Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

όχι συμπεθέρα είμαστε σταθεροί εκτός και κάποιος άλλος μας τάξει καμμιά βαρβάτη προίκα!!! μμμμ τότε θα το ξανασκεφτούμε!!!! :lol::lol::lol::lol:

Γιώτα "Μακεδονικό έδαφος"..... αυτή που σε ρωτούσε και σε κοιτούσε λοξά, τι εθνικότητας είναι?

δυστυχώς οι Αμερικανοί έχουν "περάσει" σε όλους αυτό το μήνυμα!!!! ποιοί? αυτοί που πάνε σε μια χώρα και δεν ξέρουν την πρωτεύουσά τους!!!!

.....όλα αυτά πώς θα τα κουβαλήσεις με το αεροπλάνο? Πάρε μεγάλη βαλίτσα αλλά καθόλου ρούχα ώστε να μπορέσεις να την γεμίσεις!!!! ;)

Νατασσούλα πότε τα έβγαλε τα νεογιλά? ο Λουκάς 5,5 μηνών άρχισε και τέλειωσε στον χρόνο, αν θυμάμαι καλά!!!

Χρύσα αν δεν έχει business class πάρε first class!!!!

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αρτζ στις περισσοτρες αεροπορικες ειναι πλεων το ιδιο πραγμα...

Το θεμα ειναι οτι συχνα απλα δεν σου πουλανε..ακομα και αν προκειτε για ενα τεραστιο Μποινκ...και δεν μπορει να το καταλαβει...

Κατανοω οτι ειναι θεμα επαγγελματικου πρεστιζ..αλαλ αμα ΔΕΝ πουλανε τι να κανω..καταλυψη στο αεροδρομιο για να τον βαλλουν;;;.

Πολυ κολλιμα

Γεννιακ το τελευταιο του ταξιδι ηταν πολυ μπαχαλο...8 χρονια που δουλευω εδω τετοιο μπαχαλο δεν εχει ξαναγινει...

και να εφταιγα κι'ολασ το καταλαβαινω...αλλα θα τα ακουσω και μαλλιστα αγριωσ και δεν θα φταιω και απο πανω..

θα μου πεις φταισ γιατι δεν ελεγχεις τουσ συνεργατες σου..ε τι να κανω..υποτιθετε πως αμα δουλευεις με καποιον χρονια..

Και σημερα ειμαι γραφειο αντι να κατσω με το μωρο μου που με χρειαζετε..ειχαμε πισωγτρισματα...κοιμηθηκ εμαζι μα ςολο εκλαιγε μαμα και ηθελε να κοιμαται αγκαλιτσα...και εγω καθομαι στο γραφειο γιατι σταντρ θα με παρει τηλεφωτο απο τη Βουδαπεστη και θα με πρηξει..δε θελλω να του δοσω αλλον ενα λογο

Δημοσίευση

Γιώτα μου το ξέρω ότι μεινανε λίγες, εγώ θα κάτσω το υπόσχομαι!

Η αλήθεια είναι ότι το site μου είχε σπάσει τα νευρά βρε κορίτσια, όποτε προσπαθούσα να μπώ έτρωγα πόρτα και μπαίνω και στα κλεφτά..

(Στην δουλειά δηλαδή γιατί στο σπίτι δεν εμφανίζω το λαπτοπ μπροστά στον μικρό παθαίνει αμοκ..)

Μονο στο fb τις έχω πραγματικά όοολες μαζί .

Καλώς να πατήσεις στο Μακεδονικό έδαφος (την ξέρω την ιστορία με το τι θα πεί Μακεδονία στην Αμερική – ο άντρας μου είναι

ΕλληνοΚαναδός και εκεί έχει τσακωθεί άπειρες φορές με διάφορους για το θέμα) :evil:

Δημοσίευση

Μια ερώτηση, πάντα ήθελα να ρωτήσω αλλά το ξεχνούσα:

εσείς που γεννήσατε στην Ελλάδα, είτε φυσιολογικά είτε όχι, γιατί σας δένουν τα χέρια πριν αρχίσει ο τοκετός?!!! :o:shock: , σαν τους τρελούς ένα πράμα....!!!

το διάβασα σε μερικές περιγραφές τοκετών εδώ μέσα, ρώτησα αλλά δεν πήρα απάντηση!

μήπως ξέρετε?!

