Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα φιλες!!Τι μου κανετε??Απεργια πεινας για εμας παπαλα!!Ξαναγυρισαμε στα κανονικα μας!Βεβαια της τα εδωσα περασμενα μια φορα απο το μουλτι γιατι δε θελω να την πιεσω!Κατα τα αλλα μαμουνιες, τρεξιμο και χορος!!!

Αθηνα αυτο με γυρω γυρω εχει ποοοολυ πλακα το κανει κ η Αλεξια!Απο το κρεβατι κατεβαινει πολυ καιρο κ τωρα πια ανεβοκατεβαινει κ καναπεδες κ πολυθρονες!Ας πουμε χθες ανεβηκε στον καναπε κ εριξε και τον καφε μου πανω....οχι δεν ηθελε να κανει ζημια απλα ηθελε να πλυνουμε ρυχταρια και καλλυματα το παιδι!!!Οσο για το τζονσον ειναι πρωτο στη λιστα με τα καλλυντικα με τα περισσοτερα και πιο επικυνδινα χημικα!!!

Μαρυλου γραφ' την στα παλια σου τα υποδηματα!!!Δεν το ξερεις καλη μου οτι παντα στους γαμους και στις χαρες κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος????Αυτο θα μας φαει η ζηλεια...γιατι ζηλεια ειναι και τπτ αλλο!!Βρε καλα εκανα εγω και εριχνα τα ακυρα το ενα μετα το αλλο!!

Ιωαννα μου καλα κανατε!Χρειαζεται, εκτος απο γονεις ειμαστε και ζευγαρια!!

Ευα οπως το ειπε η Κικη εμεις εδω κανουμε την ιδια ωρα ισως κ παραπανω για 5χιλ. !!!Πηγαινε μη το συζητας!!

Κοριτσια εγω εβαλα λιγα χρηματα και θα ξαναβαλω αν τα καταφερω!Η Αννα (τρισευτυχισμενη) μου ειπε πως αυριο θα επισκεφτει το μωρακι στο παιδων!!Μακαρι Παναγια μου να πανε ολα καλα!!!

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια, εγώ έριξα σήμα και στα παιδιά από το γραφείο. Όλοι έδωσαν από κάτι και αύριο θα πάω στην Αγροτική να καταθέσω. Θα πω το απόγευμα που θα πάω σπίτι και στη μαμά μου και την αδερφή μου να δώσουν τον οβολό τους.

Σημασία δεν έχει το ποσό αλλά η κίνηση. Μακάρι να πάνε όλα καλά με το μωράκι αυτό (πόσο γλυκούλι είναι Θεέ μου, και τί ματάρες).....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια μου!

ειστε ολες καλα βλεπω κ πολυ χαιρομαι!!

μπηκα να σας πω ενα γεια,σας σκεφτομαι κ σας διαβαζω καθε μερα απλα οταν δεν εχω κατι να πω απλα δεν γραφω...

θα πω στην Μαρυλου μας ομως ..μην στεναχωριεσαι κοπελα μου κ μην θυμωνεις κ μικροπρεπεις ανθρωπους..δεν εχουν ολοι το ιδιο μυαλο με σενα..κ παντα μα παντα σε καθε γαμο θα υπαρξει καποιος που δεν θα ευχαριστηθει με κατι! δεν μπορουμε να καλυψουμε τα γουστα του καθε ενος σε ολα..απλα προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε! κοιτα λοιπον να περασεις τελεια κ κλεισε τα αυτια σου σε τετοιες χαζαμαρες! α! κ βαλε μας βρε καμια φωτο απο τα του γαμου να δουμε!!

κοριτσια μου κ εγω κανω με μπατονετουλα τα αυτακια του αλλα με αυτην που ειναι ειδικη για μωρα κ ειναι χοντρη στην ακρη,του αρεσει παρα πολυ κ κλεινει κ τα ματακια του οταν του το κανω...

διαβασα Σοφακι που ρωταγες για το μπανιο τους τωρα που τα κανουμε λες με το τηλεφωνο μπανακι..εγω παντα με το τηλεφωνο τον εκανα μπανακι δεν εχει αλλαξει κατι απλα προσεχω παρα πολυ να μην πηγαινει νερο στα αυτακια του στο ξεπλυμα κ του κανω το κεφαλακι πισω κ εχω πολυ χαμηλα την ροη του νερου ετσι κ αλλιως..

