Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΜΑΣ - ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ


Recommended Posts

Κοριτσάρες μου όμορφες και αγόρι γλυκό ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ γλυκιά γλυκιά και από εμένα!

Γνωρίζει κανείς κάτι για τον Λεωνίδα Μάμα και τη νέα μέθοδο, "πρωτοποριακή " όπως τη διάβασα κάπου, σπερματέγχυσης που εφαρμόζει;

Δε βρήκα κάτι σχετικό στο φόρουμ.....για αυτό ρωτάω!

Επίσης, πείτε γενικά κάποια ονόματα ιατρών ή ιατρικών κέντρων για σπερματέγχυση στην Αθήνα για να πάρω μία ιδέα....γιατί το σκέφτομαι σοβαρά....

Σας φιλώ γλυκά .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tanya μου καλησπέρα,

η αλήθεια είναι ότι είχα διαβάσει για τη νέα "πρωτοποριακή" μέθοδο που εφαρμόζει ο Μαμάς αλλά με μία μικρή έρευνα που έκανα κατέληξα ότι δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο.

Συνήθως στην κλασική σπερματέγχυση ο όγκος του καθαρισμένου σπέρματος που χρησιμοποιείται είναι πολύ μικρός (δηλ. το πολύ 1ml). Στo IUTPI χρησιμοποιείται όγκος καθαρισμένου σπέρματος περίπου στα 10ml. Ο όγκος αυτός είναι υπερβολικός για τη χωρητικότητα της μήτρας με αποτέλεσμα το υγρό να διαπερνά και τις σάλπιγγες. Αυτό δημιουργεί και μία μικρή δυσφορία κατά τη σπερματέγχυση.

Λόγω του επαγγέλματός μου προσπαθώ να διαβάζω επιστημονικά άρθρα πάνω στα θέματα που με απασχολούν, γιατί βρίσκομαι στην ίδια διαδικασία (αν διαβάσεις την πρώτη μου ερώτηση). Δεν προκύπτει λοιπόν καμία σημαντική διαφορά στα ποσοστά που προκύπτουν από το IUTPI σε σχέση με την κλασική σπερματέγχυση.

Εγώ πάντως έκανα την επίσκεψη μου στο Genetyllis για άλλη μία προσπάθεια σπερματέγχυσης. Δυστυχώς δεν πέτυχε και μάλλον θα ξεκινήσω προσπάθεια εξωσωματικής, αλλά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από το κέντρο και τη συμπεριφορά του γιατρού εκεί.

Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου πω λεπτομέρειες.

Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή επιτυχία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα

Δεν ξέρω κάτι ως προς τη μεθοδο, αν και στο site του αναφέρει ότι έχει υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας από την απλή σπερματέγχυση. Τώρα απ'όσα αναφέρει και η Μαρία στο μήνυμά της ίσως και είναι υπερβολές όσα αναφέρει. Εγώ θα ήθελα γενικότερες πληροφορίες για το Λεωνίδας Μαμά καθόσον διαβασα για μια θεραπεία με DHEA που εφαρμόζει σε γυναίκες όπου το FSH είναι πάνω από 12 ώστε να επιτευχθούν καλύτερης ποιότητας ωάρια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...