Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koykles moy kala eiste? egw mia xaroyla oyte exw pristei oyte tipota.apo kila exw minei sta 18!!!!!! :shock::shock::shock: polla den einai??? extes eixa ranteboy me ton giatro kai me pire til oti arrwstise kai exei pireto :(:(:( kai etsi den mporesa na paw na dw tin mikroyla moy...twra perimenw na me parei til otan ginei kala kai elpizw na ginei amesa giati tin alli tetarti gennaw kai gwwwwwwwwwww!!!!!!!!! koritsia terma ta psemata eir8e o kairos opws kai sthn eygenioyla mas...koykla moy eyxomai me ena pono kai se sena...filakia se oles :-*:-*:-*

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ευγενια μου,εμενα μου ειπε αν μεχρι την Δευτερα δεν εχω σημαδια θα μπω με προκληση...ο τραχηλος μου ειναι σε καλη κατασταση εχω 2 διαστολη και επειδη δεν θελω να βγει μεγαλυτερος απο 3500 κιλα σαν τον πρωτο μου(που παιδευτηκα πολυ)ειπαμε ναα παμε με προκληση αυτη τη φορα.

Την πρωτη φορα δεν ειχα καθολου αγχος...τωρα με εχει πιασει πολυ!

Δημοσίευση

Εγώ θα μάθω αύριο νεότερα και θα μιλήσουμε - φαντάσου να είμαστε τις ιδιες μέρες στο ΙΑΣΩ. Σούπερ θα είναι!! Μια και δεν κάναμε την συνάντηση που λέγαμε στο MALL ας την κάνουμε στο ΙΑΣΩ. Και εμένα από ότι είπε στην μαία μου μάλλον δεν θα με αφήσει μέχρι τέλος - σε εμένα δεν λέει τίποτα!!!

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα σε ολες αναστασια μου ειναι πανεμορφη η κορουλα σου να σας ζησει πηρατε και την μιση ευχη????πω πω πω

κοριτσια εχω τρελες καουρες εσεις πως πατε απο καουρες???

παντως και ο δικος μου ειναι βραδινος τυπακος εκει που παω να κοιμηθωωωωωω να σου κλωτσιουλες

την αλλη βδομαδα εχω και γω να λκατι κολπικα υποθετακια για 3 μερες και στο τελος της βδομαδας αφου κανω και τις εξετασεις αιματος θα παω να με δει natali μου πιστευω οτι ολες εχουμε παραφουσκωσει και πρηστει και γω καποιες φορες μεσα στην μερα εχω τετοια πονακια που λες

ευγενια μου ι ωραια που εισαι τοσο χαλαρη εγω αν και θα ειναι η δευτερη φορα και παρολο που τωρα θα παω και με ραντεβου παλι αγχονομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι να πω σε θαυμαζωωωωωωωωωω

παναγιωτα μου εσυ ποτε περιπου σου εχει πει ο γιατρος σου οτι θα γεννησεις και που???

μελισουλα αντε και συ με το καλο να κρατησεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσααααααααααααααααααααααααααααα

ευχομαι σε ολες να εχετε και να εχουμε λμια πολυ καλη εμπειριαααααααααααααααααα γιατι τα υπολοιπα μετα λτην γεννα θα ναι μαγικα γιατι θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσαααααααααααααααααααα φιλακια σε ολες

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!ξεχασα να παρω το μαγνησιο μου χθες και ξυπνησα καπως περιεργα!εχασα τον αριθμο!ποσες γεννανε τη επομενη βδομαδα τελικα?ελιζα ευγενια και μελισουλα??ξεχασα καμια?ρουλακι πως πας?απ'οτι καταλαβα πιο πολυ αγχως εχουν οι μανουλες που εχουν ξαναγεννησει και ξερουν τι τις περιμενει παρα εμεις που δεν εχουμε αναλογη εμπειρια και ειμαστε ακομα στο κοσμο μας τυπου ρανταπλαν..χαχαχαχα.

εχω σκυλοβαρεθει βρε κοριτσια μεσα στο σπιτι..λειπει και ο αντρας μου ολη μερα και τα νευρα εχουν βαρεσει κοκκινο!

