Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ...ΜΕ ΑΓΑΠΗ....Νο4

Recommended Posts

• Απαντήσεις 232
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

την εφτιαξαν την παλιοκαφετιερα,και μαλλον εχει εξαψεις!!!περναει κλιμακτιριο!!!!

δινει ρεστα η συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

ε φτιαξτου και εσυ εναν καφε...και εμενα μου πε σημερα ότι ενω παλιοτερα ημουν δυσκολος με τονκαφε...τωρα ετσι οπως τον φτιαχνεις περιμενω να πιω τον καφε σου...βαριουνται και αυτοι ν α φτιαξουν μονοι τους ???????? :-?:-?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Την καλημερα μου σε Ασπακι,ζενια,καρολινακι,κατερινακι,ελενακι...

Τι κανετε βρε κοριτσια? ειστε ολες καλα? τα παιδακια σας?

Ξερω,ξερω εχω χαθει,αλλα εχω μπλεξει χωρις να το καταλαβω με παρα πολλες υποχρεωσεις,και μου ειναι δυσκολο να μπαινω να μιλαω..μπαινω κανω ελεγχο,κλειδωνω θεματα και βγαινω.

Με την υγεια μου τωρα,ακολουθω την φαρμακευτικη αγωγη μεχρι τελος του μηνα.

Πολλες ορμονες βρε κοριτσια,και πολυ πρηξιμο...αντε να δουμε τι θα γινει..

Ευχομαι να εχετε ενα υπεροχο Σ/Κ!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

Καλά είμαστε κοριτσόπουλα!!!!

Η αλήθεια είναι ότι σας χάσαμε και τις δυο.

Αλλά χαλάλι σας, να είστε καλά να τρέχεται και όταν με το καλό ηρεμίσετε να τα ξαναπούμε.

Την καλημέρα σε όλες!!!!

Καλημερα Ασπακι,Ζενια,Καρολινακι,Ελενακι,Κατερινακι!!!!

Τι κανετε βρε κοριτσια? ολα καλα? Εσεις τα παιδακια σας?

Εγω καλα ας τα λεμε,κατι πονους εχω αραια και που χαμηλα,αυριο βραδυ σταματαω

την θεραπεια,και θα περιμενω να μου ερθει αιμα να παω να μου βγαλει το σπιραλ ο γιατρος

και να ξεκινησουμε προσπαθειες....λεμε τωρα...γιατι ο Νικος στις 15 φευγει για Κυπρο μεχρι 20 Δεκεμβρη.

Το πολυ πολυ να παω με τον γειτονα...χαχαχαχαχα!!! δεν ξερω τι θα κανουμε αληθεια..

Τα φιλια μου και την αγαπη μου σε ολες!!!

γεια σας φιλεναδίτσες μου...τι κάνετε ?????? εχει δίκιο το Ασπάκι μας ερημωσε το στεκι..αλλα ξερετε τι σκεφτομαι να οργανώσουμε μια συναντηση όπως παλια...θυμαστε πόσο όμορφα περναγαμε???????Το καροτακι ηταν διοργανωτης ( για μενα λεω..χαχα)μου χετε λειψει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.... σας φιλω όλες!!!!!!!!!!!!!και θα χαρω να τα πουμε απο κοντά...

αχ το ραμονακι μας που πηγε ? χαθηκε ?

Συμπεθερουλα μου τι κανει ο κουκλος μας? περιμενεις ακομη επισημη προσκληση?????? :lol::lol: το βλεπω κοντα στις γιορτες...

Καλημέρα κορίτσια!!!Χαθηκα το ξέρω αλλά έχω τα δικά μου κι μέσα σε όλα τα άλλα φιλιξενω κ καποιον εδω και 13 μερες κ τα χω παιξει λιγο!!!Δεν μπορω να μπω σε ένα προγραμμα κ ενω καλά καλά δεν μπορουσα να τα βγαλω περα με τα παιδάκια μου,γι'αυτο κ τα ειχε η μαμα μου 2 εβδομαδες,το μονο που μου ελειπε ηταν να φιλοξενησω κοσμο!Πιεζομαι παρα πολυ!Παιρνω κ τα χαπια δεν μπορω να ανταπεξελθω σε ολα.Τελοσπάντων.Να ερθει η μερα να φύγει γιατι εχω κουραστει ψυχολογικα πιο πολυ!Συγνωμη που δεν αναφέρω ονοματα αλλα αυτη τη στιγμη(που χω παρει κ τα χαπια)ουτε κ το δικο μου ονομα δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη! :)

Θα επανέλθω όταν βρω τη σειρα μου!

