Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ..ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!

merykal

Recommended Posts

sia m ta logia s einai pragmatika poli sigklonistika!

ax re koritsi m poso talaipwroumaste g kati p gia alles kopeles erxetai sto pi k fi!

ti na kanoume omws?pisti kopela m xreiazetai k tha deis oti tha rthei k gia mas p talaipwroumaste toso kairo I ASPRI MERA!

to mono p euxomai pragmatika se oles mas einai na erthei to sintomotero!

marikaki m O THEOS exei gia olous!tha se voithisei kai sena tha to deis!otan O THEOS to thelei,tha sto steilei koukla m k tha to giortasoume oles mazi!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια μου θα θελα τοσο να κανω μια ανοινωση και η μονη που μπορω να κανω ειναι πως ηρθε η ακατανομαστη για αλλη μια φορα..δεν προλαβα να σας διαβασω ολες..υπομονη και πιστη,για ολες υπ'αρχει η κατ'αλληλη στιγμή..κι εγω χίλιες φορές έπλασα στο μυαλό μου τη στιγμή,τωρα που χει πανσέληνο,στη γιορτή μου,στα γενεθλια της μαμάς, τα χριστουγεννα το πάσχα..

κάναμε όλες τις εξετάσεις,δεν έχουμε τιποτα αλλα μωρο γιοκ..και σια μου ειμαι 34 και ιχθυς με ωροσκοπο τοξοτη..χαχα..δρακος στο κινεζικο..ηθελα μεχρι τα 35 να χω κανει 2 παιδάκια αλλα τελικά αυτα έρχονται όποτε θέλουν..ολα καλά κορίτσια..υπάρχουν πράγματα και προβλ΄ηματα χειρότερα στη ζωή..εδώ είμαστε και συνεχίζουμε..Σια μου να σαι περηφανη για σενα..δεν χρειάζεται να αποδέιξεις σε κανέναν τίποτα..το απέδειξες στον εαυτο σου με το παραπάνω..και μόνο σ αυτον έχεις να δίνεις εξηγησεις..

μαρικακι..ευχομαι να τελειωσει εδω η ταλαιπωρια σου..μη φυσας αλλο.. :lol: σε ευχαριστω ομως παρα πολυ..όλες..κοντά είναι το μωράκι θα ρθει..που θα παει..λετε να προσπεράσει? :roll:

κοριτσια κουραγιο ολες θα τα καταφερουμε να σκεφτητε οτι υπαρχουν κ χειροτερα εγω εχασα το κοριτσακι μου στην 20 εβδομαδα πριν 1 μηνα κ οχι μονο εγω αν μπειτε στο απωλεια κ υποστηριξη θα δειτε κ αλλες κοππελιες,θα ερθει θα δειτε οταν θελεις κατι τοσο πολυ το συμπαν συνομοτει εστι δεν λενε εγω ειμαι 42 αλλα δεν θα το αφησω θα το παλεψω οσο με παιρνει σκεφτομαι κ τα δανεικα αυτα κοριτσακια μου καλα θελει δυναμη κ υπομονη :D

Βαλτε κ μενα...αν κ δεν ειμα κ στην φαση προσπαθειας....

Εγω ειμαι μαμα....η μαμα τον ακη....ειναι 2,5 χρονων ο ζουζουνος μου....αρκετες απο εσας με ξερετε...ας ελπισουμε οτι θα τα καταφερουμε....

Καλησπέρα και απο μένα, είρθα και εγώ.

Ναι marikaiki είμαι στην δευτερη μέρα καθυστέρησης και όπως είπα έχω και ενα τεστ αρνητικο. Είμαι πολύ πρησμένη σαν να είμαι 3μηνών. Αφου νιώθω ότι έχω πάρει 15 κιλά

Το στήθος μου μετ απο πολλούς μήνες δεν έχει πρηστεί και έχω πονακια μια στην δεξια μια στην αριστερή. ολα αυτά τα οποία δεν είναι συμπτώματα δηλαδή. Ούτε συμπτώματα περιόδου έχω. (απο αυτά που διαβάζω κατα καιρούς) Τι να πώ. Κανένα σύπμτωμα. Αρα εγώ απλά θα έχω καθυστερηση περίπου τρεις μέρες όπως πάει και μετά τσούπ θα έρθει και θα με ταράξει.

Και θα το ξαναπώ.......Δεν απογοητευόμαστε και συνεχίζουμε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση.

Σήμερα άκουσα και το άλλο, να έρθω σε επαφή την τελευταία μέρα. Άντε να δω τι άλλο θα κάνω....

