Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ 😔😔 δεν υπάρχουν λόγια γι αυτές τις καταστάσεις! Πάρε όσο χρόνο θέλεις για να επανέλθεις σωματικά και ψυχολογικά! Για ότι μας χρειαστείς, θα είμαστε εδώ!
Στέλνω αγκαλιά ❤️
Δυστυχώς τα νέα μας δεν είναι καλά. Παρ'όλες τις ενέσεις κ την ξάπλα η αιμορραγία δεν σταματούσε κ σμρ απέβαλα κ το δεύτερο εμβρυάκι μας. Σας ευχαριστώ όλες για τα μηνύματα, δεν έχω κουράγιο να απαντήσω σε καθεμία ξεχωριστά. Νιώθω σαν ζωντανή νεκρή.
Θα απέχω για κάποιο διάστημα από το φόρουμ γτ ο πόνος μου είναι διπλός κ θέλω τον χρόνο μου για να συνέλθω.
Εύχομαι σε όλες τις εγκυουλες μας μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κ σε όσες προσπαθούν να μην τα παρατάνε.
Κορίτσια ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα το γνωρίζω για την επόμενη! Χθες το βράδυ μετά από φρικτό πόνο είχα αιμορραγία οπότε ήρθε περίοδος και προχωράμε!
Μωρέ τι κοιλουμπινι είναι αυτό , τι μαλλάκι καλό .. να σας ζήσει καλότυχο κ γερό !! Πως είσαι εσύ;;; Πότε θα πάτε σπίτι με το καλό ;;
Εγώ κορίτσια εν τέλει πήρα 11-12 κιλά (λέω 12 γιατί το +11 είχα δει μια βδομάδα πριν γεννήσω δεν ξέρω τι έγινε μετά) κ βγήκα ήδη λιγότερα .. μου μένουν 5 κιλά από τα κανονικά μου οπότε μην σας αγχώνουν καθόλου αυτά ! Εμένα πετάχτηκαν κ 2-3 ραγάδες στην κάτω κοιλία που δεν φαινόταν στην εγκυμοσύνη κ έχω πλακωθεί στις κρέμες .. έχει καμία εμπειρία ;; Κανένα τιπ;; Είναι ακόμη ροζ λέτε να τις προλάβω ;;
βέβαια χαλάλι για το καμάρι μου ..