Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

Καλησπερα κουκλιτσες μου κ γιωργακη!!Τι μου κανετε?Εγω μολις γυρισα απο τον γιατρο,μια χαρα τα φασολακια μας,τα ειδα κιολας :D:D Μονο που τελικα την υπερδιεγερση αν κ νομιζα οτι την ειχα αποφυγει τελικα εκανα λαθος,εχει λιγο υγρο παραπανω μαζεψει η κοιλιτσα μου :(:( Κ αντε παλι...... ξεκουραση και αυγα αυγα αυγααααααααααα!!!

Φιλακιαααααααααα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΣΟΦΙΤΣΑ τα ειδες τα φασολακια σου!!!!!!!!! Αχου μωρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Παντως ξερω οτι τα συμπτωματα της υπερδιεγερσης γινονται πιο εντονα οταν υπαρξει εγκυμοσυνη....Τι να κανουμε.....ξεκουραση λοιπον κ ηρεμια...θα περασει κ αυτο.....Εξαλλου τον πετυχαμε τον στοχο....νινακι στην κοιλιτσα ;);););)

Γεια σας κοριτσακια κ αγορι!!!!Τι κανετε??

Λοιπον εγω πηρα τις απαντησεις απο τις εξετασεις με τον λαιμο μου και ολα αρνητικα!!!!

Αυριο παω για υπερηχο να δουμε ενδομητριο!!!!!!

Σοφιτσα τελεια τα φασολακια σου ε???Δεν πειραζει αυγα υγα τι να κανουμε..ας μεινω κ γω κ ας τρωω μονο αυγα!!!!!!!!Αμην Παναγια μου!!!!!!!

Λολλι πηγες γιατρο εσυ???

Φιλια σε ολες!!!!

Κοριτσακια συμφωνω απολυτα...αφου ο σκοπος επετευχθει δε με νοιαζει τιποτε αλλο :lol::lol:

Αντε Κατερινακι μου να ξεκινησεις με το καλο και να εχεις ενα θετικοτατο αποτελεσμα,πραγματικα σου αξιζει :D

Lolli πολυ καλα αποτελεσματα κ σε σενα αποψε.Αντε να σηκωθεις να βγαλεις καμια βολτουλα τα μπεμπακια σου ;);)

Κατερινάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά, ανυπομονώ να φτάσει η ώρα της χαρμόσυνης ανακοίνωσής σου..........Ζαχαρωτό μου χαλαρά ε? μη λυσσάς...........

Σοφάκι - γλειφιτζούρι (διδυμογκαστρούλες) ευχομαι τα καλύτερα, φιλιά

Καλησπερα κοριτσακια. Τελικα μου πηραν 4 ωαρια τα οποια γονιμοποιηθηκαν και τα 4 και προχωρανε μεχρι στιγμης καλα. Ελπιζω στη συνεχεια να μη χαλασουν! Την Κυριακη θα παω για υπερηχο και αν ειναι καλό το ενδομητριο μου μαλλον θα μου τα βαλουν τη Δευτερα. Ειχα ενα θεματακι με το ενδομητριο εξαιτιας του ενος φαρμακου που επαιτνα το οποιο εχει σαν παρενεργεια ας το πουμε να μη μεγαλωνει το ενδομητριο. Ομως ο γιταρος με φουλαρε με φαρμακα και ελπιχει να μεγαλωσει!

Katerinaki μου Καλη επιτυχια με τον υπερηχο αυριο. Ολα θα ειναι καλά!!!

Fenia μου και σε εσενα ευχομαι Καλη ωοληψια!!! ΝΑ βγαλετε πολλα και καλά αυγουλακια!!!

