Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλά είναι τα παιδάκια μου Στάμη, δόξα τω θεό.

Εσύ καλά κούκλα? Το μικρό σου??

Αχ πόοσο σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωω, μπουζούκια?????????????????????????

Έχω να πάω από τότε που έκανα μπάτσελορ για τον δικό μου γάμο...τόσο πρόσφατα δηλαδή.

Να περάσεις super, τέλεια, άψογα.......και ένα ποτό στην υγεία μας εεε????

Δημοσίευση
κ εγω θελω μπουζουκιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια...έχω να προτείνω κάτι φοβερό!!! :-?

Η επόμενη συνάντηση να είναι σε μπουζούκια, :)):)):))

Γιατί δηλαδή πάντα κανονίζουμε για καφέ ή σε παιδότοπο για παιχνίδι, οεο?????? Γιατί όχι μπουζούκια?????

Εεεε ρε γλέντια που θα κάναμε πλάκα πλάκα, αν κανονίζαμε, (λέμε τώρα) κάτι τέτοιο, χαχαχα....

Και το καλύτερο...χωρίς τους συζύγους εννοείται, χαχαχαχα!!!!

Έχω φαντασία...οφείλω να το ομολογήσω!!!! :P:P

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια τι κανετε?βικυ να σου ζησει ο μπεμπακος και καλη λοχεια να εχεις ,υπομονη με την μικρη σου με τον καιρο θα τον συνηθησει....νυσταζω φοβερα.. αλλα πριν παω για υπνο θα χτυπησω λιγη σοκολατοπιτα που εφτιξα με παγωτο μιαμ!μιαμ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..................... :D

Δημοσίευση

Kαλημεεα μανουλες!!!Τι κανετε?Εγω μια χαρα ,χθες πηγα στον γιατρο και ειδα τον μπεμπακο μου.Εφτασε τα 1780γρ.Ολα καλα!!!

Σημερα θελω να παω στον γιατρο του ικα για να μου δωσει την βεβαιωση για την αδεια.Ουφ και ειναι ενας στριμενος εκει... :evil:

Δημοσίευση

Ελισάβετττττττττττ, πωπω έναν άντρα που θα αποκτήσεις!!!!!

Όλα καλά έτσι???

Τα ζουζούνια μου-θηρία, καλά είναι. Με κουράζουν όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Αφού να φανταστείς χαίρομαι που πάω για δουλειά... :?

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Τι κάνετε;;; Λετε να βρέξει σήμερα;; Εχει και απεργια στα ΜΜΜ, καλα κρασιά :roll::roll::roll::roll:

Ελισάβετ μου με το καλο ο πιτσιρικάς!!!!!!!!!!!!!!! Πότε εχεις ΠΗΤ;;;;

MIRLITSA μου κουράγιο με τα μικρά. Εγώ εναν έχω και τρελλένομαι, φαντάζομαι εσύ :shock: . Που να κανω και δεύτερο :shock::shock::shock::shock: .

ΒΙΚΑΚΙ καλή ξεκούραση, λέμε τώρα :roll::roll::roll: .

Φιλάκια σε όλες :-*:-*:-*

Δημοσίευση
Ασπακι τι κανεις?

Υπομονή!!!!

Ρε κορίτσια κυριολεκτικά τα έχω παίξει με τα μικρά. Όλη την ώρα μαλώνουν, τσιρίζουν που πειράζει το ένα το άλλο, γκρινιάζει πολύ η κόρη μου...αλλά πάρααααααα πολύ!!!!

Φτάνω κι εγώ στα όρια μου και φωνάζω....ξέρω ότι δεν είναι καλό, αλλά δεν μπορώ άλλο να κρατηθώ. Μου δημιουργούν και μένα νεύρα και φωνάζοντας τους δημιουργώ κι εγώ...

Αχ τι θα κάνω??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Δημοσίευση

ευχαριστω φλωριαννα μου απο την αλλη εβδομαδα με βλεπω να ξεκουραζομαι...για να δουμε...

τη δευτερα περιμενω κ το θειο απο την ισπανια οποτε η αλλη εβδομαδα ειναι εβδομαδα ξεναγησης

Δημοσίευση

το καλυτερο πραγμα που κανεις ειναι η υπομονη μπορω νσ σε καταλαβω εναν εχω κ ειναι σαν 10 :?:? κ το μονο που κανω ειναι υπομονη γιατι με βλεπω για κανα δαφνη....

κριμα ειναι να βαλω στο ανθος της ηλικιασ μου την ασπρη τη στολη

Δημοσίευση

κοριτσακια μου σας αφηνω πααω να ετοιμαστω για να παω για δουλεια ....

σημερα θα μεινει ο χαρακης θα μεινει στη γιαγια οποτε μετα τα μαλλια κ μεχρι το πρωι ελπιζω να εχω τελειωσεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :o:o:o:o:o

Δημοσίευση

Ευχαριστω Φλωριανα μου...29/11 εχω πητ.

Ασπα μου τι να κανεις...υπομονη μονο.Και εγω μια απ τα ιδια με τον δικο μου ...στο τελος φωναζω και εγω και γινεται χαμος...Προσπαθω οσο μπορω να κρατηθω αλλα στο τελος δεν....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...