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια μου έχω κενό τώρα και μετά έχω μάθημα στην Ε1.

Ρε αυτή η διαμαντοπούλου η %$^%$^%3#@$#@$ το χει χάσει τελείως???????

Τι υπολογιστές μπορώ να κάνω σε παιδάκια Α δημοτικού που δεν ξέρουν να διαβάζουν???? Γίνεται όλη τη χρονιά να ζωγραφίζουν???? :evil::evil:

Καλώς την Ελεύθερία παρεπιπτόντως. Τι κάνει ο κλώνος σου??? :D:D

Σήμερα επιτέλους πάω στον πολιτισμό. Κατεβαίνω ΣΚ θεσσαλονίκη στη μαμααααα... :mrgreen:

θα κοινωνικοποιηθώ επιτέλους. γιουπιιιιιι

Δημοσίευση

Αρτζ δεν εχω ιδεα....πραγματικα..αλλα μη το ψαχνεις..η γεννα στην Ελλαδα ειναι απολυτως φιλικη προς το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο..και απολυτως χθρικη προς τη μητερ ακαι το παιδι..

εγω αισθανθηκα προβατο για σφαγη...χιχιχι

Πολλες φορες εχω την εντιπωση οτι οι γιατρο δεν παρακολουθουν αρκετα σεμηναρια που αφορουν εξεληξεις της επιστημης του, παρα ενημερωνονται για καινουρια φαρμακα απο τοςυ ιατρικους επισκεπτες και τερμα.

Ειναι πονεμενη ιστορια την οποια αμα πιασουμε να αναλησουμε θα φτασουμε τις 100 σελιδεσ σημερα

Δημοσίευση

Άρτζι με εκπλήσσεις...Με έχεις αφήσει με το στόμα ανοιχτό.... :o:o:o Μα τόσες γνώσεις για τον κώνο;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι...Τα μικράκια σου μιλάνε και ελληνικά και γερμανικά;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Έρηηηηηηηη καλωσόρισες...Καταλαβες ποια είμαι ε;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ρε φτάσατε 21 μηνών;;;;Αχ πώς περνάει ο καιρός....Σαν χθες θυμάμαι που γέννησες..... :P:P:P Άντε σύντομα και με 2ο νινί.... ;););)

Χρύσα διαρροιούλες ο μικρουλης;;;;;; :(:(:( Περαστικούλια....Να του δίνεις πολλά υγρά να μην αφυδατωθεί και ρυζάκι λαπά..Μάλλον καμια γαστρεντερίτιδα θα είναι.... :?:?:?:?

Βένι μου το έχω πάθει κι εγώ να πάω Carrefour με τη μικρή και να μου έχει βγάλει την πίστη..... :shock::shock::shock::shock:

Γιώτα άντε καλώς να ορίσεις στα πάτρια εδάφη!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Παναγιώτα μου καλά να περάσετε στο γάμο του αδερφού σου...όσο για την καμπύλη, πρόσεχες λίγο τη διατροφή σου... ;););)

Θουλάρα πάλι χέσιμο στην μπανιέρα;;;;Ρε πριν τον βάλεις για μπάνιο, βαλτον στο γιο γιο...Νομίζω ότι πλέον του έχει γίνει συνήθεια... :roll::roll::roll:

Νατασούλα φαφουτάκος ο Μιχαλάκης...Τι καλά!!!!!!Μεγάλωσε μωρέ!!!!! :P:P:P:P:P

Αναστασία μου υπομονή...Μην τον πάρεις στο κρεβάτι σου...Θα συνηθίσει σιγά σιγά...

Εμείς είμαστε καλά...Η μικρή ενώ χθες ηταν μια χαρά, το βράδυ που κοιμόταν έβηχε...Αυτόν τον ξερόβηχα...Δεν ξέρω τι να υποθέσω ρε κορίτσια..Μια βήχει μια δε βήχει.. :roll::roll::roll::roll: Τι να κάνω;;;;Και παίρνει και σιροπάκι.... :?:?:?:?

