Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια εγώ γιατί συγκινήθηκα βλέποντας το;;;;;;;;;; :oops::oops::oops::oops::roll::roll::roll:

Αχ πως πέρασε ο καιρός...Τότε ετοιμάζαμε τα δωματιάκια για τα ζουζούνια μας και τώρα περιμενουμε τα δεύτερα παιδάκια μας... :P:P:P Και τα πρώτα ταρζανάκια μας θα αποκτήσουν άλλα δωμάτια και ίσως άλλα κρεβατάκια.... :):):):):):):)

Εμάς πάντως το δωμάτιο μας δεν έχει αλλάξει πολύ...Έχει φύγει η κουνουπιέρα, η πάντα και κάτι άλλα ψιλά.....όμως τώρα με τον ερχομό του 2ου θα προχωρήσω σε αλλαγές..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Θου τρώω ΣΕ λέωωωω... Λέτε ο θηλασμος να μου ρουφάει το μεδούλι? Γυμνάζομαι και 4 φορές τη βδομάδα αλλά αναερόβια άσκηση δλδ βάρη (χαλαρά) και πιλάτες. ΑΛΛΑ τα πατατάκια δεν τα κόβω. Πριν τσάκισα 2 πιάτα μακαρόνια με κιμά και τυρί.

Ces στο γιατρό πήγα πριν ένα μήνα. Αυτόν τον μήνα δε θα πάω και θα πάω μια και καλή στον μεγάλο υπέρηχο καπου τέλη Οκτωβρίου.

Αύριο το απόγευμα άκουσα στον republic ότι θα έχει παιχνίδια για τα παιδιά στην προξένου κορομηλά. Ξέρει καμια να πει τι θα έχει?

Δημοσίευση

ωραια φωτο ρε παπακι :lol:

λοιπον αριχζω να τρωω απο σημερα :lol::lol:

γωγω εγω ενα δωματιο εχω κ για τα δυο..οποτεεεεεεε

ενα κρεβατι θα μπει κ τελος 8-)8-)8-)

εμεις 3 κοριτσια σε ενα δωματιο μεγαλωσαμε

εγω γελσα στο βιντεο με το σχολιο της βικυς

Δημοσίευση

Χαχαχα εγώ αυτό το βιντεάκι πρώτη φορά το βλέπω!!!!!

Δεν ήξερα οτι υπάρχει........

Αχ........

Σε λίγο καιρό θα αρχίσω να ετοιμάζω το καινούργιο δωμάτιο... Θα βάλω και φωτο...

Δημοσίευση

εμας δεν εχει αλλαξει αλλα εχει παιχνιδια και μια σκηνη στημενη!

ωωωωωω ναι εμεις κανουμε καμπινκ μεσα στο παιδικο!

η πισινα ειναι στο μπαλκονι.....!

εμεις δεν εχουμε βαλει ακομα κρεβατι στην μικρη.....οταν θα υποψιαστω οτι ειναι ετοιμη να πηδηξει το καγκελο τοτε θα το βγαλω και λιγο πιο μετα θα της βαλουμε κρεβατι!

τα δικα σας πως ειναι?

αυτο το βιντεακι το βρηκα ψαχνοντας ιδεες για παιδικο δωματιο!

γελασα πολυ παντως

Δημοσίευση

εγω θα αλλαξω το δωματιο του σπυρου σε διακοσμηση την αλλη εβδομαδα

το παιδακι μου μεγαλωσε,εχει αδυναμια στα αυτοκινητα και λεω να βγαλω τα μπεμπε αυτοκολλητα!!!

προς το παρον βγαλαμε το παρκοκρεβατο,καναμε την κουκετα 2 μονα κρεβατια που στο ενα κοιμαται ο σπυρος και αλλαξαμε θεση στην ντουλαπα.