Dafni η υστεροσκοπηση δεν ειναι τιποτα. Γινεται με μεθη και δεν καταλαβαινεις τιοποτα. Και μην ανησυχεις απο τον ίδιο κιολαςα μηνα μπορει να ξεκινησεις τις προσπαθειες!!! Και πολυ καλα θα κανεις να αλλαξεις κεντρο, έτσι μονο και μονο για να σου αλλαξει και το γουρι βρε παιδακι μου. Παντως αυτο το κεντρο εγω δεν το εχω επισκεφθει αλλα εχω ακουσει πολυ καλά λογια. Για ρωτα και τη Zaxa γιατι νομιζω πως ειναι το κεντρο της.

Zaxaaa ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ελπιζω σε λιγες μερες να μας ανακοινωσεις το ΘΕΤΙΚΟ σου. Ειλικρινα σου το ευχομαι κοριτσαρα μου!!!!

Φιλακια σε όλες τις υπολοιπες!

kalispera vasso !!!!teleia ta 4 augoulakia,sou euxomai ola na pane teleia ,kai apo tin deutara na einai i arxi mias omorfis periodou 9 minon!!!!kali epituxia apo kardias !!!!tin deutera tha miliso me ton doctor pali na mou dosei na kano ormonikes exetaseis{se 3mines omos} kai tha ton rotiso kai gia tin usteroskopisi kai pou na tin kano sto kentro i sto nosokomeio pou einai!!!!!

kalinuxta,kalo s\k!!!!!!

Nana μου μην πανικοβαλεσαι!!!!

Σε τι φαση εισαστε? Ποτε πας για ωοληψια? Το σπερμα το παιρνουν συνηθως την ημερα της ωοληψιας και αν βρεθει απο πριν οτι υπαρχει μικροβιο δινουν αντιβιωση ωστε να καταπολεμηθει μεχρι την ημερα που θα δωσει παλι σπερμα.

Κοριτσακια μου ειλικρινα σας ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!

Βασω μου θετικη σκεψη και ολα θα πανε μια χαρα!!!Σε λιγες μερες θα μας ανακοινωνεις το θετικο σου!!!!

Σοφι,Λολλι,Νικολ Σας ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζαχααααα??????Πως παει η ξαπλα???

Φενια τι κανεις??

Νικολεζ??

Χαζομπαμπα φιλακι στο μπεμπε!!!!!!!

και στα διδυμακια της παρεας μας πολλα φιλακια!!!!!!

Δαφνη μου θα τα καταφερεις!!!Να σαι σιγουρη!!!!!

Νανα μου καλωσηρθες στη παρεα μας και καληειτυχια στην προσπαθεια σου!!!!Πες μας κατι για σενα αν θες να σε γνωρισουμε κ καλυτερα!!!

Φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααα

Σε ευχαριστω Βασσω,μη νομιζεις πως επειδη δε γραφω δε σας παρακολουθω!Ειμαι στη φαση που γυριζει ο αντρουλης μου απο εξαμηνο ταξιδι,ειναι ναυτικος...Πριν φυγει καναμε εξετασεις και βρεθηκε ολιγοασθενοσπερμια λογω δυο μικροβιων(εντεροκοκκος και κολι) και πηρε αντιβιωση.Σε λιγο καιρο θα αρχισουμε τη διαδικασια εξωσωματικης με μικρογονιμοποιηση.Εγω ειμαι μια χαρα.Δηλ πριν την εξωσωματικη ξαναγινεται καλλιεργεια σπερματος;;;;

καλη επιτυχια βασσουλα!

λολι σε παρακολουθω ανελλιπως!

ο ανεμος ειναι αξιος συγχαρητηριων!

η ζαχα γλυκια σαν ζαχαρη,το χιουμορ της ειναι αμυνα στις αναποδιες και το λατρευω!

σοφιτσα καλη και ομορφη εγκυμοσυνη!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Δυστυχως δεν εχω νεα απο τον γιατρο γιατι πολυ απλα με πηραν κ μου ακυρωσαν το ραντεβου επειδη ετυχε τοκετος.........Οποτε η αγωνια και το νεο ραντεβου μεταφερονται για την επομενη εβδομαδα!!!

