Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσακια μου τι κανετε??? εγω μια χαρα....αυπνη!!!! :D:D:D:D τη νυχτα ξυπναει το λιγοτερο 3 φορες ,τη ταιζουμε και την αλλαζουμε,μεχρι να ξανακοιμηθει εχει ξαναξυπνησει!! αυτο μεχρι ποτε γινεται???? εχει και τη πλακα του βεβαια,αλλα ειναι μερικες φορες που νυσταζω τοσο που σκουντουφλαω στους τοιχους!!! να ειναι καλα ο μπαμπας μας που την αναλαμβανει και βοηθαει πολυ...

Δημοσίευση

ουφφφφφφφφφφφφφ τελειωσαμε

στρωσαμε χαλια....νωρις βεβαια αλλα δεν γινεται αλλιως μιας και ο σπυρος λατρευει να κυλιεται κατω και να μπουσουλαει

επειδη ομως τα πλακακια ηδη εχουν παγωσει και ο μικρος ειναι ολο αψου και αψου εεεε παει τα στρωσαμε

μονο η κουζινα μας εμεινε.

παναγιωτα φανταζομαι πως εισαι με κοιλια και τον νικολα να κανει το ταλιμπανακι :roll::roll::roll:

ρε συ αθηνα ασε τις δουλειες καλη μου...γεννας σε λιγο καιρο....

χρυσααααα εγω να δεις που μολις κανω μια δουλεια στο καπακι παει ο σπυρος και μου το κανει ανω κατω :evil::evil::evil:

μικρουλακι μου νεα μανουλιτσα τι κανεις??? εεε ετσι ειναι τα βρεφακια εχουν την πλακα τους αλλα και τα τρελα ξενυχτια ;) θηλαζετε??

σημερα εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε για τον σπυρο ομως ο κυριος πειναγε και εφαγε σκετο το μοσχαρακι (ο πουρες δεν εχει γινει ακομη...αργησαμε λιγακι σημερα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: )

το εχωνε κομματια μεγαλα στο στομα και μπουκωμενος...τραγουδουσε =))=))=))=)) και φεεεευγανε τα κομματια απο το στομα του

Δημοσίευση

μαιμουδακι μου,δασκαλα ειμαι και εχω οργανικη μιση ωρα απο το σπιτι μου....εχω παρει ομως αποσπαση σε σχολειο που ειναι 2 λεπτα απο το σπιτι μου με τα ποδια....γυριζω μετα τις γιορτες των χριστουγεννων..... ;)

παναγιωτα μου,απ οτι καταλαβα τωρα δε θα στειλουν αλλον....οταν γυρισω ή θα μοιρασουμε τις ταξεις ή θα ανοιξουν το ολοημερο.... :roll:

μικρουλαχριστος,καλως ηρθες στο κλαμπ!!!!!!!!!!!!!ελπιζω εσενα οταν φτασει 8,5 μηνων σαν τη δικια μου να μην ξυπναει..... :idea: γιατι εμενα με ξενυχταει ακομααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P

νατασουλα,ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο αυτη η φλεγμονη.... ;) τωρα μπηκα σε σκεψεις.....θα ρωτησω κι εγω.....

Δημοσίευση

Κορίτσιααααααααααααααα γεια σας.....Τρόμαξα να σας διαβάσω πάλι γλωσσούδες.... :twisted::twisted:

Θούλη πριν της ρουφήξω με τον αναροφφητήρα έτσι τις κάνω κι εγώ...Όταν είχε πάθει τη λοίμωξη του αναπνευστικού η μικρή και είχαμε νοπσηλευτεί στο Ιασώ μου είχαν δείξει κι εμένα με τις σύριγγες...Απλώς εμένα μου είπαν να τη γυρνάω (αεροπλανάκι) για να τρέχουν προς τα κάτω οι μύξες....Και μου είχαν πει maximum 5μλ...Αλλά ρε συ δεν φεύγουν όλα...Κι εγώ τόσο καιρό έτσι της κάνω τη μυτούλα όταν είναι μπουκωμένη...Ανακουφίζεται αρκετά, αλλά δεν καθαρίζει εντελώς... :roll::roll::roll: Δεν ξέρω τι να πω....

