Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! Νο5

Recommended Posts

Χάθηκα βρε Γιεληζάκι, ελπίζω την άλλη βδομάδα να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα στη σχολή...

Καλό αυτό που σκέφτηκες, να αποφασίσεις για όνομα όταν τα δεις με το καλό... Λένε ότι το κάθε παιδί γεννιέται με το όνομά του!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλώς την Δημητρούλα μας!!

Τί κάνεις κορίτσι??Αχ τί ωραία που τα λέτε για τα ονόματα..Δεν πειράζει γερά μωράκια να κάνουμε και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία...(Τί να πώ η καημένη..δεν με παίρνει.. :lol::lol::lol: )

Έλα βρε Χρύσα... Δίκιο έχεις, δεν έχουν τόση σημασία τα ονόματα... Να΄χαμε να λέγαμε...

Δεν μου λέτε, ρίξτε καμιά ιδέα για φαγητό σήμερα... Λέω ή φασολάκια ή καμιά σουπίτσα... Δεν μπορώ να αποφασίσω, τα τρώω όλα...

Κ εγώ μια γρήγορη σουπίτσα θα κάνω όταν πάω σπίτι γιατί με τα ψώνια και τα δώρα δεν πρόλαβα να μαγειρέψω εχθές!! :?

Ή τραχανά ή φιδέ,είναι άρρωστος ο άντρας μου και είναι ότι πρέπει!! ;)

Κ εμένα μ'αρέσει..Τώρα τον έκανε η μαμά μου και είναι τέλειος! Πορτοκαλί!!! Με πιπεριές και ντομάτα..Δεν έχω δεί ποτέ άσπρο,μάλλον επειδή κάνουμε κάθε χρόνο δικό μας.. ;)

Κ εμένα μ'αρέσει..Τώρα τον έκανε η μαμά μου και είναι τέλειος! Πορτοκαλί!!! Με πιπεριές και ντομάτα..Δεν έχω δεί ποτέ άσπρο,μάλλον επειδή κάνουμε κάθε χρόνο δικό μας.. ;)

Έτσι τον κάνουμε και εμείς γιαυτό ρωτάω... αλλά έχω τύχει άτομα που δεν ήξεραν για πορτοκαλί τραχανά.. μόνο για άσπρο (εγώ πάλι δεν ξέρω πώς κάνουν αυτόν)χαχα

Χρύσα εμείς βάζουμε και κόκκινες καυτερές μαζί με τις φλωρίνης και γίνεται μούρλια.. επίσης την ημέρα που το κάνουμε πριν τον στεγνώσουμε δηλαδή κάνει η μαμά μου τιγανίτες με τη ζύμη!!! και τις τρώμε με φέτα!!! μιάαααμ...

Αυτό με τις τηγανίτες δεν το ήξερα :( Του χρόνου θα πώ στην μαμά μου να το δοκιμάσουμε ;)

Καυτερή δεν βάζουμε εμείς!

Αχ μου άνοιξε η όρεξη αλλά ρε γμτ εγώ τον έχω συνδιάσει με πρωινό τον τραχανά! Στο πατρικό μου κάθε πρωί έτοίμαζε η μαμά μου τραχανά για τον μπαμπά μου και όποιος ήθελε έτρωγε..Εννοείται πως εγώ έτρωγα..με κρατούσε όλη μέρα!! Και τώρα σαββατοκύριακα για πρωινό έχει να πέσει τραχανάς.. :lol::lol::lol:

Δυστυχώς στον άντρα μου δεν αρέσει τόσο,βασικά δεν τον συνήθισε!Με μένα άρχισε να τρώει..

Όσο περνάει όμως ο καιρός βλέπω ότι του αρέσει όλο και περισσότερο ;);)

Οπότε μάλλον κανέναν φιδέ βλέπω να κάνω και τραχανά γι αύριο το πρωί..χαχαχα

Και εμείς στη μαμά μου τον τρώγαμε για πρωινό... Αλλά τώρα τρώμε και τα βράδια... για να μην τρώμε βαριά...

Αυτό με τις τηγανίτες να το δοκιμάσετε όπωσδήποτε!!! θα σαρέσει...