Κατά τ'αλλα χτυπάει το κινητό μου 12.30 ώρα τη νύχτα, πετάγομαι, δεν το πρόλαβα....Ένα σταθερό τηλέφωνο που δεν ήξερα....Ξαπλώνω, μετά από λίγο ξαναχτυπάει...Τρέχω πανικόβλητη να το σηκώσω και μια μαλακισμένη 40αρα ακουγόταν, ζητάει τον άντρα μου (ο οποίος είχε ξυπνήσει και ανησυχούσε) και μου έλεγε ότι είναι η νοικάρισα..... :shock::shock::shock::shock: Δίνω τον άντρα μου...Του λέει είμαι η νοικάρισα σας...Θέλω να φύγω από το σπίτι σας στα Μελίσσια, να κλείσουμε την εγγύηση... :shock::shock::shock::shock: Τα παίρνει ο Γιώργος κρανίο της λέει ότι δεν έχει κανένα σπίτι στα Μελίσσια (αν είχαμε θα μέναμε στο ενοίκιο;;;), τη ρώτησε φωνάζοντας που βρήκε το τηλ μου και της λέει ξέρεις τι ώρα είναι μωρή ανώμαλη;;;;;;;Και της το έκλεισε στα μούτρα...

Καλά πόσοι ψυχανώμαλοι κυκλοφορούν στον κόσμο;;;;;;; :?:?:shock::shock::shock::shock::shock: Μας πήρε νυχτιάτικα και μας τάραξε...Μετά έκλεισα το κινητό και από ότι είδα δεν με είχε ξαναπάρει...... :shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Ρε Αρτζι τι λες;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εμένα κανείς δε μου έδεσε τα χέρια...Μια χαρά ελέυθερα τα είχα...Και εγώ έμεινα υπερ-ευχαριστημένη από τη γέννα μου.... ;);););) Μήπως τελικά είναι θέμα γιατρού;;;;;; :?:?:?:?

Αθηνούλα μου σε ξέχασα πριν...Πώς πας;;;;;;;;Φιλάκια στην κοιλίτσα σου... :P:P:P:P

Δημοσίευση

ΑΑΑΑααααα! Σταματηστε να γράφετε για να προλάβω να σας διαβάσω και να τα θυμάμαι κιόλας!!!!!

Αναστασία υπομονή με τον ύπνο... που θα πάει, θα στρώσει. Μέσα στη μέρα η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική ή έχει αλλάξει;

Χρύσα αν το αφεντικό θέλει οπωσδήποτε Διακεκριμένη θέση... κλείσε του εισιτήριο επιστροφής με μια ακριβή εταιρία μέσω Ντουμπάι!!!!!! Πες του μονο εκείνοι έχουν!!!

Χτες που έβαλα τις κουρτίνες στο σαλόνι με ρωτούσε ο άντρας μου πως το έκανα... :shock:

Ανέβηκα ΕΓΩ στη σκάλα; Μα πως;;;;;

Λέτε το μωρό να μην γυρίζει επειδή ανεβοκατεβαίνω σκάλες;;;; Να έχει μπερδέψει την έξοδο κινδύνου; Και η πίεση να πέφτει λόγω υψομετρου; Σε καμιά εβδομάδα θα τελειώσω με τις εργασίες και θα αράξω. Την Τετάρτη θα πάω και από το νοσοκομείο να το δω.

Σας είπα ότι γράφτηκα στο γυμναστήριο; Είμαι πολύ χαρούμενη. Από Ιανουάριο ξεκινάω! Έχουν και άτομο να προσέχει το βρέφος!!!!

Δημοσίευση

Η Ναταλία μιλάει και τις δύο γλώσσες πολύ καλά για την ηλικία της και για δίγλωσσο παιδί. Η Δανάη λέει λέξεις και στις δύο γλώσσες. Ελληνικά καταλαβαίνει μια χαρά και για το γερμανικό κομμάτι δεν έχω ιδέα. Είναι 6 μηνες που πηγαίνει σε δίγλωσσο παιδικό σταθμό...

Η κοιλιά μου έκανε μια ραγάδα. Έχω αγχωθεί... Θα μου πεις, άντρα πλαστικό έχεις, θα σου τη φτιάξει. Εγώ όμως ήθελα να μην έχω κουσούρια μετά τη γέννα...

Δημοσίευση

Μπα Αθηνα εγω λεω πως δε γυρηζει γιατι λεει ειναι τρελη αυτη η μανα μου..θα με βαλει να κανω ορειβασια με το που θα γεννηθω..να λειπει..καλα ειμαι μεσα εδω...εχει και ζεστουλα..που να βγαινω στο ψωφοκρυο!!!!

Τι τελεια με το γυμναστηριο...πολιτισμενη χωρα...!!!!!

