Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Νο 5!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κουκλιτσες μου!!!!

Δεσποινακι μου ευχομαι ολοψυχα τα σημερινα νεα να ειναι καλυτερα!!! :-*:-*

Λενακι μου μακαρι να μην εχεις προβλημα με τη μικρη!!! ;) Η δικη μου απο τωρα λεει για οοοοολα της τα πραγματα : Δικο μου ειναι!!!!!Μπεμπης αλλο!!!! :twisted::twisted: Οταν εβγαλα τα βρεφικα της για να διαλεξω οσα μπορουσα να βαλω και στο μπεμπη......τα επαιρνε και τα εκρυβε...."ντωνιας ειναι ..τα!!!!!" ελεγε μονη της!!!!! #-o#-o:))

Ελενα μπραβο!!! Το περασατε κι εσεις το κιλακι!!!!Καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου!!!! :-*:-*

bibibo μου ευχομαι να βρειτε το καλυτερο σπιτακι!!!! :-* Κι εγω τελευταια εχω τρελη ορεξη για γλυκα.....

8-|8-|

Ρεββεκακι μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!Πες του να του στειλουμε και τους Ελληναρες μας, να τους κανει κανα φροντιστηριο....... ;):)):)):-*

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες!!!! :-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!! :YMHUG::x:YMHUG::x

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΔΩΣΑ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ!!!!!!

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ 50 ΓΡ. ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΓΛΥΚΟΖΗ. :-?:-?:-?

geozouli ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ!!!! :lol::lol::lol:

rebbekaΚΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ.

THEODOSIADOU ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.

mata ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :x:x:x:x:x

ioanna123456 IreneValadia Lenaki26 Marielen dat annoula1987 ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΞΕΧΝΑΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ :x:x:x:-*:-*:-*

Καλημέρα πέρα για περα!!!! Τι κάνετε???? Εμείς χθες είχαμε την καθιερωμένη επίσκεψη στο γιατρό, ο μπεμπούλης μου είναι πολύ καλά, έχει φτάσει αισίως τα 1293 gr κ όλοι οι δείκτες ανάπτυξης είναι φυσιολογικοί!!!Μαζί με τον μπεμπούλη βέβαια συνεχίζει τον ρυθμό αναπτυξης κ η μαμά που έχει βάλει 12 κιλά ήδη , αυτό το μήνα 3,5 κ ο γιατρός μου γκρίνιαξε λίγο, αλλά βρε κορίτσια τι να κάνω???? αφού πεινάω η γυναίκα.... :roll::roll: Μου έδωσε να κάνω κ μια εξέταση αιματολογική για το ζάχαρο αφού δεν κατάφερα να κάνω την καμπύλη .

Theodosiadou υπομονή κορίτσι μου κ ελπίδα, στην παρούσα φαση δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Να προσεύχεσαι κ να ελπίζεις για τον αδερφούλη σου κ να προσέχεις τον εαυτό σου κ το μωράκι σου.

Φιλιά σε όλες σας!!!!Μουτςςςςςςςςς!!!!

Καλημερούδια σε όλες σας!!!!!!!!!!

Ρεββεκάκι..... ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ κουκλίτσα μου!!!!!!

Να σε χαίρεται ο καλός σου και μπράβο του για την εκπληξούλα μωρέ!!!!! Πολύ γλυκιά κίνηση!!!!!!!

Ζωϊτσα μου....... η κοιλίτσα σου ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!! Μα το περιεχόμενο...... θα είναι ακόμη πιο ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! Υπομονή.....

Δεσποινάκι μου.......... η Παναγιά μαζί σας κορίτσι μου!!!!!!!! Θα τα καταφέρει ο αδελφούλης σου!!!!!! Αρκεί να το πιστέψετε!!!!!!!!

Λενάκι και Μάτα μου...... υπομονή με τα παιδάκια σας..... έτσι είναι καλέ.... χάνουνε την πρωτοκαθεδρία..... χεχε.....

Έλενα......

Sofiaeva........

Ιωάννα.......

Bibibo........

Αννούλα.........

Ειρηνάκι μου.......

Και σε όποιο άλλο κοριτσάκι τυχόν ξεχνάω.....

Σε όλα τα γκαστρούλια......

