Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια οταν υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις ακραιες θεωρω και εγω οτι ειναι αδικαιολόγητη η σταση των γονεων. Απλα οταν μου κανουν παραπονα ( γιατι αυτοι οι ανθρωποι παντα εχουν παραπονα!) απο το ενα αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει. Εχω μια γιαγια στο χωριο 70 και βαλε. Οταν εκανα το γιο μου και καποια στιγμη πηγα βολτα στο χωριο, τι μου λεει η γιαγια: "Να το αφησεις εδω το παιδι να το μεγαλωσουμε εμεις και εσυ να βρεις δουλεια να δουλεψεις στην Αθηνα". Εκεινη την ωρα μου γυρισαν τα λαμπακια! Αφου ακουει τα καντηλια της (εδω δεν χρειαζεται λεπτομερης περιγραφη για ευνοητους λογους, ειναι το λεγομενο "μπιπ"), παρ' ολα αυτα δεν βαζει μυαλο καθε φορα που παω παλι τα ιδια. Αν ηταν καποια αλλη μπορει και να το πηγαινε. Εγω κοριτσια μου δεν μπορω να το κανω. Και στην τελικη αν δεν μεγαλωσεις ο ιδιος τα παιδια σου τοτε "τι ειναι αυτο που περνεις απο εκεινα". Ευχαριστω πολυ καλημερα σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι μαμα μιας μικρουλας 18μ. και σε τρεις εβδομαδες θα ερθει πρωτα ο ΘΕΟΣ και ο γιος μου. Μεχρι και τωρα δουλευω και θα δουλευω μεχρι και τη μερα που θα γενησω οπως και στην κορη μου! Πρεπει δεν μπορω να κανω αλλιως.Οποτε πρεπει να αφηνω τη μικρη μου στις γιαγιαδες ομως τα απογευματα και τα σαββατοκυριακα τα περναω μαζι της. Απο τοτε που εμεινα εγκυος αλλα και πριν παντα ελεγα οτι θελω οταν θα κανω παιδια να εχω βοηθεια αλλα δεν θελω κανενας να μου μεγαλωσει τα παιδια δηλαδη να μενουν στις γιαγιαδες και εγω με τον αντρα μου να τα εχουμε μονο Σαββατοκυριακο το θεωρω απαραδεκτο.Υπαρχουν πολλες στιγμες που φρικαρω πραγματικα με τη μικρη(ειναι απιστευτα ζωηρη και γκρινιαρα) και σκευτομαι πως θα τα καταφερω με δυο παιδια ομως με ενα γλυκο χαμογελο της τα ξεχναω και λεω ολα θα γινουν.Φυσικα και θελω χρονο με τον αντρα μου και τις φιλες μου και τον εχω,υπαρχουν καποια Σαββατα η

κυριακες που την αφηνω στη μαμα μου για 1-2 ωρες πινω τον καφε μου με τις φιλες μου και ξεσκαω η καποια βραδια με τον αντρα μου την αφηνουμε και βγενουμε παρολα αυτα οτι ωρα και να ειναι παντα την παιρνω σπιτι ακομα και στις 3 τα ξημερωματα θελω να ξυπναει στο σπιτι θελω να ειναι κοντα μας. Χωρις βεβαια να πιστευω οτι και να μεινει καποιο παιδι και καποια βραδια στη γιαγια οτι ειναι και κακο. Οι γονεις πρεπει να ξεκουραζονται για να μπορουν να αφιερωνουν στα παιδια τους δημιουργικο χρονο οταν ειναι μαζι τους.Το οτι γινεσαι γονιος δε σημαινει οτι παυεις να εισαι και ανθρωπος με αναγκες. Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα μπορεις να τα συνδιασεις ολα αν εχεις σωστο προγραμματισμο ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!! Φιλια σε ολες:cheer:

:cheer:

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι μαμα μιας μικρουλας 18μ. και σε τρεις εβδομαδες θα ερθει πρωτα ο ΘΕΟΣ και ο γιος μου. Μεχρι και τωρα δουλευω και θα δουλευω μεχρι και τη μερα που θα γενησω οπως και στην κορη μου! Πρεπει δεν μπορω να κανω αλλιως.Οποτε πρεπει να αφηνω τη μικρη μου στις γιαγιαδες ομως τα απογευματα και τα σαββατοκυριακα τα περναω μαζι της. Απο τοτε που εμεινα εγκυος αλλα και πριν παντα ελεγα οτι θελω οταν θα κανω παιδια να εχω βοηθεια αλλα δεν θελω κανενας να μου μεγαλωσει τα παιδια δηλαδη να μενουν στις γιαγιαδες και εγω με τον αντρα μου να τα εχουμε μονο Σαββατοκυριακο το θεωρω απαραδεκτο.Υπαρχουν πολλες στιγμες που φρικαρω πραγματικα με τη μικρη(ειναι απιστευτα ζωηρη και γκρινιαρα) και σκευτομαι πως θα τα καταφερω με δυο παιδια ομως με ενα γλυκο χαμογελο της τα ξεχναω και λεω ολα θα γινουν.Φυσικα και θελω χρονο με τον αντρα μου και τις φιλες μου και τον εχω,υπαρχουν καποια Σαββατα η

