Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αθηνά μην ακούς τις κακές γλώσσες, ζηλεύουν.

Σόφη ηρέμησε! Το μωράκι δεν έχει κα΄τι σοβαρό.

Εγώ γιατρός δεν είμαι αλλά αυτό μου κάνει κάτι σε λοίμωξη. Δηλ το ότι ανέβασε πυρετό πάλι τόσο σύντομα. Κάποιο αυτάκι, λαιμός κάτι τέτοιο. Θα ήταν καλό να το δει αύριο ο παιδίατρος.

Το πολύ πολύ να χρειαστεί να πάρετε κάποιο σιροπάκι.

Κλαίει η μικρή; Δείχνει να πονάει;

Τα δικά μας δεν σας τα λέω. Σε 15 μέρες πάλι.

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια ειστε παντα εκει...Ευχαριστω...

Δεν της εχω δωσει κρεμες εμποριου ουτε εγω Αθηνα.

Που μπορω να βρω τις καμπυλες αυτες?

Φροσο την ειδε σημερα τα αυτια καλα ο λαιμος ειναι κοκκινος αλλα δεν εχει βηχα.

Μολις τις εδωσα ποσταν ανεβασε 38,8

Δημοσίευση

Οχι δεν ποναει καπου και η διαθεση της ειναι καλη.Παιζει,γελαει δεν εχει γκρινια.

Κοιμηθηκε 9 παρα...δεν ξερω αν ηταν για απογευμα η βραδυ...κοιμαται ακομα...λετε να το παει σερυ?η να ετοιμαστω για παρτυ? :?

Δημοσίευση

dοm κοπελα μου μη μασας ! παρε κανα σωβρακο παραπανω κ νταξει εισαι :lol::lol:

quote]

Ρε συ Τζουλια με έχεις μπερδεψει αλλες τρεις φορές με άλλη κοπέλα και δε δινω σημασια αλλα να καθομαι καλα καλα και να μου λες μα παρω σωβρακο...ε αυτο παραπάει!

[smilie=angryfire.gif]

Δημοσίευση

Ε τότε το πιο πιθανό είναι να περνάει πάλι ιωσούλα.

Περαστικά σας! Και μην αγχώνεσαι. Αν δεις ότι έχει πολύ ψηλό πυρετό, πάνω από 39,5 να χτυπήσω και ξύλο) κάνε της κι ένα μπανάκι.

Δημοσίευση

γειααα!!!

σας διαβασα πολυ γρηγορα....

Σοφη πρεπει να εισαι ψυχραιμη , καθως εισαι και μονη σου...ηρεμησε και ολα θα πανε καλα!!!!

σχετικα με τα κιλα..εμενα εχασε..ειχε βεβαια κατ παραπανισια και τωρα ηρθε στα καλα του..βοηθησε και το περπατημα...αφηνιαζει ολο το πρωι και ολο το απογευμα..κρεμα δεν του εχω δωσει καθολου..το απογευμα η μαμα μου του δινει καμα φορα τοστακι με τυρι μονο..το τσακιζει..σημερα εφαγε τραχανα με ελαχιστο ανθοτυρο..

Μαρακι και εμενα μου αρεσουν πολυ τα ξυλινα παιχνιδια..εχω βρει ενα σαιτ και εχω παραγγελει μερικα

πιπιλα σχεδον την εκοψε..επαιρνε μονο της mam..

Φροσω καλυτερα ο μικρος??

Τζουλια απο τη δουλεια δυο φορες τενοντιτιδα..με ειδικο επδεσμο δυο εβδομαδες καθε φορα και αλοιφες..

Φλωρεντια οντως καταπληκτικη..ειχαμε παει οταν τα ειχαμε πρωτοφτιαξει..προς το παρον δεν το συζηταω για ταξιδι με το παιδι ουτε μεσα ουτε εξω..αναγκαιο οι δυο μας και χαλαρωση..κα για τον μκρο ταλαιπωρια θα ηταν...το προγραμμα εχε Περτουλι και λιμνη πλαστηρα αμεσα και καπου πιο μακρια...στις γιορτες!!!