αναστασια η σοφια σας ειναι μια κουκλα!δεν εχω δει τον αντρα σου για να σου πω σε ποιον μοιαζει!

μαριακαπ πως παει το μωρακι σου???

το κρητικομαρακι θα ζει τωρα τον ερωτα της με τον γιο και δε νομιζω να την ξαανκουσουμε συντομα!χαλαλι ομως.

μελισουλα καλε μεγαλος ο μπεμπης σου!

κοριτσια απο ραγαδες στη κοιλια πως τα πατε?εγω δεν φτανει που ειχα κανει ραγαδες στα πλαινα..τωρα εχει αρχισει η κοιλιαμου και σκιζεται και στη μεση...φανταστητε απο χθες βγαζω και αιμα...εχει τυχει σε καμια??η κρεμα που μου εχει δωσει ο γιατρος δεν εκανε τιποτα.

Δημοσίευση

kalhmera koritsia!!!katerinaki mou emeis gia 10 meroules pou exoume genithi ta pame super....fantastite oti akoma eprepe na htan sthn kilitsa mou...bgeikame apo entatiki kai eimaste se kanoniko dwmatio,apla xriazete kialo to oksigono!!!otan dunamosoune ta pneumonakia tou tha ton paroume spiti!!!!peinei 100ml gala to tromparo kai tou dinoume to diko mou!!!koritsia mpenw kai diabazw ta nea sas kai euxome se elisa,eugeneia,melisoula kai roulitsa pou tha eiste aythn thn ebdomada kalh lefteria na exete kai suntoma na bastate kai eseis ta mwrakia sas!!!esu katerinaki ligo ypomonh kai plisiazeis...koritsia oso gia ta kila mhn anxoneste emena mou meinane 5...to swma ftiaxnei kateftias!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!

Μπεμπακο απο ραγαδες μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι αν και λενε οτι οταν ξεφουσκωσει η κοιλια μας θα δειξει περισσοτερο τι εχουμε κανει τοσο καιρο με τις κρεμες...εγω βαζω απο τον 5ο μηνα περιπου (αργησα λιγο) την κρεμα Fissan mama που ειναι για τις ραγαδες...τωρα τελευταια βαζω και στο στηθος μιας και μου το συστησε η μαια...

Δημοσίευση

κι εγω απο το 5ο ξεκινησα με βαζενινι και μετα μια κρεμα που μου εδωσε ο γιατρος.αλλα δε μου κανανε τιποτα.το θεμα μου τωρα ειναι η κοιλια που εχει κανει σκισιματακια στη μεση που βγαζουν αιμα.τωρα ειναι αργανα δοκιμασω οποιαδηποτε αλλη κρεμα η ζημια εγινε,δεν ξερω ομως πως να ανακουφιστω απο αυτες που εβγαζουν αιμα.. thanx marinax!

Δημοσίευση

Κατερινάκι υπάρχει μια κρέμα που λέγεται solmusium και επουλώνει τις κόκκινες ραγάδες. Εγώ έχω κάνει στον ποπό ψηλά και βάζοντας αυτή την κρέμα βλέπω διαφορά (μαζεύουν, γίνονται πιο λεπτές). Σε πονάνε κιόλας; Εμένα με πονούσαν και με ανακουφίζει η κρέμα. Αίμα βέβαια δεν έβγαζαν. Τι να σου πω, αν θες δοκιμασέ την. Αλλιώς να κλείσουμε όλες μαζί ραντεβού σε ινστιτούτο να κάνουμε λεϊζερ! Δεν θα μας κάνουν έκπτωση αμα πάμε καμια δεκαριά κοπέλες;;;

Μαράκι τι καλά νέα είναι αυτά! Μπραβο στον μπεμπάκο σου είναι πολύ καλός! Θέλει να πάει σπιτάκι του γρήγορα φαίνεται!

Βαγιούλα την Τετάρτη γεννάς;;;;;;;;;;;;;; Αντε με το καλό κοριτσάκι μου μ' έναν πόνο εύχομαι!