κυριακες που την αφηνω στη μαμα μου για 1-2 ωρες πινω τον καφε μου με τις φιλες μου και ξεσκαω η καποια βραδια με τον αντρα μου την αφηνουμε και βγενουμε παρολα αυτα οτι ωρα και να ειναι παντα την παιρνω σπιτι ακομα και στις 3 τα ξημερωματα θελω να ξυπναει στο σπιτι θελω να ειναι κοντα μας. Χωρις βεβαια να πιστευω οτι και να μεινει καποιο παιδι και καποια βραδια στη γιαγια οτι ειναι και κακο. Οι γονεις πρεπει να ξεκουραζονται για να μπορουν να αφιερωνουν στα παιδια τους δημιουργικο χρονο οταν ειναι μαζι τους.Το οτι γινεσαι γονιος δε σημαινει οτι παυεις να εισαι και ανθρωπος με αναγκες. Δεν υπαρχουν μονο τα ακρα μπορεις να τα συνδιασεις ολα αν εχεις σωστο προγραμματισμο ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!! Φιλια σε ολες:cheer:

:cheer:

κοριτσια ξερετε ποσες φορες εχω πει μακαρι να μπορουσα να πηγαινα εστω

για 2 ωρες στην δουλεια? θελεις λιγο να αλλαξεις παραστασεις,

να πεις κατι διαφορετικο απο πανες γαλατα κ.α μωρουδιακα!

αλλα δυστηχως δεν μπορω, παντου παω μαζι με την μικρη μου, η μητερα μου

προσεχει τα 3 παιδια της αδελφης μου και η πεθερα μου αδιαφορει....

προχθες εκανα κατι που δεν ειχα κανει ποτε! κρατησε την μικρη ο μπαμπας της

για 2 ωρες(μεσοδιαστημα θηλασμου) και πηγα και ηπια εναν καφε μονη ,

εχω φιλες να παω αλλα ηθελα το χρονο με τον εαυτο μου! επιστρεφοντας σπιτι

ενοιωθα πολυ καλυτερα! δεν αντεχω αλλο στο σπιτι, δουλευω απο 16 χρ και σπουδαζα

ταυτοχρονα και τωρα ειμαι μονο σπιτι! απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν υπαρχει

καλυτερο πραγμα απο το να μεγαλωνεις το παιδακι σου! ευτυχως επιστρεφω

για δουλεια τον σεπτεμβριο του 2009

υπαρχουν στιγμες που ζηλευω αυτες που εχουν καποιον να τους κρατησει

το παιδι!

κοριτσια ξερετε ποσες φορες εχω πει μακαρι να μπορουσα να πηγαινα εστω

για 2 ωρες στην δουλεια? θελεις λιγο να αλλαξεις παραστασεις,

να πεις κατι διαφορετικο απο πανες γαλατα κ.α μωρουδιακα!

αλλα δυστηχως δεν μπορω, παντου παω μαζι με την μικρη μου, η μητερα μου

προσεχει τα 3 παιδια της αδελφης μου και η πεθερα μου αδιαφορει....

προχθες εκανα κατι που δεν ειχα κανει ποτε! κρατησε την μικρη ο μπαμπας της

για 2 ωρες(μεσοδιαστημα θηλασμου) και πηγα και ηπια εναν καφε μονη ,

εχω φιλες να παω αλλα ηθελα το χρονο με τον εαυτο μου! επιστρεφοντας σπιτι

ενοιωθα πολυ καλυτερα! δεν αντεχω αλλο στο σπιτι, δουλευω απο 16 χρ και σπουδαζα

ταυτοχρονα και τωρα ειμαι μονο σπιτι! απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν υπαρχει

καλυτερο πραγμα απο το να μεγαλωνεις το παιδακι σου! ευτυχως επιστρεφω

για δουλεια τον σεπτεμβριο του 2009

υπαρχουν στιγμες που ζηλευω αυτες που εχουν καποιον να τους κρατησει

το παιδι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...