απλα το χρωμα στους τοιχους και στα επιπλα ειναι πορτοκαλι,πρασινο και μπεζ...οποτε πρεπει να βρω αυτοκολλητα που να ταιριαζουν μαυτα τα χρωματα αλλα και κουρτινες και φωτιστικο

Δημοσίευση

Εγω παλη θα αργισω να αλλαξω δοματιο του μικρουτ, οτανμε το καλο κανω δευτερο θα κανω το γραφειο δοματιου του Χριστοφορου και το δευτερο θα παει στο παλιο του μικρου.

Αναστασια εκτος απο το κοσι κορνερ ωραια αυτοκολιτα εχουν φερει και τα τζαμπο. Η συρταριερα μας ειναι απο το ΙΚΕΑ και πολυ μουντι οποτε πηρα κατι ζωακα απο την κυβωτο του ΝΟΕ και εχουμε γεμμησει ολα τα συρταρια..αλλα και την ντουλαπιτσα του.

Εχω παθει παλη ψυχωση με τα τροφημα του μικρου, την υγει ατου μικρου...να φανταστειτε σφουγγαρισα ξανα και εβαλα αιθεριο ελαιο μεντας και ευκαλυπτου να φρεσκαρω τον χωρο..

γιουχου εγινα παλη..ελπιζω να μου περασει γρηγορα..

μαγειρευω ξεχωριστα φαγητο του μικρου..ιδιο φαγητο, πρασινα φασολακια ανακατεμενα με μπαρμπουνοφασουλα και πατατουλεσ..του μικρου χωρις αλατι και μπαχαρικα

Δημοσίευση

ρε χρυσα συνελεθε πιαααααααααααααα

ελεοςςςςςςςςςς

καλε τι επαθες?

ε εισαι παστρικοθοδωρα :P:P:P:P:P

βικυ αναστασια τα φιλια μου

νατασα κ γω δε το ξερα το βιντεο..

ασε που δε εχει το δικο μου οποτε αδιαφορω @-)@-)@-)@-)@-)@-)@-):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

καλησπερα

τον κοιμισα και ελπιζω σημερα να κοιμηθουμε..εχθες ητανε ξυπνιος απο τος 1.3 μεχρι τις 4.3 :o

ηθελε τον μπαμπα του αλλα ημουνα και εγω ξυπνια για συμπαρασταση...

ρε κοριτσια σαν φυτα ειμαστε και οι δυο με την αυπνια..πωπωπωπωπω αντε να περασει...

τα διαβασα ολα αλλα να σας πω την αληθεια δεν θυμαμαι τιποτα :oops::oops:

δεν λειτουργω και πολλυ :?

κατι ειχα διαβασει για κεντρο της πολης κλειστο..αυριο? αμα πατε να ερθω? λετε να κολλησετε τιποτα? αλλα πλεον περασε ααπο εχθες(απο δοντια ξυπναμε πλεον) και δεν θα ειμαστε σε κλειστο χωρο..πειτε μου αν με θελετε :? δεν θα παρεξηγηθω.. :cry:

χρυσα συνελθε πουλακι μου..και το φαι του χριστοφορου δεν ειναι αναγκη να το κανεις χωρια πλεον..μονο που θα βαζεςι μετα στο πιατο αλατι και πιπερι..αν και εγω πλεον του βαζω λιγο αλατακι..

εχω ενα σπιτι χαλια αλλα μηδεν ορεξη να κανω οτιδηποτε...

να σας πω τη ναμαρτια μου?? σκεφτομαι πως τζαμπα ταλαιπωρω τον μικρο με ειδικη διατροφη..

