Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ωρα 1:50 πμ

Η οδηγος του τρενου Βικυ και η βοηθος Μαρια-Ιωαννα σας ενημερωνει οτι το τρενο θα κανει στασεις σε οποια γωνια της γης μιλουν Ελληνικα, οπου υπαρχουν παιδακια και φουσκωμενες κοιλιτσες.....

σας ευχομαστε μια απολαυστικη διαδρομη....

στο μπαρ θα βρειτε γαλα και βιολογικα προιοντα

καθως και υπεροχο Freddo Cappuccino ....

ειμαστε στη διαθεση σας....!

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα!!

μεγεια το τρενο!!!!

Αφρο καλα να περασετε!!!

Εμεις ειμαστε καλυτερα..δεν εχει πυρετο και αυριο θα παει παιδικο.

ο βηχασ καλυτερα...τελοκα το αερολιν εκανε δουλεια.

Αντιβιωση μαλλον δεν θα παρουμε καθολου γιατι εχει και στοματιτιδα και την επιδεινονουν τα αντιβιοτικα...να πω τωρα παλη καλα..δεμ ξερω.

Ρε κοριτσια πως αντιμετωπιζετε η στοματιρτιδα..η παιδιατρος ειπε να κανει τον κυκλο της, ειναι ηδη σε φαση που ειναι ολα ασπρα και δεν θα βοηθησει καποια κρεμα...ξερετε τιποτα;;;

Σημερα θα αργισω να παω στο γραφειο γιατι εχω κατιδ ουλιεσ γραφειοκρατικες με τον αδελφο μου..θα με απολυσουν και θα ισυχασω.

Χτεση σηδερωσα οσα ρουχα ειχα...ΤΕΛΟΣ το βουνο....ευτυχως...τωρα πρεπει να το τακτοποιησω πρωτου ο μικρος εξτασιασμενοσ απο τα καλοδηπλωμενα ρουχα τα πεταξει ολα κατω

Φιλακια πολλα..θα ξαναμπω αργοτερα

Δημοσίευση

Καλημέρα,

επιβιβάζομαι κι εγώ και θέλω επειγόντως freddo cappuccino :P:P:P:P

Χρύσα δεν ξέρω τίποτα για την στοματίτιδα, δεν μου έχει τύχει

μακάρι να του περάσει γρήγορα ;)

Γωγώ υπέροχα τα νέα σας, να έχει μια υπέροχη εγκυμοσύνη :)

Λένα περαστικά στον Τόλη, ελπίζω να μην χρειαστεί η επέμβαση

Αφροδίτη κάλό ταξίδι, καλά να περάσετε :)

Φεύγω κι εγώ για μια δημοπρασία θα τα πούμε μετά

Δημοσίευση

καλημερα!!!

επιβιβαστικα κι εγω!!

εμεις χθες πηγαμε παιδιατρο...ο σπυρος εχει υγρο στο αυτι απο μυξες,βγαινουν μαζι τα τελευταια 4 δοντια,και τα κακα νερο συνεχιζονται.

μας εδωσε ενα σιροπακι για 5 μερες και φυσικα το κλασικο...ορο στην μυτη!!

απο διαθεση ειναι καλα και απο φαγητο τρωει πολυ λιγο αλλα χθες στην γιαγια του τσακισε ενα πιατο σουπα...

οσον αφορα το αιμα που ειδα στο μαξιλαρι του μαλλον δεν ειναι απο την μυτη αλλα ο νεαρος δαγκωνει την γλωσσα του,ισως επειδη δεν εχει την πιπιλα τωρα πια να μασουλαει στον υπνο του,και απο εκει να ματωνει.

σημερα ξεκιναμε αγωνα να παρουμε παραπεπτικα για λογοθεραπεια και εργοθεραπεια και αν ολα πανε καλα ξεκιναμε συνεδριες τελος σεπτεμβρη,γνωρισαμε και τον νεο μας γιατρο....εκανε και φυσιοθεραπεια χωρις να κλαψει(παραξενο μετα απο ενα μηνα αποχης χιχι)

μπηκε μεσα στο ιατρειο,ελεγε ιανα(γιαννα η γιατρος του)και κατευθειαν πηγε μεσα στον χωρο που κανει τις ασκησεις....ουτε που τον ενοιαξε που ημουν εγω...σαν να αρχιζει να ξεκολλαει απο εμενα μου φαινεται!!!!