Ευγενία κι εσύ μέχρι την Πέμπτη σε περιμένουμε ε; με το καλό!!!!!! καλή λευτεριά!!!!

καλή λευτεριά σε όλες τις κοπέλες που κοντεύει η μεγάλη στιγμη!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κουκλίτσες!!

Μαράκι συγχαρητήρια στον γιόκα σου, είναι αστέρι! ανυπομονώ να διαβάσω ότι έφτασε η μέρα που θα τον πάρετε σπίτι, να ηρεμήσεις κι εσύ εντελώς!!

Κατερίνα τόσο χάλια οι ραγάδες σου; επειδή λες ότι βγάζουν και αίμα, μήπως να πας σε δερματολόγο να σου δώσει κάποια αλοιφή; γιατί ίσως αυτές του εμπορίου να μην κάνουν για μια τέτοια περίπτωση. Κι εγώ τη Simulcium χρησιμοποιώ από τον 4ο μήνα, αλλά όχι καθημερινά γιατί την ξεχνάω είναι η αλήθεια... την βάζω 1-2 φορές την εβδομάδα.

Σήμερα με ξύπνησαν οι συσπάσεις, είχα πολλές το πρωί και σχεδόν κάθε 5 λεπτά ή και πιό συχνά. Τώρα είμαι καλύτερα. Λέτε να πλησιάζει η στιγμή;;; εγώ πάντως γεννήθηκα 11 μέρες πριν την ΠΗΤ. Έχω προσέξει ότι όταν έχω συσπάσεις η μικρή σταματάει να πολυ-κινείται, λέτε να τρομάζουν τα καημένα; τώρα που είμαι καλύτερα ξανάρχισε τους χορούς!

Δημοσίευση

μαριακαπ τελειος ο μικρος,ειναι ανυπομονος φαινεται θελει να παει σπιτι!ενινα αν δω οτι χειροτερευουν θα παω σιγουρα... εχω αγχωθει λιγο με το θεμα δωματιουμηπως και δε βρουμε,παντως 2 γνωστες μου που γεννησαν το τελευταιο χρονο τις εστειλαν εκει κατευθειαν χωρις καθυστερηση μακαρι να εχουμε κι εμεις την ιδια τυχη!λες να αρχισαν τα οργανα και για σενα ενινακι??ευχομαι να γεννησεις συντομα και με εναν πονο !εχω διαβασει οτι τα νωρα νιωθουν τις συσπασεις γιατι τα τυλιγει εκεινη την ωρα η μητρα γιάυτο και δεν κουνιουνται!κι εγω εχω συσπασουλες το πρωι οταν ξυπναω την αλλη βδομαδα κοβω και το μαγνησιο :o μου ειπε να ξεκινησω και περπατημα...αν και μου φαινεται λιγο περιεργο μιας και πριν μιαμιση βδομαδα υπεφερα ακομα απο συσπασεις :?: και μουειχε πει να ξεκουραζομαι.σε ακριβως μια βδομαδα μπαινω κι εγω επιτελους στο μηνα μου,και μαλιστα τη μερα της γιορτης μου! :D:D:D:D

Δημοσίευση

Βρε Κατερινάκι μήπως να πήγαινες από τώρα; γιατί ίσως χειροτερέψει και είναι κρίμα να γεμίσεις ραγάδες. Για τη Simulcium πάντως διάβασα τις οδηγίες και δεν είδα να γράφει ότι απαγορεύεται η χρήση της σε ερεθισμένα δέρματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ισως να εισχωρούν οι ουσίες της κρέμας στο αίμα από το σχισμένο δέρμα και να μην κάνει για το μωράκι... Την άλλη εβδομάδα μπαίνεις κι εσύ στο μήνα σου ε; Αντε με το καλό! Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την αίσθηση ότι και εσύ και η Ναταλία θα γεννήσετε αρκετά νωρίτερα από την ΠΗΤ! μακάρι για να μην ταλαιπωρηθείτε! Αυτό με το δωμάτιο και εμένα με αγχώνει, αλλά κι εγώ ελπίζω να είμαστε τυχερές! εξαρτάται από την "κίνηση" που θα έχει το νοσοκομείο εκείνες τις μέρες! η Πετσάλνη είναι η αμέσως επόμενη καλή, τουλάχιστον έχει πιό ευρύχωρα δίκλινα, αν δεν βρεις στην Κόνσολα να ζητήσεις δίκλινο σε αυτή.