Καλημέρες!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Δεσποινακι μου το οτι ο αδερφουλης σου ειναι σταθερος ειναι κι αυτο ενθαρυντικο!Θα πανε ολα καλα αλλα θελει λιγο χρονο!Νομιζω πως τα αιματωματα απορροφουνται σιγα σιγα κανε κουραγιο υπομονη και εντωμεταξυ να φροντιζεις και τον εαυτο σου!Ειμαστε ολες στο πλευρο σου!

Ρεββεκακι πολυχρονη!!!Να τα χιλιασεις :-*:-*:-*:-*:-* τι ωραια εκπληξη σου εκανε ο Τζεμ!!!!!Ειναι θησαυρος ο αντρας σου!!!!

Ελενα 1 κιλο το νινι!!!!!Γιουπι!!!Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τωρα!!!!Κι εγω την καμπυλη δεν την εκανα ακομα,κοντα κοντα θα την κανουμε κι αυτην ;);););)

geozouli σου!!!Στρογγυλη στρογγυλη και ομορφη φτου φτου!

Sofiaeva και ο μπεμπακος σου μεγαλωσε πολυ!Οσο για τα κιλα καλα τα λενε οι γιατροι να μην παρουμε αλλα και αυτη η πεινα δεν υποφερεται!!!!

Ματα μου λογικο να ζηλευει λιγο η μικρη σου,μολις ερθει ο μπεμπης ομως με το καλο θα τον ερωτευτει και αυτη :):):);););)

PIPITSAZOUZOUNA :ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing: ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ .....να προσεχεις την κοιλιτσα σου :):):):)

Κοριτσακια χτες εγω δεν εβαλα πωπο κατω!Το πρωι πηγα με τον αδερφουλη μου και εκανα τις αιματος του μηνα.Κατευθειαν φυγαμε και πηγαμε mall και καναμε ψωνια!!!!(Πηρα παπουτσακια για εμενα τον αντρα μου και την μαμα μου, :oops::oops::oops::oops: για την μπεμπα τιποτα..... :lol::lol::lol::lol: ειπα η χθεσινη μερα να ειν αι αφιερωμενη στην μαμα :lol::lol::lol: )Μετα γυρισα το μεσημερι κοιμηθηκα και στις 7 πηγαμε παλι mall και ειδαμε ταινιουλα το SAW βλακεια ηταν αλλα ευχαριστηθηκα βολτα!!!!!Φυσικα με πηρε ο υπνος απο τις 11 πτωμα αλλα χαλαλι!

Δευτερα τωρα εχω γιατρο θα δω την μπεμπουλα μου ελπιζω να εχουμε μεγαλωσει κι εμεις αρκετα!

Φ

καλημερα κοριτακια μου [smilie=happy6.gif][smilie=hello2.gif]

σημερα σηκωθηκα και δεν ποναω πουθεναααα [smilie=blob7.gif][smilie=blob7.gif][smilie=blob7.gif] ευχομαι να κρατησει ετσι!!!οποτε σημερα εχει βολτα στο παρκο :P

εχτες μου εφεραν δωρο και ντυχτικια για το νοσοκομειο!!!!ειμαι τυχερη μου εχουν φερει πολλα πραγματακια!!!σημερα λεω ν αρχισω να ετοιμαζω την βαλιτσουλα,να πλυνω λιγα μωρουδιακα για το νοσοκομειο!!!ρε κοριτσια μεσα στην βαλιτσουλα δεν θα μυρισουν τα μωρουδιακα ως την γεννα???μηπως να μην τα κανω απο τωρα??

πιπιτσα μου γλυκια σ ευχαριστω πολυ :kiss:

σοφακι σ ευχαριστω για το μυνημα και τις ευχες σου,με το καλο τα μπεμπακια μας :kiss:

ελενα μου δεν ειναι τιποτα η καμπυλη,σαν ζαχαρονερο ειναι η γλυκοζη και η 50γρ δεν ειναι τιποτα,η 3ωρη ειναι πακετο

ζωουλαααααααααα τι κοιλιτσααααα κοιλαραααα ειναι αυτη???φτου φτου φτου [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

\

ματα μου γλυκια μουτςςςςς πολλα :kiss:

δεσποινακι μου ελπιζω ολα να ναι καλα περιμενουμε νεα σου..

ιωαννιτσα μου πολλα φιλακια γλυκια μου και μην βλεπεις καλε αυτα τα αηδιαστικα θριλερ :D μπλιαααχ :D

αχ ρε κοριτσια τι ειναι παλι ευτο???

εβγαλα καφε υγρα οχι πολυ σκουρα!!!

