Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μόλις γύρισα απο τη γιατρό μου, τελικά είμαι 5 εβδομάδων και λίγων ημερών.. στον υπέρηχο φάνηκε ο σάκος και μια μικρή κουκιδούλα.. το σποράκι μου. Σε δυο βδομάδες θα ακούσω την καρδούλα του μου είπε.. Τα δέκατα που σας έγραψα χθές είναι απο την εγκυμοσύνη μου είπε. Αχ νιώθω τόσο χαρούμενη..Περιμένω και τα δικά σας νέα απο το γιατρό.. Φιλιά πολλά ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Δέσποινα μου με το καλό να κρατήσεις και εσύ το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου.. Οι εγκυμοσύνες μας είναι κοντά... αχχ, περιμένω και εγώ πως και πως να ακούσω τη καρδούλα του, προσπαθώ να φανταστώ πως θα νιώθω εκείνη τη στιγμή.. εδώ μια κουκιδούλα είδα και τρελάθηκα, δείχνω τον υπέρηχο παντού...φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Χοανίτα με το καλό ν' ακούσεις κ το καρδουλίνι του μπεμπέ σου!!! Είναι πολύ συγκινητική όλη η διαδικασία, να βλέπεις το κουκιδάκι, ν'ακούς καρδούλα, να μεγαλώνει... :x

Να έχεις, λοιπόν, μια καλή, ήρεμη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλή εβδομάδα να έχουμε!!!χοανιτα σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να απολαμβάνεις την κάθε της στιγμή!σίγουρα θα είναι ανεπανάληπτα τα συναισθήματα κάθε φορά που θα βλέπεις το μπεμπε σου!θέλω τόσο να το νιώσω και εγω!!!!ελπίζω να έρθει και η δικιά μου η ώρα!!!! :P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Μπράβο, ΧΟΑΝΙΤΑ !!!!!!!!!! Να είσαστε καλά, εσύ και η κουκιδούλα σου!!!! Γρήγορα να μεγαλώσει, να γίνει φασολάκι, να ακούσεις την καρδούλα του και σιγά-σιγά να νοιώσεις το στριφογύρισμά του και τα μικρά του ποδαράκια να σε κλωτσάνε [smilie=angel13.gif]

Συγχαρητήρια και στα άλλα κορίτσια του πόστ, που είναι εγκυούλες!!!

Και στα δικά μας, κορίτσια.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...