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια;;

Κι εγώ έχω βαρεθεί μέσα στο σπίτι... Να βγω να περπατήσω μόνη μου φοβάμαι, δεν ξέρεις τι γίνεται..

Ο άντρας μου λείπει πολλές ώρες... ουφ!!

Κι εγώ την Simulcium βάζω τον τελευταίο καιρό - πριν έβαζα μια ενυδατική της Apivita. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο, ευτυχώς. Αλλά να ξέρετε πως πολλές κάνουν ραγάδες μετά τον τοκετό, που η κοιλιά ξεφουσκώνει απότομα. Οπότε, να μην αμελήσετε να βάζετε κρέμα και μετά τον τοκετό.. ;)

Δημοσίευση

Kalhspera kouklitses.....

Eipa kai egw na diavasw ta neakia sas alla o mpempakos mou eixe ala sxedia gia mena :D:D Twra einai taizmenos alagmenos alla ton akouw pou strifogirnaei sthn kounia tou.Se ligo anamenoume sinagermo.........

Distixos anevasame iktero kai xriastike na kanei fototherapia 2 24wra to manari mou kai genika eimaste sthn tsita me to fagito tou giati prepei na pernei pola ugra kai na troei ana 2 wres sinexia. Perito na sas pw pos eimai ena ptoma genikotera apo thn kourash alla aftes einai oi thisies ths manas..Auto pou me stenaxorei idietera einai pos exoume paei piso me ton thilazmo logo tou ikterou kai apo aurio epitrepete na tou arxisw pali to stithos alla tha to thelei????????

Vgazw me to thilastrw kai ta filaw sthn katapsiksh alla oxi oso sixna tha eprepe distixos :roll::roll:

Katarxhn thelw na euxithw sto Maraki to ksenitemeno giati den exw prolavei akomi.....

Maraki na sou zhsei o 3os gios, panta geros na einai san ta psila vouna kai kalotuxos..Mexri twra exei apodiksei pos einai maxiths kai tou aksizoun ta kalitera :):)

Shmera egina kai theia gia defterh fora, gennhse h nifh mou ena koritsaki 3800 kila kai eimaste dipla enthousiazmenoi sthn oikogenia mou....

Elpizw kapia stigmh na vrw xrono na sas grapsw gia ton diko mou toketo, htan thavmasios kai ton euxaristithika....

Δημοσίευση

Γεια σας εγκυουλες και μανουλες .Πως ειστε?

Ευακι μην στεναχωριεσαι θα το παρει το στηθος σου μετα,να επιμενεις...

Μαρακι τελειος ο μπομπιρακος σου.Δυνατος δεν χαμπαριαζει τιποτα.Μπραβο!!!!

Και εγω την simulcium βαζω και την φισσαν.Και την πρωτη φορα αυτην εβαζα και δεν εκανα ραγαδες ...ουτε τωρα, μεχρι στιγμης δεν εχω κανει αλλ!α δεν βαζω και εντατικα οπως την πρωτη φορα!

Αχ δεν μπορω μια εχω νευρα ,μια μελαγχολια απο την αναμονη και την αγωνια...Μα τι με εχει πιασει αυτη τη φορα? :?

Δημοσίευση

ενινα μου σημερα δεν τρεχει αιμα καθολου εχουνε γινει σαν μελανιτσες αλλα μαλλον θα παω.λες να γεννησουμε νωριτερα?για μενα ειναι αρκετα νωρις.ρουλακι ακομα εδω βρε???ποτε θα γεννησεις εσυ??? :lol::lol: :lol:eviταλαιπωρηθηκατε απ'οτι καταλαβα..υπομονη με το θηλασμο.να βγαζεις πιο συχνα με το θηλαστρο για να αυξανεται η παραγωγη.ολα καλα θα πανε η μαια που μας μιλουσε χθες για το θηλασμο ειπε οτι και και ενα δυο μερες να φυγεις απο το προγραμμα στην αρχη με λιγη επιμονη μπορεις να συνεχισεις.

