Μετάβαση σε περιεχόμενο

χλαμυδια στηνη εγκυμοσυνη


Recommended Posts

καλησπερα σε ολες τις κουκλες!ειμαι στην 16η εβδομαδα και η γυναικολογος μου σημερα μου ειπε οτι εδω και 2 μηνες περιπου εχω χλαμυδια....η οποια τωρα θυμηθηκε να μου το πει!ας μου πει καποια κοπελα που ξερει,ειναι κατι πολυ σοβαρο??κινδυνευει να παθει κατι το μωρο η και μετα εγω???σας ευχαριστω πολυ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια!!ειλικρινα νοιωθω πολυ ασχημα με το θμα που εβαλα!νοιωθω ασχημα γιατι θα με παιρνατε για καμια βρωμιαρα που παει με οποιον και οποιον!και ισως για αυτο εχω λαβει μονο μια απαντηση! :( και δεν στεναχωριεμαι για τη μια απαντηση αλλα για το οτι με φανταζεσται καμια βρωμιαρα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

flora εγω προσωπικα που διαβασα το θεμα δεν εβγαλα κανενα τετοιο συμπερασμα που αναφερεις... απλα δεν ξερω κατι πανω στο θεμα γιαυτο δεν σου απαντησα.. το μονο που εχω ακουσει και δεν θελω να σε αγχοσω ειναι οτι τα χλαμιδια ευθυνονται για αποβολες...καλυτερα να συμβουλευτεις εναν γυναικολογο και οχι αυτη που εχεις γιατι απο οτι αποδεικτηκε ειναι λιγο ανευθυνη....... μην βαζεις τετοια συμπερασματα στο μυαλο σου, δεν νομιζω οποια κοπελα εχει καποιο μικροβιο να σκεφτονται οτι ειναι βρωμιαρα και γυριζει απο δω και απο κει.....αυτα συμβαινουν!!! ελπιζω και ευχομαι να σου πανω ολα καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...