Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 Νο4

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν εχεις κανενα υπερτασικο γνωστο να τον ρωτησεις τι τρωει :lol::lol::lol::lol: πλακα κανω μην μου θυμωσεις..........

Οχι καλε!!!! Τι να θυμωσω!!! :):):):)

Δεν εχω κουραγιο για θυμους...ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιουλακι και γω ΣΑΛΟΝΙΚΗ αλλαζουμε???????????? :lol::lol:

καημενο lollipopaki ποσο σε καταλαβαινω........ ειναι φοβερο πραμα να πεινας...!!! μηπως να πηγενες σε ενα διαιτολογο να σου εφτιαχνε μια διατροφη??? ισως να βοηθουσε, λεω γω τωρα..

κοριτσακια ακουσα για μαμ και γλυκακια κατι?μιαμ μιαμ θελω και εγω γλυκακι ας ειναι και με μαρμελαδα...Sofouki ολα καλα κουκλα μου?kimon καλη επιτυχια.lolli σε νιωθω κοριτσι μου αλλα υπομονη ειναι για καλο..Εδω Εβρο ο καιρος χαλια το πρωι κατεβηκα στην αγορα και με επιασε μια βροχη αλλα δεν με πτοησε πηρα δωρο μπουφανακι τον αντρουλη μου και κατι ρουχαλακια για το μπεμπε μου,που τα ειδα στα ζαρα και δεν κρατηθηκα,μονο να τα δειτε ειναι ενα τοσο δουλη τζιν παντελονακι με πουκαμισο και απο πανω εχει φουλαρι(ξερετε αυτο το στυλ που ειναι της μοδας),το ξερω οτι ειναι λιγο νωρις ακομα αλλα τι να κανω να κλεινω τα ματια μου :-B:-B:-B:-B:-B ??????Για σημερα φακες το μενου!φιλια

τελικα η μαρμελαδα εμεινε στο βαζο! εκανα σοκοκεικ- δεν ειχα υλικα για κατι αλλο!χαχα

Νενα- τα λατρευω τα ρουχαλακια του ζαρα- τα μωρουδιακα δεν παλευονται!χαχαεγω δεν εχω παρει κατι ακομη. οχι οτι κατεβηκα κ πολλες φορες στην αγορα.

θα αρχισω σιγα σιγα κατι ψιλαδακια!!

γεια σας κοριτσακια τι μου κανετε????????????/εγω παλι πισω εμεινα αλλα θα απαντησω σε οτι θυμαμαι καταρχην ναι ναι ναι ο γιοκας μου κατεβενε με τον κωλαρακο και δεν αλλαξε ποτε θεση οποτε και εκανα καισαρικη,οσον αφορα το θεμα της επισκληριδιου για μενα ηταν τελεια η εμπειρια γιατι και δεν πονουσα και ημουν ξυπνια και πηρα αμεσως το μωρακι μου αγκαλιτσα και φυσικα ποιο γρηγορα συνερχεσαι απο την επισκληριδιο παρα με την ολικη ναρκωση...ασε που δεν βλεπεις και μωρακι ομφαλιους λωρους κτλ,εγω συνηστω επισκληριδιο οποιος και να ναι ο τοκετος..το απογευμα θα περασω και απο τον ζαρα γιατι μου ειπανε για κατι τρομερα μπλουζακια εγκυμοσυνης,τωρα παω για νανακια φιλιααααα

κοριτσακια τι κανετε??? ρε γαμωτο επιασε βροχη και μου χαλασανε ολα τα καναλια της τηλεορασης!!!! τι βλακεια!!! και ο αντρουλης θα ερθει σπιτι κατα τις 9 το βραδακι. θα φρικαρω ολη μερα μονη μουυυ!!!

λοιπον εγω ακομα για τον αντρακλα μου δεν εχω αγορασει τιποτα και δεν προκειται κι ολας! δεσμευτηκα στον εαυτο μου οτι το πρωτο του δωρακι θα το παρουμε τη μερα του β' επιπεδου! ειμαι λιγο προοληπτικη καλως η κακως και ετσι σκεφτομαι να κανω με ολα του τα πραγματακια. μπορει να χαζευω απο δω κι απο κει (και εννοειται τρελαινομαι κ τα θελω οοολααα) ομως σκεφτομαστε να δωσουμε τις παραγγελιες μας λιγο πριν μπω στο μηνα μου (νομιζω οτι αυτη η στιγμη θα ερθει το λιγοτερο σε 3 χρονια :shock: ) και η παραδοση να γινει οταν με το καλο ερθει το μωρακι γερο κ δυνατο στην αγκαλιτσα μας! ετσι κι αλλιως στην αρχη θε ειναι στο καλαθακι του διπλα μας οποτε δεν εγχωνομαι καθολου με ολα αυτα...