Τα φιλιά μου κ την καλημέρα μου σε όλες!

κ καλό μήνα!

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Όπως βλέπεις Καρολίνα περιμένουμε να μας συντονίσεις.... ;)

καλημερούδιαααααααααα και καλο μηναααααααααααααα!!!!!!!!!!

Ο διοργανωτής της ατας!!!!!!! :lol::lol: εγω δηλαδη ...περιμενω ενεργη συμμετοχη να δουμε ποτε μας βολευει για να βγουμε....

όλες οι τσουπρες...οπως παλια...

απλα εκκρεμει ενα ραντεβου με τον ορθοδοντικο...να δω πότε θα μου κλεισει...(θα βαλω σιδερακια δεν θυμαμαι αν σας το πα....)σαν μικρο κοριτσακι που ειμαι!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

θα τηλεφωνηθουμε Ασπάκι μου...

Γωγακι...Συμπεθερουλα μουυυυυυυυυυυυυυ που ειστε καλε?

Ελενακι μου ευχομαι να ηρεμησεις συντομα και ν α ξαναβρειτε τους ρυθμους σας κοριτσακι μου...

πολλα πολλα μακιαααααα....

• 3 weeks later...

καλεεεεεεεεεεεεεεε το στεκι ερημωσε παει???????????????? καμμια βρε δεν μπηκε μεσα? αντε και κερναω καφεδακο..... ~o)~o) μεσημεριανο....

σας φιλω όλες ...

μηπως τα λεω μονη μου :lol::lol::lol:

Καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε? καρολινακι εχεις δικιο ερημωσε το στεκι μας...τα παιδακια σας καλα?εγω αρρωστη με σπαστικη βρογχιτιδα..πηρα ασχημο κρυωμα με τοσο τρεξιμο που ειχαμε με το σπιτι..Την παρασκευη επιτελους υπογραψαμε τα συμβολαια του σπιτιου,και εχουμε δικο μας σπιτακι.

Βεβαια πρεπει να φτιαχτει θελει παρα πολλα πραγματα να γινουν..υπαρχει πιθανοτητα να μας δειτε και στην ΤV στην εκπομπη ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ηδη με εχουν παρει τηλεφωνο και τωρα περιμενουμε το ΝΑΙ η το ΟΧΙ.

καλησπερα!!!

κοριτσακια μου...χαθηκα κι εγω συγχωρηστε με ..αλλα δε προλαβαινω..σπανια μπαινω και στι μαννουλες Αυγ-Σεπτεμ...μου λειπει ολη η μαμυλαντοπαρεα..!μιας λοιπον και ειδα οτι ειστε ολες καλα...θα πω με τη σειρα μου..Γιααααα κανονιστε κανα καφε... :P:P:P:P:P τωρα που ηρθε η μανουλα μου απο το χωριο..και μπορω να ξεμυτησω επιτελους!Αντε γιατι καμμια ωρα θα σαλταρω! :shock: !Ο μικρουλης μου ακολουθει θεραππεια και για ενα μηνα..ακομη!Καπως ηρεμησε το ψυχουλακι μου! :roll::roll::roll:

Καρολινακι σορρυ που δε σε πηραοταν σου ειπα..εμπλεξα ..!το μυαλο μου ειναι καζανι καθε μερα!ελαχιστες ωρε ςκοιμαμαι..χεστα κ βραστα.. :roll::roll:

φιλακια πολλα σε ολες σας και στα ομορφοπαιδα σας!! :x:x:x:x

τοξοτακι μου γλυκό τι ευχαριστη εκπληξη ηταν αυτη!!!!!!! :x:x:x δεν σε παραξηγω κοριτσακι μου ξερω οτι ολο κατι κανεις με τον μικρουλη...αλλα μου λειψες πολυυυυυυυυυυυυυυ....

Γωγακι μου καλοριζικο το σπιτακι...με το δεξι να σας πανε ολα από δω και περα :P:P και περαστικουλιαααααα...μμμμμμμμμμμμ λες να σε θαυμασουμε στην τηλεοραση???

