Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

παταω σε ενα τικερ να με βγλαει τη διευθυνση κ τιποτα..

εχετε καμια να μπω?????????

επισης..στη αρχη οταν δε λειτουργουσε το φορουμ

ειδα κατι για ψηφους..

κ μπηκα στο πειρασμο κ ψηφισα τη αδερφη μου τη λαλα τη νατασα

κ παταω το πρωτο αστερι..

κ μετα καταάβα οτι το πρωτο αστερι δηλωνει χαλια :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

σορυ δε το θελααααααααααα

κ γιαυτο δε ψηφισα καμια αλλη..δε ασχολουμε.. :twisted:

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

θελω να βαλω κι εγω τα τικερακια μου παλι και βαριεμαι να ψαχνω!!!!!! :oops:

θουλη,αν βρεις τον τροπο ενημερωσε!!!!!!! :P

φιλια σε ολες!!!!!!παω να κανω δουλειες οσο κοιμαται η ανταρτισσα!!!!!! :shock: 3 φορες ξυπνησε χτες.... :?

Δημοσίευση

καλησπερα! σημερα εμαθα πως μια φιλη μου ειναι εγκυος και χαρηκα πολυ!!!! :)

τι κανετε?

τωρα μπηκα δεν μπορεσα να διαβασω και πολλα, ειμαι κουρασμενη θα παω για υπνο μαλλον...

τον μικρο τον ειδα 9 το βραδυ και δεν ηθελε να κοιμηθει για να παιξουμε..και φαινοτανε κουρασμενο το πουλακι μου.. εχει αρχισει και τρωει καλα αλλα εκοψε το γαλα πινει πολυ λιγο και την νυχτα :cry:

ξυπανει ακομα για φαι ειναι δυαντον?? καλα που σηκωνεται ο κωστας γιατι εγω δεν τον ακουω..πλεον! :oops::oops:

λενα τι εγινε με την μεταθεση? κανενα νεο?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!

Θουλη εγω εβαλα το τικερακι απο το www.lillypie.com

Βενετια μου, οχι μεταθεση!! θαθελα!!χαχαχαχα!!! αποσπαση!! Μεχρι παρασκευη βραδυ ειπαν θα ενημερωθουμε... αντε να δουμε..

τι κανει ο φιλιππακος?

κ μενα σηκωνεται ρεσυ για γαλα.. κοιμαται κατα τις 10.30 ξυπναει μια φορα γιατι δε μπορει να βρει την πιπιλα και μετα κατα τις 6.30-7 του δινω γαλα και ξανακοιμαται.. οριστικα ξυπναει πλεον 10!

βασικα νομιζω οτι τους εχει γινει πλεον συνηθεια περισσοτερο, οχι οτι πεινανε..

αφου σηκωνεται ο αντρας σου.. παλι καλα!

ποντικακι να σου ζησει το νινακι!!!

νατασουλα θα περασει μωρε.. αχ αυτο το τελειο μουτρακι θα εχει μελανιτσα?? :o η κουκλαρα μου!!!

ρεσυ ειδα την ελενα στον υπνο μου τις προαλλες, ειδα οτι μιλουσε κανονικα!!!

πω πω ολο στον υπνο μου σας βλεπω, με στοιχειωνετε!!!!

καλο βραδυ κοριτσαρες!!!! φιλακια στα κουκλακια σας!! :x:x

Δημοσίευση

Γέννησε το ποντικομαράκι;;; Όντως περνάνε οι μέρες και εγώ χαμπάρι! Να της ζήσει και να είναι πάντα μια χαρούμενη οικογένεια!

Κορίτσια αύριο θα φτιάξω τα κουρτινόξυλα! Σαν τον Ταρζαν θα κρεμαστώ και θα τρυπήσω τους τοίχους! 5εκ ακόμα ήθελα και δεν θα είχα πρόβλημα. Ή εγώ είμαι πολύ κοντή ή η σκάλα! :shock:

Δημοσίευση

λοιπον αυτο που ζω απο την πεμπτη ειναι..τι να πω!!

την πεμπτη γυρνωντας απο την βολτα με την λενα βρεθηκα μπροστα σε συλληψη..ακνονικη ομως!!

3 τζιπακια αστυνομιας οι αστυνομικοι με οπλα, χειροπεδες στο πατωμα ψαξιμο αυτοκινητου...μιλαμε τα ειδα ολα!!!

την παρασκευη το βραδυ 12.30 βγηκα να μαζεψω ρουχα πριν τον υπνο και βρεθηκα να καταγγελω κλεφτη που ανεβαινε σε ανωγειο!!!!!!!!!!!!! μεχρι να ερθει η αστυνομια(οχι οτι αργησε) αυτος εφυγε τελικα γιατι ειδε κοσμο μεσα και πιο πριν του ειχα φωναξει εεεεεεπ χωρις να με δει βεβαια!!!