ουτε καταλαβα παλι πως περασε αυτη η εβδομαδα...εδω κρυο..

φιλια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Σοφι περαστικα στην κουκλιτσα σου!!!!!!μπορει να χριαστει αντιβιωση ,γιαυτο το ψαχνει η γιατρος,καλα κανει με το αιμα!θα ξερεις ακριβως τι εχει η μικρη...μην στεναχωριεσαι σε παρακαλω!

εκανε κ η Αγγελικη μας πριν λιγες μερες λογο πυρετου..εκλαψε πολυ ομως...δεν πιραζει μωρε ειναι για καλο της!μην φρικαρεις εσυ!!!!!!!!!!!με μια αγκαλιτσα ολα θα περασουνε ,θα το ξεχασει αμεσως.

Χρυσουλα ευχαριστω πολυ!!!

Α!οταν ειχαμε 40 πυρετο ο γιατρος μου ειπε οχι ντουζ..αλλα μπανακι για 10 λεπτα με χλιαρο νερο ,ετσι πεφτη ο πυρετος,

Δημοσίευση

Φροσω πού ειναι ο δεύτερος διδυμος στο τικερακι;Πώς πάτε;Καλυτερα;

Σοφη ο λαιμος ισως να ειναι ερεθισμενος και να της βγει αυριο ο βηχας, ισως οπως εμεις να ποναει οταν παει να καταπιει.Παντως αυτο που με εμαθε η Αλεκα, ειναι το γλυκανισο,για το λαιμο,βηχα,κολοικους,ολα σχεδον.Δωσε της αν εχεις μαζι με χαμομηλακι.

Χρυσουλα...πώς μπορει και τρωει κοτζαμ τοστ;;;;!!!Αααααα!Ειμαστε πολύ πίσω εμείς!

Μαρακι χαλασε ο καιρος εδω!Κρυαδιασε!Σκεψου καλα και τι θα φορεσεις στο γαμο!Σαγιοναρα καλυτερα οχι, αντε κανα πιπ τοου φοριεται τωρα...

Ρε παιδια μη γελασετε αλλα το τρυπιμα πού το κανουν;στη φτερνα οπως οταν ηταν νεογεννητα;στο μπουτι οπως το εμβολιο;ή στο χερι;

Δημοσίευση

Επιτέλους μπόρεσα να μπω λίγο...

Διάβασα αποσπασματικά τα νέα σας...

Φρόσω μου τι να πω..απίστευτη λαχτάρα!

Τέλος κλό όμως και αυτό μετράει..

Δομ..συγκινήθηκα όταν διάβασα για το μωράκι..να πάνε όλα καλά ευχομαι..

Σου εστειλα ξανα φωτο..τιστο καλο? Δες μήπως τα πηγαίνει στα spam..

Σοφάκι αν το μωρό έχει καλή διάθεση όταν πέφτει ο πυρετος μην αγχώνεσαι...

Περαστικουλια σας..ειναι δυσκολο να είσαι μόνη σου..υπομονη κοριτσακι!

Δημοσίευση

Ισμηνη ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Τελικα τωρα που εγραψες μηπως το στελνει στα ανεπιθυμητα, μπηκα και ειδα οτι ειχες δικιο!

Βρηκα 1 μειλ απο σενα με 3 φωτο!Και τις ειδα!Σε ειδα και σενα επιτελους!

Κουκλακι το Ιολακι και το Ορεστακι!

Λοιπον αυτη η αποχρωση του ροζ ειναι η αγαπημενη μου!Εσυ...ε ενταξει για αδυνατουλα τρωγεσαι... :lol:

Δημοσίευση

Για το τρύπημα μην ανησυχείς. Θα κλάψει για δευτερόλεπτα, θα την πάρεις αγκαλίτσα και θα το ξεχάσει. Τί να πει κι ο Χριστοφοράκος που του έβαλαν 2 φορές ορό.

