Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πως να το διαχειριστω???

Recommended Posts

Με τον μπεμπη μου ειμαστε αυτοκολλητακια... Μετα απο συμβουλες του μαμμυ τον μεγαλωσα μεχρι σημερα ικανοποιωντας ολες τις αναγκες του.. Αγκαλιες, φιλια, χαδια, ζεστασια, παιχνιδι...

Και να τωρα που καλουμε να απολογηθω γι αυτο... :(

Τον πηγα στον βρεφικο σταθμο σημερα και με περιμεναν κυριολεκτικα στην πορτα... :?

Ουτε λιγο ουτε πολυ, μου ειπαν οτι ειναι ενα παιδι με εντονη προσωπικοτητα, πεισμα και "θελω" και πως δυσκολευοντε παρα πολυ να τον διαχειριστουν... Κλαιει απαρηγορητος και τσιριζει για 2-3 ωρες και μετα ηρεμει και παιζει... Φρουτοκρεμα δεν τρωει με τιποτα και μαλιστα η κοπελα που τον ταιζει μου ειπε οτι παιρνει αλλαξια μαζι της γιατι ειναι σιγουρη οτι θα την χυσει ολη πανω της.

Μου καναν ερωτησεις για το πως τον παρηγορω εγω στο σπιτι.. Μα δεν κλαιει σπιτι τους λεω και δεν το πιστευουν... :shock:

Η αληθεια ειναι πως τον α;κουγα που εκλαιγε και φωναζε τοσο δυνατα...

Η κοπελα που τον εχει αναλαβει μου ειπε οτι εχει βαλει προσωπικο στοιχημα με τον εαυτο της να καταφερει να βρει τα κουμπια του για να τον καθυσηχαζει. Καλεσαν και ψυχολογο...

Κι αυτος ειπε οτι θα συνηθισει κι οτι απλα δυσκολευετε γιατι εχει εντονο ταπεραμεντο και ισχυρη θεληση..

Δεν εχει βοηθηματα γιατι μεχρι σημερα δεν τα χρειαστηκε. (πιπιλα, αγαπημενο λουτρινο, παιχνιδι κτλ)

Που εχω κανει λαθος? Πως να διαχειριστω την κατασταση? Φταιω που δεν τον αφησα ποτε να κλαψει? Φταιω που του προσφερα οτι ζητουσε γιατι πολυ απλα δεν τα θεωρουσα τοσο παραλογα? Φταιω που δεν εχουμε φτιαξει ακομα τον βραδυνο υπνο? Τι να κανω απο δω και περα? Τι να του στερω και πως?

συγνωμη για το μεγαλο ποστ και ευχαριστω για το ενδιαφερων σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω απορρω με τον παιδικο!!!!

Και το δικο μου παιδι ετσι μεγαλωσε- χωρις συμβουλε ςτου μαμι, ετσι ηθελα εγω να τον μεγαλοσω- αλλα απο τον παιδικο δε μου ειπαν ποτε και τιποτα.

Κλαιει, οπως ολα τα παιδια στην αρχη- μαλλον για συμπαραστηαση- επισης ο παιδικος σε τοσο μικρα παιδια ακολουθει το προγραμμα των γονιων.

Νομιζω πως θα επρεπε οι δασκαλες να προσαρμοστουν στην προσωπικοτητα και στον χαρακτηρα του παιδιου σου και οχι το παιδι σου και εσυ στην δικη τους ευκολια

ΟΚ δεν τρωει φρουτα το πρωη..ας φαει κατι αλλο και τρωει τα φρουτα το απογευμα μαζι σου.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη αυτου του παδικου...ουτε των ανθρωπων που δουλευουν σε αυτο , υποτιθεται πως ειναι επαγγελματιες που εχουν τις απαραιτητε ςγνωσεις..και κατεχουν τις απαραιτητες τεχνικες για να ηρεμησουν ενα παιδι..που εδω που τα λεμα σηγα το δυτσκολο- υπαρχουν και πιο δυσκολα παιδια...σηγουρα πρεπει να εχουν χειρεστει δυσκολοτερες καταστασεις.

Δηλαδη αν καποια στιγμη το παιδι εχοντας υποστει ενα δυνατο σοκ- λεμε τωρα- εμφανησει προβληματικη συμπεριφορα τι θα κανουν, θα το αποβαλλουν απο το παιδικο...η θα το δερνουν!!!!