αχ μωρε κοριτσια ποσο σας νιωθω και σας καταλαβαινω.πιστη να εχουμε και θα γινει καποια μερα το θαυμα και για εμας!δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα παραπανω ο Θεος οριζει την σωστη ωρα που θα μας στειλει τα μωρακια μας.αν ειμαστε ενωμενες οπως τωρα και στηριζουμε η μια την αλλη νιωθουμε τουλαχιστον πιο ξαλαφρωμενες και εχουμε μεγαλυτερη δυναμη να συνεχισουμε τον σκοπο μας.

Maimoudaki ευχομαι να εισαι μια απο τις ευχαριστες ανακοινωσεις που περιμενουμε αυτες τις μερες :) και να πατε πακετο με το morouli ;)

ΣΙΑ. πραγματικα συγκλονιστικα με αυτα που γραφεις!ομως με οσα μας λες αποδεικνυεις οτι εισαι ατομο δυνατο και αξιο να κανεις πολλα μονη σου.δεν χρειαζεται να προσπαθεις να αποδειξεις σε κανεναν τιποτα εισαι αυτη που εισαι και σε οποιον αρεσεις!κοιτα να εισαι ευχαριστημενη εσυ με τον ευατο σου και ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν ξερεις πολυ καλα αν αξιζεις η οχι.μην αφηνεις κανεναν να σου χαλαει την ηρεμια σου και να χαμογελας παντα η ζωη ειναι μικρη να προσπαθεις να ζεις καθε λεπτο της :)

cuando μου δεν πειραζει παμε για τον επομενο μηνα ε? ;) δεν το βαζουμε κατω!μεχρι τα 25 μου ελεγα και εγω θελω να εχω δυο παιδακια αλλα δυστηχως δεν αποφασιζω εγω.ονειρα κανουμε και δεν μπορουμε να σταματησουμε να κανουμε απλα παντα να λεμε πρωτα ο Θεος!

carrie λυπαμαι για την απωλεια σου.γι αυτο ειπα καιν εγω παραπανω οτι υπαρχουν και χειροτερα και πρεπει να λεμε δοξα το Θεο!ο Θεος βλεπει και ξερει τι πρεπει να κανει πιστη να εχουμε και ολα θα γινουν :)

Χρυσάνθη_ καλως ηρθες φυσικα και σε θυμομαστε.ας μην εισαι σε φαση προσπαθειας :P εγω θα ευχηθω γρηγορα να ερθει το αδερφακι στο παιδακι σου και αυτη την φορα να μεινει γερο!

υπομονη και επιμονη σε ολες μας :kiss::kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ δΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ :YMHUG::YMHUG::YMHUG:..

CUANDO ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΛΟΓΟ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ :-?:-?:-?:-? ΤΥΧΑΙΟ??? :)):)):))

ΑΝΤΕ ΜΑΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ @};-@};- ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ :):):):):)

MAIMOYDAKI -MOROYLI TI ΓΙΝΕΤΑΙ ???? ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΛΗΣΑΜΕ..

κοριτσια κουραγιο ολες θα τα καταφερουμε να σκεφτητε οτι υπαρχουν κ χειροτερα εγω εχασα το κοριτσακι μου στην 20 εβδομαδα πριν 1 μηνα κ οχι μονο εγω αν μπειτε στο απωλεια κ υποστηριξη θα δειτε κ αλλες κοππελιες,θα ερθει θα δειτε οταν θελεις κατι τοσο πολυ το συμπαν συνομοτει εστι δεν λενε εγω ειμαι 42 αλλα δεν θα το αφησω θα το παλεψω οσο με παιρνει σκεφτομαι κ τα δανεικα αυτα κοριτσακια μου καλα θελει δυναμη κ υπομονη :D

Λυπάμαι πολύ, καλή μου carrie...μόλις διάβασα την ανακοίνωσή σου και ανατρίχιασα...

Εάν πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα, θα πω ψέματα... Συμπάσχω όμως μαζί σου και θλίβομαι για αυτόν τον τρομερό χαμό... Είχα και εγώ μια ανάλογη εμπειρία στα 42 και ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Μόνο που εμένα ήταν παλίνδρομος κύηση την 12η εβδομάδα. Παιδιά δεν έχουμε ακόμα. Δυστυχώς στα 43 έχασα άλλη μια εγκυμοσύνη (βιοχημική)...Αλλά συνεχίζω τις προσπάθειες εντατικά και είμαι πλέον 44. Για το δανεικό ωάριο έχω συναισθηματικά "σκαμπανεβάσματα". Υπάρχει μια φωνή μέσα μου, που μου λέει να συνεχίσω τις προσπάθειες. Δεν ξέρω εάν είναι το ένστικτό μου, ή η μεγάλη μου επιθυμία...αλλά σκέφτομαι να την ακολουθήσω μέχρι τα 45...και μετά βλέπουμε.

