Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λένα πάλι εκτός σε άφησαν;;;;;;; :o:o:o:o:shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Αν είναι δυνατόν......Δεν πάμε καλά..... :evil::evil::evil::evil:

Θουλάρα πρώτη φορά το δοκίμασα και εξεπλάγην....Ρε δεν αφήνει τίποτα μέσα....Λες και δεν έχει μίξα το παιδί.... :o:o:o έπαθα πλάκα...Και μου το έλεγαν καιρό φίλες μου, αλλά ο γιατρός μου έλεγε δε χρειάζεται.... :roll::roll::roll::roll: Φυσικά εξακολουθώ και βάζω και ορούς στη μυτούλα...

Πρώτα της κάνω πλύση, τρέχουν οι μύξες, της φυσάω τη μύτη και μετά τις ρουφάμε και καθαρίζει.... ;);););););););) Δεν ξέρω...Έμεινα ΥΠΕΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ...

Εσύ πως την καθαρίζεις του Ντόντου;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Παναγιώτα τα φιλιά μου....

Γιωτάκι σε ξέχασα.... :oops::oops::oops::oops::oops: Τέλεια που έφυγαν...ώρα για χαλάρωση..... :lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα εμένα η μάνα μου στην αρχή μου τα έβγαζε με κλωστή τα δόντια που κουνιούνταν..... :evil::evil::evil::evil::evil: Τρομακτικό!!!!!Μην το κάνεις ποτέ!!!!!! :shock::shock::shock: Μετά τα κουνούσα μόνη μου και τα πείραζα ώσπου να πέσουν..... :D:D:D:D:D:D

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να μαστε παληηηηηη

Καλα Λενα..πλακ αμας κανουν;;;;

να σε αφινανε καλυτερα στην Καβαλα ρε συ..τι να πω ...απιστφτο..να το ηθελες δεν θα γινοταν..παντως εγω αρνουμε να σε πληρωνει το κρατος και να μη δουλευεις..θα ανοιξεις παιδικο και θα σου φερνουμε τα παιδια μας...χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Λοιπον γυρησαμε απο τον γιτρο..δεν εχει απολυτγως τιποτα..πεντακαθαρος..μονο οι κλασσικες μηξες οπου και ο βηχας ειναι απο τη βλεννα.

Λαιμος, αυτια μυτη, πνευμονια ματια..αψογος...

Την ρωτισα τωτε για τον πηρετο..και μου ειπε σημβαινει..αλλα μας εδοσε και κατι εξτρα εξετασεις για τις αιματολογικες που θα καναμε ουτως η αλλως στο τελος του μηνα..γι ακατι δεικτες...δεν ξερω τι ..να δω ποσα θα χρυσοπληροσω...

Θου αμα κανει μηξες και τετοια δ εμε νοιαζει..τον βαζω κατω και τον ταραζω στον ορο..εχω παρει ενα μπουκαλι του λιτρου και απο τοτε που ξεκινησε παιδικο και πρωτοαρρωστησε απο τις 09/09..ειναι μισο το μπουκαλι..δυο δυο της γεμμυζω και της αδειαζω..παντως δουλει κανει..ουυυυ.

Του δινω επισης μια κουταλια μελι με λεμονι καθε πρωη και ενα πορτοκαλι στιμμενο...το μελι λενομι το φτυνει..το πορτοκαλι το κατεβαζει με το καλαμακι μια χαρα..μαε εκανε βεβεια λιγο κοκκιναδι στον ποπο..αλαλ χρειαχομαστε βιταμινεσ

Σισσω οντως γοα το δακωμα τι σου ειπαν..δεν γινετε ρε συ να το δαγκωνουν συνεχεια...εμενα προς το παρον εχει δαγκωσει ξενο μονο μια φορα πολυ παλια..αλλιως δεν το επιχειρει..την καημενουλα μου, δωστην απολλα πολλα φιλακια

Αρτζ ηθελα να σου πω και απο χτες...ειναι απλα τελειο...αν εχετε τετοια μερη συχνα...ουυυυυ..να πηγενετε..μακαρι να ειχαμε και εμεις .