δεν εχει μεγαλωσε ιθεαματικα οπως μου ειπε η γιατρος πως θα γινοτανε αν τον πειραζε το αγελαδινο στη ναναπτυξη και μου φαινεται τζαμπα του στερω το γιαουρτακι και τα τοστακια και τα μπιφτεκια και τζαμπα τρωει την ειδικη χαζοκρεμα τιγκα στην ζαχαρη και το απαισιο γαλα που πανω απο 150μλ δεν πινει ποτε..θα το τραβηξω αλλες 15 μερες μετα θα πω στην γιατρο(ητανε να παμε τωρα αλλα λογω διαροιας δινω ακοαμ λιγο περιθωριο) και ετσι και δεν εχει βαλει 5 κιλα και 8 ποντους θα του παρω μπουγατσα ΤΕΛΟΣ!!!!! :lol:

Δημοσίευση

μαρθουλα σε ευχαριστω!! :):):lol::lol::lol:

θα σου στελω το κιν με μηνυμα να με μιλησουμε που θα ειστε αν τελικα κατεβειτε..εγω λεω να παω ουτως ή αλλως..ο μικρος εχει πηξει μεσα τοσες μερες..και εγω επισης!!!!!! τι ωρα αρχιζει ξερεις?

Δημοσίευση

Τελειωσααααα

επιτελους!!!

ρε παιδια..αναλαμπες παθαινω./...δεν τα κανω συνεχεια..φταιει και η μανα μου που ερχετε και με πρηζωνει με τις δουλιεσ

ο μικρος αρχησε να πιπιλαει λιγοτερο...ΤΕΛΕΙΑ!!! τελικα το κολπο με την παιδοψυχολογο επιασε..αμα τον καταφερω μονο να τρωει...δε με νοιαζει ποτε θα αποθηλασει...σημερα κοιμηθηκε αφου εφαγε...δεν ηθελε γαλα φρεσκο..αλλα φρεσκοαρμεγμενο απο την Αγελαδιτσα..χιχιχι..και παρατησ εμονος του το στηθος το οποιπ αποκαλει μιαμ μιαμ..και ξεραθηκε..χωρις πιπιλισμα χωρις τιποτα.

Πηγα και φαρμακειο πηραμε ορο για τον παιδικο και ειχε δωρο του ρουφιχτιρι..τωρα εχω δυο...που δεν χρισημοποιω κανενα..οποια θελει τον καινουριο της το δινω...

πηρα και αλλα αιθερια ελαια...παιδια τρελεινομαι γι'αυτα...βρικα και το κεραμικο μαντζαφλερι οπου βαζεις απο κατω το κερακι και τα καισ και αρωματιζουν ωραια..το σπιτι μυριζει μεντα και ευκαλυπτο..αλλα ειναι ανακατεμενο..ειδικα η κουζινα..πωπω..καημο της εχω...πρεπει να την καθαρισω γιατι ειδικα τα κατω ντουλαπια ειναι γεμματα πιτσιλιες και πασαλειματα του μικρου..αλλα ειλικρινα βαριεμαι..ειναι το μονο μερος που - αν και θα επρεπε- δεν πολυκαθαριζω

Ελπιζω ο μικρος να μου κανει τον χτεσινο υπνο...

Βενη ελα..σηγα μη μας κολλισετε τιποτα...μαλλον θα ερθω και εγω...αν δεν ξανακουβαληθει η μανα μου !!

ΑΑΑ το πλυντηριο μου χαλασε...πλενει μονο σε συντομο προγραμμα στους 40 βαθμουσ...τι να πω..υπεροχα!!!!!

Δημοσίευση

Συνάντηση ετοιμάζετε; Και εγώ εδώ;;;; :cry:

Αυριο θα πάω για καφεδάκι με τον κουμπάρο. Αρκετά δούλεψα σήμερα! Αύριο έχει πάλι κουρτίνες το πρόγραμμα και τακτοποίηση ντουλάπας. Θα φορέσω την εργατική μου φόρμα και θα δουλέψω!!! :lol:

Το μυαλό μου ήταν αλλού για αλλού. Ελπίζω αυτό που χάνω εγώ να πηγαίνει στο μωρό!!!! Μπήκα στην κουζίνα να πιω νερό και άνοιξα το συρτάρι με τα μαχαιροπήρουνα...