Καλημέρα φιλενάδες μου :YMHUG::-*:YMHUG::-*:YMHUG:

Αναστασία και cuando ο αγώνας συνεχίζεται. Ανασκουμπωθείται για νέες επιχειρήσεις 8-}8-}8-}8-}8-} Αλίμονο στους άντρες μας 8-}8-}8-}8-}8-}8-}

Όσο για μένα, τέρας υπομονής!!! Δύο μέρες πριν από τη χοριακή, ελπίζω, παρακαλάω, προσεύχομαι να μην με προλάβει η ακατανόμαστη... Όσο για τεστ, εάν αντέξω, δεν θα κάνω. Ούτε ο άντρας μου το θέλει και έτσι θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη μέχρι την Τετάρτη.

:ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

ΣΙΑ μου τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης άρχισα να τα αισθάνομαι περίπου 3-4 ημέρες πριν από την περίοδο.

Maimoudaki εγώ χρησιμοποιώ το clearblue digital και δεν με έχει διαψεύσει ποτέ. Έχω κάνει μέχρι και τέσσερεις ημέρες νωρίτερα και ήταν σωστό. Αλλά αν μπορείς περίμενε μέχρι 1-2 ημέρες πριν απο την περίοδό σου για να το κάνεις.

Rose μου το κατέβασα το mozilla και πράγματι είναι πολύ καλύτερο, μόνο που δε συνεργάζεται καλά με το ebay, που προσπαθώ να πουλήσω κάποια πράγματα, αλλά δεν πειράζει.

Εγώ είμαι ακόμα στην αναμονή :-w:-w:-w:-w . Την ερχόμενη Τετάρτη πηγαίνω για χοριακή. Εν τω μεταξύ, ελπίζω να μην με επισκεφθεί η ακατανόμαστη, μπας και δούμε και εμείς καμιά άσπρη μέρα.

Αμέσως μετά την σπερματέγχυση κάναμε τη νηστεία της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, φάγαμε το μηλαράκι και βάζω και το λαδάκι της κάθε μέρα. Μου τα έστειλε μια φίλη από την Ελλάδα. Έχω και από την Μεγαλόχαρη της Τήνου λαδάκι. Ελπίζω να μας βοηθήσουν η Οσία Ειρήνη και η Παναγία να αποκτήσουμε ένα παιδάκι, και εμείς θα τις τιμήσουμε όπως τους πρέπει...

Marikaki μπορέις να με ενημερώσεις κι εμένα αν θέλεις τι είναι αυτό με το μηλαράκι και την νηστεία της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου?

Marikaki μου κανε υπομονη, μην μπαινεις στην διαδικασια των τεστ(ποια μιλαει τωρα!!)ειναι ψυχοφθορο!Να δεις που θα εχεις μια ωραια θετικη χοριακη και ολα θα πανε τελεια!!!Κοριτσια ολες υπομονη!!!! :D

κοπέλες. χαχαχα χουχουχου,

το λοιπόν δεν έχω ακομη περίοδο και δεν είμαι έγκυος!!! Πως με βρίσκετε?

Κάθομαι και περιμένω να έρθει..... αλλά δεν πτοούμε. Πάλι απο την αρχή προς την σύληψη προχωρά.

Άντε γλυκούλα μου έλα.. ΤΗν χαιδευω για να την καλοδεχτώ... σαν παρθένα κάνει η άτιμη... :oops::oops:

Εσείς κόρες όλα καλά? Εγώ βαριέμαι αφάνταστα σήμερα.

marikaki εγω βλεπω να ερχεται το σπορακι ;) ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα για να δουμε...εχω ομως και μια αγωνιααα :-ss:-ss:P μην κανεις τεστ συγκρατησου και οταν ερθει η Πεμπτη κανεις μια χοριακη που θα ειναι στα υψη :)

morouli γιατι λες οτι δεν εισαι?εκανες τεστ?ποσο καθυστερηση εχεις?

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??? :o):o):o):o):o):o) ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΛΗΣΕΙ?? [smilie=brushteeth.gif] [smilie=brushteeth.gif] [smilie=brushteeth.gif] [smilie=brushteeth.gif]

ΒΡΕ ΜΟΡΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ? ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ? :think::think::think::think: ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ;));));));));));))

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ ΜΑΣ :ympeace::ympeace::ympeace:

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΧΕΣ [smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif]

ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ [smilie=clock.gif][smilie=clock.gif][smilie=clock.gif] ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ.. [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

γιατί βρε κορίτσια 3 τεστ να! με το συμπάθιο μες στην άρνηση.

