αγαπουλες σας αφηνω,παω να χαζεψω η πολυλογου :-p καμια βλακειουλα στην τv!!!Μααααααακια :-* !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα αγαπούλες!!!

Ζαιράκι μου μην εχεις τόσες ενοχές βρε ματια μου..Κ πες οτι έφαγε,θα είναι το πρώτο?Η

το τελευταιο??Η Ολινα φετος έφαγε κιλά άμμου....

Σας φιλω,αρχιζει το νησιιιιι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zαιρα μου... κοριτσαρα μου μη "σκαλωνεις" απο μια μου λεξη...

Απλα καποια πραγματα που διαβαζω δεν μου αρεσουν και στο λεω... Σου απανταω μπας και βγαλουμε καμια ακρη.. Δεν εχω κακες προθεσεις, ουτε ειμαι φωτεινος παντογνωστης.

Ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου... Ετσι ειναι ο δικος σου..

"Διαφορετικοι κοσμοι" για μενα ειναι καταλληλοτεροι για αμετρητες συζητησεις...

Τι νοημα εχει να συμφωνουμε σε ολα?

Εσυ με την καλη σου την καρδια προσπαθεις να μας δωσεις πρασινο φως να βαλουμε μπρος για κουτσουβελα αλλα ολες εχουμε κολλησει στα "αν" και στα "πρεπει"...

Εισαι και εγκυουλα.. Δεν θελω να σε ταραζω με τα "υπαρξιακα μου".. :D

Κλεινω την κουβεντα μου εδω...

Απο δω και μπρος μονο θα σε ακουω... :D (μεχρι να γεννησεις με το καλο)..

Μετα θα στα "χωνω" κανονικα και με το νομο...!! :lol:

.... Οσο για τα χωματα.. μην ανησυχεις... Η Αναστασια ειχε κανει την πιπιλα γλυφιτζουρι ολο το καλοκαιρι στην γλαστρα με τον βασιλικο... Τιποτα δεν επαθε.. (παιζει να εφαγε και κανενα σκουληκακι...) :lol::lol::lol::lol: Την βουτουσε στο χωμα... και χλααααααπ στο στομα!!!

Αγγελικη... Καλη αρχη...!!!! Ακους εκει... χτυπησαν τον Ιασωνακο μας.. :evil:

Μια χαρα κυριος θα ειναι... (στειλτον απο δω να του μαθει η Αναστασια αμυνα)...!! :lol::lol:

Μηηηηη μη μιλας για ιωσεις... Σημερα ελειπαν 7 παιδακια και ειχαν ολα στοματιτιδα...

Κανενα τετοιο τωρα μας μαρανε...

Η μανουλα σου ηρθε? Σιδερωσες?

Αντε τι κανεις...? Ελα στην παρεα μας πριν την κοπανισουμε ...!!!!!

Στελλιτσα μου...μη μου λες τετοιαααααααααααααα.....!!!!!! :o:o:o:o:o:o

Εμας ειναι ολοκληρο βουνο το ουλο κι ακομη να σκασει.. Θα σκασω εγω πρωτα και μετα το δοντι...!

Τα ειδες τα σκουλαρικακια? Δεν αγγιζουμε-δεν αγγιζουμε!! Απαγορευμενη περιοχη!

Κανει "γκουνκ" και η σκατουλα μου φοβαται.. Αχ τι το΄κανα η ανοητη ... Τελος παντων...

Το μυαλο μου ειναι στις φτερνες και το παιδακι μου ειναι παραπονιαρικο...

Ειδες ματι..? Καρμπον με το δικο μου... Μη σου πω του μπαμπα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ντινακι μου τι κανει η Ολινα μας?

Αποκοιμηθηκε πιο... "ομαλα" σημερα?

Τι ειναι το ΝΗΣΙ... οεο....?

Δεν βλεπω tv γμτ... και ευτυχως ουτε και η Αναστασια δε δινει σημασια στο περασμα της.

Μονο παντοφλες την πεταει... :lol::lol: και κανα μπισκοτακι ταιζει αμα δει κανα νινι.. :lol::lol:

Ανοιξα πριν την ντουλαπα της και ανακαλυψα πως δεν εχουμε ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ για λιγο καλο..

(να παμε σε μια οπερα ρε παιδι μου... :lol::lol::lol::lol::lol: )..

Χωρις πλακα τωρα.. πηγα εδωσα ενα καρο λεφτα και γεμισα τον τοπο καθημερινα ρουχα...

Εβλεπα να περσινα τοσοδουλικα φορεματακια και την κοιταζα που επαιζε και την καμαρωνα...

Ποσο γρηγορα μεγαλωνουν...? Τι πλασματακια ειν' αυτα? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωραία ήμουν που ήμουν χάλια είδα και το νησί και αποτελει'ωθηκα

έχει να πέσει πολυ κλάμα.....όλο το χειμώνα.