ΒΑΣΩ μια χαρα τα 4 αυγουλακια κ το καλυτερο ειναι οτι προχωρανε καλα ολα!!!!Οσο για το ενδομητριο μην ανησυχεις...αφου σε μπουκωσε με φαρμακα θα φτιαξει κ την Δευτερα θα πας για την εμβρυομεταφορα με σουπερ παχυ ενδομητριο ετοιμο για τα νινακια!!!!! Καλη επιτυχια!!!!!

ΔΑΦΝΗ μου νομιζω πως η υστεροσκοπιση γινεται σε νοσοκομειο-μαιευτηριο και οχι στο κεντρο εξωσωματικης...

ΝΑΝΑ οταν με το καλο θα γυρισει ο αντρας σου,μαλλον θα σας πει ο γιατρος να κανετε ενα νεο σπερμοδιαγραμμα για να δειτε τι παιζει με τα μικροβια και απο εκει κ περα θα σας καθοδηγησει εκεινος....πχ αντιβιωση κτλ. Μην ανησυχεις!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ :-*:-*

Koritsakia molis gurisa kai gw apo ton giatro!

pame gia exwswmatiki olotaxws!me eide simera me uperixo kai tha me xanadei tin triti!

ston epomeno kiklo tha arxisei i therapeia, enesoules, wolipsia, emvriometafora!

koritsia fovamai:(

thelw na petixei kai fovamai trela na min parw akoma mia megali apogoiteysi!

prepei na vrw ti dunami na skeftomai thetika alla den xerw an tha tin vrw pote!

koritsakia ta fwta sas pleaseeee:(

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!Τι κανετε?

Εγω πηγα για υπερηχο ολα καλα ωοθηκες τελειες κα ενδομητριο επισης 10.4 και ειμαι 7η μερα σικλακουρ!!!Οιστραδιολη 199.2..Τα βρηκε ολα αψογα!!!!

Τωρα θα ξαναπαω Τεταρτη και υπολογιζω μεχρι Παρασκευη το πολυ Σαββατο να γινει η εμβρυομεταφορα!!!!!!!

Για να δουμε...

Λολλι μου ολα καλα θα ειναι μην ανησυχεις!!!!!!

Νανα μου βεβαια θα εξετασουν το σπερμα για τα παντα πριν την γονιμοποιηση εφοσον υπαρχει και ιστορικο..μην ανησυχεις!!

Κοριτσακι84 τι απαισοδοξια ειναι αυτη???θα σε μαλωσουμε!!!!

Ολες θελουμε να πετυχουμε με τη πρωτη φυσικα αλλα υπαρχουν φορες που αυτο δεν ειναι εφικτο για ολες μας δυστυχως!!!Υπαρχουν κοπελες που πετυχαν με την πρωτη με τη δευτερη με τη πεμπτη και με την 10η πχ!!!Φυσικα σε καθε αρνητικο απογοητευομαστε γκρεμιζονται τα ονειρα μας για αλλη μια φορα αλλα σηκωνουμε το κεφαλι και προχωραμε ολο και πιο δυνατα καθε φορα για να πετυχουμε το στοχο μας!!!Τι παει να πει που θα βρεις τη δυναμη?Εκει που τη βρισκουμε ολες μας στην ψυχη μας την καδια μας και τη θεληση μας!!!

Εχεις το χρονο με το μερος σου εισαι μολις 26 ετων..δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα καταφερεις ακομη κ αν αυτο δεν γινει με τη πρωτη..

Ψηλα το κεφαλι λοιπον με θετικη σκεψη και πανω απο ολα αισιοδοξια!!!!!!!!