αυτα κοριτσια μου...τα φιλια μου σε ολες!

Δημοσίευση

γεια χαρα νταν που λεει κ η φιλεναδα μου η Μαριλου !

τι μου κανετε ? Εμεις εδω εχουμε καιρο ..Λονδινου ..βρεχει βρεχει βρεχει βρεχει ..κ για αλλαγη ..βρεχει βρεχει ..Δεν πειραζει ομως θα πουμε το νερο νερακι παλι το καλοκαιρι οποτε ας βρεξει οοοσο θελει ..

Κοριτσια μου πολυ στεναχωρηθηκα με τον μικρουλη Παναγιωτη, ριξαμε κ μεις φιλοι κ γνωστοι τον οβολο μας κ ελπιζω να πανε ολα καλα με τον μπεμπακο ..

Τα νεα μου οσον αφορα το εργασιακο εχουν ως εξης ..Θυμαστε την δουλεια που σας ελεγα ? Γραψτε ακυρο .. :( Με πηρε χτες τηλ η ιδιοκτητρια του ξενοδοχειου κ δυστηχως δεν ..Την χασαμε την θεση πατριωτη ...Μου προτεινε κατι αλλο γιατι λεει νιωθει εκτεθειμενη κ κουραφεξαλα ..Κατι το οποιο δεν μπορω να δεχτω σε πρωτη φαση γιατι το ωραριο θα ειναι σπαστο με αποτελεσμα πρωτον να μην βλεπω σχεδον καθολου τα πιτσιρικια κ δευτερον θα ειμαι ολη μερα στους δρομους ..Τι να πω ..Παμε γι'αλλα ..

Σας αφηνω κ θα επανελθω αργοτερα γιατι νομιζω οτι ακουω νιαουρισματα στον δωματιο των κοριτσιων ..

φιλια σε ολες !

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου!!Τι κανετε???Εμεις τρεχουμε με βαρδιες πισω απο τη μικρη μαμουνα...μα δεν κουραζονται ηθελα να 'ξερα???? :lol: Καναμε και βολτουλα για καφεδακι σημερα το πρωι στην κυρα-μαμη μας!Ολο τσαχπινιες και χορους ηταν!!!Κανω και πλακα στη φιλη "εσυ φταις μαρη που ειναι το παιδι κουζουλο...εσυ δεν το επιασες πρωτη....ε, μετεδωσες την τρελλα" :lol::lol::lol:

Κατα τα αλλα ηρθαν τα βιολογικα καλλυντικα μας...αμε...αμε!!!Θα κανουμε τεστ drive το βραδυ!Εντυπωσεις αυριο αν και μεταξυ μας δεν εχουν και πολυ ωραια μυρωδια...αλλα οπως ειπε ο Κωστης το σημαντικο ειναι να ειναι φιλικα με το δερμα του μωρου οχι να μυριζουν τελεια!

Περιμενω σημερα να διαβασω νεοτερα απο το Παναγιωτακη...ελπιζω οι καταθεσεις να ειναι 10απλες απο χθες!!!Μακαρι Παναγια μου, μακαρι!!!

Κικιτσα φιλεναδα ο Γιωργος ειναι μαγκας και μη του ξανακολλησεις!!!Οταν ποναει δεν γουσταρει να τρωει το παιδι!!!Αληθεια ποτε εχετε εμβολιο???Εμεις 22!

Ευα μου δεν πειραζει κοπελα μου κατι αλλο θα βρεθει....και για σενα...και για μενα!!!Φιλακια στις ζουζουνες σου!!

.............. :evil::evil::evil::evil: μολις εφυγε η διαχειριστρια 500 ευρα βλαβη το ανσανσερ.... :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!

Ευα μου δεν πειραζει θα βρεθουν κι αλλες ευκαιριες,που θα παει?!!!!!!Οι ζουζουνες σου τι κανουν?

Σοφακι τελικα μαζευτηκαν χρηματα?