Αυριο σας λέω θα μου έρθει η φιλενάδα μου. Μέμε στις επόνες φίλες που σίγουρα τα βλέπω εκεί τα πράγματα....όχι σαν την δικιά μου που κάνει παιχνιδάκια.

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα!Δυστυχως λογω μετακομισης και προβληματος με την προσβαση στο διαδικτυο,εχω εναμιση χρονο να μπω στην παρεα σας!Την τελευταια φορα επαιρνα κουραγιο απο το mammyland,γιατι προσπαθουσαμε καιρο για παιδακι αλλα δεν ερχοταν.Στο διαστημα αυτο εγιναν πολλα και πανω που ειχαμε αποφασισει να αρχισουμε εξωσωματικη,ειχαμε δηλαδη κλεισει ραντεβου με το γιατρο θυμαμαι για Πεμπτη,τη Δευτερα εκανα τεστ και ηταν θετικο!!!Σημερα εχω αγκαλια τη ζουζουνα μου που εγινε κιολας 2 μηνων!!!!Παντα θυμαμαι μια φιλη στο MAMMYLAND που μου ειχε γραψει τοτε....οτι θα ελθει οταν δεν το περιμενουμε για να μας κανει εκπληξη!Αυτο ακριβως εγινε!Ελπιδα και δυναμη και θα ελθει το θετικο τεστ!Περιμενω να δω τα ευχαριστα

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα!Δυστυχως λογω μετακομισης και προβληματος με την προσβαση στο διαδικτυο,εχω εναμιση χρονο να μπω στην παρεα σας!Την τελευταια φορα επαιρνα κουραγιο απο το mammyland,γιατι προσπαθουσαμε καιρο για παιδακι αλλα δεν ερχοταν.Στο διαστημα αυτο εγιναν πολλα και πανω που ειχαμε αποφασισει να αρχισουμε εξωσωματικη,ειχαμε δηλαδη κλεισει ραντεβου με το γιατρο θυμαμαι για Πεμπτη,τη Δευτερα εκανα τεστ και ηταν θετικο!!!Σημερα εχω αγκαλια τη ζουζουνα μου που εγινε κιολας 2 μηνων!!!!Παντα θυμαμαι μια φιλη στο MAMMYLAND που μου ειχε γραψει τοτε....οτι θα ελθει οταν δεν το περιμενουμε για να μας κανει εκπληξη!Αυτο ακριβως εγινε!Ελπιδα και δυναμη και θα ελθει το θετικο τεστ!Περιμενω να δω τα ευχαριστα

γειά σου χαρουλίτα, τι καλό!!!! να σας ζήσει το μωράκι σας κοπέλα μου.

Αχ πόσο θα ήθελα και εγώ να μου έθει έτσι ξαφνικά. Τι να πω, μπράβο κοριτσάκι μου. Να έχει υγεία και να το χαρείτε......

Σε θυμάμαι μόλις είχα πρωτο μπεί στο mammy, θυμάμαι το όνομά σου όχι αυτά που έγραφες γιατί δεν σε πρόλαβα πολύ να σε διαβάσω.

Τέλεια,χαρουλίτα.

Rose αυριο μπαίνω στην τέταρτη μέρα καθυστέρησης.

Γεια σας βρε κοριτσια και απο εμενα....μπαινω συχνα στο φορουμ και διαβαζω αλλα εν εχω το χρονο να γραφω συχνα...ειμαι και εγω σε προσπαθεια για το δευτερο...εχω μια μερα...καθυστεριση...και ελπιζω να εχω για 9 μηνες...λεω να περιμενω μεχρι την Τεταρτη και αμα δεν εχω μεχρι Τεταρτη βραδυ να κανω τεστ..η αν αντεξω να κανω Πεμπτη πρωι..αν αντεξω..δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου εκτος απο 3 σπυρακια που εχω βγαλει...αφηστε που καθε 3 και λιγο σκουπιζομαι και κανω ζεστο μπανιο..αν ειναι να εχω να κατεβει επιτελους να ησυχασω...ειμαι τρελη???????????????Μακαρι να μην υπηρχε αυτο το ανγχος....με ποναει το στομαχι μου...καλη επιτυχια σε ολες και μακαρι να δω να γραφετε οτι ειχατε θετικα τεστακια..φιλια σε ολες! :P