πηρα την γιατρο και μου ειπε 5 να παω να με δει!!!λεει μπορει να ειναι απο το μικροβιο στην ουροδοχο,αλλα εγω δεν τα εβγαλα απο την ουροδοχο!!!!ουφ αμαν!!!!

εχει συμβει σε καποια????ευτηχως κλωτσαει η μπεμπα και ειμαι ησυχη απο αυτο

αχ ρε κοριτσια τι ειναι παλι ευτο???

εβγαλα καφε υγρα οχι πολυ σκουρα!!!

πηρα την γιατρο και μου ειπε 5 να παω να με δει!!!λεει μπορει να ειναι απο το μικροβιο στην ουροδοχο,αλλα εγω δεν τα εβγαλα απο την ουροδοχο!!!!ουφ αμαν!!!!

εχει συμβει σε καποια????ευτηχως κλωτσαει η μπεμπα και ειμαι ησυχη απο αυτο

Τίποτε δεν θα είναι βρε μανίτσα μου!!!!!!

Ηρέμησε!!!!!!

Αφού κλωτσάει κι η ζουζού.......

Μια χαρούλα.......

Τίποτε δεν θα είναι βρε μανίτσα μου!!!!!!

Ηρέμησε!!!!!!

Αφού κλωτσάει κι η ζουζού.......

Μια χαρούλα.......

για να δουμε βρε πιπιτσακι!!!!αντε να περασουν οι ωρες να παω!!!εχτες εντωμεταξυ με κλωτσαγε τοσο δυνατα χαμηλα μου σε καθε κλωτσια της φωναζα!!!!

καλημέρα φιλενάδες!

Εχθές ο γκαστρωμένος μου αντρούλης ήθελε βραδιάτικα Ιταλικό να φάει μια συγκεκριμένη μακαρονάδα.

Δε παλεύεται έτσι;;;

Τι να τον κάνω, τον πήγα. Εγώ βέβαια έφαγα μια σαλάτα (τι μία δηλαδή … ούτε μισή) αλλά περάσαμε πολύ ωραία!

έλενα και η μπεμπούλα σου μια χαρούλα μεγαλώνει! Πάντα και μόνο τέτοια!!!

Μινι μεγαλώνουν και τα δικά σου εεε … τι καλά!

Μπιμπιμπό ωραίες οι επισκέψεις εεε;;; και εγώ περιμένω την μανούλα μου να έρθει. Άντε να δω πότε θα τα καταφέρει. Ελπίζω μέσα στον μήνα.

Δέσποινούλα σήμερα τι νέα έχεις;

Ζωίτσα μεγάλωσε λίγο η κοιλίτσα από την προηγούμενη φορά εεε;;

Ματα μου συμφωνώ με τους ελληνάρες μας … θέλουν πολλά μαθήματα!

Σοφάκι μπράβο ο μπέμπης σου! Σούπερ αναπτυγμένος!

Ιωάννα ωραία η βόλτα! Πάντα τέτοια!

Ρεβέκκα δε πονάς;;; ΖΗΤΟ!!! Και μην ανησυχείς με τα υγρά. Περίμενε να δούμε τη θα πεις η γιατρός. Εντάξει;

Καλημερα κοριτσια.

Τι κανετε?

Εμεις δεν εχουμε νεα.Μετα το μεσημερι ενημερωνουν οι γιατροι.

Αλλο κι αυτο,ολη μερα μονο μια ενημερωση 14:00-15:00 υπαρχει.Μα καλα την σγωνια μας δεν τη σκεφτεται κανεις?

Ξερουμε οτι το αιματωμα απορροφαται αργα αλλα οι γιατροι περιμεναν οτι με την αγωγη που του κανουν,θα ειχε αρχισει να εχει αποτελεσματα.

Δεν ξερω πια τι να πω...

Συγνωμη βρε κοριτσια που μαυριζω αυτες τις ομορφες σελιδες.

Ισως ειναι καλυτερα να σταματησω να γραφω για λιγο καιρο.

Να ξερετε παντως οτι θα μπαινω να διαβαζω τα νεα σας.

Σας ευχαριστω για την υποστηριξη σας.

Ρεββεκακι μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα τα υγρα.

Ξεκουρασου μεχρι να πας στο γιατρο,μην κανεις τιποτα.

Φιλακια σε ολα τα κοιλουμπακια.