Απο τα καλλυντικα ευχαριστημενη? Εγω μεχρι 8 μηνων βιολογικα χρησιμοποιουσα (σαμπουαν,αφρολουτρο,λαδακι).Τωρα εχουμε μονο λαδακι για το μασαζ μας και μια κρεμα!!!!Μπορω να σου πω οτι παιρνω πραγματα και για εμενα απο εκει.Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν πρεπει να πεσει σαμπουαν στα ματια καθολου γιατι ως βιολογικο δεν εχει καθολου προσθετα κατα των δακρυων.

Εμβολιο και εμεις τελος του μηνα εχουμε,για την ανεμοβλογια αν δεν κανω λαθος.

Δημοσίευση

Καλημερούδιαααααα....

Αυτές τις μέρες έχω πολλά κέφια, φτου μου (δεν έχω πάρει τίποτα, σας ορκίζομαι....).

Σοφάκι, μη μου λες μπράβο...Το να διαδώσω σε μερικούς ανθρώπους το θέμα του Παναγιωτάκη ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Μεταξύ μας, τους ψιλοκόλλησα κιόλας να δώσουν. Φανταστείτε όμως ότι 1-2 άτομα έκαναν την πάπια :cry: Αλλά στους καιρούς που ζούμε, ο κόσμος δυσπιστεί και δεν τον αδικώ. Τέλος πάντων, όλα να πάνε καλά, αυτό έχει σημασία.

Εμβόλιο έχουμε αύριο εμείς....Άντε να δούμε τί χαμός έχει να γίνει.

Για τα καλλυντικά των μικρίτων: Εγώ δεν παίρνω βιολογικά αλλά αυτά που παίρνω προσέχω να μην έχουν π.χ. parabens. Χρησιμοποιώ αφρόλουτρο-σαμπουάν (2 σε 1) της Proderm για παιδιά 1-3 ετών πλέον, κρέμα σώματος Nivea (η μόνη χωρίς parabens, το έχω ψάξει) και στο πρόσωπο του Γιώργου βάζω μία κρεμούλα της Seba med (αμε αμε, βάζουμε και κρέμα μούρης, αμ πώς). Στο ποπουδάκι πάντα sudocream. Καμιά φορά χρησιμοποιώ αφρόλουτρο-σαμπουάν Fissan. Μια χαρά κι αυτό.

Στο μπάνιο, πάντα τον ξέβγαζα με το τηλέφωνο κανονικά. Όταν του πάει νερό στη μούρη γλείφεται ο χάχανος. Στα αυτιά δεν πάει γιατί του κάνω πίσω το κεφάλι. Επίσης, δε χρησιμοποιώ καθόλου μπατονέτα. Σκουπίζω τα αυτιά με πετσετούλα γύρω γύρω. Η παιδίατρος μου είπε ότι η μπατονέτα σπρώχνει το κερί προς τα μέσα και δεν πρέπει, συν το ότι το κερί χρειάζεται γιατί δεσμεύει τους παθογόνους οργανισμούς - προστατεύει το αυτί με λίγα λόγια. Κανονικά ούτε εμείς οι μεγάλοι πρέπει να χρησιμοποιούμε μπατονέτα αλλά το κάνουμε (ίσως γιατί νιώθουμε τα αυτάκια μας βρώμικα διαφορετικά :P ).

Δημοσίευση

Και κάτι που μου'ρθε τώρα..... Αφού για τον Παναγιωτάκη έχουν μαζευτεί λίγα χρήματα, σκέφτηκε καθόλου η μητέρα του να απευθυνθεί σε κάποιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό π.χ. Χαμόγελο του Παιδιού για να δώσει περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα? Δεν νομίζω να την ενισχύσουν οικονομικά οι ίδιοι αλλά σίγουρα έχουν τρόπο να βρουν χρήματα από κάποιους "έχοντες". Επίσης και η Εκκλησία πολλές φορές (δυστυχώς όχι πάντα) βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί τέτοιες περιπτώσεις. Θέλει τρέξιμο και να χτυπήσει όποια πόρτα μπορεί η κοπέλα. Κρίμα είναι.

Δημοσίευση

Κοριτσια να ρωτησω κατι?