Γωγω πατε καλα απο υγεια μπραβο ..περατσικα ηταν..

τον εχω ταραξει στιν μπανανες και τα ρυζια, εδοσ ακαι αυστιρες οδιγιες στην πεθερα..να τη πηγε..οτι της λεω κανει..αμα τον αφινα στη μαν αμου θα του εδινε μπισκοτα και χυμο αμητα ειμαι σηγουρη!!!

Νατασοθλα ηθελ ανα πω μια χαρα ο Μιχαλακης..ειναι μια καινουρια φαση στη ζωη του...πειραζει που μου αρεσουν τα φαφουτικα παιδακια;;; τα βρισκω απιστευτα γλυκα..οταν χαμογελανε..θες να τα κανεις να γελλανε συνεχεια για να δειχνουν πως δεν εχουν δοντια

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Αααααααααααχχχχχχχχ μπούκωσα και δεν μπορώ να πάρω ανάσα...

Ούτε τα πόδια μου δεν μπορώ να μυρίσω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξύπνησα το πρωί πήγα ΟΑΕΔ, μαγείρεψα τη φακή μου και τώρα κάθισα να σας γράψω. Η Ειρήνη ξύπνησε στις 8.30 μες το κέφι! Μου έλεγε πως ο παπάς μένει στην εκκλησία και πως ο μπαλόνι της έσκασε!!! :D:D:D Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή!!! Τώρα φοράει τα παπόυτσια μου και κάνει βόλτες στο σπίτι! 'Φέγω, να ανοίξω τη πότα' λέει ! 8-)8-)8-)8-)8-)

Mαρή Γωγώ καισ πίτι στα Μελίσια έχετε;;;;;;;;;;;;; :D:D:D

Βένο η φίλη σου πήρε κορτιζονούχα τελικά;;

Χρύσα ακόμη ρε συ;;;;

Θου για τα κακά στη μπανιέρα θα σε πάρω τηλ να σε πω...

Γιώτα οργάνωσέ μας εσύ γιατί αλλιώς...

Νατάσα σιδερένιο το δοντάκι του Μιχάλη!

Μαρία-παπάκι το Σάββατο θα πας;;; Εγώ σίγουρα. Θα σου στείλω μνμ στο fb.

MariaIoanna τί κάνατε με το σπίτι τελικά;;;

Παναγιώτα μου πολύ τσιμπιμένες οι τιμές;;;

Καλά να περάσετε στο γάμο!!!

Αφροδίτη που είσαι καλέ;;; Ακόμη δε γύρισες;;;

ΈΕεερηηηη που είσαι βρε;;;

Χάθηκες....

Άντε να μπαίνεις εδώ να σε βλέπουμε πιο συχνά!!!

Τί καλά!!!

Αθηνά ωραία πίεση έχεις...

Η μικρή είναι ακόμη ισχιακή;;; Έχεις χρόνο πάντως...

Argi αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω...

Δημοσίευση

χαχαχαχα Γωγώ έχω 2 φίλες μαθηματικούς, τι περιμένεις? :lol::lol::lol: Αθηνάαααααα? :lol::lol:

Γωγώ εγώ έχω πάθει μια ψύχωση με το κινητό από τότε που η μαμά μου ήταν άρρωστη και τα βράδια το χαμηλώνω, άσε τώρα που το έχω στον κάτω όροφο άρα και να χτυπήσει δεν το ακούω!!!!....μια βραδιά κατά τις 3.00 χτυπά το σταθερό, τρέχει ο άντρας μου να το πάρει και ήταν μια φίλη μας, η οποία αντί να πατήσει το ξυπνητήρι να σταματήσει, πάτησε το κουμπί με το δικό μας νούμερο!!!! ντοιγκ!!!!

όσο για τα χέρια και τον τοκετό το έχω διαβάσει σε πολλές περιγραφές τοκετών εδώ!!!! πρώτα ξύρισμα, κλύσμα (τα οποία εγώ δεν έκανα) και μετά στην αίθουσα δέσιμο χεριών και βουρ για τον τοκετό!!!! :o:-s:-?

Δημοσίευση

Εγώ μαθηματικός;;;; Το έφαγα το πτυχίο μου την τελευταία φορά που πήγα να κάνω πρόσθεση!!! :lol:

Έχει τύχει να πάρει η Ναταλία τηλέφωνο έναν φίλο μας στις 6 το πρωι... Ήταν 15 μηνών και εμείς ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι...