τελικα οι ανθρωποι μεσα κοιμοντουσαν και οι αστυνομικοι τους ξυπνησαν για εξακριβωση!!!!!!!

τυχεροι ητανε!!! αλλα ειδα ολοκληρη επιχειρηση μπουκαρισματος!!!

τωρα κυκλοφορουν ζηταδες με ανοιχτα στο φουλ τα cb και κατι ψαχνουνε!!!! μιλαμε καμια 5-6 μηχανες και ενα περιπολικο...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΘΕΕ ΜΟΥ??????? ΜΑ ΠΟΥ ΖΩ????????

στο κεντρο σχεδον της θεσσαλονικης!!!! ειναι δυνατον???????? :o:o:o:o:o:o

Δημοσίευση

α! χρυσα μην ξαναβαλες τετοια σαιτ!!!!! εχω γεμισει ενα καλαθι ΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! και θελω να τα παρω αλλα δεν προκειται!!!!!!!! λοιπν σαν συντοσιστρια πρεπει να τα αφαιρεσεις!!!!!! ειναι θεμα ψυχικης υγεις των μελων του φορουμ!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λενα μια χαρα ειμαστε κατα τα αλλα!!

νατασσουλα περστικα το κοριτσακι μας μωρε!!!!!!

ποντικομαρακι να σας ζησει!!!!!!

καλε αθηνα μην κρεμιεσαι με την κοιλια την τεραστια!!!!! δεν εχεις τωρα καλο κεντρο βαρους!! αντε προσεχε!

Δημοσίευση

Χαχα Βενι!!! Όντως τα 5εκ αντί να τα πάρω σε ύψος τα έχω πάρει σε περιφέρεια (και όχι μόνο 5εκ), σε πλάτος και σε μήκος! Αν κρεμαστώ από το κουρτινόξυλο, θα βρεθώ στην αποθήκη! Δεν θα αντέξει το βάρος μου και θα κάνω τρύπα στο πάτωμα!!!

Διαβάζω τα ελληνικά δρώμενα και πραγματικά μόνο δυσάρεστες καταστάσεις και εγκληματικότητα βλέπω. Κάτι καλό; Κάποιο κίνητρο για να γυρίσουν οι ξενιτεμένοι;;; Τίποτα; Μόνο ο ήλιος και η θάλασσα θα αποτελούν λόγους επιστροφής; Είναι όμως αυτά αρκετά;

Σας καληνυχτίζω και πάω να δω όνειρα-εφιάλτες. Αυτή η εγκυμοσύνη με έχει τρελάνει στα άσχημα όνειρα. Που είναι οι εποχές (2η εγκυμοσύνη) που έβλεπα τσόντες στον ύπνο μου;

Δημοσίευση

καλημεραααααααααα

παλι πρωινη και παλι μονη μου στο τρενακι :(:( σηκωθηκα εδωσα το γαλα του σπυρου που απο 250 ηπιε 200μλ :roll::(:roll:

ετοιμαζω το φαγητο του τωρα γιατι στις 9:30 εχουμε φυσιοθεραπεια

το καλο ειναι οτι πινω με ησυχια το καφεδακι μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γωγουλα χρονια πολλα κοπελα μου να εισαι πολυχρονη και με το καλο το νινακι σου [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]

Δημοσίευση

Καλημέρα,...

Καλημέρα Γιώτα, Αναστασία......η δικιά μου πίνει ένα ποτήρι την ημέρα μόνο δεν ξέρω σε ml πόσα είναι!!! μην ανησυχείς αφού τρώει και άλλα γαλακτοκομικά!....

Αθηνά :lol::lol::lol::lol::lol: για τα όνειρα της 2ης γελώ!!!!!

Νατασσούλα καλωσήρθες στο κλαμπ των 2ων ατίθασων παιδιών και μάλιστα κοριτσιών!!! :shock:

έτσι και η δικιά μας, χθες μου χάλασε το sunflower (δεν ξέρω πώς λέγεται στα ελληνικά! :o )....το είχα φυτέψει και περιμέναμε να βγάλει λουλούδι, αυτό μεγάλωσε πάααααααρα πολύ και τελικά το Σάββατο έβγαλε ένα ωραίο και 6 άλλα ακολουθούσαν!!!! το τράβηξε η κόρη και έσπασε τον κορμό!!! :cry: πολύ στενοχωρήθηκα..έβγαλα και φωτό....την έβαλα γρήγορα μέσα....μετά ενοχλούσε τον Λουκά που έτρωγε.....γενικά πρέπει να τρέχεις από πίσω της αλλιώς η ζημιά είναι δεδομένη!!!!