Ήμουν μόνη μου στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα να πάω ούτε τουαλέτα γιατί ο Χριστόφορος έκλαιγε όταν έφευγα αλλά και γαιτί έβρισκε ευκαιρία να τραβήξει τον ορο. Τη νύχτα πήγα για ππ και γυρίζοντας είχε ξυπνήσει και τον είχε τραβήξει. Όλα μέσα στα αίματα. 2 η ώρα τη νύχτα τον ξανατρυπήσανε και κοιμόταν ο καημενούλης.

Και το λέω και το παράπονό μου. Ο Αντώνης στο σπίτι με τους άλλους 2, η μάνα μου με σπασμένο πόδι, ο πατέρας μου την υπηρετεί :P κι εγώ έχω να πάω 6 ώρες τουαλέτα, να πιω νερό και έχω εντωμεταξύ αδιαθετήσει, αρχίζω να γεμίζω και δεν μπορώ να πάω να βάλω σερβιέτα. Μετά ήρθε ο Αντώνης αφού πήγε το δον παιδικό και για τον μικρό ήρθε η κοπέλα και επιτέλους πήγα. έτσι γύρισα και στο σπίτι να πλυθώ και σας έγραψα.

Ε λοιπόν η πεθερά και ο πεθερός ούτε που κουνήθηκαν από τον τόπο τους. Και να πω ότι κάνουν και τίποτα κάθονται και το ξύνουν.

Αλλά την Κυριακή στο πάρτυ θα έρθουν πρώτοι και καλύτεροι. Αει σιχτίρια θα μου γυρίσουν πάλι τα έντερα.

Δημοσίευση

kale kanonika παιρνουν αιμα ... ασε κ μενα δεν 8α ναι 1 φορα αυριο... παρε κ ενα παιχνιδακι μαζι να χετε . :-s

Dom ειπαμε ενα αλτσχαιμερ το χω ... άλλα 8α με στειλετε κ σεις ...!!!

Εσυ δεν εχεις σπορακι καλέ , εκει πηγαινε το σωβρακο !!! :roll::roll::roll:

μα λεω και γω οτι χανω λαδια το ξερω , λες να χανω και πετρελαια ???

κ οχι τπτ αλλο ακριβυνε κιολας ! :mrgreen:

Δημοσίευση

Κανονικα παίρνουνε αίμα. Ποια ρώτησε? Αχου τα χω παιξει ποσα γραψατε?

Έχει μια παιδικη χαρα εδω πιο κατω και τον πγα μια γρηγορη βολτιτσα. Ηρθανε και οι φιλοι μας. Σηνομιληκα παιδακια. Το ενα ειχε ιωση και το ειχε η μαμα του κανα 2 μετρα μακρυα! Το καημενουλι!Τι να κανω λεει? Μη σας κολλησει...... Θέλει προσοχη τωρα ειναι κολοεποχη.

Ωχ αρχισε γκρευς

Δημοσίευση
ασε φροσω , οπου γαμος κ χαρα η βασιλω πρωτη που λεει κ μια παροιμια !

''για τα ματια του κοσμου"" !!! :x

Αυτοί έρχονται μόνο όπου υπάρχει φαγητό.