Βικυ εχεις πμ

Τα φιλια μου και τα περαστικα μου σε ολες τις υπολοιπες

Γωγω εγω το εχω αυτο το ροθφιχτιρη..αλλα με τον τροπο της Θουλης καθαριζουν καλυτερα...βεβεια και εκει ουρλιαζει αλλα ΟΚ..

Δημοσίευση

Θουλη με τη συριγγα δεν τις βγαζεις?? παντως με τη συριγγα δε μενει τιποτα μεσα, καθαριζει και γινεται τζαμι!! μου το ειχαν δειξει στο νοσοκομειο κ ετσι του τις κανω κ εγω

σισσιω ημουν πολυ τσατισμενη πριν κ δε σαπαντησα... ελπιζω να το ξεπερασει γρηγορα την καημενουλα..αληθεια τι σου ειπαν οι δασκαλες? τι ηλικιεςεχουν τα παιδια εκει?ειναι κ μεγαλυτερα πολυ?

χρυσα ποσο καιρο ειναι αρρωστος? τι εξετασεις σας εσωσε?

αυριο θα παρω τηλεφωνο στο υπουργειο και θα τους βρισω. δε γινεται ρε κοριτσια αυτο, μου εχουν σπασει τα νευρα!!! μα πραγματικα ας με αφηναν καβαλα!!! αι σιχτιρ, πρεπει να αρχισω τα λεξοτανιλ δηλαδη??

ας με βαλουν καπου να κανω κατι, οτιδηποτε, δε με ενδιαφερει, δεν το μπορω αυτο!!! το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να κανω ανακληση της αποσπασης και να γυρισω καβαλα

επειδη δεν εβαλα μεσο δηλαδη πρεπει να παθω τιποτα απο τα νευρα μου?? και ειναι αλλα 40 ατομα σαν εμενα και ειμαι σιγουρη οτι ουτε αυτοι εχουν μεσο, σαν εμενα..

ετσι θα παμε μπροστα.. πολυ χαιρομαι για την καταντια της χωρας μας, ειμαστε ελλεεινοι

Δημοσίευση

Θουλιτσα μου ελα εσυ γιαβρι μου και δε θα χασεις!!!!! :lol::lol::lol:

Ρε συ σε κατι θειες τα κανω αυτα.Οχι δικες μου (οι δικες μου ειναι ολες μακρυα).Ερχονται ,ο Γιωργος λειπει , δεν εχουμε τι να πουμε και με καθυστερουνε κιολας.Τες πα.

Σισσακι μου ομορφο χαθηκαμε ρε.Διαβασα στο φεις για τη δαγκωματιά.Κριμα ρε συ.

Εμενα οταν πηγαινα παιδικο ενα κοριτσακι με ειχε βαλει κατω και με ειχε δαγκωσει στο εσωτερικο του στοματος. :cry::cry: Τοσο ησυχη ήμουν!!!!Ελπιζω να μη ξανασυμβει ρε συ.Μα τοσο γλυκο παιδακι ποιος το πειραζει ρε γμτ;;;;

Λεναααααααα Γκρρρρ!!!!Καλα ρε πηραν ανπληρωτες και εσυ περισσευεις;;;Η μονιμη;;;Ε δεν πάνε καλα.Ρε συ δε ξερεις κανεναν αιρετο;;;Για πηγαινε ψαχτο λιγο.

Χθες πηγαμε στο Βοτανικο κηπο που ειναι εδω στο Χϊδαρι.Στην Ιερα οδο.Τις Κυριακες ειναι ανοιχτα 10 με 3.Κοριτσια ειναι φοβερα.Πεντακάθαρα και μεσα στο πρασινο.Εχει και τραπεζια για πικ νικ!!!Τελεια!!!!!