Παναγιώτα 1500 ευρώ σας ζήτησε στο άσχετο;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Καλά δε ντρέπονται ρε;;;;; :evil::evil::evil:

Γιώτα μια χαρά τα παπούτσια... ;);)

Νατασούλα τέλεια με το Μιχαλάκη..... :P:P

Νατάσα και μαθήματα ανώδυνου τοκετού;;;;;; :o:o:o Αυτά είναι...Τυχερούλα!!! :D:D:D

Συμπεθέρα ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....Τι άλλο να πω;;;;;;

Αναστασία μου τι πάθατε καλέ;;;;;; :?:?:?

Όσο για το Σπύρο κι εγώ λέω να μην του κλείνεις την πόρτα... :roll::roll::roll:

Αφροοοοο άντε γύρνα καλέ...Μας έλειψες....Ελπίζω η κοιλίτσα να είναι φουσκωτή!!!! :D:D:D

Βίκυ μου ένα θα σου πω...Είναι μια τρελή που φέρνει το κοριτσάκι της στο πάρκο της γειτονιάς...Η κόρη της είναι περίπου 2,5-3 χρονών και είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ που έχω γνωρίσει...Τα παιδάκια τα αγαπώ πολύ, αλλά το συγκεκριμένο θέλω να το πλακώσω στο ξύλο... :evil::evil::evil::oops::oops::oops: Την Ιωάννα μου συνέχεια τη σπρώχνει και τη ρίχνει κάτω..... :evil::evil::evil::evil: Η μάνα της δεν της λέει κουβέντα...Μια μέρα τα πήρα κρανίο και της λέω "Νεφέλη εξαφανίσου...Την Ιωάννα δεν θα την ξαναπλησιάσεις...Και δεν θα την ξαναγγίξεις..Δε ντρέπεσαι να χτυπάς ένα μωρό;;;;;" :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Εντωμεταξύ έρχεται συνέχεια με ένα καροτσάκι παιδικό που το σπρώχνει και δεν αφήνει κανέναν να το αγγίξει...Μια φορά δεν το είχε φέρει και έτυχε και είχαμε πάρει εμείς το δικό μας...Πήγε, έσπρωξε την Ιωάννα και της το πήρε...Πάω κατευθείαν εκεί που ήταν και η μάνα της, της παίρνω το καρότσι μέσα από τα χέρια και της λέω...Σε παρακαλώ πολύ το καρότσι της Ιωάννας δεν θα το ξαναπάρεις...όπως εσύ δεν αφήνεις την Ιωάννα να παίξει με τα παιχνίδια σου, έτσι κι εσύ δε θα ξαναπάρεις παιχνίδι της Ιωάννας.... :?:?:?:? Κορίτσια μπορεί να μην ήταν απόλυτα σωστή η αντίδραση μου, αλλά τα έχω πάρει άσχημα με το συγκεκριμένο κοριτσάκι και κυρίως με τη μάνα της, η οποία τη βλέπει να χτυπά τα παιδάκια και δεν τη μαλώνει ΠΟΤΕ..........Σας λέω...Την Ιωάννα μου κάθε φορά που την έβλεπε την έσπρωχνε... :evil::evil::evil:

Μια μέρα ήταν και ο άντρας μου στο πάρκο και το εν λόγω κοριτσάκι είχε καβαλήσει ένα τρακτερ ενός αγοριού μηχανοκίνητο και έκοβε επί 1 ώρα βόλτες...Σε κάποια φάση όπως έτρεχε και έπαιζε η Ιωάννα παραλίγο να την πατήσει με το τρακτεράκι...Το είδε η Ιωάννα και ήθελε να ανέβει...Αυτή την έσπρωχνε ως συνήθως....Και γυρίζει η μάνα της και λέει στον Γιώργο...Θέλετε να βγάλω τη Νεφέλη να βάλετε τη μικρή;;;;;Και της απαντάει το στεφάνι μου..."όχι, ευχαριστούμε....Η Ιώαννα μου είναι κοριτσάκι...Δεν παίζει με τέτοια παιχνίδια"... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απορώ πως ορισμένες είναι μάνες....Τρελαίνομαι με την συμπεριφορά τους και την αδιαφορία τους...Εγώ μια φορά είδα την Ιωάννα να κάνει σε ένα παιδάκι ντα στο χεράκι του και πήγα αμέσως την πήρα, τη μάλωσα και της έριξα και μια στο χέρι....Να καταλάβει ότι είναι λάθος.... :shock::shock::shock:

Κατά τ'άλλα...Μίξες έχουμε ελάχιστες, πυρετό καθόλου, αλλά χθες το βράδυ στον ύπνο της έβηχε αρκετά.... :?:?:?:? Αν το κάνει και σήμερα, αύριο θα την πάω στο γιατρό.... :(:(:(:(

Εγώ πήγα χθες γυναικολόγο, το σποράκι είναι σαν ποντικάκι...Έχει πλέον χεράκια και ποδαράκια και είναι 2,6 ολόκληρα εκατοστά!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Κοντεύω τις 10 εβδομάδες και σε 2 εβδομάδες έχω αυχενική...Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αθηνούλα σε ξέχασα..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: 5 εβδομάδες μόνο έμειναν;;;;Άντε τέλειαααααααααααααααααααααααααααααα..... :D:D:D:D Καλέ πώς κάνεις τέτοιες δουλειές με την κοιλιά στο στόμα;;;;;;;; :?:?:?:?

Πάντως κορίτσια ούτε εμένα πιάνουν τα χέρια μου....Αλλά ούτε και του άντρα μου μπορώ να πω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έχουμε όμως τη μάνα μου και τον κουνιαδούλη μου που είναι αστέρι σε όλα...... :P:P:P:P:P

Μικρούλα μου να σου ζήσει η πριγκίπισσά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άντε καλά ξενύχτια...Έτσι είναι τα βρεφάκια....

Αναστασία πολύ νωρίς έστρωσες καλέ.:?:?:? Θα σκάσετε από τη ζέστη!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

re sy gogo sorry ma pos tha katalavei to paidi oti einai lathos na xtupaei otan to xtupas k esu?einai ligo oksimoro kaka ta psemata !oses fores tin xtupisa to exo skeftei etsi meta....prosopika den pistevo sto diaxorismo agoristikon kai koritsistikon paixnidion dioti etsi diaxorizoun meta kai tis douleies sto spiti k pianoun ena kanape oi pasades mas....mikroula upomoni akoma eiste stin arxi!!!!2,5 xronon moro einai k afto kale!!! apla otan vlepeis afto to koritsaki min afineis tion ioanna na paizei mazi tis!!! kala perasan kiolas 10 evdomades!!!!!! pernaei o kairos !!!popo!!! re su grousi upervoli den einai i apospasi otan i organiki sou einai misi ora? ma kala poso adeia pernete re paidia oi daskales?gt emeis gurname otan ta paidia mas ginontai 8 minon!!! panagiota kai pebi den katalabaino tpt apo osa sas lene ta koritsia ,mallon kapoia selida me apantiseis den mou bgainei emena!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!

Σήμερα ξυπνήσαμε αργά και βγήκαμε βόλτα στην παιδική χαρά. Καθήσαμε γύρω στη μια ώρα και επιστρέψαμε σπίτι. Τώρα μόλις της έδωσα ψαράκι σαχανάκι με πιπεριά -ρίγανη και κολοκυθάκια στον ατμό. Είναι μεγάλη ψαρού η κόρη μου! Τρελλάινεται για όλα τα ψάρια.

Το απογευματινό πρόγραμμα έχει ξεκούραση στο σπίτι. Αυριο το πρωί έχω και γυναίκα για δουλειές -σίδερο και απόγευμα επιτέλους γιατρό! Ανυπομονώ να δω τη μπουμπού!!!!

Επίσης προς όλες της Θεσ/νικιές. αυριο το απόγευμα από τις 6-10 θα έχει happening σε πολλούε κεντρικούς δρόμους της Θεσ/νίκης. Η Τσιμισκή θα είναι πεζόδρομος από τις 4 και μετά. Στην Πρ.Κορομηλα θα έχει διαφορα για παιδιά και η Μητροπόλεως θα είναι ποδηλατόδρομος. Τα λεωφορεία προς το κέντρο θα είναι δωρεάν από τις 4 και μετά!!! Ελπίζω να είναι και ο καιρός καλός για να πετύχει το εγχείρημα!. Εμείς θα κατεβούμε οικογενειακώς και μετά θα πάμε στο ρνατεβού με το γιατρό! Αυτάάάάά.......

Λένα σόρρυ που σ'έκλεισα έτσι αλλά ταιζα τη μικρη!

Αναστασία αχ αχ αχ....

Παναγιώτα καλό κουράγιο την Πέμπτη. Που θα αφήσεις το Νικόλα;;;

Γιώτα πολύ παπούτσι ρε συ...