Δεν αντέχουν τα μάτια μου να διαβάσουν όλα τα προηγούμενα. Σας καληνυχτίζω!!!!

Δημοσίευση

Εγω θα κατέβω στανταρ κέντρο αλλά στις 7 έχω ραντεβού με γυναικολόγο και δεν ξέρω αν θα σας προλάβω. Στείλτε κανένα μήνυμα αν βρεθείτε και αν μπορώ θα έρθω!!!

Φιλιά πολλά και καλό βράδυ!

(Χρύσα χαλάρωσεεε.....)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!

σημερα πηγα για ψωνια με τη μαμα μου, πηραμε δυο πιτζαμουλες για τον μικρο, ενα χαλι για το παιδικο και για μενα 2 ζευγαρια μποτες!!! με γειαμας!!! :D:D ειδα κ κατι τελεια πεδιλακια αλλα δεν τα πηρα!! συγκρατηθηκα!! ειχα πολυ καιρο να ψωνισω! αλλα πρεπει να παω να παρω κανενα ρουχο γιατι τωρα που θα ξεκινησω δουλεια :lol::lol::lol::lol: θα τα χρειαστω!!

εμεις αυριο κατα πασα πιθανοτητα δε θα ερθουμε.. ο τολης βαριεται να κατεβει κεντρο και λεει να αφησουμε τον μικρο στη μαμα μου και να βγουμε οι δυο μας.. αν κατεβουμε τελικα θα σας παρω τηλ!!

βενη δε νομιζω να κολλησει τιποτα.. θα ειναι και ανοιχτος ο χωρος!

χρυσα κ μενα μαρεσουν πολυ τα αιθερια ελαια.. ρεσυ ζηλευω την ενεργεια σου!! πως καταφερνεις και τα κανεις ολα αυτα?!! μπραβο!! εγω ζυμωσα μπιφτεκια και τα εβαλα στην καταψυξη και ειμαι πτωμα!! ειναι παρα πολυ ωραια, τα κανω με κουακερ, φρεσκα κρεμμυδακια κ κοκκινη πιπερια και μου ερχοταν να τα φαω ωμα!!! :lol::lol:

νατασα κ εσυ ραντεβου με το νινι αυριο??? οπως η συμπεθερα μου!! μπραβο κοριτσαρες, τριψτε κοιλιτσες απο μενα!!

καλο βραδυ, δεν ειμαι πολυ καλα ψυχολογικαεχουν γινει διαφορα με τον αντρα μου, σας φιλω ολες μια μια ξεχωριστα 8-)

Δημοσίευση

Καλημέρα,

εμείς σήμερα ξυπνήσαμε πολύ νωρίς αφού πρέπει να είμαστε σχολείο 7.30!!!!

έχει κολυμβητήριο σήμερα, άπό 2 φορές τον μήν ατο έκαναν 1 φορά την εβδομάδα!!!!

Χρύσα πρόσεχε αυτό με τα αιθέρια, εννοώ να μην το πιάσει ο Τζεφ, είχαμε πάρει και εμείς και μετά είδαμε ένα ρεπορταζ όπου έλεγε ότι είναι επικίνδυνα αν τα πιάσει το παιδί και τα βάλει στο στόμα, πεθαίνει στην στιγμή!!!!!....μόλις γέννησα, το απομακρύναμε αμέσως....παιδιά είναι και δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσουν, τι θα πιάσουν και τι βάλουν στο στόμα τους!!!!!

πάω να ξυπνήσω την μικρή, την άφησα λίγο πιο πολύ να κοιμηθεί!!!!

Αναστασία πού είσαι καλέ ακόμη να ξυπνήσεις? :lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

χθες πήγα έκανε εξετάσεις αίματος και σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα

το σκέφτομαι κι εγώ για το απόγευμα αν προλάβω θα κετέβω καμιά βόλτα

Το βιντεάκι με τα δωμάτια εγώ 1η φορά το βλέπω δεν ήξερα ότι υπήρχε :shock:

Βένι σε πόσο καιρό σου είπε ότι θα έπρεπε να δείς διαφορά στην ανάπτυξη????????