δεσποινακι μου να μπαινεις και να μιλας να μας γραφεις!!!σε στηριζουμε γιαυτο ειμαστε μια πααρειτσα εδω!!!!εγω προσωπικα θελω να μαθαινω νεα του αδερφου σου!!!!και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα!!!!!και θα πανε θα δεις!!!

ειρηνακι ναι δεν ποναω γιουχουυυυ!!!!αλλα τι να το κανω που παλι ξαπλα ειμαι με αυτα τα υγρακια!!!!!!

Μη το ξαναπείς αυτό!

Να μπαίνεις και να μας ενημερώνεις.

Εισαι οικογενειά μας πλέον και εσύ και ο αδελφός σου.

Ακους;;;

Φιλάκια πολλά!!!

δεσποινακι μου να μπαινεις και να μιλας να μας γραφεις!!!σε στηριζουμε γιαυτο ειμαστε μια πααρειτσα εδω!!!!εγω προσωπικα θελω να μαθαινω νεα του αδερφου σου!!!!και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα!!!!!και θα πανε θα δεις!!!

ειρηνακι ναι δεν ποναω γιουχουυυυ!!!!αλλα τι να το κανω που παλι ξαπλα ειμαι με αυτα τα υγρακια!!!!!!

Δε πειράζει μικρούλα ... ξεκουράσου μέχρι να δούμε τι είναι και αυτά τα υγράκια...

Φιλάκια!!!

καλημερα και απο εμενα!!!!! Τι κανετε? Εγω μια χαρα. Παλι εχω μαστορες στο σπιτι :evil::evil:

υπομονη αλλα δεν τελειωνουν οι δουλειες και το σπιτι παλι χαμος!!!!

Δεσποινακι βλακειες λες. εισαι μονη στην Αθηνα και χρειαζεσαι καποιον να τα λες να ξεσκας!!!! Γι αυτο ειμαστε εμεις!!!! σε νοιωθω γιατι και εγω ειμαι μονη μου και περναω τα ιδια με το μπαμπακα μου. περιμενουμε καποια αποτελεσματα εξετασεων και ειμαι πολυ αγχωμενη και στεναχωρημενη. και δεν ξερω αν μπορω και να παω να τον δω.

Ρεβεκα μου υπομονη. Ξεκουραση και φανταζομαι οτι δεν ειναι κατι. Μαλλον θα πιεστηκες απο τον πονο τοσο ημερων και ξεσπασε ο οργανισμος σου ετσι. το θετικο ειναι οτι δεν πονας πλεον, οποτε ολα καλα.

Φιλακια και σε ολες τις υπολοιπες :D:D

THEODOSIADOU ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rebbeka ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.

chrysa 77 ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ:::: ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΝΑ ΦΑΣ ΑΥΓΟ ΧΗΝΑΣ???????

ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ???????????

γειά σας κουκλίτσες!!!

περιμένω να γίνει το φαγάκι μου και πεινάωωωωωω!!!! Μου μυρίζουν τα μπιφτεκάκια με τις πατάτες που έχω βάλει στο φούρνο και μου τρέχουν τα σάλια!!! :lol::lol::lol:

Δεσποινάκι να μποαίνεις όποτε θέλεις να μιλήσεις και βέβαια να μας λες νέα από τον αδερφούλη σου και μην σκέφτεσαι βλακείες!! Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα! :-*:-*

Ρεββεκάκι μου κάτσε λίγο ξάπλα ακόμα δεν πειράζει, μέχρι το απόγευμα που θα πας να σε δει ο γιατρός. Να δεις δεν θα είναι τίποτα!! Περιμένουμε νέα!! :-*:-*

Έλενα νομίζω δεν είναι ακριβή η καμπύλη. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30 ευρώ πρέπει να στοιχίζει. για το αυγό χήνας δεν ξέρω να σου πω.. #-o

κορίτσια η κοιλιά όντως μου φαίνεται τεράστιααα!!!! Έξω που με βλέπουν νομίζουν ότι είμαι στο μήνα μου!! :?:?:?

Μάτα, Πιπίτσα, Ιωάννα και σε όλα τα κοριτσάκια πολλά πολλά :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δεσποινιω μου απ'οτι καταλαβες ολες μας ειμαστε εδω και περιμενουμε πως και καιπως να μας γραψεις ευχαριστα!!!! :-*:-*

Ρεββεκα μου σκουρα υγρα εχω κι εγω καμια φορα αλλα δεν τα δινω σημασια.... :roll::roll: τιποτα δε θα ειναι θα δεις!!!!