Δημοσίευση

Κοριτσακια να σας ρωτησω κατι?Εσεις που ειμαστε στις ιδιες περιπου εβδομαδες το νιωθετε το μωρακι συνεχεια?Εμενα εχουν ελλατωθεςι οι κινησεις του και φοβαμαι οταν δεν το νιωθω...βεβαια ηταν μια χαρα την Τριτη που πηγα στον γιατρο αλλα μετα αγχωνομαι παλι.

Δημοσίευση

Ελίζα εγώ είμαι 1 εβδομάδα λιγότερη από εσένα. Μέχρι χθες την αισθανόμουν πολύ συχνά και ιδιαίτερα το βράδυ, μόνο όταν κοιμάμαι ηρεμεί και κοιμάται και αυτή. Σήμερα όμως που έχω πολλές συσπάσεις ούτε εγώ την αισθάνομαι πολύ. Ισως και στη δική σου περίπτωση να φταίνε οι συσπάσεις, μιας και κοντεύεις κιόλας! Αν τον αισθάνεσαι έστω και λίγες φορές μέσα στην ημέρα μην ανησυχείς, μια χαρά θα είναι!

Εύη να σου ζήσει το ανιψάκι! να σου ευχηθώ και από εδώ να τα εκατοστήσεις και να έχεις κάθε ευτυχία! κρίμα που ταλαιπωρηθήκατε με τον γαμπρούλη μου, ελπίζω όλα να πάνε μια χαρά από εδώ και πέρα!

Ρούλα ακόμα εδώ ε;;; :P ! κι εμένα λείπει ο άντρας μου όλη μέρα, να φανταστείς ότι ακόμα δεν έχει γυρίσει. Αλλά το βράδυ που γυρνάει φοράμε και οι δύο τις φορμούλες μας και τα αθλητικά μας παπουτσάκια και βουρ για περπάτημα! μόνη μου ούτε εγώ θέλω να πολυμετακινούμαι..

Εμένα οι συσπάσεις μου καλά κρατούν.... από το μεσημεράκι και μετά συνεχίστηκαν δυναμικά... δεν έχω όμως ούτε πονάκια ούτε άλλα συμπτώματα, εκτός από δύσπνοια. Μωρέ μήπως να μην πάω για περπάτημα απόψε;;; Αγχώθηκα, δεν είμαι έτοιμη ακόμα μπεμπούλαααα! :)

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!

Πριν λίγο γυρίσαμε απο τον γιατρό και είμαστε και οι δυο μια χαρά. Ο μπέμπης δεν έχει κατέβει ακόμα αρκετά για αυτό και κάναμε μερική αποκόλληση υμένων μήπως και ξεκινήσει ο τοκετός. Το Σάββατο θα ξαναπάμε να μας κάνει πάλι την ίδια διαδικασία αλλιώς Τετάρτη βράδυ θα μπω και Πέμπτη πρωι πρωι θα κάνουμε πρόκληση!! Την Πέμπτη θα δω τον κούκλο μου!!! :D:D:D

Και εγώ θέλω να περπατάω αλλά δεν έχω παρέα. Χθες μόνο το βράδυ με πήρε ο άντρας μου και πήγαμε μια βολτίτσα - σήμερα είμαι όλη μέρα στο πόδι και δεν έχω ιδιαίτερες αντοχές και για περπάτημα. Και εγώ δεν πάω για περπάτημα μόνη μου - φοβάμαι..

Απο συσπάσεις λίγα πράγματα και εγώ. Ο μπέμπης πάντως κάνει τούμπες!!