Πάω να κοιμηθώ... ΖΖΖΖΖζζζζζζ.

Δημοσίευση

Αρτζ αυτο συνηθως το κανουν στις καισαρικες..ουτε εγω ειχα ξυρισμα κλισμα κλπ ..αποτριχωση εανα την προηγουμενη το πρωη- με το ζωρι δεν ηθελε να ερθει η κοπελα σπιτι να με κανει, και κλισμα εκανα μονη στο σπιτι..ουτως η αλλως δεν ετρωγα σχεδον τιποτα την προηγουμενη ευδομαδα γιατι ξερνουσα.

Απλα να πω την αμαρτια μου ειδικα το ξυρισμα δεν το καταλαβα ποτε..το μωρο περναει μεσα αο εναν κολπο που ειναι τιγκα στα μικροβια...μερικες τριχες τους πειραξαν;;;, ας το απολυμαννουν με μπεταντιν που λεει ο λογος..

Γωγ τι να πω..καλα ξυπνητουρια..εγω εχω παντα το κινητο απο ανασφαλεια..στο διπλα δοματιο βεβεια αλλα το εχω...

Δημοσίευση
Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι...Τα μικράκια σου μιλάνε και ελληνικά και γερμανικά;;;;;;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

εμείς είμαστε 3γλωσση οικογένεια και ο Λουκάς μιλά άπταιστα γερμανικά, καλά ελληνικά και καταλαβαίνει αγγλικά, καμμιά φορά μου πετάει αγγλικές λεξούλες....όταν ρωτώ κάτι τον άντρα μου στα αγγλικά, μου απαντά ο Λουκάς στα ελληνικά!!!.....η δε ΡΕΑ λέει λεξούλες και στις 2 γλώσσες, όχι πολλές όμως!!!

πάω να κάνω ένα μπανάκι και τα σχετικά γιατί έχουμε παιδίατρο σε μία ώρα και έξω βρέχει!!! :angry: μαλλον θα παμε με το αυζτοκινητο!!! [smilie=iroc.gif] !!!!

προσφατα διαβασα μια ιστορια τοκετου, δεν θα ηθελα να πω ποια η μανουλα!!!!

Αθηνα μαλλον δεν θελει να βγει γιατι θα νομιζει οτι θα καινει εκεινη τις δουλειες!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Βρε συ Γωγω, τι ότι ναναι σκηνικό έζησες βραδιάτικα κορίτσι μου!

Θα μπορούσε να είναι ξέρω γω από συνωνυμία αλλά που το βρήκε το κινητό?

Μα 12.30 το βράδυ και αυτηνης της έκατσε να αφήσει το σπίτι στα Μελίσσια?

Lovie, καταπληκτικό το σκηνικό με την κόρη σου! Αχ πότε θα αρχίσει και ο δικός μου να μιλάει κανονικά..

Αν και εγώ χαίρομαι και με τα ακαταλαβίστικα..

Πάντως μπορεί να μην κάνει ολόκληρες προτάσεις αλλά σφυρίζει! Χαχαχα!! Κάθεται και σφυρίζει! Απίστευτο?

Τωρα που είπατε για γιογιο .. εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμη.. πρέπει ε?

Πήγα και αγόρασα αλλά κατατροπώθηκε το σχέδιο μου από την πρώτη μέρα.

Μου έκανε μια σκατούλα χαχα! Στην μέση του σαλονιού!

Ευτυχώς δεν ήταν η γάτα μας κοντά να πάει από πάνω να πάθω εγκεφαλικό! :shock:

Νομίζω ότι ο μικρός δεν καταλαβαίνει πότε του έρχεται αφού είναι συνηθισμένος με την πάνα..

Μάλλον θα το έχετε εξαντλήσει αυτό το θέμα θα ανατρέξω πίσω σε κάποια φαση.. :?

