Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ειδικό προφυλακτικό για συλλογή σπέρματος

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα

είναι η πρώτη φορά που γράφω, και εύχομαι να μπορέσω γρήγορα και εγώ να κρατήσω ένα μωράκι στην αγκαλιά μου..προσπαθούμε εδώ και 1 χρόνο αλλά τιποτα..ο άντρας μου ανένδοτος για το ότι υπάρχει πρόβλημα..και όντως οι εξετάσεις οι δικές μου είναι όλες καλές..μετά από πολύ καιρό ο άντρας μου δέχτηκε να κάνει και αυτός εξετάσεις σπέρματος όπου αποδείχτηκε μέτρια κινητικότητα.ογιατρός μας είπε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μόνοι μας τις προσπάθειες ή να δοκιμάσουμε και μια σπερματέγχυση. για τη συλλογή του σπέρματος μας είπε ότι μπορούμε να χρησιμοποίήσουμε ειδικο μη τοξικόπροφυλακτικό, ετσι ώστε να γίνει η συλλογή κανονικά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης..αντί για το συνηθισμένο ουροσυλλέκτη..εγώ το βρίσκω πραγματικά πολύ καλή ιδέα, το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος ο γιατρός δεν μπορεί να με προμηθεύσει και μου είπε να απευθυνθώ σε κάποιο ανδρολογικό εργαστήριο που σίγουρα έχουν..μόνο που μένουμε επαρχία και στην πόλη μου ΄δεν υπάρχουν τέτοια εργαστήρια παρα μόνο μικροβιολογικά..μπορεί κάποια κοπέλα αν ξέρει κατι να με βοηθήσει? αν μπορώ να προμηθευτώ με τηλεφωνική παραγγελία απο κάποιο φαρμακείο ίσως μεγάλο της πρωτεύουσας ή καπως αλλιώς? σας ευχαριστώ παρα πολύ εκ των προταίρων...ξέρω ότι με καταλαβαίνετε, και πόσο αγωνία νιώθω.. :(

Δημοσίευση

φυσικα και σε καταλαβαινουμε τα χουμε περασει πιο μπροστα , ψαξε στα ον λαιν φαρμακεια στο ιντερνετ ή στα φαρμακεια της γειτονιας και κανε παραγγελια.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πιστεύεις θα βρω?μακάρι Θεε μου, αν ήμουνα στην Αθηνα θα πήγαινα σε κάποιο ανδρολογικό εργαστήριο και θα μου έδιναν σίγουρα αλλά εδω..πού τετοιο καλό!ευχαριστώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.