Με πηρε ο Γ. και μου ειπε οτι μια ξαδερφη του που εχει να μας δει χρονια (τον Νικολα δεν τον εχει δει) θελει 1500 ευρω. :shock::shock: Πηζει το αντρακι μου με 2 και 3 δουλειές για να πληρωνει μακακιες αλλων.

Αλλος ντιρι-νταχτα και αλλος πληρωνει που λένε;;;;;;;;;

Δημοσίευση

λενα τι να πω..προτεινω αυτο που ειπε η χρυσα.. :lol::lol::lol::lol:

να σου φαιρνουμε τα παιδια μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπον αγαπητη γωγω..θα σε πω τροπο που καθαριζει τελεια..\ουφ βαρεθηκα αν το λεωωωωωωωωωωωωωωωωωω :twisted::twisted:

καθετε η ιωαννα..βαζεις μια πετσετα μπροστα της.

περνεις ενα μεγαλο ορο κ μια δεκαρα συριγγα κ τη γεμιζεις..10 μλ

κ με δυναμη τη βαζεις απο το ενα ρουθουνι για να βγει απο το αλλο

στη αρχη μπορει να μη βγει..θα δεις..θα τα καταφερεις..

εγω κ 30 μλ του εχω βαλει(δηλ 3 φορες απο 10 μλ)

θα δεις αποτελεσμα..ποναει το ξερω..αλλα κανει δουλεια

το δοκιμασα στο ευατο μου :?:?:?:?

χρυσα τελεια για το τζεφ..αντε χαρηκα

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου αν ηξερα αιρετο θα ειχα τοποθετηθει πριν ανοιξουν τα σχολεια!! :lol::lol:

κοριτσια να με συγχωρειτε ξερω οτι σας εχω πρηξει αλλα δε μπορω πρεπει καπου τα πω.. δε θα το ξαναναφερω το θεμα...

αν και σκεφτομαι να τους βγαλω στα καναλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Με πηρε ο Γ. και μου ειπε οτι μια ξαδερφη του που εχει να μας δει χρονια (τον Νικολα δεν τον εχει δει) θελει 1500 ευρω. :shock: :shock: Πηζει το αντρακι μου με 2 και 3 δουλειές για να πληρωνει μακακιες αλλων.

Αλλος ντιρι-νταχτα και αλλος πληρωνει που λένε;;;;;;;;;

και εμένα δεν με έχετε δει αλλά θέλω 3000ευρώ!!!! θα γίνει κάτι? πές στον Γ. σου!!!! ;):lol::lol::lol::idea:

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!! Χαχαχα! Κορυφαίο! Δεν σας έχει δει και ζητάει λεφτά; Και τι είστε; Τραπεζα που εγκρίνετε άτοκα δάνεια; :shock:

Τελικά με το Ναταλάκι το δουλεύουμε σιγά σιγά. Έχει γίνει λίγο αγρίμι, αλλά καταφέρνω και την ηρεμώ. Νομίζω τώρα που ξέρω θα τη βρούμε τη λύση. Πάντως μέσα μου όταν κάνει κάτι ανάποδο και μου αναφέρει το όνομα του παιδιού, εγώ βράζω! :roll:

Γειά σας και από μένα. Σήμερα ήμουν πτώμα και δεν έκανα καμία μα καμία δουλειά. Στο κρεβάτι την έβγαλα.. και πάλι κουρασμένη είμαι..

Δημοσίευση

Ο Λουκάς πριν καιρό έκανε παρέα με ένα παιδάκι, που έβριζε, μέχρι και μαλάκα έλεγε!!!