Σου ευχομαι να ναι η πρωτη και τελευταια σου προσπαθεια καλη μου!!!!!!!!!!!:YMHUG:

Φιλακιααααααα

ΔΗΛ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ;;;

9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΝΩ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ;ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ;

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΕΣΗ.ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΜΕΘΟΔΟ;

Τι να πω βρε Κατερινακι για μενα;3 χρονια ειμαι γραμμενη στο μαμμυ και γραφω,γραφω...μαθαινω,προβληματιζομαι,ευχομαι....Συνολικα προσπαθουμε 9 μηνες αλλα με διακοπες γτ ο αντρας μου ειναι υποπλοιαρχος και λειπει 6μηνα.Την τελευταια φορα πηγαμε σ ενα κεντρο εξωσωματικης που μου συστησε μια κοπελα που γνωρισα εδω στο μαμμυ και που αναπτυξαμε μια ιδιαιτερη φιλια..καναμε τις απαραιτητες εξετασεις,μεχρι και ιστο περιουδου για χλαμυδια,ΝΚ,θρομβοφιλια και το μονο που βρεθηκε ηταν μικροβιο στο σπερμα που χαλαει την ποσοτητα κι οχι τοσο την κινητικοτητα.Ε απο τοτε εχω παει δυο φορες στο γιατρο,την μια μου βρηκε μια μικρη κυστουλα και μου εδωσε αντισυλληπτικα για 2 μηνες και τωρα περιμενω να ερθει ο αντρουλης μου και να ξεκινησουμε.Α,να σας πω πως ειμαι 29 και ο αντρας μου 35.

koritsakia kalispera!!!ekana oolipsia kai eixa 21 augoulakia :D o giatros zitise mikrogonimopoisi!!!ola teleia aurio tha ksero perissotera..xoris vlastokustes pao tin triti gia emvruometafora allios tha perimeno!vasoula kali emvruometafora mazi tha anamenoume ap oti fainetai me to katerinaki!!!zaxa mou pote kaneis testaki??girl84 na eisai dunati oles oi kopeles edo exoume perasei diafora den prepei na apogoiteuomaste eukola...einai kai ligo thema tuxis...na skeftesai thetika kai ola tha pane kala..oles oi upoloipes ti kanete?sofitsa ??i marilou pou einai exei meres na emfanistei..o xazompampas?filakia se oles :P

ΔΗΛ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ;;;

9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΝΩ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ;ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ;

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΕΣΗ.ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΜΕΘΟΔΟ;

Ακριβως αυτη τη μεθοδο κανω κ γω Νανα μου!!!

Καταρχην ηρεμησε κοριτσακι μου..ολα θα γινουν!!!Εφοσον πηρε αντιβιωση θανναι μια χαρα..και θα ξαναπαρει πριν την εμβρυομεταφορα σου..συνηθως δινουν βιμπραμισιν!!Μην αγχωνεσαι θα ρθει κ η σειρα σου!!!!

Και 9 μηνες προσπαθειων ειναι πολυ λιγος καιρος βρε κοπελα μου και με διακοπες κιολας!!!

Και πολυ γρηγορα δεν πατε για εξωσωματικη εφοσον δεν εχετε καποιο προβλημα ιδιαιτερο???Η το κανετε λογω της αποστασης?

Εμεις προσπαθουμε 3 χρονια!!!Σε αυτα τα 3 χρονια ειχα εναεξωμητριο το 2008 απο τοτε παλι προσπαθουμε,1 χρονο με σερπαφαρ η προγραμματισμενη επαφη,ξεκινησαμε εξωσωματικη σταματηαμε λογω κυστικων,μετα απο 3 μηνες ξανα ξεκινησαμε αλλα ειχαμε αρνητικο αποτελεσμα επειτα περασαν 5 μηνες ξεκινησαμε πηραααα ολα τα φαρμακα σταματησαμε 3 μερες πριν την εμβρυομεταφορα λογω ΝΚ απο τοτε εχουν περασει αλλοι 10 μηνες και επιτελους θα ολοκληρωσω αυτη τη προσπαθεια!!!Κ γω αγωνιω κι ανυπομονω αλλα τι να εκανα κ πιο πριν??Δεν μπορουσα ν ακανω κ τιποτα ετσι κοιταξα να ξεκουραστω να ηρεμησω εκανα και διατροφη εχασα το περριττο βαρος εριξα τα ΝΚ και τωρα ειναι ετοιμη για το +++++++++++++++++++++++++++ αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!Ελπιζω δηλαδη...