Η Δαναη μου εχει κανα δυο μερες που δεν θελει ουτε αχλαδι ουτε μηλο νιανια.Της ειχα δωσει πορτοκαλι (ξεφλουδισμενες φετουλες) και τρωει 4, αλλα μονο πορτοκαλι.Πειραζει να τρωει μονο πορτοκαλι? Φοβαμαι μην την πειραξει στην κοιλιτσα της.....συν οτι δεν ξερω αν ειναι αρκετο....Τι λετε?

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου!Τελειωσα με το μαγειρεμα και τα πλυντηρια και μπηκα να σας γραψω!!Η νεραΪδουλα μου κοιμαται!!Εμεις θα φαμε πολυ υγιεινα σημερα...σουφλε :D και η Αλεξια μοσχαρακι!!

Ιωαννα μου μπορει να περναει τη φαση της!!Ας την 2-3 μερες και μετα προσπαθεις παλι!Τα φρουτα τα τρωει ολα κομματακια??Εγω μηλο και αχλαδι(οταν ειναι σκληρο) φοβαμαι να της δωσω!

Αυτο που λες για τα ματακια το τεσταρα πριν την λουσω..επλυνα το προσωπο μου και φροντισα να παει και λιγο στο ματι :lol: για να δω αν και ποσο τσουζει!

Κικη μου εμενα το προδερμ 2 της προκαλεσε την ξηροδερμια...μιλαμε για κομματια οχι αστεια!!Το ελαιολαδο εκανε τη δουλεια του!Κρεμα σωματος της βαζω το hydra milk της frezyderm...ειναι ακριβη αλλα λατρευω τοοοοοοοοοοσο τη μυρωδια και δεν την αλλαζω με τπτ!Αυτη κανει και για το προσωπο!Παντως τωρα που το εψαξα τα βιολογικα καλλυντικα εχουν τιμες κοντα σε αυτες του σουπερ(ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα αξιζει το κοπο)και ειναι πολυ πιο φιλικα με το δερμα των λουλουδιων!

Χθες ακουσα οτι το ποσο ανεβηκε στις 30500 και απ' οτι παρακολουθησα εχουν απευθυνθει και στα μεσα!Αν καταλαβα σωστα τελος του μηνα θα φυγει για Λονδινο και σημερα θα μαθουν το ποσο που καλυπτει ο ογα αλλα και ποσο κοστιζει ολικα η επεμβαση!!

Ναναααααααααααααααα που εισαιιιιιιιιιιιιιιι????????????????????????????

Αθηνουλα μου τι κανεις??Η ζουζου???

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ...Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΙΛ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΜΑΣ...

ΛΟΙΠΟΝ,Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

ΕΧΕΙ ΜΥΞΕΣ...ΕΒΓΑΛΕ Κ ΔΟΝΤΑΚΙ...ΤΟ ΠΑΝΩ...!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΛΕΜΕ...

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΚΑΝΩ ΓΕΜΙΣΤΑ......

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

Δημοσίευση

Γεια σας φιλεναδες μου!!Τι κανετε???Χθες πηρα μια τρομαρα...αποκτησαμε το πρωτο μας σημαδι!!!Μπερδευτηκε στην καρεκλα επεσε και χτυπησε λιγο πανω απο το φρυδι!!!Σοκ επαθα!!Αυτο που μας εσωσε και δεν εγινε καρουμπαλο ηταν το βουτυρακι(συμβουλη της παιδιατρου)βαλε μου λεει ουτε εγω το πιστευα αλλα κανει δουλεια...και οντως εκανε!!Πονεσε το λουλουδι...βεβαια σε 10' χορευε παλι...αλλα εκεινη τη στιγμη πλανταξε!

Νανα τι εγινε με το μπιζου??Μονο μυξουλες εχει?Παντως και η Αλεξια καμια φορα ρουφουνιζει και της βαζω ορο!Ειναι του παλιοχειμωνα καταστασεις αυτες don't worry!