και άρχισε να τα λεέι και ο δικός μας, μας το είπαν οι δασκάλες (εννοώντας ότι έτσι εκφραζόμαστε εμείς στο σπίτι!!! :evil: ), αλλά με μια έρευνα - δική μου - ανακάλυψα ότι έτσι εκφραζόταν ο φίλος του, του εξήγησα ότι δεν πρέπει να εκφράζεται έτσι κ.λπ.,......ευτυχώς άλλαξε τον φίλο του μόνος του!!!!....τώρα κάνει παρέα με ένα "καλύτερο" παιδάκι!!!...και "τα έκοψε" τα "κακά" τα λόγια!!!

Δημοσίευση

Λένα δεν το πιστεύω αυτό που συβαίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά απαράδεκτη κατάσταση........

πάντως θα συμφωνήσω κι εγώ με την Χρύσα μπορούμε να σου φέρουμε τα δικά μας

παιδιά να κοιτάς θα είναι και λιγότερα από αυτά που θα είχες στο σχολείο :mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα και θα της τα δώσετε τα 1500,00????????????????

Εγώ πάντως απαντάω ανάλογα σε κάτι τέτοιους τύπους και φυσικά δεν με ξαναενοχλούν ;)

Για τα δόντια τώρα κι εμένα μικρή με κλωστή μου τα δέναν και τα τραβούσαν:o

Εννοείται βέβαια ότι δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ στα παιδιά μου, ελπίζω ότι θα ξεχαστεί σύντομα,

θα δαγκώσει κάτι σκληρό και θα πέσει :ymapplause:

Αργυρώ υπέροχο το μέρος που πήγατε χθες ζήλεψα, μακάρι να είχαμε κι εδώ τέτοια πάρκα

Δημοσίευση

σημερα τα πηρα παρα πολυ!

πηγα την μικρη κουνιες.....εκανε κουνια οτι ειχε κατσει....ερχεται ενα παιδακι(οπου μολις ειχε κατεβει) και σταματα ην κουνια και αρχισε να την ταρακουνα φωναζοντας "κατεβα τωωωρα"...εγω διπλα...προσπαθησα να προστατεψω το παιδι μου χωρις να αγγιξω το αλλο παιδακι...αυτο ηθελε να κανει κουνια και το ηθελε εκεινη την στιγμη....του μιλουσα ηρεμα πως δεν ειναι σωτσος ο τροπος και πως θα μπορουσε να το ζητησει απο εμενα να την κατεβασω και δεν με ακουγε καν....ηθελε να κανει καουνια και ρχισε να τσιριζει...κανποια στιγμη σηκωσε χερι να υην χτυπησει...τον προλαβα στο τσακ....η μανα καθοταν στο παγκακι και καπνιζε...οταν υψωσα τον τονο της φωνης μου ηρθε να μου κανει σκηνη οτι φωναζω στο παιδι της...με το τσιγαρο στο χερι παντα!

της εξηγουσα ηρεμα οτι θα επρεπε να επιβλεπει το παιδι της σε σχεση με την συμπεριφορα του με αλλα παιδακια και πως πηγε α χτυπησει την κορη μου(η οποια ειχε μεινει αφωνη...ετοιμη να βαλει τα καλαματα λες και ειχε κανιε καποια ζημια)

και τι μου απαντα η μαμα μ ετο τσιγαρο?

- ε και?παιδια ειναι θα παιξουν και ξυλο και μετα θα τα βρουν!

και της παντω και εγω.....

- εμεις δεν λυνομε ετσι τις διαφορες μας....εχουμε λογο και αποψη....αν εσεις θελετε να λυνεται τις δοαφορες σας με ξυλο τοτε μακρια απο εμας!

απαντηση?

- ειμαι νηπιαγωγος και ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα ποιος ειναι οσωστος τροπος!

-αν οι νηπιαγωγοι αφηνουν τα παιδι ανα παιζουν ξυλο τοτε δεν εχω τι να πω!