Άντε με γεια!!!

Argi πως ειναι ο καιρός σήμερα;;;΅Εδω ψύχρανε...

Αθηνά και συ τον Ταρζάν κάνεις;;;;

Χρύσα πως είναι Ο χριστοφορος!

Νατάσα μπράβο στη νηπιαγωγό!!!!

Γωγώ σωστός ο Γίωργος!!!! :lol::lol::lol:

Μικρούλα και που είσαι ακόμη!!!!

Μόλις αρχίσατε!!! Κλό κουράγιο και υπομονή!

Είσαι τυχερή που έχεις βοήθεια απότον Χρήστο!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!

Σήμερα ξυπνήσαμε αργά και βγήκαμε βόλτα στην παιδική χαρά. Καθήσαμε γύρω στη μια ώρα και επιστρέψαμε σπίτι. Τώρα μόλις της έδωσα ψαράκι σαχανάκι με πιπεριά -ρίγανη και κολοκυθάκια στον ατμό. Είναι μεγάλη ψαρού η κόρη μου! Τρελλάινεται για όλα τα ψάρια.

Το απογευματινό πρόγραμμα έχει ξεκούραση στο σπίτι. Αυριο το πρωί έχω και γυναίκα για δουλειές -σίδερο και απόγευμα επιτέλους γιατρό! Ανυπομονώ να δω τη μπουμπού!!!!

Επίσης προς όλες της Θεσ/νικιές. αυριο το απόγευμα από τις 6-10 θα έχει happening σε πολλούε κεντρικούς δρόμους της Θεσ/νίκης. Η Τσιμισκή θα είναι πεζόδρομος από τις 4 και μετά. Στην Πρ.Κορομηλα θα έχει διαφορα για παιδιά και η Μητροπόλεως θα είναι ποδηλατόδρομος. Τα λεωφορεία προς το κέντρο θα είναι δωρεάν από τις 4 και μετά!!! Ελπίζω να είναι και ο καιρός καλός για να πετύχει το εγχείρημα!. Εμείς θα κατεβούμε οικογενειακώς και μετά θα πάμε στο ρνατεβού με το γιατρό! Αυτάάάάά.......

Λένα σόρρυ που σ'έκλεισα έτσι αλλά ταιζα τη μικρη!

Αναστασία αχ αχ αχ....

Παναγιώτα καλό κουράγιο την Πέμπτη. Που θα αφήσεις το Νικόλα;;;

Γιώτα πολύ παπούτσι ρε συ...

Άντε με γεια!!!

Argi πως ειναι ο καιρός σήμερα;;;΅Εδω ψύχρανε...

Αθηνά και συ τον Ταρζάν κάνεις;;;;

Χρύσα πως είναι Ο χριστοφορος!

Νατάσα μπράβο στη νηπιαγωγό!!!!

Γωγώ σωστός ο Γίωργος!!!! :lol::lol::lol:

Μικρούλα και που είσαι ακόμη!!!!

Μόλις αρχίσατε!!! Κλό κουράγιο και υπομονή!

Είσαι τυχερή που έχεις βοήθεια απότον Χρήστο!!!

Δημοσίευση

Αργυρούλααααα! Τώρα τελείωσα με τις βιβλιοθήκες! Εργοτάξιο το σαλόνι αλλά τρέχω για ψώνια αλλιώς φαγητό γιοκ!!!!! Τις έστησα, τρύπησα και τον τοίχο και θα τα ακούσω το βράδυ από το πιπίνι: "Μα καλά έγκυος γυναίκα και κάνεις τέτοια πράγματα; Γιατί δεν τα άφηνες να τα κάνω εγώ;" :lol::lol::lol: Εδώ γελάμε...!!!

Θούλη να σε πάρω και εγώ κανένα τηλέφωνο; Βέβαια με την Αργυρώ το τσακίσαμε λιγάκι αλλά δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα... :oops: Συγγνώμη..... :oops:

Δημοσίευση

Αχ Νατασα με κολλαζεις...

ειπαμε θα κανουμε δουλιες με τη μανα μου...ελπιζω οι τελευταιες που θα κανουμε για να ξεκουραστει η καημενη...

Πολυ θα ηθελα να κατεβουμε...λες να το τολμισω;;

κοριτσαρες οποια αλλαη κατεβει πειτε μου μπας και με δελεαστε

Ο Χριστοφορς ειανι ΟΚ, εκλεγε παντα για συμπαρασταση..ξερετε τωρα..αφου κλαινε οι αλλοι ..πρεπει να κλαψω και εγω..