Χρύσα χαλάρωσε λίγο το σπίτι σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι όπως προ παιδιών...

Αργυρώ καλό κολύμπι στον Λουκά

Δημοσίευση

καλημερααααααα

τι κανετε??? ακομη κοιμαστε καλε???

εμεις τα ιδια :roll: το βραδυ μας ιδιο :roll: με ξυπνηματα,κλαμματα και τα σχετικα......

τωρα μαγειρευω και πινω το καφεδακι μου ηρεμη μιας και ο σπυρος αποφασισε τελικα να κοιμηθει!!!!!

ρε κοριτσια εχω πραγματικα αρχισει να φοβαμαι εδω περα που μενουμε :?:?

και θα σας εξηγησω το γιατι...

προχθες ειχαμε το περιστατικο με την εξωπορτα...

χθες το βραδυ κατα τις 2 ημασταν ξυπνιοι με τον αντρα μου(γιατι ειχε σηκωθει πριν λιγο ο μικρος)

και εκει που κουβεντιαζαμε γιατι μας ειχε φυγει πλεον ο υπνος ακουμε...τι λετε????

τους συναγερμους απο τα αυτοκινητα μας :o:o:o:o:o:o:o

πεταχτηκαμε πανω αλλα φοβομασταν να βγουμε και εξω....

βγαινουμε κοιταμε τα αυτοκινητα...ολα καλα(δεν εχουμε γκαραζ και τα παρκαρουμε μπροστα στο σπιτι μας μιας και ο δρομος μας ειναι αδιεξοδο)

κοιταει ο αντρας μου τριγυρω...κανενας!!!!!

τι γινεται ρε γμτ???? 2 μερες στην σειρα???? στο ματι μας εχουν βαλει????

αφου του ειπα του αντρα μου οτι απο αποψε το αυτοκινητο θα το πηγαινω πιο πανω σε ενα σημειο που δεν φαινεται γιατι φοβαμαι πραγματικα.

υποψιαζομαι οτι κατι γινεται με τους διπλανους...ειναι αλλοδαποι και εχουν σχεσεις με την κουνιαδα μου και την κορη της τις οποιες τις εχουμε κανει περα λογω του οτι προσπαθησαν να μας χωρισουν

και υποψιαζομαι αυτους γιατι οταν γινονται αυτα την νυχτα λειπουν τα αυτοκινητα τους και μετα απο λιγο εμφανιζονται :shock::shock:

και ενα αλλο που με τρομοκρατει ειναι οτι η κουνιαδα μου μου ειχε αναφερει καποτε οτι ειχαν προσπαθησει να κλεψουν ενα σπιτι και οτι ειχαν αγορασει μεχρι και οπλο :shock::shock::shock::shock::shock:

μηπως να μετακομιζα???????????????????

Δημοσίευση

καλημέρα!!! Μαρθουλινα μου δεν ειδα οτι μου εγραψες!!!! Σ'αγαπω πολυ πολύ!!!! και μου λειπεις!!! Όλες μου λείπετε ,σημερα ειμαι κάπως ,κρυωσε ο καιρος και μου θυμισε πατρίδα... :(

Λένα ωραια που τη σπατε την 9μηνη ,εμας μας δινουν συνολο 14 μηνες απο τοτε που μπαινουμε στον 5ο μηνα της κυησης ,δεν εχουμε επιλογη να την παρουμε πιο μετα....αλλιως θα την επαιρνα στη γέννα!!!!χαχα

Το δωματιο της μικρης αλλαξε εκτοτε!! τωρα εδω δεν εχει δωματιο ,ειμαστε one big happy family ,που ισως μεγαλωσει και αλλο συντομα....

τα φιλια μου και την καλημέρα μου !!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...