Χρυσα μου και στο μπαμπα σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!

Ειρηνη και Ζωουλα τετοια ωρα τετοια λογια.........πεινασα με τη μακαροναδα και τα μπιφτεκακια σας!!!!!!!!!

Ελενα μου εγω πληρωσα για καμπυλη περιπου 75 και τα πηρα ολα πισω απο το ικα!!!Τωρα για το αυγο χηνας δεν ξερω αν κανει να το φας......αλλα μπορεις αν δε θες να το φας να το κλωσησεις!!!! ;):)):)):)) φιλακια!!!!

Πιπιτσα μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*

Κοριτσαρες μου καλο Σ/Κ σε ολες!!!! Εγω θα παω στο χωριο μου Σ/Κ και τη Δευτερα γιορταζω και δε δουλευω!!!!!!!! [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif]

Σας γλυκοφιλω ολες!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*

κοριτσια πηγα νωριτερα στην γιατρο!!!!

ολα καλα!!!με εξετασε απο κατω να δει αν ειμαι οκ και ολα καλα!!!απλα να μην κουραζομαι πολυ και για το περπατημα που εκανα να το λιγοστεψω!!!τωρα αυτα τα καφε υγρα δεν ξερουμε!!!!δεν ξαναεβγαλα και ελπιζω να μην ξαναβγαλω!!!!

εχω παρει μονο 4.50 κιλα!!!!

μου ειπε να τρωω οοοοτιιιιι θελωωωω!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε??

Σημερα πηγα γιατρο για τον εβδομαδιαιο καρδιοτοκογραφο και ειναι ολα μια χαρα.Ουτε μια συσπασουλα! :) Μετα πηγα ψωνισα 2 σετακια ρουχαλακια του μικρου και 3 μπλουζες για την Ειρηνη.Περπατησα ομως πολυ και ακομα ποναει η κοιλιτσα.. :roll:

Δεσποινακι μην διανοηθεις να μην ξαναμπεις! Πως και πως περιμενω καθε μερα να διαβασω νεα σας.Το μυαλο μου ολο σε εσας το εχω.Αν δεν τα πεις σε εμας σε ποιον θα τα πεις?? Γιαυτο μην ακουω χαζα.Να εισαι αισιοδοξη..ο αδερφουλης σου θα τα καταφερει.

Ρεββεκακι ειδες που δεν ηταν τιποτα?? Ουφ ησυχασες και απο αυτο!! Και τελεια που δεν πονας αλλο!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif] Παρολα αυτα μην ξεχνας να ξεκουραζεσαι! Τι καλος μωρε ο αντρουλης σου! Πολυ γλυκια η κινηση του! Μπραβο του!

Σοφακι μου ολοκληρος παιδαρος εγινε ο μικρος!! Τι καλα! :) Φιλακια στο Ευακι!!

Χρυσα μου περαστικα στον μπαμπακα σου.Ολα καλα να πανε!

Ζωουλα μου ΟΥΑΟΥ μια κοιλια!!!! Την συγκρινω με την φωτο που εχεις στο αβαταρ και μου φαινεται ταιραστια! :D Τελεια ειναι!!!

Ματινακι μου κατι μου λεει πως θα τα βρεις σκουρα με την μικρη στην αρχη..αλλα ολα τα παιδακια ζηλευουν λιγο πολυ στην αρχη.εγω επιφυλασωμαι με την δικια μου..για να δουμε!! Καλα να περασετε στο χωριο και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ προκαταβολικα!!! :)

Ελενα δεν εχω ιδεα για τα αυγα.Αλλα μην τα φας για καλο και για κακο. ;)

Σας αφηνω κοριτσια με τραβαει η μικρη να παιξουμε.Τα λεμε αργοτερα!

KALHMERA KOILITSES MOU!!!!!

DESPOINA DEN EXO LOGIA EYXOMAI MESA APTH KARDIA MOU NA PANE OLA MA OLA KALA ME TON ADERFO SOU KAI NA BALEI MYALO META APAYTO NA MH KSANA KAVALHSEI MIXANH.KAI MHN KSANA PEIS KATI TETOIO!OPOTE MPOREIS NA MPAINEIS NA MAS LES NEA TOY KOURAGIO MAKARI N PANE OLA KALA..

