Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ ΥΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ . ΟΠΩΣ ΤΑΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ .

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ.

ΕΧΕΙΧ ΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Δημοσίευση

Έτσι όπως τα λές είναι ... δυστυχώς....

Εγω για να ξεκινήσω εξωσωματική μου είπε γιατρός και έκανα διαιτα και έχασα 20 κιλά!

γιατί το παραπάνω λίπος μπλοκάρει την απορόφηση των ορμονών και γενικά εμποδίζει τη σύλληψη.

Βέβαια υπάρχουν κοπέλες που έπιασαν μωράκι φυσιολογικότατα με παραπάνω κιλά και πήγαν και όλα μια χαρά.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 15 ΚΙΛΑ

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΜΟΥ

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΩΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΛΑΙΤΣΑ! ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΕ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΒΑΡΟΣ ΠΗΡΑ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΩΑΡΙΑ ΕΒΓΑΛΑ. ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ, ΔΥΟ ΝΙΝΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ναι....... δυστυχώς....... για εμάς που έχουμε περίσσια κιλά....... τα πράγματα είναι αρκετά πιο δύσκολα για σύλληψη.........

Ειδικά εάν τα κιλά αυτά "έχουν εγκατασταθεί" τα τελευταία 4-5 χρόνια στην περιοχή της κοιλιάς και πέριξ..... (βλέπε Πιπίτσα!!!!!)

Τί να κάνουμε......

Υπομονή και δίαιτα...... κι άσκηση..... αυτή κι αν βοηθάει.....

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΕΙΜΑΙ 75 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 1,61

ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ (3 ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ)

ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ "ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ " ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ :lol::lol: ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ...

Δημοσίευση

Καλά...... θα μας τρελάνεις εσύ κοριτσάκι.....

Μία χαρούλα είσαι καλέ......

Δλδ. εγώ που είμαι 1,58..... και κουβαλάω..... 94,8 κιλάκια......

Τί να πω..... η έρμη???????????

Που μοιάζω με μηλαράκι????????

Δημοσίευση

Εγω παντως ειμαι 95 κιλα και 1.70 υψος και επιασα μωρακι δυσκολα αλλα το επιασα με τη βοηθεια του θεου..

Ειχα ρωτησει κι εγω την γιατρο μου και μου ειχε πει οτι δυσκολευεσαι οταν το παχος σου δημιουργει ορμονικά προβληματα........

Δημοσίευση
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΕΙΜΑΙ 75 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 1,61

ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ (3 ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ)

ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ "ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ " ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ :lol::lol: ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ...

Κοπελιααααααααααααααααα θα μας ζουρλάνεις

Μια χαρά είσαι - που τα είδες τα πολλά παραπάνω κιλά?????

Εγω όταν λέω έκανα δίαιτα και έχασα 20 κιλά για να κάνω εξωσωματική εννοώ οτι με ύψος 1.63 ξεκίνησα απο τα 93 για να φτάσω στα 73 κιλά.

όταν λέμε οτι το παραπάνω βάρος δημιουεγεί ορμονικά προβλήματα εννούμε το πολύυυυυυυ παραπάνω βάρος - όχι τα 5 - 6 κιλάκια....

Μια χαρά είσαι λοιπόν.

Βουρρρρρρρρ στο ψητό και μη μασάς για τα κιλά

Μάνες θέλουμε να γίνουμε όχι μοντέλα

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εγω παντως κοριτσια την κορη μου με πολλααααααααα παραπανω κιλα απο σας την επιασα αμεσως,στον πρωτο μηνα προσπαθειων!ενω τωρα παλι στα ιδια κιλα και δεν λεει να ερθει το δευτερο!αρα ολα ειναι σχετικα!!!!επισης η συνυφαδα μου με υψος 1,75 και 124 κιλα ειναι εγκυος με εξωσωματικη και περιμενουμε μεσα στον οκτωβρη το πρωτο μας ανηψακι!!!!!!μην απογοητευεστε και μην στεναχωριεστε!!!!!κανετε χειροτερο κακο απο τα παραπανησια σας κιλα ετσι!!!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...