εν το μεταξυ οσο γινοτα αυτος ο διαλογος ο γιος της χτυπησε ενα κοριτσακι με χαλικια στο ματι.....εεεεε ο πατερας του κοριτσιου δεν ηταν τοσο διαλακτικος ουτε με το παιδι ουτε με την μανα η οποια εκανε και σκηνη σε εκεινον... ευτυχως την απομακρυναν απο τα χερια του....αλλα θα ηθελα να της ειχε δωσει καμια....!

αμεσως μετα το σκηνικο....αγκαλιασε το παιδι της χωρις να του πει τιποτα και εγυγε....μετα ακουγα που ελεγαν οτι η μαμα ειναι οντως νηπιαγωγος σε ιδ.παιδικο και οτι το αγορακι παντα τ βαζει μετα κοριτσακια και δε μικροτερα του!

Δημοσίευση

Βίκυ κανένα σχόλιο....το ότι είναι νηπιαγωγός δεν σημαίνει και τίποτα....απλά σπούδασε νηπιαγωγός ίσως να ήταν και η τελευταία σχολή που δήλωσε!!!!....απλά το κάνει σαν επάγγελμα και δεν την νοιάζει....υπάρχουν πολλοί γιατροί που με το τσιγάρο στο στόμα συμβουλεύουν οι άλλοι να μην καπνίζουν!!!......άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος στην δουλειά του!!!!

Πάω να πάρω τον Λουκάκο μου.....

Δημοσίευση

Βικυ πλακα κανεις;;;;;;

εμεινα..καλα..απιστευτη συμπεριφορα...ετσι σαν νοιπιαγωγος μαθαινει στα παιδια να φαιρονται...απαπαπα..σκεψου να την ειχαμε εμεις δασκαλα...ιιιι δεν θελλω να το σκεφτομαι.

λενα δεν εχω ιδεα..ακαταλαβιστικα ειναι στο χαρτι, ειπε να δουμε 2 δεικτες...αμα παρω τα αποτελοεσματα θα σου σω.

Αθηνα καλα εκανες..ξεκουρασου.....η Ναταλια πιστευω θα στροσει ...ειπες τελικα στη δασκαλα να αλλαξει ταξη το αλλο παιδακι;;;;

Παναγιωτα να σου κανω μια λιστα...εμενα δε με εχετε δει..αλλα θα σας δω εγω καποια στιγμη...χαχαχαχα.

Σημερα η πεθερα μου λεει αμα ειναι να σταματισουμε τον μικρο απο το παιδικο..., να μην αρρωσταινει....δεν θελλω ομως..ειναι πολυ καλα εκει..εκτος του οτι τρωει ολο του το φαη οτι και να του βαλλω...δηλαδη τρεφεται σωστα και οχι με βλακιεσ, εχει βελτιωθει πολυ και η συμπεριφορα του..εχει ηδη γινει πιο κοινωνικος..ξερετε τι ωραια που επαιζαν μαζι με τον Φιλιππακο της Βενης, ουτε μαλωναν ουτε δερνονταν, και στο σπιτι αφου του περασει η τρελλα να θελει να ειναι κολλημενος πανω μου και να χαιδευεται..το κανει ανεληπως καθε μερα για ενα 10 λεπτο, μετα παιζει στο δοματιο του και αλλωνιζει στο σπιτι χωρις να με ενοχλει..μεγαλωσε ΟΚ..αλλα πιστευω πως εχει παιξει τον ρολο του και η συναναστροφη με αλλα παιδακαι

Δημοσίευση

Γεια σας!

Μόλις ξύπνησα από το μεσημεριανό μου ύπνο!!! Τα καταευχαριστήθηκα! Σας διάβασα και είμαι πανέτοιμη!!!

:lol::lol::lol:

Λοιπόν.......