Απλα θεωρουν πως θα επρεπε εναν μηνα τωρα να εχει εγκλιματιστει.. Δεν μου το ειπαν με κακια προθεση αλλα για να αλληλοβοηθηθουμε. Ετσι τουλαχιστον το εξελαβα...

Οσο για τα γευματα ειναι 2 και πολυ συγκεκριμενα. Δηλαδη η φρουτοκρεμα η τιποτα..

Δεν ξερω βρε Χρυσα... εχω προβληματιστει.. Εκει που στρωνουν τα πραγματα εκει γινετε χαμος.

Σε μια βδομαδα ξεκιναω δουλεια κι ακομα ειμαστε στην προσαρμογη. γΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩς ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

τρις,καλημερα!!!!!!!

μην αγχωνεσαι....φυσικα και τον μεγαλωνεις μια χαρα!!!!!!!!!!!!θα συνηθισει το παιδι σιγα-σιγα κι αυτες εκει πρεπει να κανουν υπομονη και να βοηθησουν την κατασταση.....αρκει να σου πω οτι εγω δεν ηθελα καθολου τον παιδικο....απο την ωρα που με πηγαινε η μητερα μου μεχρι την ωρα που ερχοταν να με παρει εκλαιγα.....εννοειται δεν ετρωγα τιποτα......αυτο γινοταν για πολυ καιρο.......ειχα βαλει μια καρεκλα κοντα στο γραφειο των δασκαλων και καθομουν εκει.....μονο ετσι δεν εκλαιγα.....μια μερα απλα η καρεκλα ελειπε....δεν μιλησα και πηγα στα αλλα παιδακια να παιξουμε.....απο τοτε ολα καλα!!!!!μονο που δεν ετρωγα....σκεψου οτι ακομα τη θυμαμαι τη φαση....μετα απο τοσααααααααααα χρονια μου εχει μεινει στο μυαλο......υπομονη και χρονο θελει!!!!!!!θα τα βρουν τα κουμπια του και φυσικα μην αισθανεσαι ενοχη επειδη λατρευεις το παιδακι σου!!!!! ;)

Να συνεχισω ετσι δηλαδη ε? Να μην αλλαξω κατι στις συνηθειες μας? Εμ απ[ο κει που τον ειχα στα πουπουλα τωρα ειναι μαζι με 25 παιδακια... :roll: Σας ευχαριστω κοριτσακια!!!

Kαλησπερα!

Αρχιζω να πιστευω πως ολο το συστημα ειναι τοσο

καλα μελετημενο που ειναι τρομερα δυσκολο να βγουν

παιδια χορτασμενα απο αγαπη,με αυτοπεποιθηση κ χαρακτηρα...

Αν δεν ειναι γεννημενα "ευκολα" παιδια τοτε με τον 1 η τον αλλο τροπο

θα προσπαθησουν να τα κανουν κ να δημιουργησουν κ ψυχολογικα προβληματα στη μανουλα...

Προτιμω να μεγαλωσω το παιδι μου...Στα βουνα,παρα στην κοινωνια ετσι οπως την εχουν-με καταντησει...(ειμαι πολυ εκνευρισμενη κ απο κατι αλλο...!)

Αννα κοιτα τον Τονυ!Τι βλεπεις?Ειναι ενα χαρουμενο παιδι?Ειναι δραστηριος?Παιρνει πρωτοβουλιες?

Εκδηλωνει επιθυμιες?Πιστευω πως ναι!

Μην στενοχωριεσαι κ μην αναρωτιεσαι!

Στην τελικη το ειπε κ ο ψυχολογος(ειναι νομιμο να καλουν ψυχολογο για να δει το παιδι σου χωρις να σε ενημερωσουν????)...

Με προβληματιζει αυτο...Σε τι γυναικες εμπιστευομαστε τα παιδια μας????

Μιλαμε για ενα βρεφος!Φανταστειτε πως θα φερονταν σε ενα παιδακι 3-4 χρ που θα ηταν υπερκινητικο!...

Αναστασια ευχαριστω για την απαντηση.

Ο ψυχολογος δεν πηγε μονο για τον Τονυ. Πηγε για ολα τα παιδακια απο τον Δημο. Ειναι νομιμο και ομορφο πιστευω....

Στο αγορακι μου βλεπω ενα παιδι χαρουμενο, αρκετα πεισματαρικο με επιθυμιες και θελω!

Αυτο ειναι ομως που τους δυσκολευει την δουλεια απ οτι καταλαβα....

