Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ζητάω από όποια μανούλα έχει και δεν τα χρειάζεται πλέον ασβέστιο σε αναβράζον μορφή και σίδηρο Gynotardyferon.

Θα με εξυπηρετούσε πολύ να μου τα χάριζε μιας και δεν μπορώ να τα γράψω στο ταμείο μου...

Μέχρι τώρα με είχαν βολέψει κάποιες κοπέλες αλλά μου τελειώνουν δυστυχώς....

Δημοσίευση

δυστυχως εχω μονο εναν κυλινδρο με αναβραζοντα megacalsium αλλα ειναι ανοιχτο, εχω παρει ενα. οποτε αν θες 9 μερες σε βολευω εγω (αν θυμαμαι ενα την ημερα παιρνεις, σωστα?)

στειλε μου μηνυμα αν το θες τα στοιχεια σου. επεισης μου εμειναν απο την εγκυμοσυνη μου 2 κουτια μαγνησιο trofocard σε χαπια. αν τα ξεκινησεις, να μου πεις να στα δωσω και αυτα!

οσο για το ταμειο, αν εισαι ικα και πας σε ενα φαρμακειο, στα δινουν δωρεαν. κι αν οχι, να τα απιτησεις! πολυ εινια απατεωνες που ζητανε λεφτα. υπαρχει νομος που οι εγκυες του ικα στα κλασικα τα χαπια μαγνησιο ασβεστιο σιδηρο εχουν 0% συμμετοχη. αρα δεν πληρωνεις μια!

Δημοσίευση

Αχ βρε κοπέλα μου σε ευχαριστώ αλλά δεν είμαι έγκυος...θηλάζω και πρέπει να τα παίρνω...οπότε ούτε trofocard χρειάζομαι.

Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά για 1 κύλινδρο δεν συμφέρει να σε βάζω σε έξοδα...

Να δούμε μήπως έχει κάποια κοπέλα πιο πολλά να μου στείλει για να αξίζουν και τα μεταφορικά...

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσίευση

κοπελα μου εχω εγω να σου στειλω ασβεστιο εχω 3 κουτια mega-calcium sandoz των 1000γρ.και 1 κουτι calciform των 500γρ.ειναι αναβραζοντα και τα 2 και αθικτα...εχουν ημερομηνια ληξης το 2012...αν σε εξηπηρετω στειλε μου πμ να σου τα στειλω....

Εχω και μερικα κουτια σιδηρο αλλα ειναι Hemafer fol επισεις αναβραζοντα...δεν ξερω αν τα θελεις πες μου!!!

Δημοσίευση

Έχω κι εγώ 3 κουτιά megacalcium.

Αν τα θες να στα δώσω.

Αν επιτρέπεται όμως γιατί τα παίρνεις;

Εμένα όσο θήλαζα μου απαγόρευσαν να παίρνω σίδηρο αν και είχα χαμηλό αιματοκρίτη και μου είπαν επίσης ότι όσο θηλάζεις ο οργανισμός συγκρατεί πιο πολύ ασβέστιο από ότι κανονικά γι' αυτό δεν το χρειάζομαι.

Όσο περισσότερο θηλάζεις τόσο περισσότερο προστατεύεσαι από μελλοντική οστεοπόρωση.

Εδώ έχει συμβούλους θηλασμού. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση.

Για να σου στείλω το ασβέστιο στείλε μου πμ.

Δημοσίευση

Δεν πηρα καθόλου ασβέστιο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και ο γυναικολόγος μου μου είπε όσο θηλάζω να παίρνω σίδηρο και ασβέστιο, οπότε συνεχίζω...

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! Από σίδηρο είμαι υπέρκαλυμένη οπότε καλή μου zoumpalou μπορείς να τον δώσεις σε άλλη κοπέλα!!!

Σας στέλνω Pm!!!

Δημοσίευση

Γεια χαρά σου!!Σήμερα είδα το μνμ κ απλά σου λέω οτι έχω 6 κουτιά mega-calcium sandoz των 1000γρ. ασβέστιο.Δεν μου χρειάστηκαν στην εγκυμοσύνη μου αλλά μου τα έγραφε ο γιατρος κ έτσι τα έπαιρνα για παν ενδεχόμενο..αν θελεις στείλε μου μνμ

Δημοσίευση

κοπέλα μου εχω mega calcium ασβεστιο σε αναβραζουσα μορφη,2 αθικτα κουτια,δηλ.40 δισκια,κ απο το αλλο κουτι,1 συσκευασια αθικτη,αλλα 10 δισκια δηλ.κ ενα ανοιχτο με 2-3 μεσα..συνολο 50+ δισκια!θελεις να σου τα στειλω;δε μου χρειαστηκαν τελικα,αλλα μου τα συνταγογραφουσε ο γιατρος κ τα επαιρνα για παν ενδεχομενο!θα χαρω να σε εξυπηρετησω!

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Από ασβέστιο εγώ έπαιρνα το calcioral 500mg μασωμενο δισκίο ένα την ημέρα και σίδηρο viofer 300mg σε υγρή μορφή δύο την ημέρα. Από το ασβέστιο έχω 70 δισκία και σίδηρο 2 κουτιά δηλαδη 20 αμπούλες. Αν σε βολεύει δωσε μου τα στοιχεία σου και θα σου τα στείλω εγώ.

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκρισή σας!!!

Τελικά παρέλαβα το ασβέστιο από την ilioulina και τον σίδηρο από την mirlitsa και με κάλυψαν πλήρως!!!

Προτείνω να μείνει το θέμα ανοιχτό για άλλες κοπέλες που χρειάζονται και ίσως μπορέσετε να τις τα δώσετε!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

αμα θες εχω 4 κουτια gyno-Taradyferon δεν τα επινα στην εγυμοσυνη προσφατα γεννησα και εχω ενα ασβεστειο αλλα ειμαι στην ζακυνθος αν μπωρο να σε εξυπερετησω στειλε μηνυμα!!!!

αμα μενεις αθηνα η αδερφη μου φτανει τη δευτερα αθηνα !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...