σοφουκι και εγω ετσι εκανα το πρωτο δωρακι στον μικρο μου το πηρα στην β επιπεδου και ετσι θα κανω και με την μικρη μου,την προικα του μωρου ομως την παραγγειλα 6 μηνων και μου τα φερανε οταν μπηκα στον μηνα μου...προκαταλειψεις ειναι αλλα σε καλο μου βγηκανε.

καλησπερα κοριτσακια!χτες βραδυ νομιζω πως εφαγα κλωτσια απτο μπεμπεκι!ημουν ορθια και αν θυμαμαι καλα γκρινιαζα στον αντρα μου και τσουπ,την εφαγα!με επιασαν κατι γελια βεβαια...φοβερο ηταν!

εντωμεταξυ απο εμετους καλα κρατω.μεχρι το μεσημερι οτι φαω,μετα δεν κραταω ουτε νερο.μα ποτε θα σταματησουν?

μιαμ μιαμ σοκοκεικ... :-o:-o:-o:-o τα ρουχα του ζαρα κουκι μου τα μωρουδιακα μαρεσουν και μενα πολυ βεβαια για πολυ βρεφουλι δεν εχουν πολλα αλλα απο 3 μηνων και πανω μπαινεις και θελεις ολα να τα παρεις! [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif]

εγω να σας πω την αληθεια δεν τα πιστευω αυτα που λενε και για αυτο ψωνιζω,θα αφησω για μετα τα χριστουγεννα την προικα του για να τα παραλαβω κοντα στο μηνα μου,απορω κοριτσακια εσεις πως κρατιεστε, :?::?::?::?::?:Μαλλον ειμαι η μονη που θελω να τα εχω ολα ετοιμα μεχρι να γεννηθει το μωρο,καποιες φορες το σκεφτομαι οτι ισως ειναι νωρις,αλλα δυστηχως εχουμε μικρουλη σπιτακι και το δευτερο δωματιακι(αυτο που θα κανουμε παιδικο)εχει μεσα οτι μπορειτε να φανταστειτε,απο ντουλαπα μεχρι καταψυκτη και στεγνωτηριο,οποτε θελει συμαζεμα και βαψιμο και πολλα αλλα,εχουμε δρομο μπροστα μας!!!! Ρανια σε εστειλε το μπεμπακι?Και που εισαι ακομα...φιλακια κοριτσακι παω να ξαπλωσω γιατι σαν να εφαγα πολυ

τι γινεται καλε ολες στην ξαπλα το εχετε ριξει??? εμενα ευτυχως τουλαχιστον εφτιαξε η τηλεοραση μου και περναει η ωρα μου. ρε παιδια βαριεμαι ολη μερα σπιτι. εσας πως περναει η μερα σας?

σοφουκι κ γω στο σπιτι την βγαζω- αλλα πιο πολυ βαριομουν το καλοκαιρι -να καθομαι εγω μεσα και οι αλλοι να τρεχουν στις παραλιες.... :shock:

τωρα δεν με χαλαει καθόλου!!! χουχουλιασματα κ αγιος ο θεος!!! [smilie=sleepy1.gif] [smilie=icon_brilsmurf.gif]

Γειά σας κοριτσάκια έχω μέρες να σας γράψω και στο γραφείο γινόταν χαμός και το βράδυ που γυρνούσα στο σπίτι ήμουν πολύ πτώμα.

Κατά τα άλλα εγώ νιώθω μια χαρά περιμένω πότε θα φάω τη πρώτη κλωτσίτσα από το μωρούλη μου. Το ραντεβού με το γιατρό αργεί 1 Νοέμβρη.

Σχετικά με το επισκληρίδια θα προσπαθήσω να γεννήσω χωρίς αν όλα πάνε καλά, αν δω πως δεν αντέχω θα τη ζητήσω.

Κορίτσια έχω παρατηρήσει ότι τα βράδυα δεν σηκώνομαι τόσα συχνά για τουαλέτα, με εσάς συμβαίνει τι ίδιο?