Κικιτσα εμβουλιαστηκατε? :D Αυριο το πρωι θα παω και εγω απο εκει αλλα οχι για την Αλεξια,σαραντησε ο μπεμπης της φιλης μου και θα παμε παρεου για ζυγισμα κτλ κτλ!!Ολες στη μανταμ ΖαΪρα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσουδια μου; Τι κανετε; Δεν εχω καθολου χρονο να μπω τις τελευταιες μερες...με εχουν παρει φαλαγγι οι δουλειες. Καθε απογευμα τρεχω και δε φτανω και το βραδυ σεκος. Σημερα εχω να ετοιμασω φωτοτυπιες, ετσι μπηκα να σας διαβασω και λιγο.

Σοφουλι τη φαγατε την τουμπιτσα; Προσεχτε μωρε, μπερδευονται πολυ και πεφτουν. Για το βουτυρακι το ηξερα κι εγω, αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο βαζεις. Μια κουταλια ή το πασαλειβεις λιγο;

Εμεις μαθαμε να σφυραμε με σφυριχτρα!!! Τοοοοο γελιο σας λεω!!!! Πηρε τη σφυριχτρα που εχω για το σχολειο, της εδειξα μια φορα πως γινεται και ολο το απογευμα την εχει κρεμασμενη στο λαιμο και σφυραει. Και οσο γελουσαμε, εννοειται οτι δεν την ξεκολλουσε απο το στομα της :lol::lol: Ειναι τα μικρα θαυματακια, καθε μερα και απο κατι καινουριο μας σκανε!!!!

Κικη ποιο εμβολιο κανατε; Εμεις εχουμε τον Μαρτη 2 εμβολια, 1 για μυνηγγιτιδα και 1 αλλο, δε θυμαμαι ποιο.

Νανα μου κι εμεις μεσα στο ρουθουνισμα ειμαστε, νομιζω τα πειραζει το κρυο. καθε πρωι και βραδυ της ριχνω απο 10 ml. Πλεον εχω παρει συριγγα και μπουκαλι φυσιολογικου ορου, γιατι με τις αμπουλες αφενος δεν πεφτουν με δυναμη και δεν κανουν δουλεια, αφετερου ξεπαραδιαστηκαμε γιατι θελαμε καθε 3 μερες και απο 1 κουτι. Ολοι οσοι εχουν μεγαλυτερα παιδια μας ειπαν οτι με μπουκαλι φυσιολογικου και συριγγες των 5 ml την εκαναν τη δουλεια τους.

Ευα μου λυπαμαι για τη χαμενη δουλεια :? Ελπιζω να βρεις κατι που να σε βολευει σε αποσταση συντομα.

Σας φιλω ολες και σας καληνυχτιζω. σμααακ!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κούκλες.....Αθηνούλι και Νανά welcome back....Καλά, η Γλυκεριάννα - διαιτητής Α' Εθνικής έχει τρελό γέλιο λέμεεεεε. Νανά με γεια το κοπτικό.....

Σοφάκι, ήταν το βάπτισμα του πυρός για την Αλέξια χτες ε??? Εμείς πλέον έχουμε πάθει ανοσία με τις τούμπες. Δε μασάμε.....Για το βουτυράκι, το ήξερα κι εγώ και το έχουμε σε ημερησία διάταξη. Απλά του πασαλείβω με βούτυρο το χτύπημα και πάπαλα...Ούτε καρούμπαλα ούτε τίποτα. Μετά τον βάζω και στην τοστιέρα με λίγο τυράκι και ζαμπόν και κάνουμε τσιμπούσι :lol::lol::lol:

Πήγαμε παιδίατρο χτες. Κάναμε εμβόλιο μηνιγγίτιδας (τελευταία δόση) και ηπατίτιδας (που το είχαμε ξεχάσει το Δεκέμβριο). Μεγαλώσαμε τώρα και το κάναμε στο μπράτσο αντί για μπούτι.....Τον κρατάγαμε βέβαια 2 άτομα για να μην κουνιέται, ούρλιαξε αλλά μετά από λίγο άρχισε τα χαμόγελα και το καμάκι στη Μαντάμ Ζαϊρα ;) Του άνοιξε και το πουλάκι (πόνεσε ο καημένος πολύ), είναι ΟΚ και μας είπε να του το ανοίγουμε λίγο (μόνο όσο πάει χωρίς να δυσανασχετεί το παιδί) από δω και πέρα στο μπάνιο και να το πλένουμε. Αμέ αμέ, έχουμε και πουλί τώραααααα......Από μπόι είμαστε 81 εκ. αλλά από βάρος μόλις 10,1kg. Παρόλη την αφαγία βέβαια, πήρε 1 κιλό σε 2 μήνες και κάτι που είναι καλά για την ηλικία αυτή (απορώ πώς το πήρε το έρμο το κιλό βέβαια) αλλά είναι λεπτούλης. Μας είπε να δώσουμε και μελάκι αν θέλουμε και να αρχίσουμε να κόβουμε το άλεσμα (ωχ ωχ.....). Γάλα φρέσκο σε 2 μήνες...Εγώ του δίνω και τώρα λίγο από αυτό που τρώω το πρωί με Special K και το τσακίζει....Πίνει μετά και το δικό του βεβαίως....