Το πρωί στις 9 έκανα pilates!!! Τέλειααααααα!!! Αμέσως μετά έκανα τις εξετάσεις μου (γενική αίματος και ούρων) και γύρισα σπίτι για να μαγειρέψω!. Κανόνισα και μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής και ανώδυνου τοκετού. Θα ξεκινήσω μέσα Οκτώβρη και θα κάνω συνολικά 5 2,5ωρα μαθήματα. Μάλιστα είναι δίπλα στο σπίτι μου και δεν το ήξερα. Είναι στο τοπικό κέντρο Υγείας και τη μαία την ξέρω. Τέλεια!!! Κατενθουσιάστηκα!!! Πάει και αυτό!!! Πήρα και τις εξετάσεις....

37 αιματοκρίτη και 12,5 αιμοσφαιρίνη! Σούπερ και αυτές! Ούτε σίδηρο δεν χρειάζεται να πάρω ακόμη!!!!

Η Ειρήνη ξύπνησε στις 10.30 παρακαλώ!!! Αυτό το παιδί αν λείπω τραβαέι ακόμη καλύτερους ύπνους. Χθες το απόγευμα πήγαμε σε ένα παιδό΄τοπο με μια ξαδέρφη μου και έτρεχε ασταμάτητα για 2 ώρες. Ξεθεώθηκε και έγινε μούσκεμα από τον ιδρώτα!!!

Χρύσα περάστικά στον Τζέφ.

VENI επίσης! Είναι καλύτερα ο Φίλιππος σήμερα;;

Γωγώ άντε και σεις....

Που την άρπαξε μωρέ;;; Περαστικά...

Να κάνεις οπωσδήποτε το κόλπο της Θου με τις μυξες...

Νατασούλα κοιμήθηκε το απόγευμα η Έλενα;

Άντε μεγάλωσε ο Μιχάλης σου!!!

Γιώτα καλά ξεκουμπίδια στα πεθερικά! Ελπίζω να ηρέμησες και να χαλάρρωσες τώρα!

Αθηνά γενικά πως είσαι; Πως νιώθεις που πλησιάζει ο καιρός;;

Θου θα σε τηλ το βράδυ!

Άντε για σένα δουλεύω.......

Λένα αν είναι δυνατόν....

Με το στανιό να κάθεσαι λέμε.

Κι ποια η διααιολογία τους;;; Δεν το καταλαβαίνω...

Βίκυ τέλεια η αντίσραση της μάνας-'παιδαγωγού'.

Το κακό είναι πως αυτή συμβουλεύει και κόσμο. Τ καημένα τα παιδάκια της...

Σισσιώ το διάβασα στ fb για τη Χαριλίνα. Φαντάζομαι πως θα της περάσει...

Εσύ καλά;; Σε χάσαμε...

Αναστασία άντε, να κοιμηθεί σαν πουλάκι σήμερα ο Σπυράκος!!

(Ελπίζω να μην ξέχασα καμία...)

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου τι κάνετε. Καιρό έχω να μπω αλλά τρέχω η ""φουκαριάρα η μάνα". ΕΕΕμμμμ δεν ήθελα επαπειλούμενη, καλά να πάθω.

Κάνω μάθημα σε δημοτικό φέτος. 4 παιδάκια ανα υπολογιστή. ΨΟΦΗΣΑ λεμε. Δεν παλεύται γ... τα υπουργεία μου. Κάνουν πιλοτικά προγράμματα οι μακάκες αλλά δεν έχουν υποδομές. Τα λυπάμαι τα παιδάκια.

Στο πάρκο ακόμα ευτυχώς δεν πέτυχα παρατράγουδα. Οι μάνες και κυρίως οι αλλοδαπές είναι πολύ παρούσες. Μου χει κάνει εντύπωση η γαιδουριά ορισμένων ελληνίδων και η καλοσύνη των αλλοδαπών. Ακόμα και τα παιδάκια τους ξέρουν να μοιράζονται ενώ τα ελληνόπουλα είναι πιο κτητικά.

