Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ??

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ..

ΕΧΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.. ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΥΠΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΙΠΟΤΕ... ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ!!!

Δημοσίευση

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ή ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση

Δεσποινακι καλησπερα.Αν δεν συνηθιζεις να εχεις καθυστερηση πολυ πιθανον ειναι να εισαι εγκυος, αλλα κανε καλυτερα μια χοριακουλα κι εκει θα σου λυθει η απορια!!

Δημοσίευση

Εγω θα σου πω αυτο πουθ ελεγαν και σε εμενα...μην ψαχνεις για συμπτώματα... ουτε εγω ειχα κατι :) Ευχομαι να εχεις τα δικα μου αποτελέσματα :) Κανε μια χοριακη για σιγουριά

Δημοσίευση

Τεστ Τεστ Τεστ

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Εγω δεν ειχα ουτε εχω κανενα <κλασσικο> συμπτωμα ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ.. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ.. ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου γλυκό εύχομαι να είσαι εγκυούλα και σύντομα να κρατάς μια τεράστια χοριακή στα χέρια σου.... Άσε τα τεστάκια και τρέξε για χοριακή για να είσαι 1000% σίγουρη.... Περιμένουμε ευχάριστα νέα!!! ;););)

Δημοσίευση

kalimera despoinaki

ti egine ekanes test????

efxome na eine 8etikotato

me tin efxi tis panagias koritsi mou

perimenume nea sou :)

xxxx

Δημοσίευση

kalimera.... kai egw kopela mou ..sou euxomai mesa apo tin kardia mou,na eisai EGKYOULA!!!! :D:D:D:D polla filakia despoinaki... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΣΤ? ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΗ!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερε Φενια,

Δεν μου εχει τυχει να κανω ποτε daronda αλλα απο αλλες ορμονες που εχω κανει είτε σην εξωσωματική είτε σε σπερματεγχυσεις συνηθως την καθυστερηση μου την εφερναν μετα τα φαρμακα της υποστηριξης εγμυμοσυνης (τυπου utrogestan) και οχι οι ορμονες της διεγερσης ή καταστολής.

Τωρα βεβαια αυτο ειναι σχετικο και σε καθε γυναικα διαφερει! Σε τι φαση εισαι τωρα εσύ?

Δημοσίευση

Ααα σε αυτη τη φαση εισαι. Εγω αλλιως το καταλαβα! Λοιπον ναι σε αυτη τη φαση που εισαι μπορει να εχεις μια μικροκαθυστερηση. Και εγω ειψα όχι ομως απο τις daronda αλλα απο τις arvekap, που ειναι πανω κατω το ιδιο. Εγώ ειχα ξεκινησει στην 21 η μερα του κύκλου και μου ειχαν πει ότι απο την 8η ως την 11η μερα απο το ξεκινημα θα αδιαθετουσα. Εγω όμως αδιαθετησα αν θυμαμαι καλα κατα την 14η. ΚΑι το εχω ακουσει αυτο και απο αλλες κοπελες. Μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα, λίγο το αγχος, λίγο το σοκ του οργανισμου απο τις ορμονες!

Με το καλό σου ευχομαι κοπελα μου να ολοκληρωσεις τη διαδικασία με το πιο ομορφο αποτελεσμα!!!

Δημοσίευση

feniael καλημέρα, τα daronda δημιουργούν μια μικρή καθυστέρηση , μην ανησυχείς....θα έρθει η κοκκινομάλα..........καλά αποτελέσματα να έχεις.

Δημοσίευση

Fenia μου σημερα ειδα το τελευταιο σου μηνυμα. Εγω κοπελα μου αναμενω περιοδο για να ξεκινησω την 3η μου προσπαθεια!

Δημοσίευση

vasoula perimeneis periodo gia na ksekiniseis eneseis diegersis?emena tipota akomi....i koilia mou tha skasei apo to priksimo! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.