Μετάβαση σε περιεχόμενο

τσάϊ κ θηλασμός!!!!!Γίνεται?!?!

Recommended Posts

Μανούλες γεια σας!Μια ερώτηση πάλι να κάνω!Τώρα που άρχισαν τα κρύα άρχισαν κ τα κρυολογήματα!Μπορώ να πίνω κανένα τσαγάκι ή θα επηρρεάσει το μωρό μου μέσω του θηλασμού?κ τι τσάϊ?χαμομήλι,φασκόμηλο ή πράσσινο που βοηθάει κ στο αδυνάτισμα?Ξέρω πως κάποια περιέχουν τεϊνη που είναι παρόμοια με την καφείνη!!!ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικά και μπορεις να πινεις αφεψήματα . Απεφυγε το φασκομηλο (σε μεγαλες ποσοτητες μειωνει την παραγωγή ) και το μαυρο τσαι . Χαμομηλι , τσαι βουνου , μελλισοχορτο κλπ μπορεις να πινεις οσο θελεις !

Υπαρχουν στα καλα τειοπωλεια μερικα τσαγια χωρις καφεινη..ειναι το Ροιμπουσ- κοκκινο τσαι, και διαφορα Fruit Infusions που ειναι ουσιαστικα τσαγια φρουτων.

Εχει βγαλει και η Λιπτον κατι τετοια αλλα τα θεορω κατωτερης ποιοτητας.

Αυτα γεννικα πινονται πολυ ευχαριστα και χωρις προσθηκη ζαχαρης η μελιου.

Αλα εχεις καποιον γνωστο που να μενει Γερμανια η Αυστρια πες τους να σου στειλουν μερικα τσαγια...ειναι τελεια

Καλημέρα, εγώ γενικώς δεν είμαι του τσαγιού αλλά στην περίοδο θηλασμού έπινα ένα βιολογικό τσάι θηλασμού, είναι παρόμοιο με αυτό της weleda, και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...