Μην σε πιανει πανικος ολα θα γινουν!!!!Σε νιωθω και σε καταλαβαινω απολυτα!!!Απλαηρεμησε για σεν αγια δικο σου καλο κοπελα μου!!!

Ευχομαι ολα να σου πανε οπως επιθυμουμε ολες!!!!!!

Φιλακια

koritsakia kalispera!!!ekana oolipsia kai eixa 21 augoulakia :D o giatros zitise mikrogonimopoisi!!!ola teleia aurio tha ksero perissotera..xoris vlastokustes pao tin triti gia emvruometafora allios tha perimeno!vasoula kali emvruometafora mazi tha anamenoume ap oti fainetai me to katerinaki!!!zaxa mou pote kaneis testaki??girl84 na eisai dunati oles oi kopeles edo exoume perasei diafora den prepei na apogoiteuomaste eukola...einai kai ligo thema tuxis...na skeftesai thetika kai ola tha pane kala..oles oi upoloipes ti kanete?sofitsa ??i marilou pou einai exei meres na emfanistei..o xazompampas?filakia se oles :P

Φενια μου σουπερ κοτουλα εισαι ε???21 αυγουλακιααα τελειος αριθμος!!!!!Θα χεις για αδεφακια ουουου πολλα!!!!!!!!

Με το καλο η εμβρυομεταφορα κοριτσακι μου κα φυσικα με τα καλυτερα θετικα αποτελεσματα μαζι με τη Βασουλα μας!!!!!!!!!!!!!

Εγω λογικα Παρασκευη Σαββατο θα κανω εμβρυομεταφορα!!!!!

Εεεεεεερχοντααααα τα θετικαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχουμε περιθωρια χρονου!Καθε φορα καθεται δεν καθεται Ελλαδα 4 μηνες και φαντασου πως αυτοι οι 9 μηνες προσπαθειων που εχουν γινει,εχουν περασει ηδη 2 χρονια.Τι να κανουμε ειναι δυσκολη η δουλεια του.Κι εμενα μου βρηκαν NK αλλα θα μου κανουν ενα εμβολιο με αιμα που θα δωσει ο αντρας μου και δε το θεωρησαν προβλημα.

Κατερινα αν θες στειλε μου πμ για το κεντρο και τον γιατρο που πας.Μετα την ωοληψια πονουσες;

Καλησπερα κουκλιτσες μου!!Τι μου κανετε?

Κατερινακι μου τελειες οι εξετασεις σου!!!Πολυ χαρηκα!Αντε να γινει η εμβρυομεταφορα και να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα συντομα ;);)

Φενια τι παραγωγικοτητα ειναι αυτη???Ευγε κοριτσακι μου!!Πολυ καλη σοδεια!!!!! Μας εκανες ολες περηφανες :lol::lol::lol::lol:

Βασουλα 4 στα 4 ???Τελειααααααα!!Ειμαι σιγουρη οτι σε 10 μερες απο τωρα θα ακουσουμε πολλα +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Νανα2 συμφωνω με το Κατερινακι.Κοιτα ποσα περασε και κατω δεν το εβαλε.Υπομονη επιμονη και πιστη στον στοχο σου και θα τα καταφερετε θα το δεις!!Σου ευχομαι καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου :D:D Κοριτσακι 84 τα ιδια ισχυουν κ για σενα!! ;)

Γλειφιτζουρακι μου λιγες μερες υπομονη ακομη και ολα θα πανε τελεια, θα δεις!!Φιλακιαααααααααααα!!

kalimeroudia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pou exete eksafanistei oles??emeis pigame polu kala gonimopoiithikan ta 15 :P:P:P ,ta misa ta valane na ta katapsuksoun!!pame triti gia emvruometafora....na doume tha gelasei to xeilaki mas???filakia koritsares mou...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...