Οι γυναικες που δουλευουν εκει δεν νομιζω πως ειναι βρεφοκομοι η κατι σχετικο. Μαλλον με βισμα μπαινουν.... Οχι πως δεν τα αγαπουν καιδεν τα προσεχουν, ομως δεν ειναι καταλληλα ενημερωμενες και εκπαιδευμενες! :|

Ελπιζω απ αυτο που εισαι εκνευρισμενη να το ξεπερασεις γρηγορα και να χαμογελασεις παλι... Φαινετε απο τον τροπο που γραφεις οτι εισαι συγχισμενη!

Άννα ,ας προσαρμοστουν αυτές ,ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι... η δικια μου κλαιει καθε πρωι ακομη...κ τι να κανω?να μην παω στη δουλεια?εμεις βιωνουμε αλλαγη βρεφικου τον τελευταιο μηνα,στον παλιο ηταν ευπλαστο το προγραμμα κ πηγαιναν με το προγραμμα του παιδιου...στο νεο ειναι στανταρ τα φρουτα στις 9.30 ολα μαζι κ στις 12.30 φαγητο..ενα θα σου πω ..εκοψε τα φρουτα..και τι να κανω?τπτ ,φανταζομαι οτι καποια μερα θα προσαρμοστει ...ολοι μας θα προσαρμοστουμε,λιγο οι δασκαλες ,λιγο εμεις.....δυστυχως τους εχουμε αναγκη...

Νομιζα πως ο ψυχολογος πηγε για τον Τονυ κ εγινα :twisted: !!!

Οκ...Αν ειναι για..γενικα!

Κοιτα..Δεν ξερω ποιες οι συνθηκες κ οι προυποθεσεις για τη λειτουργια ενος σταθμου ομως..

Αφου αυτοι οι ανθρωποι μεγαλωνουν(την μιση μερα) τα μωρακια θα επρεπε να βαζουν ενα λιθαρακι προς το καλο τους κ οχι προς την αμφισβητιση της μανουλας κ του χαρακτηρα του παιδιου...Ετσι το βλεπω!Δλδ οι κυριες αυτες(που ελπιζω να ειναι εκπαιδευμενες αλλλιως κλαφτα!!!) θα επρεπε να εχουν ηδη βρει τον τροπο

να κανουν τον μπομπιρακο να περναει καλα κ να μην σε ψαχνει!

Ενα γλυκο αγορακι τσαχπινικο κ δεν μπορουν να του φτιαξουν το κεφι???Κατι λαθος κανουν ΕΚΕΙΝΕΣ κ οχι εσυ!...

Σοβαρα..Οσο γραφω κ σκεφτομαι τσατιζομαι!

Δλδ θα επρεπε το μωρο να εχει "παρηγορια"?Δλδ αφου δεν περναει καλα να βρει παρηγορια στην πιπιλα του?>?????(ξυπνησε το κοριτσι μου...)

γεια σας κοριτσια κ απο εμενα !

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ , θα σου πω καλη μου την αποψη μου .Ποτε μα ποτε μην νιωθεις τυψεις που μεγαλωνεις ενα παιδι με αγαπη και στοργη .Ετσι μεγαλωνουν τα παιδια , μπορει μερικες φορες να γινομαστε λιγο υπερπροστατευτικες αλλα παιδια μας ειναι και μεις μαναδες οχι θεοι για να τα ξερουμε ολα ..Θα συμφωνησω με Anastacia , απο την στιγμη που το παιδακι σου ειναι πληρης ,χαρουμενο , κτλ δεν εχεις κανενα λογο να νιωθεις ασχημα ..Καθε παιδακι χρειαζεται τον χρονο του, αλλα νομιζω ομως οτι η ελλειψη παιδειας κ καταρτησης σε πααααρα πολλους βρεφονηπιακους σταθμους ειναι ενας τεραστιος παραγοντας .Καταλαβα οτι πηγαινεις το παιδακι σου σε δημοσιο σωστα ? Δυστηχως εχω ακουσει απο πολυ κοσμο τα χειροτερα για τους δημοσιους σταθμους , οτι η επιβλεψη ειναι η στοιχειωδης αναλογη με αυτη ενος παιδοτοπου , οτι το πρωσοπικο υπαρχει μονο σαν διακοσμηση και αλλα πολλα .Δεν θα πω ομως οτι αυτο ισχυει για ολους ..

Για μενα , οσο δυσκολο και αν ειναι ενα παιδακι , ενας καλα καταρτησμενος υπαλληλος θα επρεπε να μπορει να το ανακουφισει , να το κανει να νιωσει καλυτερα , γιατι σιγουρα ολα μα ολα τα παιδια τον πρωτο καιρο δυσκολευονται .