Για πρωινό δεν ξέρω πώς τον τρώτε αλλά όπως τον κάνει η μάνα μου όχι μια μέρα...μπορεί να σε κρατήσει 2 μέρες χωρίς να πεινάσεις χαχαχα

η μαμά μου τηγανίζει κομματάκια ψωμί σε βούτυρο!!! τα βάζει στο πιάτο και μετά απο πάνω ρίχνει τον τραχανά... τίνγκα στις θερμίδες χαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και η μαμά μου έτσι τον κάνει με τηγανητό ψωμί σε βούτηρο!!!!!Μόνο που το ρίχνει στο τέλος!!

Εγώ το κάνω λίγο πιο light τις περισσότερες φορές,βάζω πολύ λίγο βουτηράκι την ώρα που βράζει..

Είναι όμως κάποιες φορές που κάνω και την "παραδοσιακή συνταγή του" με το ψωμάκι.. :lol:

Kοριτσάρες μου καλησπέρα....

Τι μου κάνετε;;;

Βλέπω ενδιαφέρουσες συζητήσεις έχετε από το πρωί.....Εγώ, δούλευα σήμερα....γιατί αν και στο δημόσιο, όταν δουλεύεις σε ολοήμερο νηπιαγωγείο...τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα...γιατί πηγαίνουν όλοι πίσω....Έτσι είπα αυτή τη φορά να πάω κανονικά στο σχολείο - είναι και αρχή ακόμα- και από την επόμενη φορά θα αρχίσουν να παίρνουν τη ...γλύκα....(Αρκεί να μη φάμε ξύλο....γιατί τα πράγματα έχουν αγριέψει....ακόμα και στο νηπιαγωγείο....οι περισσότεροι γονείς θέλουν να πουλήσουν "τσαμπουκά" και έρχονται...φορτωμένοι). Βέβαια, τους κόβεται η φόρα....αλλά και μόνο που χαλάει η διάθεση....αρκεί..

Κρύο σήμερα...ε; Χειμώνιασε απότομα βρε κορίτσια...και δεν το χόρτασα το καλοκαίρι φέτος...Είχα τρεξίματα με τη μητέρα μου και πηγαινοερχόμουνα Αθήνα - Θεσσαλονίκη.....και δεν το ευχαριστήθηκα..

Όσο για τη συζήτηση με τα ονόματα....κάποια πράγματα απλά είναι αναπόφευκτα....Ας έρθουν τα παιδιά με το καλό....και έχουμε καιρό για συζητήσεις....Αν είναι αγόρι....είναι σίγουρο ότι θα πάρει το όνομα του πεθερού μου (Νικόλαος) γιατί ο άντρας μου είναι μοναχογιός και πρέπει να δώσει όλο το πακέτο (όνομα + επίθετο μαζί!) για να διαιωνιστεί ....το ΟΝΟΜΑ....Γερό να είναι το παιδί αλλά, αν πάρει και τη χάρη του πεθερού μου, θα δεινοπαθήσω....Αν είναι κορίτσι....θα ήθελα να πάρει το όνομα της μητέρας μου (το προτιμώ από της πεθεράς μου)...γιατί της έχω και μια μεγάλη αδυναμία....και ειδικά τώρα με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της....πιστεύω ότι θα έπρεπε...να την ΤΙΜΗΣΩ....Έλα μου ντε όμως που το παιδί....δε λέει να έρθει ακόμα....

Καλησπέρα Τάνια..

Κ εγώ στην αρχή μπήκα να πώ μια καλημέρα αλλά τελικά η μέρα κύλησε πολύ ήρεμα και την έβγαλα εδώ.. :oops::oops:

Νηπιαγωγός ε??Έχω πολλές φίλες που παλεύουν για τον διορισμό!!

Ωραία δουλειά αλλά φαντάζομαι θα υπάρχουν και πολλές "άσχημες" στιγμές..

Γειά σου Τάνια... έρχεσαι την ώρα που εγώ πρέπει να φύγω :(

Πάω να ετοιμάσω τη σαλάτα για να φάμε γιατί όπου ναναι θα σκάσει μύτη ο καλός μου!! Τα λέμε αργότερα αν καταφέρω να μπώ....

Καλό μεσημέρι σε όλες και καλή ξεκούραση!!

Σας φιλώ!!

Xρύσα μου καλησπέρα.....

Την έκανες τη σουπίτσα; Εγώ κάθησα να φάω....και είπα να μη φάω σήμερα μόνη μου...να μου κάνετε παρέα...

Ναι, νηπιαγωγός είμαι! Άργησα να διοριστώ....αλλά τελικά τα κατάφερα...