φιλεναδιτσες να κανονισουμε την τεταρτη να παμε για καφεδακο οπου θελετε ..!!!!!!!!!!!!!!.αρκει να συμφωνησουμε το μερος...και να βολευει όλες τις κουκλες...

Ασπακι πηγα θεατρο σημερα και εκανε ηδη babysitting o Αντωνακος μου...οποτε μην τον επιβαρυνω και μες την εβδομαδα...ασε που σε κανα δυο βδομαδες το σπιτακι μας θα ναι ετοιμο!!!!!!!!!αχ ανυπομονω...

Ανθουλι μου που χαθηκες εσυ?

Συμπεθερουλα,Ελενιτσα και οποια αλλη ξεχνω τα φιλια μου....

περιμενω συμμετοχες αγαπες :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::lol:

Kαλησπέρα κι από εμένα!Εγώ ίσως κ να ερθω!Δεν το πιστευω ούτε κι εγώ η ίδια που το λέω αλλά το αποφάσισα.Αν με βολεύει η ώρα κι ειναι σπίτι ο αντρας μου για τα παιδιά,θα ερθω να σας γνωρίσω.Αν κ ντρεπομαι! :oops::oops::oops::oops:

καλημερα κουκλες και καλη μας εβομαδααααααααααααα!!!!!!!!!

λοιπον για να μπορεσει να ρθει και το Κατερινακι μας που μενει μακρια...και εχει και ενα μικρο μωρακι...να πουμε καπου κεντρικα ωστε να βολευονται όλοι ....τι λετε κοριτσακια μου??????

Ελενιτσα γιατι ντρεπεσαι καλε? ευκαιρια να γνωρισουμε και εσενα απο κοντα....

που ειστε βρε ολες? θα σας βαλω απουσιααααααααααααααα :lol::lol::lol:

καλημερα κουκλες και καλη μας εβομαδααααααααααααα!!!!!!!!!

λοιπον για να μπορεσει να ρθει και το Κατερινακι μας που μενει μακρια...και εχει και ενα μικρο μωρακι...να πουμε καπου κεντρικα ωστε να βολευονται όλοι ....τι λετε κοριτσακια μου??????

Ελενιτσα γιατι ντρεπεσαι καλε? ευκαιρια να γνωρισουμε και εσενα απο κοντα....

που ειστε βρε ολες? θα σας βαλω απουσιααααααααααααααα :lol::lol::lol:

Καλημέρα karolinaki,καλή εβδομάδα κ σε σενα!Είμαι λγάκι ντροπαλή!Τί να κάνω?Αλλά είπα να αλλάξω σιγά σιγά.Για να δουμε θα τα καταφέρω?Για πρωι ή απόγευμα λέτε?Εσύ που μένεις?θα παρετε κ παιδιά?Όλες οι υπόλοιπες γνωρίζεστε ε?

καλημερα κουκλες!!!!!!!

λεμε κατα τις 5 στην Τερινα στην Καπνικαρεας...θα μαι εγω το Κατρινακι...ανευ παιδιων... αααααααααααααα δεν σας το πα αυριο γινομαι κατα μια χρονια μεγαλυτερη!!!!!! αλλα εγω νοιωθω το αντιθετο πειραζει? :lol::lol: οποια κουκλα μπορει θα την περιμενουμε εκει!!!!!!

Ελενιτσα θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντα...

Ασπακι συμπεθερα ανθουλα Γωγακι καλε που πηγατε ολες??????????????

καλημερα κουκλες!!!!!!!

λεμε κατα τις 5 στην Τερινα στην Καπνικαρεας...θα μαι εγω το Κατρινακι...ανευ παιδιων... αααααααααααααα δεν σας το πα αυριο γινομαι κατα μια χρονια μεγαλυτερη!!!!!! αλλα εγω νοιωθω το αντιθετο πειραζει? :lol::lol: οποια κουκλα μπορει θα την περιμενουμε εκει!!!!!!

Ελενιτσα θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντα...

Ασπακι συμπεθερα ανθουλα Γωγακι καλε που πηγατε ολες??????????????

Αχ!για σημερα λέτε?Σήμερα δεν εχω που να αφησω τα παιδια... :(:(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...