Νατάσα για πεεεε....τι μαθήματα, που πως? Θα έρθεις στο σεμινάριο το άλλο Σαββατο τελικά? Εγώ έχω από το πρωί μέχρι τις 4 ένα σεμινάριο για τη δυσλεξια και μετα στα καπάκια θα έρθω εκεί. Ονούφριος θα γίνω Σαββατιάτικα. ΚΑΛΛΕΕΕΕΕΕΕ μια απορία όποια ξέρει. Η MAC το Σάββατο το τραβάει το ωράριο της ή είναι ανοιχτά μέχρι τις 3??? Έχω να κατέβω κέντρο θεσσαλονίκη για ψώνια 8 μήνες. ΠΟΙΟΣ???? ΕΓΩΩΩΩΩΩ.... Άτιμο Κιλκίς με ρούφηξες το μεδούλι.

Παναγιώτα...Δεν πιστεύω να του τα δώσετε τα λεφτά???

Δημοσίευση

Αφρο περιμενουμε!!!!

πολυ καρπερο το τρενακι μας λεμεεεεε..οποια θελει να γκαστρωθει...και οχι να κοιμηθει να επιβιβαστει ΑΜΕΣΑ!!!!

χαχαχα

ρε κοριτσι ανα πω τον πονο μου.....ολο το ΣΚ..εκανα δουλιεσ...να ειναι το σπιτι καθαρο και ζεστο για τον μικρο...τακτοποιημενο..ε σημερα το εκανε σαν τα μουτρα του...

κατεβασε βιβλια απο τη βιβλιοθηκα..σκορπισε παντου ενα κεκακι της Βενησ, η κουζινα γεμματη ταπερ και ψιχουλα...ουαααααα...σ

Δημοσίευση

Χρυσα ελπιζω σε λιγο ελπιζω να μην βρεις και μυρμηγκακια!

εγω εχω μαγαλο θεμα φετος με αυτα!

με το που πεφτει ψιχουλο κατω ερχονται!

μεχρι και στο μπανιο εχω δει που δεν εχει ψιχουλα!

αχ τι να κανω?

μη μου πειτε να βρω τη φωλια γιατι ειναι αδυνατον αυτο, μπορει να εχουν σκαψει λαγουμι κατω απο ολο το σπιτι!

Αφροδιτουλα ελα, η κορη μου καθε φορα που περναμε απο τον προαστιακο περιμενει να σταματησουμε να παρουμε το ΜΑνωλακι και τη μαμα του την Ατοντιτη!

Δημοσίευση

Αχχχ...μυρμιγκια δεν εχουμε..γιατι εχουμε σαυρες....αλωνιζουν θρασητατα στην αυλη σε λιγο θα γινουμε Τζουρασικ παρκ..

Το κακο ειναι πως λιαζονται στα τουβλακια απο τα παρτερια και σε αγνωουν επιδεικτικα......ο Χριστοφορος κοντεψε να πιασιε μια..και εμενα να με πιασει εμφραγμα επι τοσπου

Δημοσίευση

Η Ειρήνη κοιμάται και γω τρώω!

Παναγιώτα μου εσένα ξέχασα... :oops::oops::oops::oops:

Ντροπή μου.......

Πότε πας για καμπύλη;;Αυτήνη τη βδομάδα δεν είχες πει;;;

Αφροδίτη άντε γύρνα γιατί μας έλειψες........... :-*:-*:-*

Μαρία θα είμαι εκεί! Εκτός απροόπτου βέβαια!

Τώρα για τα μαθήματα που είπα. δε νομίζω να σε βολεύει...

Είναι ανατολικά εδώ ποου μένω. Κάθε τετάρτη στις 9 το πρωί...

Δημοσίευση

τι κανετε?>???????????

εγω αραζω...ειμαι κ λιγο κουρασμενη..

για 3 φορα ο μκρος εχεσε στη μπανιερα..ελεοςςςςςςςςςςςςςς :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

πηγαμε γιατρο..

ολα οκ :):):)

ειναι 15 εκατ κ ολα πανε καλα..