Είναι ωραία δουλειά πραγματικά γιατί δημιουργείς ...δεν είναι απλά ένα επάγγελμα και δεν έχει την ψυχρότητα, αν θέλεις, (δεν είναι σωστή η λέξη...αλλά δε μου έρχεται) που υπάρχει στους άλλους εκπαιδευτικούς.. Αν και δουλεύουμε λίγες ώρες (με τα παιδιά στην τάξη εννοείται,γιατί προετοιμασία έχουμε και εμείς στο σπίτι μπόλικη), αυτό που γίνεται είναι κουραστικό από την άποψη ότι για εμάς "διάλειμμα" δεν υπάρχει...Ακόμα και για να πιούμε νερό ή να πάμε τουαλέτα(σπάνια!) εφευρίσκουμε τρόπους να μη χάνουμε τα παιδιά από τα μάτια μας....Δύσκολες και άσχημες στιγμές υπάρχουν - κυρίως από την πλευρά των γονιών - που έχουν λανθασμένη άποψη για το τι είναι το νηπιαγωγείο (οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαστε baby sitters και μας "παρκάρουν" τα παιδιά τους) καθώς και επειδή πιστεύουν ότι επειδή απλά δουλεύουμε λίγες ώρες....πληρωνόμαστε για να "καθόμαστε!!!!!".

Τι να πεις όμως.....Μου αρέσει αυτό που κάνω....και αφήνω όλους τους υπόλοιπους άσχετους να....κουρεύονται....

Η υπόλοιπη παρέα...εξαφανίστηκε πάλι;

DIOSA μου μια γλυκιά καλησπέρα και σε σένα!!!!!!!!

Στο σχολείο το πρωί....δεν μπορώ να μπω.....και η μοναδική στιγμή που μπορώ να μπαίνω....είναι αυτή (όταν ο άντρας μου είναι βράδυ). Δεν πειράζει.....κάποια στιγμή θα συναντηθούμε....

Καλή όρεξη να έχετε!!!!!!!!!!!!

Μπα, δεν με βοηθάτε.... Ο τραχανάς δεν μου αρέσει, ούτε κ η σούπα με φιδέ... Χάλια... Φασολάκια θα κάνω, αποφασίστηκε!

Τάνια, δεν θα μπορούσα να γίνω νηπιαγωγός... θέλει πολύ υπομονή! Προτιμώ μεγαλύτερα παιδάκια!

Γεια σου Δημητρούλα μου.....

Εγώ τρώω μπριζολίτσες με σως μουστάρδας και πατάτες.....Θα κόψω και ντοματούλα...και θα καθήσω εδώ για λίγο....

Ελάτε να μου κάνετε παρέα...γιατί αυτή την εβδομάδα που είναι βράδυ ο άντρας μου...βαρέθηκα να τρώω μόνη μου...Κάνει κρύο και δεν πήγα γυμναστήριο....οπότε θέλω παρεούλα....

Καλησπέρα Χρυσάνθη. Καλό απόγευμα να έχεις!!!!

Όλες κοιμάστε....και με αφήσατε μοναχούλα μου;;;

Θα αρχίσω να μιλάω μόνη μου στο τέλος.....θα καταλήξω στο τρελλάδικο......

Ελάτε να πιούμε καφέ παρέα.....

Πού είστε;;;;;;;;;;;;;

Γειά σου Τάνια... έρχεσαι την ώρα που εγώ πρέπει να φύγω :(

Πάω να ετοιμάσω τη σαλάτα για να φάμε γιατί όπου ναναι θα σκάσει μύτη ο καλός μου!! Τα λέμε αργότερα αν καταφέρω να μπώ....

Καλό μεσημέρι σε όλες και καλή ξεκούραση!!

Σας φιλώ!!

DIOSA μου....θα συναντηθούμε κάποια στιγμή που θα πάει!!!!!!!

Υ.Γ. Βασικά δοκιμάζω αν μπορώ να βάλω παράθεση στις ανακοινώσεις μου.....

Πειραματίζομαι πάλι....αφού δεν έχω τι άλλο να κάνω!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Πες τα βρε Χρυσάνθη μου μπας και μας ακούσουν!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εγώ γιατί να μην μπορώ να κοιμηθώ καθόλου; Δε συζητάω για το μεσημέρι.....ποτέ....αλλά κάθε βράδυ αν δεν πάει 1.00 - 1.30 δε με παίρνει ο ύπνος....Και ξυπνάω στις 6.30!

Δε φτάνει που δε μένω έγκυος.....έχω χάσει και τον ύπνο μου !!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...