θα χτυπάνε και οι ορμόνες .........χαιρετίσματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου,επιτέλους χθες κοιμήθηκε ξανά μοναχούλα...!!! \:D/ \:D/

Τωρα θα μου ΄πειτε τι επιτέλους ξανθό βουρλάκι,ήθελε το παιδί 2 βράδια αγκαλίτσα

κ το κανες θέμα....

Την άφησα λοιπόνο στο κρεβατάκι της,πήγε να γκρινιάξει την ώρα που έφευγα,δε

γύρισα πίσω κ ηρέμησε κ κοιμήθηκε το πουλάκι μου...

Χθες με αποσυντόνισαν οι τίτλοι αρχής του Νησιού κ σας άφησα άρον άρον,χιχιχι!!!

Στελλίτσα μου είπαμε,εκτός απο το οτι γεννήσαμε ίδια μέρα τα κοινά μας είναι

ακόμη περισσότερα!!!Σε καταλαβαίνω κ με καταλαβαίνεις απόλυτα!!!

Όσο για τα παράπονα σου στην εταιρεία κ εγώ είμαι περίεργη να δω αν απαντήσουν... :-w

Φανούλι μου κ εγω αυτό είχα διαπιστωσει φετος με τα ρούχα της παραμυθένιας μου..

Πολλές φορμες..μα πάρα πολλές..Κ ρουχαλάκια να τη βγαλω μια βολτίτσα γιοκ!!

Κ πήγα κ φόρτωσα την καρτούλα του μπαμπάκα μας..

Κ χθες πήρα κ κάτι μπαλαρινάκια κόκκινα agatha ruiz de la prada όλα τα λεφτα!!!!!!

(μην απορείτε πώς τα πήρα δευτεριάτικα,λόγω των μαγαζιών κάνουμε παρέα σχεδόν με

όλους τους καταστηματάρχες της Δράμας κ παίρνω τηλέφωνα κ μου στέλνουν στο σπίτι

πραγματάκια να δω!!!!Σωστή?? :D )

Ζαιράκι μου μη βλέπεις τέτοια πράγματα βρε αγάπη μου...Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν

έγκυος βάλαμε να δούμε το "ps I love you"...το κλάμμα που 'εριξα δε λέγεται!!Κ εννοείται οτι

δεν το είδα μέχρι το τέλος κ τα βαλα κ με τον αντρούλη μου που ήξερε την υπόθεση κ δεν

με είχε προετοιμάσει!!!!! :))

Εσείς τι νέα κοριτσάκια μου??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Καλημερα!!!

Τι κανετε;;;

εγω δεν ειμαι καλα!!!!!

Χτες πηγαμε παιδιατρο.

Ο Χριστφορος ειναι 80 εκατοστα και 11,350 βαρος..η κεφαλα μας ειναι σταθερη οποτε μυαλο δεν βαλαμε απο την τελευταια φορα!!!

Το δυσαρεστο ειναι πως η επιπεφυκιτιδα, οι μηξες κλπ ειναι αλλεργικα...

ναι ναι..εχουμε χρονια αλλεργια...

Χτες μαζεψα απο το σπιτι ολα τα πουπουλενια μαξιλαρια, τις δικες μας μαλλινες κοθβερτες, εβγαλα το λεπτο μου παπλωμα, απο το δοματιο του μικρου εξαφανισα οτι παιχνιδι ειχε χνουδι, ξεσκονισα, αερισα, εβαλα ηλεκτρικη και αλλα λοιπα..

Το καλο ειναι πως ξυπνησε μονο 2 φορες, μια για νερακι και μια για χαιδεμαδεν ξερω αν ηταν τυχαιο η οχι

Παντως απο εδω και περα θα ειμαστε ετσι..

μαζεψα και τα πατακια στο διαδρομο γιατι βγαζουν πολλα χνουδια, θα βαλλω και στο παιδικο αλλο χαλι ...δραμα μη το συζητατε.

Ζαιρακι μη βλεπεις τετοια..εδω εγω δεν τα βλαπω γιατι εγινα ξαφνικα πολυ ευσυγκηνιτη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθερούλα μου καλημέρα!

Τουλάχιστον ξέρεις απο τι είναι βρε κοριτσάκι μου,να ξέρεις απο τι να φυλάγεσαι...

Ζόρικη κατάσταση βεβαια αλλα κ τι να κάνεις,καινούρια έξοδα,όλα προσεγμένα,αλλα

χαλάλι του..Αν είναι να μην ταλαιπωρείται..

Θα κάνετε κ τεστ αλλεργίας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νινίνα μου τα συλληπητήρια μου βρε κοπέλα μου..Εγώ δε θα σου πω

τα κλασσικά "τα χρόνια της να πάρουμε κτλ κτλ",όπως κ να χει όταν χάνεις έναν άνθρωπο που

αγαπάς,κ 193 χρονών να είναι το ίδιο πονάς..

Να ζησετε να τη θυμάστε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω βρε συμπεθερα

Οχι δεν θα κανουμε τεστ αλλεργια τουλαχιστον για την ωρα γιατι δεν εχει νοημα..