XRYSA MOU PERASTHKA STO MPAMPAKA SOU EYXOMAI NA PANE OLA KALA

GEOZOULI TH KOILOUMPA EINAI AYTH BRE SU?POLI TH XAIROMAI!!!!

REBBEKAKI XRONIA SOU POLLA KAI EYTIXISMENA BRAVO POU DEN EXEIS PAREI POLLA KILAKIA SYGXARHTHRIA KAI THA DEIS POS DEN EINAI TIPOTA TA KAFE YGRA!!!PERIMENOUME NEA SOU..

OTAN HMOUN 2-3MHNON EIXA BGALEI KAFE YGRA GIATI EIXA SHKOSEI TO STROMA KAI POLLES DOULIES MOU XE DOSEI O GIATROS H XAPIA H YPO8ETA KAI APO TOTE FOBHTHIKA KAI DEN KSANA SHKOSA TIPOTA. MHPOS SHKOSES KATI KAI DEN TO THIMASE?

ELENA TO MORAKI SOU EINAI MALLON NTROPALOYTSIKO MPRAVO KSEPERASE TO KILAKI!!!!

KORITSIA EMENA TO MORO MOU PHGE 1850 GRAMMARIA MALISTA O GIATROS MOY EIPE OTI SE EKSI PERIPOU BDOMADES GENNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO!!!LETE NA EIMAI H PROTH THS PAREAS?

Γεια σας και απο εμενα κοριτσακια.Σαββατο σημερα και χαθηκατε ολες. Βολτιτσες οι δουλιτσες? Εγω εχθες δεν μπορουσα να κουνηθω απο την κουραση. Εχω και ενα πονο απο κατω σαν πιεση σαν καποιο κοκαλο να ειναι και με ποναει. Την Τεταρη που θα παω γιατρο θα τον ρωτησω αλλα δεν με αγχωνει γιατι οταν ξεκουραζομαι δεν ποναω.Και εγω κοριτσια μαλλον θα γεννησω μεχρι της 20-22 ιανουαριου με καισαρικη. ο γιατρος μου επιμενει μετα τον δυσκολο τοκετο που ειχα στην κορη μου να μην το ξαναρισκαρουμε για φυσιολογικο. εγω δεν ηθελα αλλα και μετα το αγχος που περασα με την β επιπεδου και την αμνιο ειπα να μην προκαλεσω και αλλο την τυχη μου και να τον ακουσω. εξαλλου του εχω και εμπιστοσυνη. ειναι και το μωρακι που σκεφτομαι δεν θελω να το βαλω σε κινδυνο. η κορη μου δυσκολευοταν ακομα και να αναπνευσει κατα τη διαρκεια του τοκετου.

Ρεβεκα περιμενουμε νεα σου αν και νομιζω οτι δεν θα ειναι κατι!!!!

Δεσποινακι εσεις πως ειστε? Κανενα νεωτερο?

κοριτσια μολις πριν λιγο γυρισα!!!!τοσες ωρες στο νοσοκομειο ελεος!!!!

μου εκανε εξετασεις με κοιταξε παλι απο κατω :o:o ,δεν αντεχετε αυτο!!!πηρε δειγμα!!!υπερηχο καναμε και με εβαλε και σε τακογραφο για μιση ωρα!!!ευτηχως δεν ειναι τα υγρα αυτα αμνιακα ειπε!!!

μου εκανε μια ενεση προγεστερονης στον ποπο :shock::shock:

και θα το παρακολουθουμε!!!

γιογκα τελος και δουλειες τελος!!!ξεκουραση πολυ!!!!

για να δουμε πως θα παει!!!

μαλλον η μικρη βιαζετε!!!!

ααααα μου εδωσε και ενα υποθετο!!!το οποιο θα κανει ενα καθαρισματακι μεσα!!!!

ελπιζω να μην ξαναδω το καφε αιματακι ξανα!!!το πρωι μολις το ειδα εβαλα τα κλαματα :oops::oops:

για την ωρα ποναει ο ποπουλης και το ποδι απο την ενεση,επισης το εντερο επειδη δεν εχω παει τουαλετιτσα :oops: και επισης η ισχυαλγια που εμφανιστηκε παλι σε πιο χαλαρους ρυθμους!!!!

αυτα!!!!το καλητερο ειναι πως μολις τελειωσα απο το νοσοκομειο με πηγε ο αντρουλης και επιτελους πηρα τις κουρτινες για το δωματιο της!!!! :D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...