Κοιταξε θα σου πω το εξης.ο δικςο μου δεν κοιμαται στον παιδκο...8:30 με 15:30 δεν κοιμαται ουτε 5 λεπτα, στο διαστιμα τςη προσαρμογς του εκει...γιατι οταν τον πηγαινα 2 ωρα και εκλεγε του βαζαν μουσικη, του διναν τα παιχνιδι απου του αρεσαν..γεννικα βρικαν εναν τροπο να τον κανουν να ηρεμει.

Ειναι δυσκολο παιδι και ο δικος μου..πολυ δυσκολο θα ελεγα γιατι απαιτει να ασχολειται καποιος μαζι του συνεχεια, ακομα και τωρα που εχει προσαρμοστει πολυ καλα μου λενε μερικες φορες πως κλαψουριζει αμα καποιος δεν παιζει μαζι του..αλλα γεννικα παρατηρησα μια πολυ καλυτερη εικονα του παιδιου μου. Θεορω πως εχω κανει καλη επιλογη ως προς τους ανθρωπους που τους εμπιστευτικα το παιδι μου.

Κανεις δεν ειπε πως η δουλεια ενος βρεφονιπιοκομου ειναι ευκολη..εδω ενα εχεις κατ τα παιζεις..αμα εχεις 25.......αλλα οφειλουν να κανουν λιγο πισω..μη τα θελουν ολα δικα τουσ.

Πρεπει να βρουν εναν τροπο να απασχολουν το παιδι.

Ειναι δουλει ατους..και εφοσον σου κανουνβ παραπονα για το παιδι σου και τη δηθεν κακη δικη σου διαπαιδαγωγιση..μπορεις να κανεις κα εσυ παραπονα για την δικη του ελλειψη διαπαιδαγωγισης..μπορεις ανετα να εγιρεις θεμα, μαζι με αλλους γονεις στο δημοτικο σημβ ουλιο- εκλογες ερχονται..πιστεψε με θα σε ακουσουν...

Δεν τους πληρονουμε απο τους φορους μας να πινουν καφεδες και να εχουν παιδια πειθαρχιμενα στρατιοτακια....καταλαβαινεις τι θελλω να πω.

Το παιδι καποια στιγμη θα προσρμωστει στο προγραμμα..αλλα οφειλλουν αν το κανουν ομαλα εκεινες..για δικο τους σημφερον

Αννούλα, δεν ξέρω πως γίνεται η περίοδος προσαρμογής σε εσάς. Εμάς γίνεται σιγά σιγά και με σεβασμό στο παιδί. Τις πρώτες 2 εβδομάδες πήγαινα και εγώ μαζί για να γνωρίσει τον χώρο, τις κοπέλες και να δει ότι δεν την αφήνω.

Μετά βγήκα για λίγο έξω, το λίγο έγινε ώρα και έτσι έμεινε μόνη της. Παρόλα αυτά της πήρε 2 μήνες να προσαρμοστεί, να φάει και να κοιμηθεί εκεί. Τώρα είναι η χαρά της όταν πάει εκεί. Της δίνω το πρωινό της και με χαιρετάει. Μπαίνει μόνη της στην αίθουσα και κάθεται στο τραπέζι με τα άλλα παιδιά. Χαρούμενη την αφήνω και χαρούμενη την παίρνω.

Πρέπει να το δουλέψετε παρέα με τις κοπέλες. Μια καλή συνεργασία θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσο για το πως μεγαλώνεις το παιδί σου, είναι προσωπικό σου θέμα και κανείς μα κανείς δεν έχει λόγο σε αυτό, εφόσον δεν το βλάπτεις!

Καλα ειναι απαραδεκτοι.... αν δεν εχουν σπουδασει κατι σχετικο τοτε σαν τι τις εχουν εκει??? για την ομορφια τους η για να σου δειχνουν το μποι τους????

και ειδικοι να μην ειναι, δε θελει και πολυ φιλοσοφια οτι το μωρο οταν εχει συνηθισει να εχει τη μαμα του 24 ωρες το 24ωρο και ξαφνικα τη χανει, θα γκρινιαξει!!!1 ελεος δηλαδη!!!! φτανουν στο σημειο να σου δημιουργουν και τυψεις για το αυτονοητο, την αγαπη και την αγκαλια που δινεις στο γιο σου!!!!!