χρυσα μου περαστικα!!!! το αερολιν κανει θαυματα!!! εμεις εχουμε οοοολα τα σπρει στο ντουλαπι μας

ειναι και αυτα τα δοντια απαπαπαπα τα τρελαινουν τα παιδακια μας...εμενα πηγε 26 μηνων και ακομη βγαζει αλλα ευτυχως τελειωνουν!!!!

Δημοσίευση

ααααααααααααα τα νεα δεν σας τα ειπα!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΓΙΝΩ ΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

η νυφη μου ειναι εγκυος 3.5 μηνων και χθες μου το ειπαν!!!

λογω καποιων μικρων προβληματων ειναι με αδεια στο σπιτι

λεω να της πω να γραφτει στο μαμυ γιατι εχει πολλες αποριες!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα, μια στάση εδώ!!!! και εγώ ένα freddo παρακαλώ!!!! :)

περαστικά σας μικρά και μεγάλα παιδάκια!!!!

Αναστασία τι σας είπε ο φυσιοθ. για το μπουσούλημα τελικά? πώς θα το μειώσει? ή σταματήσει?

Λένα η αδελφή μου έχει κήλη στη μέση και ο γιατρός της είπε να αποφύγει την επέμβαση όσο μπορεί!!! ακόμη και επέμβαση να κάνει κάποια στιγμή στο μέλλον θα επανεμφανιστεί!!

Η μικρή χθες έπεσε και χτύπησε το κεφαλάκι της αλλά δεν ξέρω πού γιατί δεν ήμουν μπροστά, μου έδειξε πίσω χαμηλά.....κλάμα η κυρία, την είχα στην αγκαλιά μου αρκετή ώρα, κουράστικα και την άφησα στην κούνια της, εκεί έγινε χαμός....άρχισε να κλαίει και δεν σταματούσε με τίποτα.....ωστόσο χθες μου έδινε όλο φιλάκια, δεν ξέρω και εγώ πόσα!!! :woohoo: και αν δώσεις στο ένα μάγουλο πρέπει ωποσδήποτε να δώσει και στο άλλο!!!!

Ο Λουκάς έκανε εμβόλιο χθες στο αριστερό μπράτσο και το βράδυ του πονούσε το αριστερό αυτάκι!!!! :ohmy: , πήρε τελικά παυσίπονο και έτσι κοιμήθηκε!!!!

πίνω καφεδάκι, έφτασε γρήγορα ο freddo!!! :woohoo: ....

πάω να ξυπνήσω τα παιδιά.....

βρέχει έξω (και αυτό μου την δίνει!) και έχουμε 11 βαθμούς......χθες λιακάδα και 26 βαθμούς!!!!

Δημοσίευση

καλημερα argi!!!!

για το μπουσουλιτο μου ειπε οτι θα το σταματησει μονος του καποια στιγμη αλλα εμεις πρεπει να επιμενουμε στο να περπαταει ασχετα αν εκεινος διαμαρτυρεται....

οσο μπορω να ειναι ορθιος και οταν περπαταει και κανει τα πατουσακια του σαν μπαλαρινα(αυτο ειναι και το προβλημα μας)να του λεω 'πατα καλα τα ποδαρακια σου' μεχρι να το συνηθησει.

κοριτσια τα εχω παρει αγρια ειμαι απο τις 8:30 μεχρι τωρα που γραφω με ενα τηλεφωνο κολλημενο πανω μου να παιρνω για να κλεισω το ραντεβου του μικρου και με εχουν στην αναμονη....ετσι σκευτομαι να παω αθηνα απο εκει να το κλεισω....τι να κανω??? λετε να παω???

Δημοσίευση

πήγαινε αν δεν έχεις και κάτι άλλο να κάνεις, δες το σαν βολτίτσα......μήπως με την αναμονή πληρώνεις χρήματα? για αυτό σε έχουν?

ρίχνει μια βροχή !!!!...ευτυχώς ήρθαμε μέσα εγκαίρως!!!!

Αφρο καλό ταξίδι και καλά να περάσεις στα ΤΡίκαλα!!