Δημοσίευση

Ξύρισμα και κλίσμα εδώ κάνουν...Εγώ έφαγα μόνο το κλισμα, γιατί το ξύρισμα το είχα κάνει μόνη μου... :oops::oops::oops::lol::lol::lol: Πώς το έκανα με μια κοιλιά τεράστια ούτε εγώ ξέρω... :?:?:? Στα τυφλά!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα εγώ φυσιολογικά γέννησα, αλλά το ξυρισματάκι το ήθελαν..... :?:?:? Ήρθαν να με ξυρίσουν, τους λέω έχω ξυριστεί....Μου λένε για να δούμε...Το έχεις κάνει καλά;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εντυπωσιάστηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χέρια δε μου έδεσαν...Καλά εγώ μπήκα και με πρόκληση...Και ήμουν πόσες ώρες...Μπήκα 12 το βράδυ και γέννησα την άλλη μέρα στις 3 στο μεσημέρι.... :shock::shock::shock::shock: Πώς να με είχαν δεμένη τόσες ώρες;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε Αθηνά πώς μπορείς και κάνεις τέτοιες δουλειές;;;;;Είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και γυμναστήριο ακούω...Και βρέφη κρατάνε...Αχ που ζούμε τελικά εμείς;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

Όσο για το κινητό αν και πάντα το είχα ανοιχτό, από τότε που αρρώστησε ο πατέρας μου είχα το νου μου μη γίνει τίποτα και δεν το μάθω.... :?:?:?:? Τελικά, έφυγε ο πατέρας μου και τώρα το αφήνω ανοιχτό γιατί ανησχυώ μην πάθουν τίποτα η μαμά μου και ο αδερφός μου... :shock::shock::shock::shock: Μπορεί να είμαι παράλογη, αλλά δεν ξέρω...Δεν μπορώ να το κλείσω.... :oops::oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Η κοιλιά μου έκανε μια ραγάδα. Έχω αγχωθεί... Εγώ όμως ήθελα να μην έχω κουσούρια μετά τη γέννα...

δεν χρησιμοποιείς το λαδάκι της weleda? εμένα αυτό με έσωσε!!!! ούτε μία παρακαλώ!!!

Δημοσίευση
Ήρθαν να με ξυρίσουν, τους λέω έχω ξυριστεί....Μου λένε για να δούμε...Το έχεις κάνει καλά;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εντυπωσιάστηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!! :lol: Και γω τα ίδια είχα ξυριστεί και δεν εκανα ούτε κλίσμα γιατι απο το αγχος μου μόλις πάτησα στο μαιευτήριο έτρεξα στην τουαλέτα.. :oops:

Αχ που ζούμε τελικά εμείς;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

Εμείς ζούμε σε μια καμουφλαρισμένη Ζιμπάμπουε :cry:

Δημοσίευση

Τι λες ρε Αρτζι;;;Μπράβο σας!!!!!!!!!!!!!Στο Λουκά δηλαδή που αν και μικρούλης μιλάει 3 γλώσσες.... :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Το όνειρο του άντρα μου είναι η Ιώαννα να μάθει πολλές γλώσσες...Δεν τον ενδιαφέρει λέει να σπουδάσει, μόνο να μάθει τουλάχιστον 4 γλώσσες... :shock::shock::shock::shock:

Εγώ πάλι τις σιχαίνομαι τις γλώσσες... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Αλλά θέλω να μάθει η Ιωάννα μου...Όχι και 4...Αλλά 2 θέλω!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αθηνά κοντεύεις να γεννήσεις και έχεις 1 ολόκληρη ραγάδα;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Η δικιά μου από την 1η εγκυμοσύνη έχει γίνει σαν σιδηρόδρομος.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρτζι δεν έχω πάει να πάρω ακόμα το λαδάκι...Και χθες το είδα σε ένα περιοδικό και σε θυμήθηκα.... ;);););)

Δημοσίευση

Ερη κανεν αθεμα δεν ειναι εντελως εξαντλημενο...χαχαχα

ο δικος μου λεει κακα..δευτερολεπτα πριν τα κανει...οποτε δεν προλαβαινω

αλλα το καλοκαιρι τον βαζαμε να καθετε στι γιογιο, χωρις πιεση χωρις τιποτα, απλα καθοταν...εμαθε και λεει γιογιο..τη δικη μα ςτουαλετα την αποκαλει και αυτην γιογιο..ελπιζω του χρονου την ανοιξη που θα κοντευει τα δυο να κανουμε ομαλι μεταβαση στο γιογιο

Γωγω για τον ιδιο λογο με σενα το εχω ανοιχτο εγω..απο ανασφαλεια για τους δικους μου και ειδικα για τον αδελφο μου που δουλεβει νυχτα και κοικλοφορει με μηχανη..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...