Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ

Recommended Posts

ναι ναι ειναι πολλές περιπτώσεις τέτοιες το ξέρω...ειναι λάθος όμως δυστυχως.. :)

και για εξήγησε μου ποιος καθορίζει το λάθος και το σωστό? πιστεύω τι η καθε μανα οριζει το και γνωριζει το σωστο κ το λαθος για το δικό της παιδί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 weeks later...

Καλησπερα κορίτσια εκανα καιρο να διαβασω τις συζητήσεις σας γιατί με αυτο το καιρο περασαμε οικογενειακος ιωση! Ολα καλα ομως τωρα πια! Τον μικρο μου τον εβαλα τελικα στο δωματιάκι του κ μια χαρα προσαρμόστηκε, ουτε κλαιει ουτε φωναζει μια χαρουλα δοξα το Θεο! Επρεπε να γίνει απο νωρίτερα γιατί εκει εχει τη βολή του το μωρό κ επισης εγω μπορω να κανω πιο ανετα τις δουλειες μου λογο του οτι εχω ενα σωρο πραγματα στο δωματιο μας κ πηγαινε ελα ολο το ξυπνουσα πιο πριν..

savropinguinos σου απαντω λοιπον σε αυτο που μου εθιξες ,οτι λαθος κατα τη δική μου αποψη παντα ειναι γιατι οσο πιο αργα φύγει το παιδι απο τη κρεββατοκαμαρα τοσο χειροτερα ειναι για την μαμα κ για το μωρο εφοσον μετα γίνεται συνήθεια.Δεν σημαινει οτι οταν το παιδι παει στο δωματιακι του δεν αγαπιεται απο τη μαμα του ουτε το αντίθετο αλλα ετσι γίνεται.Αν καποια μανουλα θελει να εχει το παιδάκι της μεχρι να μεγαλώσει για τον αλφα βητα λόγο δικαιωμα της κ καλα θα κάνει για δικους της λογους..απλα η γνώμη μου ηταν οτι ειναι χειροτερο αργοτερα να <φυγει>το παιδι γιατι <κολλας>μαζί του. Μη ξεχναμε οτι εχουμε κ συντροφους που εχουν κ αυτοι νόημα στη ζωή μας...ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ!ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.Ευχαριστώ...

ΕΜΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ!ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !

καλημερα κ απο εμενα ..

Η δικη μας εμπειρια στο θεμα αυτο ειναι η εξης ¨

Με τις διδυμες ,πηγαμε πριν να σαραντησουν στο δικο τους δωματιο γιατι κολλησαμε γερη ιωση εγω κ ο αντρας μου οποτε δεν θελαμε να διακινδυνεψουμε να κολλησουν τα παιδια .Κατοπιν οτι προσπαθεια καναμε να τις επιστρεψουμε στο δικο μας δωματιο απετυχε ετσι κοιμομουν εγω μαζι τους στο δωματιο τους πλεον μεχρι που εγιναν περιπου πεντεμιση μηνων ..Επειδη εξ αρχης ηταν λιγο δυσκολες με τον υπνο τους κυριως η μια οπως καταλαβαινετε ειχαμε απειρα πηγαινε-ελα μεταξυ παιδικου υπνοδωματιου κ δικου μας ..Σιγα σιγα ομως μπηκαμε σε ενα ρυθμο , ισως εφταιγε οτι ηταν κ δυο οποτε ειχαν παρεα η μια την αλλη για να κοιμηθουν ..Γυρω στο δεκαμηνο αρχισαμε ενα παιχνιδι του στιλ παμε να βαλουμε τις κουκλες για υπνο ..Ειχαμε λοιπον κατι κουκλιτσες που τις βαζαμε μαζι για υπνο στο κρεβατι τους κ μετα βγαιναμε απο το δωματιο για να μην τις ενοχλουμε κ να κοιμηθουν ..Μπορει να φαινεται γελοιο αλλα μ'αυτον τον τροπο εμαθαν να κοιμουνται μονες τους , κ οτι αν χρειαστουν κατι η μαμα ειναι διπλα στο δικο της δωματιο κ κρεβατι..Σιγουρα ευκολο δεν ηταν ομως εμενα με βοηθησε αυτο το παιχνιδακι ..το ιδιο κ τα παιδακια μου ..

Η μικρη μας τωρα , εγινε πριν λιγες μερες εννια μηνων . Μεχρι τωρα την ειχαμε μαζι μας , εκανε κ αυτη αστατο υπνο , ειχε προβληματα με συναχια κτλ οποτε της δωσαμε λιγο παραπανω χρονο .Βεβαιως κ δυσκολευεται ακομα μιας κ εξακολουθει να ειναι δυσκολη στον υπνο , βγαζει δοντακια κτλ ..Παρολα αυτα κατοπιν συμβουλης του παιδιατρου δεν μπορουσα να την κρατησω παραπανω στο δικο μας δωματιο γιατι θα ηταν εξαιρετικα δυσκολο να αποχωριστουμε η μια την αλλη αργοτερα ..Πηγε λοιπον στο δωματιο των κοριτσιων , της αρεσει δεν λεω κ η παρεα των κοριτσιων ευελπιστω να την βαλει σιγα σιγα στον ..καλο δρομο του κοιμαμαι μονη μου χωρις να ειναι η μαμα απο πανω μου..Διαφορετικα θα εφαρμοσω ξανα την ιδια μεθοδο της κουκλιτσας που παει για υπνο ..

Γεια σας μανούλες!Αχ μεγάλο αγχος το έχω κ εγώ αυτό το θέμα!Κ εμείς την έχουμε στο δωμάτιο μας κ κοιμάται σ΄ενα παρκοκρέββατο με όρθοπεδικό στρωματάκι!Πρέπει όμως να την πάμε στο δωματιάκι της!Το πρόβλημα είναι πως εγώ δεν θέλω να την απόχωριστώ....επίσης το δωμάτιο της δεν είναι δίπλα στο δικό μας,παρεμβάλλεται το σαλόνι κ η κουζίνα..Τελοσπάντων μάλλον δικαιολογίες είναι αυτές για να μη φύγει το πουλάκι μου!Λέω να την πάω στον 6ο μήνα.....καλημέρα σ΄ολα τα μπεμπούδια μας!!!!!!

εγω το μωρο μου το πηγα κοντα 9 μηνων!!!!ολοι μου ελεγαν αφηστε να με φανε ολοι αλλα δεν ακουγα κανεναν.το ειχα κοψει σε ολουσ."οταν νιωθω εγω ετοιμη θα τη παω".κ ο αντρας μου αν γινοταν θα τη πηγαινε πολυ νωριτερα αλλα εφαγε ακυρο κ ο αντρουλης μου κ ενα βραδυ του λεω"να τη παμε στο δωματιο τηγς πια!!!" :lol::lol: σε 5 λεπτα την ειχε μετακομισει ο αντρας μου τη κουνια!!χαχα,δεν μπορουσα πιο νωρις,δεν ηθελα κ δεν το εκανα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...