Φιλάκια καλό βράδυ

σημερα πηγαμε στο γιατρουλη και ειδαμε τα μπεμπακια.αλλο μπρουμυτα αλλο ανασκελα.ποτε γυριζανε ποτε κλωτσουσανε.μιλαμε τρελο γελιο.

χαρηκα πολυ.μας εβγαλε και εγχρωμες φοτο και ειδαμε φατσουλες.καλα ξετρελαθηκα.ο μπαμπας μας τα περασε για εξωγηινακια η μικρα γατακια αλλα η ψωναρα μανα τα ειδε κουκλια.

αχ μακαρι να συνεχισουν να πηγαινουν καλα τα μωρακια.

κοριτσακια κοιμαστε ολες?dolphin δεν εχουνε πολυ πλακα που κουνιουνται?Πω πω εγω με ενα και τρελενομαι που να ειναι δυο...Παρατηρησα οτι εχουμε μια μερα διαφορα,ωραια..Ευχομαι καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης :) καλο βραδυ

Καλημερα.....

Παρακοιμηθηκα σημερα!!!!!

Πηρα τις εξετσεις μου και ειναι πολυ καλες(απ οτι ειπε ο μικροβιολογος....)

TESH γιατι εισαι νταουνιασμενη;

VASIA το κατουρημα....πικρη ιστορια.....απο την αρχη της εγκυμοσυνης συνεχεια τουαλετα ειμαι και οσο παει χειροτερευει!!!! Σε λιγο θα κατασκηνωσω στην λεκανη :lol::lol::lol:

SOFOUKI ας μην πω για την ξαπλα και την κλεισουρα.....απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειμαι μεσα(χωρις να κανω καμια δουλεια στο σπιτι) κ μονο την Κυριακη ξεμυτιζα....τωρα.....κλεινω μηνα μεσα κ το δρομολογιο μου ειναι κρεβατι-καναπες-τουαλετα!!!Αφου οταν ειναι να παω στον γιατρο κανω παρτυ!!!!!!Τωρα τι κανω μεσα για να περναει η ωρα....; Το τηλεκοντρολ εει γινει η προεκταση του χεριου μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΕΝΑ ουτε εγω εχω αρχισει τα ψωνια...Εριχνα ματιες στο ιντερνετ για τα χοντρα (κουνιες-αλλαξιερες κτλ) αλλα το εκοψα και αυτο.....Λεω να ξεκινησω πιο δυναμικα μετα τις γιορτες..

χτες εμαθα οτι ο γιατρός μου πέθανε ξαφνικα...55 χρονων ανθρωπος. Δεν θελω να επεκταθω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους αλλά ειμαι χαλια απο χτες. Με πείραξε πάρα πολύ. Δεν μπορω να το πιστςψω οτι μεχρι την προηγουμενη βδομαδα γελούσαμε κ καναμε πλακα κ τωρα απλά δεν υπάρχει...

καλημερα τσουπρες τι μου κανετε?Lolli μου ειναι πολυ βαρετο να εισια στο σπιτι,και εγψ συνεχεια μεσα οτνα βαριεμαι παω καμαι βολτα ή για καφεδακι αλλα γενικοτερα ειναι αστα πανε...Διεκρινησες το γιατρο σου γισ το αλατι?Τελεια που οι μικροβικολογικες ειναι καλες.Βρε tesh τι ειναι παλι αυτο?Τι κριμα κοπελα μου?Τι να πω δεν ξερω!Πολλα φιλακια στις υπολοιπες :-h για σημερα το μενου κοτοπουλο κοκκινιστο με κους κους

Καλημερα ομορφες!

εχω ενα κεφαλι κ γω απτην κλεισουρα ολιγον τι βαρυ...

οσο για το κατουρηματακι...Tesh σε καποια φαση κ σε μενα ελλατωθηκε (ακριβως πριν ποσες βδ. δεν θυμαμαι..σιγουρα κανα 2) και μετα ξανα τα ιδια- ειδικα τωρα- αστο...μην το συζητας....

Τι λες ρε TESHaki;;;;; :?:?:? Πω-πω...........................λυπαμαι πολυ :(:(:(:(:(:( !!!!!

ΝΕΝΑ στον γιατρο θα παει ο αντρας μου το απογευματακι για να του δειξει τις εξετασεις και να του αναλυσει λιγο τα περι διατροφης!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...