αλλα ειναι πολυ καλος..περναει ζωη και κοτα στον παιδικο..εχει βελτιωθει και παρα πολυ η συμπαριφορα του

Απο υγεια ειναι καλα

εχει μηξες...τις οποιος ξεφορτονομαι με το συστημ ατης Θου...το οποιο λειτουργει αψογα

εγω εχω 5αρες συριγγες τις οποιοες γεμυζω μεχρι τερμα...κανω σηγουρα 2 περασματα το ρουθουνι ετσι οπως ειναι τωρα..δε μας παιρνει για αλλη μια ωτιτιδα..και αμα χρειαστει και τρεις..

Ο μικρος πλεων το εχει παρει αποφαση,,απο τις 09/09 κοντευουμε να τελειωσουμε το μπουκαλι του λιτρου..και καθετε σχετικα σουζα...του δινω και την αδεια συριγγα για ν αμη τις φοβαται..αλλα αυτος την πεταει νευριασμενος κατω και ουρλιαζει...δεν πειραζει ομως..μια χαρα πεταγονται οι μηξες..μετα αναπνεει ελευθερα..

Πηρετο φτου φτου δεν εκανε

Δημοσίευση

Νατάσα, φόρα ένα τριαντάφυλλο στο πέτο για να σε ξεχωρίσω. χαχααα

Ναι όντως δε βολεύει γιατί δουλεύω. Από 23/12 όμως ξεκινάει η άδειά μου. :lol:

Θου και μένα δείχνει ότι πήρα 1,5 κιλό ενώ τρώω τον αγλέορα. Ρε λες να έχει κανα πρόμπλεμ το μπεμπέ και να μη το πήρα γραμμή? Δεν πολυκινείται μες τη μέρα...οθπσ :oops:

Δημοσίευση

Νατασα αληθεια??? να κατεβω μια βολτα με τον τολη και τον ανασταση!!! θα ειναι πολυ ωραια αν ειναι πεζοδρομος η τσιμισκη!!!

καλο γιατρο αυριο!! ναδεις και ποσο μεγαλωσε η μπουμπου σου!!

γιωτα εχουμε 2 μηνες πριν τον τοκετο και 3 μηνες μετα. μετα διαλεγεις η 2 χρονια μειωμενο ωραριο η 9μηνες ανατροφης. το καλο με εμας ειναι οτι δε δουλεουμε τα καλοκαιρια και να θες την 9μηνη αδεια μπορεις να τη "σπασεις"

χαχαχαχαχαχα γωγω πολυ γελασα με το γιωργο!! καλα της ειπε!!!

ετσι ειρωνεια θελουν τετοιοι ανθρωποι!! να τους δωσεις τα χαιρετισματα μας!

ρεσυ συμπεθερα πως περασε ετσι ο καιρος??? αντε αντε!! τριψε την κοιλιτσα σου απο μενα!!

χρυσα ψησου ρε για αυριο!! εγω θα προσπαθησω να πεισω τον τολη! θα ειναι ωραια!

Δημοσίευση

Αντε Βρε μαρια αμεσως προβλημα..μια χρα ειναι..απλα κανει αργες ζεν κινησεισ....χιχιχι

ποτε εχεις γιατρο ειπαμε;;;;;

Λανακη να ψηστω εγω δεν ειναι δυσκολο..θα κανω μουτρα στη μαν αμου..παλη θα με βριζει..αλλα δεν πειραζει..αλλα μαλλον θα ερθω μονη..

Ο Μαουνιερης θα γυρησει σπιτι κατ ατις 6 μεχρι να μπανιαριστει και να φαει παει 7..αντε να δουμε

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε/??????????

εγω δουλεια..ειχα το πρωι κ τωρα αραζω...

καλα λενα γελασα..καλε ετσι τους ειπες????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε βρισκω σωστηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

αθηνα τηλ? :roll::roll:

καλε σταματα κ ξεκουρασου..ελεος..μπραβο σου 8-)

νατασα κολοκυθακια βραστα?μαπ εμενα το κολοκυθι δε τρελενεται

γιωτα σε μιλησα αλλα δε απαντησες..