μην ακους κανεναν, ειδικα αυτες τισ ανοητες ασχετες κλωσσες..

να κοιταξουν να κανουν τη δουλεια τους και μη στεναχωριεσαι

απλα σε κατι τετοιες περιπτωσεις εμενα με ανησυχει το πως θα συμπεριφερονται στο παιδι σου

τι μεσα δηλαδη χρησιμοποιουν για να τον ηρεμησουν οταν αυτος συνεχιζει και κλαιει

μπορεις να το τσεκαρεις αυτο??

μαιμουδακι το τσεκαρω συνεχως. Παω απροειδοποιητα, παρακολουθω απ εξω στον κηπο την ωρα που παιζουν. Ποτε δεν ειδα κατιανεπιτρεπτο. Ισα ισα συνεχεια του μιλανε και τον απασχολουν... Αλλιως θα χε γινει... [smilie=boxing.gif]

Αθηνουλι η προσαρμογη εδω ειναι αλλιως. Οι γονεις πηγαινουν τα παιδια και εξαφανιζοντε!! Δεν επιτρεπετε να κατσουν καθολου. Απλα κι εμεις ξεκινησαμε με μισαωρα και σιγα σιγα αυξαναμε την ωρα!!!

Χρυσα εμενα κοιματε. Χωρις μεμε, χωρις τιποτα. Τον βαζουν στην κουνια και τον ψιλοκουνανε και κοιματε. Ενω εγω για να τον κοιμησω γινετε μαχη!

mama eva σε δημοσιο τον παω δυστυχως. :(

savropinguinos ετσι ειναι... Μακαρι να μην τον πηγαινα πουθενα...

Αρα μαλλον αυτες κανουν κατι λαθος. Να μην τον αλλαξω καθολου στο προγραμμα του... Ελπιζω να ηρεμισει και να εγκλιματιστει συντομα...

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις. Πολυτιμη βοηθεια... :)

Ξέρω ότι θα φάω κράξιμο, αλλά μην τα βλέπουμε όλα τέλεια στα παιδιά μας και πάντα οι δάσκαλοι είναι οι κακοί....Αυτοί οι άνθρωποι έχουν να κάνουν με 25 παιδάκια...Φανταστείτε αν αυτά κλαίνε ΟΛΑΑΑΑΑ μαζί τι θα γίνεται.....Μπορούν να ασχοληθούν με το καθένα ξεχωριστά μέχρι να ηρεμήσει;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Εδώ ένα παιδί έχουμε σπίτι και όταν γκρινιάζει, τα βλέπουμε όλα... :shock::shock::shock::shock:

Και στην τελική ρε κορίτσια τα παιδιά αντιγράφουν το ένα το άλλο.....Ξέρετε πόσες φορές έχω δει την κόρη μου να μιμείται συμπεριφορές παιδιών από το πάρκο που πάει 1 ώρα την ημέρα;;;;; :?:?:?:? Να κάνει νεύρα και να φωνάζει επειδή από κάπου το είδε;;;;;;

Και υπόψιν ότι εγώ είμαι από τις σκληρές μαμάδες που έχω αφήσει την κόρη μου αρκετές φορές να κλάψει.....

Άννα μου μη στενοχωριέσαι...Απλώς ο μικρούλης σου θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί...Είναι μωράκι ακόμα κι εκεί που ήσασταν συνέχεια μαζί και είχε την προσοχή σου όλη πάνω του, τώρα αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα...

Συγγνώμη για τα παραπάνω....Δεν αναφερόμουν σε εσένα, αλλά μην κατηγορούμε μονίμως τους δασκάλους...Παιδιά μας είναι, τα ξέρουμε καλά και πολλές φορές δεν μπορούμε να τα ηρεμήσουμε..Σκεφτείτε αυτές τις κοπέλες που έχουν να κάνουν με τόσα παιδιά...

Δε διαφωνω γωγουλα μου... αλλα η συμπεριφορα τους δεν ειναι σωστη!! στην τελικη γιατι πρεπει να "φταιει" καποιος? το καθε παιδι εχει το δικο του ταμπεραμεντο και δε μπορουν να κατηγορουν ετσι τη μαμα του παιδιου!! τωρα κλεινει μηνα στο κατω κατω, ειναι μωρο, εδω τα παιδια στην πρωτη δημοτικου κανουν τουλαχιστον 2 μηνες να προσαρμοστουν, ποσο μαλλον ενα μικρο μωρακι!