Ιωάννα, το πορτοκαλάκι μη το φοβάσαι. Αν η Δανάη δε θέλει αλεσμένα τα φρούτα γιατί της δίνεις μόνο πορτοκαλάκι? Δε δίνεις και λίγο μπανανίτσα ή αχλάδι? Δεν τα τρώει?

Δημοσίευση

Kαλησπερα, καλησπερα!!Τι μου κανετε???

Κικιτσα μου μπρατσακι ε???Μεγαλωσαν!!Πηγαμε το πρωι στη ΖαΪρα με τη φιλη μου και το μπεμπη της που σαραντησε και με ρωτησε αν γνωριζομαστε....και ναι καταληξαμε να λεμε για τη σουπερ κομη του Ζορζ :lol::lol::lol: Εμεις εμβουλιο την Τριτη!!Αφου σας ειπε εσας μελακι...θα πει και σε εμας!Οσο για τα αλεσμενα don't worry και εμενα δυστακτικη ειναι ακομα!Αυτο που της αρεσει με τα μη αλεσμενα ειναι η ωρα του παιδιου δλδ:να τα βαζω σε πιατακι και να την αφηνω να τα τρωει μονη της!!!Δλδ...αυτη...το καρεκλακι...και η κουζινα ολη!!Σημερα της εβαλα μακαρονακι κοφτο...το εβαζε με το χερι πανω στο κουταλι και το κουταλι στο στομα :lol::lol::lol:

Αθηνα θελουμε τη Γλυκεριαννα διαιτητη στο ντερμπυ το Σαββατο :lol::lol::lol: !!!!!!!!!!!!!!

Δως της γλυκα φιλια!!!Σμουτςςςςςςςςς!!!Βουτυρακι λιγο της βαλαμε και εξαφανιστηκε το καρουμπαλακι!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια..Τι κανετε?Εμεις κατεβηκαμε Θεσ/κη κανα 2 μερες και με την ευκαιρια ψωνισα και πολυ το χαρηκα,λιγο να αλλαξει η διαθεση μου..Βεβαια ο αντρας μου γκρινιαζε και μ'εσπασε τα νευρα αλλα σημασια δεν εδωσα!!Ειχε αγωνια να γυρισουμε Χαλκ/κη για να δει τον αγωνα,και εγω να τρεχω πανικοβλητη απο μαγαζι σε μαγαζι να χαζεψω σαν την χαζη!!Τεσπα κλασσικα οποτε παμε Θεσ/κη,παντα κοιταει να μου το βγαζει ξυνο..

Σοφουλα μου περαστικα στην μπουμπου μας..Φανταζομαι ποσο πολυ τρομαξες..Παντως το βουτιρακι κανει θαυματα πραγματικα..Και εγω δεν το πιστευα αλλα οντως κανει δουλεια..Εισαι ευχαριστημενη με τα καινουρια προιοντα που πηρες?Δωσε πολλα φιλακια στην Αλεξια..

Κικη μου εχετε πουλακι ε? :lol::lol::lol: Φανταζομαι θα πονεσε το πουλακι μου,ε?Στο μπανιο εννοεις να το κατεβαζεις και να το πλενεις?Εμεις θα παμε σε 10 μερες για εμβολιο και παλι θα πλανταξουμε στο κλαμα..Ωχ ωχ..Δεν μπορω,σφιγγεται η καρδια μου πλεον..Μολις τον ακουει την φωνη,αρχιζει και μετα κανει απο το κλαμα το πολυ να κανει και εμετο!!Αχ ασε :(:(:( Και μενα το χαιβανι στο μπανιο,οταν παει νερο στο προσωπο,ανοιγει και το στομα του!! :lol::evil: Εχουν πολυ γελιο τα ζουζουνια..