αναστασια κ γω λεω να μη κλεινεις τη πορτα

ευα ακομα εχεις για να πας δουλεια..οταν πας εσυ θα σταματα εγω ;)

αργι δε εχει κανας φιλος μικρο σκυλι να το βλεπει μπας κ του φυγει η φοβια?

γωγωκα καλε μεγαλωσε το νινιιιι

τι καλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για το ορο καλυτερα η σταση που λες(κ μενα ετσι με ειπαν)

αλλα μονη να εχω ετσιτ ο μικρο δε μπορω..οποτε το εχω καθιστο

παναγιωτα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

σες καλε το μπομπ το μαστορα εχεις σπιτι?????????????τι καλα!!!!!!!!!!!!!!

νατασουλα δηλ περισι τι προβλημα ειχατε με το φαγητο?

παπακι στο μικρο οταν ημουν εγκυος καποια στιγμη τα πηρα κ ετρωγα το αμπακα..λεω αφου δε τρωω κ βαζω να το αλλαξω..τουλαχιστον να τρρωω κ να βαζω..κ πραγαμτικα δε εβαζα..λετε να το επειχηρησω???? :?:?

καλε μονο 1.5 κιλο???????????????????ααααααααααααααααααα

σιγα μη τρως :D

κ γω θα κανω μαθηματα εκει που θα παει η νατασα..

κ σκεφτομαι ποιος θα κραταει το μικρο..

κ λεω μαλλον στο δημοτικο σταθμο θα το ξεκινησω :oops::oops:

Δημοσίευση
Αργυρούλααααα! Τώρα τελείωσα με τις βιβλιοθήκες! Εργοτάξιο το σαλόνι αλλά τρέχω για ψώνια αλλιώς φαγητό γιοκ!!!!! Τις έστησα, τρύπησα και τον τοίχο.....

τις σήκωσες βρε θηρίο?!!!! δεν περίμενες την μπαμπούσκα σου? :ymapplause::ymapplause:

εμείς αφού κλείσαμε το τηλέφωνο - κορίτσια μιλούσαμε 1 ώρα και 40 λεπτά!!!! - πήγαμε το μπουμπούκι στο ταχυδρομείο, μετά στον φούρνο, αγόρασα και μια σαλάτα, ήρθαμε και η μικρή κοιμάται!!!

αχ τι καλά να ξεπεράσει τον φόβο του για τους σκύλους......

θα συμφωνήσω και εγώ με την Γιώτα για το ξύλο και για τα παιχνίδια και εμένα δεν μου αρέσει να διαχωρίζω τα παιχνίδια σύμφωνα με το φύλο του παιδιού....για αυτό και δεν έχω αγοράσει καμμιά κούκλα στην μικρή, παίζει με τα αυτοκινητάκια, φορτηγά, γερανούς, παζλ (μερικές φορές!), διαβάζει (!) βιβλία ....όσες κούκλες έχει (4 στο σύνολο) είναι δώρο των παππούδων!!!...έχει και ένα καρότσι-δώρο της γιαγιάς!!!

Δημοσίευση

αργι δε εχει κανας φιλος μικρο σκυλι να το βλεπει μπας κ του φυγει η φοβια?

και η αδελφή μου και ο αδελφός μου έχουν σκυλάκι και όταν πήγαμε επίσκεψη έπρεπε να εξοριστούν τα καημένα!!!!....ενώ η μικρή έψαχνε να τα βρει!!!!

Δημοσίευση

Καλέ εμείς να δεις μπουλτνόζες και μπάλες που έχουμε σπίτι.....Με όλα παίζουμε!!!!!!!!Ούτε εμείς διαχωρίζουμε αγορίστικα-κοριτσίστικα απλώς έτσι της το είπε ο Γιώργος.... ;);););););)

Γιώτα έχεις δίκιο ότι δεν καταλαβαίνει ότι ειναι λάθος.....Αλλά της το κάνω με τη λογική ότι δεν της αρέσει να τη χτυπάνε οπότε δε θα το κάνει ούτε αυτή.... :roll::roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops:

Το κοριτσάκι μιλάει τέλεια (μπορεί να είναι και παραπάνω δεν ξέρω) αλλά για να σπρώξει και να χτυπήσει, καταλαβαίνει;;;;;Άσε ρε με κάτι κακομαθημένα......Με τρελαίνουν..... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και αν δεν της κάνει η μάνα της παρατήρηση, θα της κάνω εγώ...Με ρωτάς εμένα κυρά μου πως έκανα το παιδί μου, πως το μεγαλώνω...Θα έρχεται το κακαομαθημένο σου να το χτυπάει;;;Αντε μου και στο .......... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Χρύσαααααααααααααααααααα σε ξέχασαν κι εσένα ε;;;;; :oops::oops::oops::oops: Τελικά πολύ Alzhaimer παίζει.... :lol::lol::lol::lol: Φιλιά στον Ταρζάν....Α!!!!!!Κι εγώ αυτόν τον τεράστιο ορό έχω και 5αρες σύριγγες....