αρχιζψ σιδηρ λεει..

γιατι αν δ επαρω θα αρχισω να νιωθω ατονια.. :(:(

ζυγιστηκα κιολας :evil:

κ εννοειται με εδειξε ενα κιλο σχεδον παραπανω..

μα δε μπορω να καταλαβω γιατι..κ στο σπιτι κ στο ιατρειο ιδια περιοδο σχεδον ζυγιστηκα..

κ ομως..τεσπα..εγω λεω οτι εβαλα 4 κιλα

πριν μεινω εγκυος ετρωγα το αμπακα..δε εβαλζα γραμμ

στο θοδωρη ετρωγα αλλα οχι οσο ηθελα κ παλι εβαλα 19 κιλα

σε αυτο τρωω ακομα πιο λιγο γιατι λιγουρες δε εχω κ παλι βαζω :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Αχ κοριτσακια μου καλα τα λετε εσεις!!!!

Αργυρουλα γελασα ρε συ με τα 3000!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εν συντομια ειναι 1η του ξαδερφη που ο πατερας της ενω της ειχε αφησει τεραστια περιουσια καθ'οτι τοκογλυφος αυτη τα εφαγε ολα και τωρα κινδυνευει να της παρει η τραπεζα το σπιτι. #:-s#:-s

Καλα κρασια δηλαδη!!!!Ζητησε και απο αλλους συγγενεις!!!Θα δουμε τι θα κανουμε.Εχουμε και γεννα μπροστα μας.

Χρυσα μου και εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να τον σταματησεις απο τον παιδικο.

Νατασα τελειο ρε συ αυτο με τα μαθηματα.Θα τολμησεις χωρις επισκληρηδιο;;; :roll::roll:

Βικυ πολυ μαλα.... η γυναικα!!!!Εδω εγω στο λυκειο και δεν αφηνω να πλακωνονται οχι τα νηπια.

Γωγουλα ελπιζω να εχετε πιο ξεξουραστο βραδυ σημερα!!!

Αφρο φιλακια!!!!!

Θουλιτσα μου τελεια νεα!!!!Σωστος κοριτσαρος!!!!! [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

Δημοσίευση

Αρτζ και Παναγιωτα δεν εχω σκοπο να τον σταματρισω, εχει κανει πολυ μεγαλη προοδο στην συμπεριφορα του, δεν το συζητω..

με ενδιαφερει να μην εχιε τιποτα σοβαρο, τωρα λιγος πηρετουλης και μηξες ειναι στο προγραμμα.

Σημερα παντως εκανε μπανιο ισυχα, ντιθηκε ισυχα..ηπιε το γαλατακι απο το μπιμπερο 80 γραμμ αλλα δε με νιαζει..και κοιμηθηκε ΜΟΝΟΣ του...χωρις ουρλιαχτα, χωρισ ιστεριες..χωρια να απαιτηει την Μαμα η το βυζι..

λετε να φταιει πως ολη μερα ειμασταν μαζι σημερα;;;;.

Θα δουμε

παντως ο πυρετος αφαντος, πολυ περιεργη συμπεριφορα.

Νατασ ατι καλο τρως;;;;

Θου μη μασας..μπορει να τρως πολυ και να μην παρεις κιλα...χιχιχι..ασχετο αλλα και εγω στου ςμηνες σου τοσα ειχα παρει...4...και τελειωσα με 9...χιχιχ..αλαλ εγω δεν μπορουσα να αφω τιποτα..

ελα εσυ και η Νατασ αμη μηλατε..και 30 κιλα να παρετε...παλη κουκλαρες θα ειστε...

αν και δεντ ο βλεπω..η μεν Νατασσα ειναι σαν σβουρα αεικινητη ασχολειται με χιλια δυο...εσυ παλη με τοσες ωρες δουλεια ορθοστασια και τρεξημ..απορρω πως πηρες και αυτα τα 4!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...