Αθηνα θα εχει πολυ γελιο με την σφυριχτρα αλλα σιγουρα θα σας πηρε και τα αυτια,ε?Εχουν πολυ γελιο,καθε μερα και κατι καινουριο..Αλλα εμενα παντως απο λογια τιποτα βρε παιδι μου,ενω ελεγε στην αρχη αλλα τωρα τιποτα..

Νανα μου οι μυξουλες πανε και ερχονται..Μονο με φυσιολογικο ορο θα γινει καλα και εγω μετα τις ρουφαω γιατι τα καταπινει και δεν γινεται τιποτα..Και εγω πλεον πηρα την συριγγα,αν και φοβαμαι λιγο να την χρησιμοποιω,δεν πηρα ακομα το κολλαι,αλλα καλυτερη δουλεια κανει νομιζω..

Ιωαννα μου μαλλον θα περναει φαση και η δικια σου οπως και ο Θανος αυτες τις μερες,δεν θελει να τρωει και τον ταιζω με το ζορι..Μπορει να ειναι απο κανενα δοντακι,γιατι και εγω βλεπω οτι ετοιμαζεται και το τεταρτο σιγα σιγα..Θα επανελθουν παλι αλλα λιγο θα μας πεδεψουν..

Ευα μου κανενα νεο απο αλλη δουλεια?Μην στεναχωριεσαι γι'αυτη,καθε εμποδιο για καλο εγω λεω..Θα βρεθει,μην απαγοητευεσαι..Οι τσουπρες σου τι κανουν?

Κοριτσια αυτα τα νεα μου,ελπιζω αυριο να μπορεσω να μπω..Φιλακια πολλα και καλο βραδυ..

Δημοσίευση

κοριτσια τι κανετε???

οι μυξες μασ καλα κρατουν...εσκασε μυτη κ το 2ο πανω δοντι!!!

δημητρα μου...φανταζομαι την βγαζεισ την βελονα ε???γιατι η αδερφη μου παλια αναρωτιοταν πωσ θα χρησιμοποιησει τη συριγγα με τη βελονα στο παιδι!!!χαχαχαχαχα

μια χαρα τα ψωνια στη θεσ/νικη...πεθυμησα τα παλια μου φοιτητικα λημερακια!!!

κικη...θελω πολυ να δω τον τζωρτζη φωτο....να δω αυτο το περιβοητο μαλλι!!!

αααα ξεχασα να σας πω...το σαββατο μας δαγκωσε ενα κοριτσακι 18 μηνων...ακομη την εχουμε την μελανια...στο μαγουλο παρακαλω!!!

σοφακι κ εγω ανοσια εχω παθει απο τα χτυπηματα!!!εχει μια κρεμα ...την απρεζιλ...για μωλωπεσ κ χτυπηματα!

αθηνουλα...στο ντερμπι η κορη σου...!!!

βαριεμαι παρα πολυ αυτες τισ μερες...κ εχω κ πολλα νευρα ταυτοχρονα!!!

θελω να ουρλιαξω...καποιες στιγμες!!!

σας καληνυχτω!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?Εμεις ξυπνησαμε απο τις 7 γιατι ο αντρας μου εκανε απιστευτο θορυβο μεχρι να παει στην δουλεια!!Τα νευρα μου!!

Τεσπα Νανα μου και εγω στην αρχη την κοιτουσα την βελονα,την ξανα κοιτουσα μετα λεω δεν μπορει..Μπηκα μετα στο νοημα!! :lol::lol::lol: Καλα ειναι δυνατον να σας δαγκωσαν?Απιστευτο!!Τι να πεις,δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις πια..Σιδερενιο και το δοντακι σας το καινουριο!!Εμεις εχουμε 3 και μαλλον ετοιμαζεται και το τεταρτο..Πολυ αργουν βρε παιδι μου να βγουνε..Τι ταλαιπωρια..Αναγκαστικα τα τρωνε αλεσμενα,πως να δαγκωσουν και να μασησουν?