Δημοσίευση

μπα ανοιξε ? μια σταση το καραβι (αυτο δεν ειναι τρενο ,χοβερκραφτ ειναι!!) στονησι παρακαλώ...και οποια μπορει να στειλει ενα φρεντο απο τα Σταρμπακς γτ με επιασε στερητικο συνδρομο....επισης κερναω τουρτιτσα..μονο κερακια δεν εσβησα.... :(

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Καλορίζικο το τρενάκι σας! Μπήκα για να δώ αν προσαρμοστήκατε εύκολα στο καινούργιο φόρουμ. Τί λέει σας άρεσε; ;) Τουλάχιστον θα ξεχάσουμε τα ατελείωτα κολλήματα..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κούκλες! Καλορίζικο το τρενάκι σας. Μπήκα για να δώ άν προσαρμοστήκατε στο καινούργιο φορουμάκι μας. Απ 'ότι βλεπω πάντως μια χαρά τα πάτε. :lol:

Δημοσίευση

Επιτέλους!!!!!!!!!!!

Περίεργο είναι ε;;;;;;;;;;;;;

Αφού είναι για καλό χαλάλι.......

Θα το συνηθίσουμε!!!!

Γιώτα Χρόνια πολλά και από δω!!!!!!!

Η τούρτα τί γεύση είναι;;;;;;;;;;;;;;;

Στείλε κανα κομμάτι κατά δω με το δελφίνι....

Δημοσίευση

νατασσα δε νμου λες την υπεροιχη τουρτα της αναστασιας εσυ την εκανες?ή η αναστασια μονη της?λη ειναι αγοραστη??? την ειδα και ηθελα να την ρωτησω αλλα ολο ξεχναω! πολυ μου αρεσε!

καλα εισαι? το νινι???? η κοπελα???(γιατι μωρο δεν ειναι με τετοια γλωσσα!!!! :lol::lol::lol: )

χρονια πολλα και επο εδω γιωταααααα!!!!!!!!!! πριν ρε συ που μιλουσαμε ο μικρος με σηκωνε και δεν με αφηνε να κατσω :oops::oops: γιαυτο εφυγα!! πηρα ομως την τουρτα!!!! :P:P:P

αυτο το καινουργιο ρε κοριτσια..μολις καθομαστε ερχεται και μας σηκωνει.πτωμα εγινα σημερα ολη μερα ορθια..ουτε πωλητρια να ημουνα!!!!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

τα κατάφερα να συνδεθω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

καλοριζικο κ το νεο μας φορουμ κ το τρενακι!

όντως,λιγο περιεργα ειναι,αλλα θα το συνηθισουμε!

Χρυσα περαστικουλια σας!

Γιωτα χρονια πολλα κ απο εδω!

βενετια,νατασα,νατασουλα,αφρο,αργυρουλα,βικυ,γωγουλα,σε ολες οσες ξεχνω :roll: ,τα φιλια μου!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

VENI η Αναστασία την έκανε με τα χεράκια της! Εγώ ανέλαβα την τεχνική υποστήριξη.... :D:D:D

(Χρώματα κλπ).

Το νινί καλά είναι! Μεγαλώνει!!!! Εγώ επίσης μεγαλώνω και έχω ξεπατωθεί στο περπάτημα!! Αύριο λέω να πάω και για κολύμπιστο κολυμβητήριο. Η Ειρήνη δεν παλεύεται με τίποτα όμως!!!! Ζω στιγμές απείρου κάλους!!! Τί ακούν τα αυτάκια μου μανούλα μου....

Ήθελα να σε ρωτήσω ρε συ...Σε ποιον αλλεργιολόγο πήγατε; Είσαι ευχαριστημένη; Η διατρόφη του Φίλιππου πως είναι;;;

Δημοσίευση

Πολύ περίεργο μου φαίνεται :o:shock: και μου αρέσουν πολύ οι νέες φατσούλες :roll::roll::roll:

Γιώτα Χρόνια Πολλά, πολύχρονη ότι επιθυμείς :)

Ελπίζω αύριο να λειτουργεί κανονικά και να μπορέσουμε να μιλήσουμε ;)

Δημοσίευση

νατασσα πες της πως ειναι τελεια!!! μπραβο της!!!! και εγω διοροφη θα κανω φετος..δεν μου λες θελει καποιο στηριγμα ή ετσι απλα μπαινει πανω ο δευτερος οροφος??