καποιες επο αυτες μπορει να τις ξεπερασει,καποιες να επανεμφανιζονται..αργοτερα μετα τα 3 ισως κανουμε καποια τεστ, θα δουμε.

Παντως ειναι μανικι..σημερα το σκευτομουν το πρωη που φυγαν ολοι και λεω...αμα ειναι ολη μερα να προσεχω το σπιτι να ειναι καθαρο, ασφαλες κλπ κλπ...ποτε θα παιζω με το μωρο μου....

υποτιθετε πως το να κυλιομαστε στο χαλι να τον γαργαλαω αυτος να γελαει και μετα να με δαγκωνει κλπ κλπ, ηταν το καλυτερο μας, τεσπα...θα βρω το τροπο να τα βολεψω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω...Χάνεις τις ωραιοτερες στιγμές έτσι...Κάνε οτι είναι να κάνεις

κ τον υπόλοιπο χρόνο σου αφιέρωσε τον στον ταζούλη μας....

Εβαλα φωτο στην ομάδα μας!!Πήγαινε να καμαρώσεις την νυφούλα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσαρες μου, επρεπε να διαβασω επιτελους χθες το βραδυ και δεν μπηκα, ομως καπως προχωρησε η δουλεια...

Ο Ιασωνας και σημερα μπηκε μονος του μεσα χωρις κλαματα! Τον χαιρετουσα απο τη τζαμενια πορτα και με κοιταζε αδιαφορα, τραβολογοντας μια πλαστικη τραμπαλα... Στις 11 που τον πηρα μου ειπε η δασκαλα οτι ηταν μια χαρα, εκλαψε μονο για 5 λεπτα σαν συμπαρασταση σε κατι αλλα μικρα που πλακωθηκαν και εκλαιγαν... Πασαλειμενος με μπισκοτα ητανε, λαλαγε τα ακαταλαβιστικα του και αφου με αγκαλιασε και μου εδωσε κατι δαγκωνο-φιλακια, ξαναμπηκε μεσα και τον κυνηγαγε η δασκαλα για να μου τον φερει να φυγουμε. Τζαμπα μου φαινεται πηγε η αυπνια και το αγχος μου... Μου ειπε να τον αφησω περισσοτερο αυριο γιατι προσαρμοζεται μια χαρα!

Παω να τον ταισω και θα ξαναμπω αργοτερα για να σχολιασω τα νεα σας που προλαβα να διαβασω!

Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλημερα κοριτσια τι κανετε;

Χρυσα περαστικα σας κοριτσι μου :) πολυ φοβαμαι πως κ ο δικος μου ειναι αλεργικος σε κατι τετοιο γιατι κ αυτος το ενα ματακι του τσιμπλιαζει παλι.... :(

zairaki κοριτσι μου αλιμονο σιγουρα δεν ηθελες να το χτυπησεις αλλα μερικες φορες δεν ξερουμε πως ν'αντιδρασουμε.... ;) αληθεια τις φωτο στην ομαδα δεν τις ειδες; δεν ειπες τιποτε...καμια σας δηλαδη..οχι τιποτε αλλο ξηνα ξερω μονο οτι φαινονται... ;)

σημερα τα πηρα ασχημα ειχα την πεθερα μου εδω :evil: κ μαντεψτε την αφησα μια στιγμη να προσεχει το μικρο για να βγουμε με τις θειες στην αγορα...κ στο γυρισμο βρισκω το μικρο πανω απο τα σκουπιδια κ να προσπαθει να βαλει στο στομα μια γοπα.... :o ο αντρας μου καπνιζει....τον αρπαξα κ τις λεω δε βλεπεις που πηγε; κ η απαντηση της τον φωναζα να ερθει εδω αλλα δεν ερχοταν.....τοσο μου ηρθε ν'αρχισω να τσιριζω αλλα κρατηθηκα :oops: ευτηχως εφυγε κ δεν ερχεται συχνα :twisted: κοριτσια προτιμβ να κουραζομαι ολη μερα αλλα να μεγαλωνω μονη μου το παιδι μου.... :evil:

σας αφηνω για την ωρα......θα ξαναμπω πιο μετα πιο ηρεμη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aγγελικούλα μου σίγουρα ένα άγχος το χεις,αλλα πιστευω πως μετά τον

"εγκλεισμό" τους στο σπίτι με εμάς,που καλές-χρυσές είμαστε αλλα δεν είμαστε παιδάκια,

νομίζω πως αργα η γρήγορα θα απολαμβάνουν το χρόνο τους εκεί...

Κ αν προσαρμόστηκαν τόσο γρήγορα ο Ιάσωνας κ ο Χριστοφοράκος 1 έτους,φανταστείτε

πόσο εύκολα θα προσαρμοστει το Ολινάκι που θα το στείλω στα 2 της κ ήδη αν δει παιδάκια

δεν ξεκολλάει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...