Δημοσίευση

elisa πριν λίγες μέρες δεν ένιωθα πολύ και εγώ τον μπέμπη..για 2-3 ημέρες. Εκείνες τις μέρες έκανα και τον καρδιοτοκογράφο και όσο ήμουν ανασκελα δεν έκανε καμία κίνηση. Τελικά γύριζα συνέχεια δεξιά και αριστερά για να τον ξυπνήσω και να αρχίσει να με κλωτσάει.

Το βασικό είναι να τον νιώθεις 2-3 φορές στην διάρκεια της ημέρας. Εγώ προσπαθούσα να τον ξυπνήσω και όταν μου έδινε έστω και ένα σημάδι ηρεμούσα. Αν δεν το καταλάβεις το μωράκι σου καθόλου όλη μέρα δεν έχεις να χάσεις τίποτα και να πας στο μαιευτήριο να κάνεις καρδιοτοκογράφο. ΑΑΑ φάε και σοκολάτα!! Κλασικό κόλπο για να τα ξυπνάμε!!

Δημοσίευση

elisa πριν λίγες μέρες δεν ένιωθα πολύ και εγώ τον μπέμπη..για 2-3 ημέρες. Εκείνες τις μέρες έκανα και τον καρδιοτοκογράφο και όσο ήμουν ανασκελα δεν έκανε καμία κίνηση. Τελικά γύριζα συνέχεια δεξιά και αριστερά για να τον ξυπνήσω και να αρχίσει να με κλωτσάει.

Το βασικό είναι να τον νιώθεις 2-3 φορές στην διάρκεια της ημέρας. Εγώ προσπαθούσα να τον ξυπνήσω και όταν μου έδινε έστω και ένα σημάδι ηρεμούσα. Αν δεν το καταλάβεις το μωράκι σου καθόλου όλη μέρα δεν έχεις να χάσεις τίποτα και να πας στο μαιευτήριο να κάνεις καρδιοτοκογράφο. ΑΑΑ φάε και σοκολάτα!! Κλασικό κόλπο για να τα ξυπνάμε!!

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες πως ειστε?ρουλιτσααααααααααααααααααααααααα ακομα εδω ε????υπομονη και εγω εχω βαρεθει αφανταστα μεσα στο σπιτι προσπαθω βεβαια να ξεκουραζομαι και τα πρωινα ο μικρος μου ειναι την μια βδομαδα στην πεθερα μου και την αλλη στην μαμα μου και τον φερνει ο αντρας μου οταν γυρναει απο την δουλεια γιατι ο γιατρος μου εχει πει να μην τον παιρνω αγκαλια και αυτος ειναι στην φαση που θελει μανουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αγκαλιτσαααααααααααααααααα

εγω οση κρεμα και να εβαλα στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα καποιες και αυτο γιατι το δερμα μου ειναι πολυ ευαισθητο αλλα ευτυχως αφου ξεφουσκωσε η κοιλια αυτες κατεβηκαν και εγιναν πολυ αχνες τωρα παλι τα ιδια γιατι η κοιλια ξαναφουσκωσε,χα χα χα χα χα χα ,και ανεβηκαν και αυτες προς τα πανω αλλα ευτυχως δεν ειναι εντονες..........evi μου μην απελπιζεσαι θελει λυπομονη και επιμονη ας ειναι το παιδακι σου καλα και με λιγη καλλη θεληση θα τα καταφερετε

ευγενια μου αντε και συ παιρνεις σειρουλα μεχρι την πεμπτη θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσααααααααααααααααααα τι ομορφαααααααααααααααααα

ουτε εγω βγαινω μονη να περπατησωωωωωωωω οταν θα ερθει ο αντρας μου παιρνουμε και τον μικρο και παμε προς το φλοισβο να κανει κουνιες και ο μικρος να περπατησουμε και μεις ελισα μου θα εχει μεγαλωσει παρα πολυ και δεν εχει χωρο να κοινηθει πολυ στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ο μικρος μου ειδικα τις τελευταιες βδομαδεςκοιμοταν παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ηταν πολυ ηρεμος και ετσι ειναι και τωρα ενω ο δευτερος μπομπιρακος μας εχει αλλαξει τα φωτα στην κλωτσιαααααααα ανταρτης θα βγει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...