Ποια θα ανοίξει το νο16;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας και βλέπω ότι είστε μια χαρά όλες και τα νινακια σας το ίδιο! @Xrisa95 όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μου! Βλέπω ότι έχετε πλάνο και καλούς γιατρούς δίπλα σας!  Εμείς κορίτσια είμαστε καλά! Έχουμε πολύ καλή ανάπτυξη στο ύψος! Στο βάρος το ίδιο αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια! Το παιδί συνεχίζει να κοιμάται πολύ καλά την νύχτα αλλά μου βγάζει την πίστη την ημέρα μιας και δεν του αρέσει ο ύπνος 🤣 μάτι γαρίδα και θέλει όλη μέρα να του μιλάω!! Σε 10 μέρες θα γίνουμε 2 μηνών! Ακόμα δεν το πιστεύω! Τον θηλασμό τον σταμάτησα εδώ και αρκετό καιρό και δίνω μόνο ξενο πλέον και είμαστε και οι δύο χαρούμενοι! Οι κολικοί μας σταμάτησαν εντελώς με ένα φανταστικό σκεύασμα που μου έστειλε η φίλη μου από Γερμανία (sab Simplex) και έτσι μαγικά εξαφανίστηκαν! Χρειάζονται 2-3 μέρες για να δράσουν οι σταγόνες αλλά στο μωράκι μου έκανε θαύματα! Κατά τα άλλα μεγαλώνουμε γελάμε λέμε αγκου ξέρετε τα κλασικά που κάνουν τα μωρά και μας παίρνουν τα μυαλά 🥰♥️♥️
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Είμαστε πολύ καλά!! Ο μικρός όλο κ βελτιώνεται στο κάθισμα. Τον βάζω στο πάτωμα να καθήσει κ στέκεται όλο κ περισσότερο σε χρόνο χωρίς να πέφτει κ παίζει τέλεια!! Το βράδυ μου κοιμάται 11ωρο σερί κ το μεσημέρι έχω καταφέρει να μην κοιμάται στην αγκαλιά μου, αλλά στο κρεβάτι δίπλα μου να μου κρατάει το δάχτυλο 🤣. Πλέον ο ύπνος του είναι 3 μισάωρο τη μέρα. Το πρώτο με τη μαμά μου το πρωί, το δεύτερο με εμένα το μεσημέρι κ το τρίτο το απόγευμα με την πεθερά μου. Για τα δοντακια που λες πονάνε μέχρι να σκίσει το δόντι το ούλο, μετά ηρεμούν! Είναι θέμα κάποιων ημερών!! Τον παιδίατρο που ρώτησα εγώ για το τι μπορώ να βάλω στα δόντια του μου είπε από τζελ τίποτα, παρά μόνο λίγο ντεπον για να ηρεμήσει αν βλέπω ότι υποφέρει. Επίσης, λόγω των ούλων που είναι πρησμένα το ζεστό το φαγητό τον ερεθίζει κ κλαίει, οπότε του το κρυώνω και το δίνω και το τρώει μια χαρά! Πάντως για τον ύπνο είναι δύσκολο να μην κοιμάσαι κι εσύ. Μετά σέρνεσαι όλη μέρα. Πιπίλα σου παίρνει;; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κοιμάται τόσο λίγο το βράδυ και σου ξυπνάει. Τουλάχιστον να σου κοιμόταν ένα 3ωρο σερί. Η φίλη μου που θηλάζει κι αυτή αποκλειστικά ο μπέμπης της επίσης κοιμάται στο στήθος και είναι από τα δικά μας ένα μήνα μικρότερος κοιμάται όλο το βράδυ σαν τον δικό μου μόνο με θηλασμό. Σου είπε πως μπορείς να το αλλάξεις;;
    • Κι εγω ψιλοπεθανα απ τον πονο αλλα καποιες κοπελες οντως δεν πονανε! 
    • Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι!  Επειδή είναι μεταχειρισμένο ίσως χρειάζεται να αλλαχτούν κάποια ανταλλακτικά.   Επίσης έχει σημασία το μέγεθος χοανης!  Τέλος να ξέρεις ότι τα οικιακά θήλαστρο (ακόμα και τα καλά τυπου medela) έχουν κάποια διάρκεια ζωής. Επειδή το μοτερακι που έχουν κάποια στιγμή εξασθενει..Αν δηλαδή η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε συχνές αντλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί πλέον αυτά τα θηλαστρα να είναι "αδυναμα". Αν έχεις κάποιο κατάστημα medela κοντά μπορείς να πας για να σε κατατοπισουν και να δουν το θήλαστρο αν είναι εντάξει.  Πάντως για να θηλάζεις αποκλειστικά και να έχεις ένα μωρό που μεγαλώνει κανονικά εννοείται δεν είναι αυτή η παραγωγή σου αν αυτό σε αγχώνει!   
    • @Sotiria_94 εγω παλι σκέφτομαι εκεί αρχές Μαΐου να πάω να κάνω χέρια πόδια νυχια, μη σ πω κ μια βαφή τ μαλλι να είμαι έτοιμη. Να μην τ σκέφτομαι μετά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...