Θουλάρα εγώ πάντα έχω κάποιον σπίτι (βλ. Γεωργιανη-πεθερά) οπότε κάνουμε αεροπλανάκι!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αχ ρε κορίτσια πέρασε ο καιρός ε;;;;;;;Είδατε;;Έφτασα 10 εβδομαδων...

Καλά ρε κουτσομπόλες Αθηνά-Αρτζι τι λέγατε τόσες ώρες;;;;;;; :roll::roll::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια κι εδώ στην Αθήνα το Σάββατο, η Πανεπιστημίου έγινε πεζόδρομος και έκαναν διάφορες δραστηριότητες...Στις ειδήσεις το είδα.... :lol::lol:

Παπάκι χάθηκες καλέ....Τι κάνει ο χουχουλίνος σου;;;;;;;Το νινί μια χαρά θα είναι...Μη σκέφτεσαι τέτοια....Να σου πω...Είδατε φύλο;;;;;;;;

Δημοσίευση

καλέ σας μίλησα στο τσατ και βγήκατε οφφλάιν!!!! μήπως βρωμάν τα πόδια μου? :o:?

μόλις μίλησα στη Νατασσούλα και στην ΛαΛα και βγήκαν εκτός!!!!

Γωγώ για σένα λέγαμε!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

σαβρογιωτα αυτο το εχεις δει?www.mouyer.gr

εχει πολυ καλ παπουτσια!

και εγω θελω να της παρω αθλητικα!

η Μαρια -Ιωαννα εκτος απο κουκλες κουζινες, πληντυρια, κατσαρολικα εχει και πολλα αυτοκινητακια!

παιζει με ολα!

ο ΜανΩΛΗς ΤΗς Αφροδιτης επαιζε πολυ ωραια με την ηλεκτρικη σκουπα!

γιατι να διαχωριζονται τα παιχνιδια?

οταν ημουν μικρη στο χωριο επαιζα πολεμο και ποδοσφαιρο και οχι μονο εγω!

βασικα ποδοσφαιρο παιζω και τωρα με τα ανηψια μου......!

Νατασουλα κια στον ανηψιο μου στο νηπιο μονο σπιτικα επιτρεπουν!

θα φταξω κεικ το απογευμα να παιρνουν μαζι...γιατι αν περιμενουν απο την αδελφη μου σωθηκαν τα παιδια, το τσακιζουν!

η κορη μου κανει τσισα και τραγουδα το "αχ θαλασσα μου σκοτεινη, θαλασσα αγριεμενη"

Δημοσίευση

Αργυρώ μάλλον δεν δουλεύει το τσατ

εγώ δεν βγήκα καθόλου και φυσικά δεν βλέπω τίποτα να μου έγραψες

Βίκυ εγώ το Σάββατο έκανα κεικ μαζί με τον Μιχάλη και το καταχάρηκε

Παινευόταν στο σχολείο ότι το κάναμε μαζί και είναι πολύ νόστιμο :D:D:D:D:D

Μαρία γιατί αγχώνεσαι ακόμα 18 εβδομάδων είσαι πόσο να το νιώθεις το μωρό????

Δημοσίευση

με την Χρύσα μίλησα στο τσατ για λίγο! δούλεψε!

Νατασσούλα και ο Λουκάς με ρωτά πότε θα κάνουμε πασχαλινά κουλούρια για να τα κάνουμε μαζί, όπως πέρυσι!!!!....τώρα έχει μερικές μέρες μαγειρεύει με τον μπαμπά του!!!! και του αρέσει αλλά κύρια ανησυχία του είναι να μην έρθει στην κουζίνα η αδελφή του!!!! πολύ ζήλια μιλάμε και τα δύο!!!!

Βίκυ χαχαχαχα, πολύ γέλιο!!!!....στα κακά τι τραγουδάει?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...