Κοριτσια το απογευμα τι δινεται στα ζουζουνια σας?Τα δινετε κρεμα η κατι αλλο?Εμενα το γιαουρτι δεν το τρωει..Τι αλλο?Μπορειτε να πειτε λιγο το προγραμμα σας?Ασε που το γαλα δεν μου το πολυ πινει παλι,αναλογα τα κεφια του..Αυγο καθε μερα δινετε?Αχ σας επριξα λιγο αλλα θελω καμια ιδεα..Σασ αφηνω γιατι καποιος με καλει...Φιλακια πολλα κοριτσια και περαστικα στα μπεμπακια που ταλαιπωρουνται!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΠΛΑΝΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ!

Η ΜΙΚΡΗ ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ Η ΚΑΗΜΕΝΗ , ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ!ΑΠΟ ΤΙΣ 6.30 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΨΙΛΟΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ 8, ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!

ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ, Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΚΟΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙ!

ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΛΛΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ Κ ΛΕΕΙ ΜΑΚΙΑ...ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ...Κ ΕΝΑ ΓΡΑΠΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΓΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΙΝΩ Η ΚΡΕΜΑ Η ΤΡΑΧΑΝΑ!

ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Κ ΠΟΛΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ Κ ΣΑΝ ΣΝΑΚ...ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ Κ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΒΛΕΠΩ...ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ Ε?

Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΠΤΑΛΗΣ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΗΣΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...

Κ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΑΣΑΡΙΑ...

ΑΧ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ...

ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ 2 ΠΑΡΤΥ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΣΚΕ...

Η ΜΙΚΡΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΜΥΞΑΣ...ΜΗ ΠΑΜΕ Κ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΠΤ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...!

ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ?

ΕΓΩ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΧΙΟΝΑΤΗ!ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!

ΚΑΛΟ ΣΒΚ...ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

Kαλησπερα μανουλες!!Τι κανετε???Εμεις εχουμε ερθει βολτιτσα στη mama mia μου!!Να δειτε τη μανα μου να ταΪζει στιφαδο τον Κωστα στο στομα.....να σας πεσει το μαλλι!!! :lol::lol::lol: Η Αλεξια εχει λυσσαξει στο παιχνιδι :D Σημερα θα της δωσω κολοκυθακια γεμιστα με αυγολεμονο!!Γιαμι μου αρεσει πολυ αυτο το φαγητο!!!

Νανα μου πως ειναι το μπιζου??Ο βηχας πως παει???

Κοριτσια οσες θελετε να δειτε καλλυντικα-αφρολουτα-κτλ κτλ δειτε στο site iherb!Μιλαμε 50% κατω απο τα ελληνικα site!!

Σας φιλω γλυκα και εσας και ολα τα λουλουδακια!!!!!Σμουτττττττττςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

Δημοσίευση

koritsi ti kanete?

σημερα εκανε λιγα δεκατα...κ αυτα ηταν...επεσαν...ξανανεβηκαν ξαναεπεσαν!!!

αυτο...βηχαλακι λιγο...ξερο...οχι παραγωγικο...

αυριο θα κανω τουρ τουσ γιατρουσ να την δουν...

φοβαμαι με την κωλογριπη...

κατα τ αλλα το σαβκ ηταν βαρετο...ημουν κ μονη!

στιφαφο εφαγε ο γαμπρουλη???χαχαχαχαχαχα

αυγολεμονο κανει να δωσουμε βρε οργιο???το ξαναεβρασες?εχω πολλα χωριατικα αυγουλακια κριμα να μην ειμαστε κοντα να σου στειλω!!!αν το κανονισουμε την αλλη φορα που θα κατεβει το κορμι θα σου στειλω!!!

καλο βραδυ!!!!

Δημοσίευση

Δυο φορες το εβρασε η μαμα μου!Τα ελεγα εγω αλλα επεσαν να με φανε ολοι και λεω τι σ@#$% τοσο υπερβολικη ειμαι????Αλλα δεν ειμαι προφανως!!!Σιχτιρ με τουμπαρανε.......παω να κραξω τον Τζον Σμιθ τωρα...τη μανα μου αυριο!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...