σε αλλεργιολογο πηγα στου ιπποκρατειου μια πολυ καλη γυναικα αν θες να βρω ονομα να σου πω.

κοψαμε τωρα και τα ιχνη και τα κατσικισια και θα δουμε σε ενα μηνα. παντως αυτη η αλλεργιολογος μου ειπε να συνεχισω 3 μηνες..θα παω στην παιδιατρο που παω(και πουτον παρακολουθει) κια θα δουμε. αλλα πολυ δεσμευση ρε συ..φτιαχνω τωρα καροτοκεικ,καροτομπισκοτα να του δινω γιατι δεν θελω να του δινω και καθε μερα κρεμα..ρε υσ οση κρεμα απο αυτες δεν εφαγε μωρο την εφαγε τωρα.. :oops: αι στο καλο δηλαδη!!!!! :lol::lol::lol: τζαμπα κοπο εκανα παλια??? :lol::lol::lol:

καλε τι κολυμβητηριο θα πας???????? δεν κουραζεσαι ποτε???????????

η μικρη φανταζομαι!!! και ο φιλιππακος ειπε προχθες απου(αλεπου) και μπαμπη(τον απεναντι) μα τι πλακα!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Βενη υποσχεθηκεσ συνταγη για καροτο κεικ....περιμενω πμ...χειμωνας ερχετε..κατι πρεπει να τρωει ο μικρος για πρωινο...

Ρε κοριτσια ερωτηση...ποια ειναι η σχετικα καταλληλη ηληκια για απογαλακτισμο..θα αρχισω αναζητησεις στο νετ γιατι ο μικρος δεν θελει κανενα απολυτως γαλα να πινει..

δεν ειμαι ανθρωπος ποπυ θα τον πιεσω...γιατι και εμενα ποτε δε με πιεσα να πιω γαλα...οποτε εαν και οταν αποθηλασει- ωραιο ανεκδοτο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: - θα απογαλακτησει κιόλασ

Ειναι βεβεια μικρος ακομα..αλλα θα ηθελα πληροφοριες οποια ξερει

Δημοσίευση

χρυσα δεν ξερω γιαυτο που ρωτας αλλα ειχα γνωρισει μια κοπελα στο παρκο που θηλασε και τα δυο με 2 χρονων και μετα δεν τους εδωσε κανενα αλλο γαλα..ητανε κατα..κατι ελεγε πως δνε κανει καλο αλλα δεν επεκταθηκαμε και μετα δεν την ξαναειδα..

την συνταγη την εχω πει στη νμαργαριτα θα την δειτε μαλλον απο εκει αλλα εχω και μια για καροτοκουλουρακια σημερα την εκανα τελεια εινα και αυτη!!

400γρ αλευρι

100γρ αλευρι καλαμποκιου

1/2 κ.γ αλατι

4 καροτα τριμμενα

200μλ ελαιολαδο

100μλ νερο

τα κανεις ζυμαρι ξεκουραζεται για 20λεπτα και μετα πλαθεις στριγγυλα κουλουρακια ψηνειθς στους 175 για 15λ λεει αλλα αεγω τα εψησα 30λ στον αερα!

Δημοσίευση

Ωραια..την συνταγη της εσωσα..θα φτιαξω ΣΚ να δοκιμασω.....

Κοιτα ουτε εργω συμπαθω το γαλα..εχω δυσανεξια στη λακτοζη..μετα εχω μια τρελη φιλη που εκανε την αρχη και ξεκινησα να διαβαζω πολυ..

σε καποια φαση ειχα διαβασει τοσα πολλα....που αποφασησα να κοψω το διαβασμα!!!!

Δεν θελλω να τον πιεζω καθολου οσο θηλαζει...

Επειδη ομως δεν ξερω για ποσο ακομα θα θηλαζουμε, ουτε ποτε θα αποφασισει ο Χριστοφορος εκτος απο λαδερα και φρουτα να φαει και κανενα αλλο φαη για ισορροπιμενη διατροφη...ειδομεν

Αραγε 1 γιαουρτι την ημερα φτανει για ασβεστιο...δε μηλαω τωρα που θηλαζει αλλα για πιο μετα οταν θα αποθηλασει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...