δε γινεται να ασχοληθεις αποκλειστικα με ενα παιδι σε τετοια επαγγελματα.. αλλα δεν επιτρεπεται να κατηγορεις τη μανα του παιδιου για κατι τετοια. εγω τουλαχιστον δεν το θεωρω σωστο. γιατι να "κατηγορηθει" και να της "προσαψουν" οτι επειδη τον θηλαζει, επειδη τον εχει συνεχεια αγκαλια κλπ κλπ, δεν καθεται? ειναι στο παιδι!!

Ρε συμπεθέρα αφού η Τρις είπε ότι δεν την κατηγόρησαν, απλώς της το είπαν για να βρουν μαζί μια λύση...Να αλληλοβοηθηθούν.......Εεεεεεεεεεεε τρις;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Όσο για το θηλασμό που της είχαν πει, ήμουν από τις πρώτες που τις έκραξαν τις κλώσσες.... :evil::evil::evil::evil:

Άλλο όμως να πεις "σταμάτα να θηλάζεις" και άλλο να ζητάς βοήθεια από τη μανούλα για το καλό του παιδιού της....Δεν της είπαν τίποτα κακό όπως τα περιέγραψε η Αννούλα.. :P:P:P:P

Το θεμα παιδικος σταθμος και νηπιαγωγειο, ποιος φταιει και ποιος οχι μπορει να παρει σελιδες ατελειωτες!Υπαρχουν δασκαλες οι οποιες ειναι πραγματικα αχρηστες και δεν νιωθουν να κρατησουν ενα παιδι οχι 25!Υπαρχουν και παιδακια που κουβαλουν διαφορες συμπεριφορες απο το σπιτι π.χ. υπαρχουν παιδια που ειναι πολυ βιαια.Σε αυτη την περιπτωση δεν μπορει να φταιει η παιδαγωγος..

Αννουλα εσυ δεν εχεις κανει κανενα λαθος!Καποια στιγμη σε αυτη τη χωρα πρεπει να αποβαλουμε την νοοτροπια του περασμενου αιωνα "ας το να κλαψει τι θα παθει","αν δε το δειρεις μικρο θα σου παρει τον αερα" κτλ κτλ.Συγγνωμη κιολας μιλαμε για ενα μωρο ενος ετους!Δεν ειναι 5!!Δεν μιλαει ακομη καλα, μην τρελαθουμε!!Καλα κανεις και τον θηλαζεις, καλα κανεις και δεν τον αφηνεις να κλαιει και τελος παντων καλα κανεις και τον εχεις στα πουπουλα!!!Αν δεν εχεις το γιο σου ποιον θα εχεις?????Προσπαθησε, οσο γινεται, να συνεργαστεις μαζι της και θα δεις που σιγα σιγα θα συνηθισει ο κουκλος σου!

Δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι ειναι κακοι!!!! Ισα ισα που ειπα οτι τα προσεχουν και τα αγαπουν... Απλα πιστευω οτι σε καποια πραγματα δεν ειναι εκπαιδευμενοι επαρκως και με κανουν να νοιωθω αχρηστη.. Αυτο και μονο!!! Απλα ηθελα βοηθεια στο αν μπορω να κανω εγω κατι στο σπιτι για να το βοηθησω να εγκλιματιστει πιο ευκολα και ομαλα και να διευκολυνω και τις δασκαλες...

κι απο οτι καταλαβα ολες συμφωνουμε στο οτι δεν χρειαζετε να αλλαξω κατι στην διαπαιδαγωγιση που εχω επιλεξει! ;)

(καλα την πατατα με τον θηλασμο την αφηνω ασχολιαστη τωρα γιατι θα ξαναθυμωσω!!!) :evil:

Μπορείς να του μιλάς με ενθουσιασμό για το νέο του περιβάλλον και να τηρείς το πρόγραμμα που έχουν εκεί.

Εγώ της δίνω να φάει την ίδια ώρα που τρώνε στον παιδικό και τη βάζω μετά να κοιμηθεί για να αποκτάει τους ιδιους ρυθμούς.

Θέλει καλή θέληση και συνεργασία. Αν το παιδί βλέπει ότι εσένα σου αρέσει εκεί που πάει, θα το δεχτεί πιο εύκολα.

Τα ιδια κανω κι εγω. Ιδιο προγραμμα με τον σταθμο. Και του λεω καθε μερα να μην κλαιει και πως παμε εκει για να παιξουμε και να διασκεδασουμε! Δεν νομιζω οτι καταλαβαινει λεξη απ ολα αυτα! :mrgreen:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...