βρε morouli ασε πια αυτα τα τεστ και κανε χοριακη κατευθειαν.ειχες ξανα καθυστερηση?αν οχι τοτε ειναι πολυ θετικο σημαδι!εγω λεω αυριο πρωι να κανεις μια χοριακη να μας πεις και εμας τα ευχαριστα που εχουμε ξεροσταλιασει να περιμενουμε ενα χαρμοσυνο μηνυμα :P αντε εσυ και το marikaki μας βλεπω να κοκκινιζετε πολυ συντομα ;)

xaroulita και εγω σε ειχα πετυχει αλλα δεν θυμαμαι να ειχαμε μιλησει.χαιρομαι που το μωρακι σας ηρθε,να το χαιρεστε με υγεια πανω απο ολα!

kiska ευχομαι να εισαι και εσυ μεσα στην τριαδα που θα κοκκινισει αυτες τις μερες :)

κοριτσια αναμενουμε με αγωνια τα νεα σας :)

Κορίτσια, τζίφος, την πατήσαμε :(:(:(:(:(:( Πάλι έρχεται η ακατανόμαστη... Ευτυχώς που είναι βράδυ και θα κοιμηθώ να συνέλθω λιγάκι, γιατί τα έχω βάψει μαύρα... :(:(:(:(

Μη χασει καμια ημερα η αχρηστηηηηηηη!!!!! :evil: Marikaki μου μη στεναχωριεσαι σε παρακαλω.Ο επομενος ειναι ο τυχερος.Ξερω βαρεθηκες να το λες και να το ακους....αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη!!!!Σε φιλω γλυκα και σε σκεφτομαι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Το κοριτσάκι μου γίνεται 7 μηνων σε 10 μέρες.  Έχουμε αρχίσει την εισαγωγή των στερεών εδώ κ 1,5 μήνα. Να σας πω λίγο το πρόγραμμα μας. Το πρωί θηλαζω όταν ξυπνάει.π.χ 8 μετά από καμιά ωρίτσα 9.30 νυσταζει τη βάζω στήθος τρώει λίγο κ κοιμάται. Στις 10.30 με 11.30 θα φάει φρουτοκρεμα γύρω στις 10 κουταλιτσες δε τρελαίνεται. 12.30 νυσταζει θηλάζει λίγο κ κοιμάται. Στις 2.30 κρεατοσουπα τρώει  15 με 20 κουταλιές. Το απόγευμα 4.00 θα θηλάσει κ θα κοιμηθεί.  Στις 6.00 βραδινό κρεατοσουπα  γύρω στις 10  κουταλιτσες  και στις 8.00 θηλασμος κ ύπνος. Πως σας φαίνεται η ποσοτητα των στερεών? Τρωει λιγο? Ο γιατρός είπε ότι θηλάζουμε οπότε θέλει το μωρο κ ο σκοπός είναι στους 9 μήνες να έχει 5 γεύματα γαλα-δεκατιανο- μεσημεριανό- απογευματινό- Γάλα.  Εσείς τι κάνατε? Μπορεί να διατηρηθεί ο θηλασμος μόνο με πρωί βράδυ? Να πω ότι ποτέ δεν είχα φοβερή ροή γάλατος εδινα κ συμπλήρωμα σε κάποια γευματα. Επίσης να σας ρωτήσω ξυπνάει κ τη νύχτα 3 φορες κ θηλάζει-κοιμάται.  Διάβασα ότι μετά τους 6 μήνες δε θα πρέπει  να ξυπνάει για να τρώει κ ότι είναι συνήθεια κ όχι πεινα. Προτείνοντας να το παρουμε αγκαλίτσα  να το νανούρισουμε ή να δώσουμε λίγο νερό αλλά όχι γαλα. Ισχύει;  Πρέπει να αρχίσω να την "εκπαιδεύω"?  Θα χαρώ να μου πείτε τις εμπειρίες σας κ να με βοηθήσετε:)  
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία και αγάπη ...!!! 
    • Θα την φάωωωω!! Να την χαίρεσαι την πανέμορφη κούκλα σου!! Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φέτος για όλες μας...προσαρμοστηκατε??? 
    • Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια , Καλά Χριστούγεννα με υγεία και φως στις ψυχές σας !!! Ευχομαι υγιείς μωράκια για όλες μας και του χρόνου αγκαλιά 🫂    Έχω και εγώ αυχενική 9/01 και ανυπομονώ ευτυχώς με τις γιορτές θα περάσουν ευχάριστα και γρήγορα οι μέρες 😍
    • Ίδια μέρα κάνουμε αυχενική 😀😍 Μας εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα 😍😍😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...