πάω να τους ξυπνήσω τώρα!!!

Δημοσίευση

Γωγώ Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσεις, ό,τι επιθυμείς....μια καλή εγκυμοσύνη και μια ακόμη καλύτερη γέννα σου εύχομαι....να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου....υγιής και ευτυχισμένη με ένα χαμόγελο στα χείλη να είσαι! [smilie=occasion13.gif] και μερικα ομορφα λουλουδια απο τον κηπο μας!!! @};-@};-@};-@};-@};-

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Γωγω Χρονια πολλα...οτι επιθυμεις, να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να υποδεχτεις το δευτερο κουκλακι σου!!!!

Μολις ηρθα γραφειο

ο μικρος ουρλιαζε οταν τον αφισα, με επαιρνε αγκαλλια και δεν ηθελε να παει..θα προσαρμωστει που θα παει

Παω να κανω καφε

αλλιως δεν θα αποδοσω ουτε σημερα

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέραααααααααααααααααααααααααα....Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.....

Κλείνω τα 26, πάω στα 27, αλλά πολύ χαίρομαι...Παρόλο που σιγά σιγά πλησιάζω τα τριάντα.... :?:?:?:? Ο άντρας μου με λέει γριά, εγώ του λέω ότι είμαι ακόμα πιπίνι και ο κύριος μου απαντά ότι πιπίνι ήμουν όταν με γνώρισε που ήμουν 21.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Του λές τίποτα;;;;Πήγαμε το πρωί, πήρα γλυκά να φέρω στη δουλειά και τούρτα για να κόψουμε το βράδυ.....

Η Ιωάννα μου επειδή δεν μπορεί ακόμα να πει ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, μου είπε το πρωί ΠΟΑΑΑΑΑ.... :lol::lol::lol::lol::lol: Αλλά δε με νοιάζει, μου άρεσε ακόμα κι αυτό το ΠΟΑΑΑΑ.... :P:P:P:P

Παναγιώτα η γιατρός λέγεται ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΔΡΟΓΚΑΡΗ, είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου και υπεύθυνη για μεταβολικά νοσήματα στο Παίδων....Το ιατρείο της είναι στην Αγ. Παρασκευή και το τηλ είναι 2106006680.

Πάρε τηλ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και παρακάλεσε για ένα ραντεβού σύντομα....

Argi ευχαριστώ για τα λουλούδια...Νομίζω ότι η Ρεβέκα για μενα το έκοψε.... :lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερουδιαααααααααααααα

τι κανετε?

εμενα κοιμηθηκε σερι απο 10 μεχρι 8...τελειαααααααααα

αλα τον καημενο τον πηγα παιδικο..

με το που βλεπει το κτιριο παταει κλαματα..καθε φορα ετσι κανει :(:(:(:(:(

κ σημερα δε πηγαινε με τιποτα μεσα..γαντζωθηκε πανω μου :((:((:((:((

γωγωκ αμου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΓΕΝΝΑ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ =((=((=((=((

κανα νεο απο βικυ εχουμε?

σες κ μενα παει 2 χρονια παιδικο κ ακομα δε θελει να παει..

περιμενω πως κ πως να σταματησω απο δουλεια να τον εχω...

βενι μου τι ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ?

τελειααααααααααααααα

καλε ειδες το κλεφτη? :shock::shock::shock:

αθηνα ποσα δωματια εχεις?καινουριο παιδικο κανεις?

αναστασια πως τα παει με τη φυσιοθεραπειες?

γιωτα η μικρη καλα τα παει παιδικο??

παναγιωτα ποτε πας γιατρο???????????

εγω δευτεραααα :D:D:D

αργι βρηκα πως εισαι on line :ymapplause: μα πως το βρηκες?

Δημοσίευση

Βενη ασε...εγω τα ειχα ξετιναξει..και ακομα τα ξετιναζω και αυτα και την laredoute...συνιθως οταν παω για ψωνια δνε ψωνιζω πολλα...γιατι το ενα μου μοιριζει το αλλο μου ξινιζει..αλλα γαι παραγγελιες ειμαι μανουλα..

που να ξεκουνιθω με την ψυχη στο στομα..ενω απο τον υπολογιστη...

χαλβαδιαζω..και νε τελιακ ισως να μην παρω και τιποτα

Αρτζ τελικα θα παρουμε και εμεις μπουφαν, του κανει για φετος μονο ενα χειμωνιατικο απο αυτα που εχει, τα αλλα ειναι για του χρονου.

Ασε θου σημερα το καημενο ειχε κολλησει πανω μου και σπαραζε στο κλαμα..τον λοιπιθηκα..δεν παει και 3 να φυγω να παω να τον παρω

Εγω για σημερα καφε δεν μπορω..αλλα αμα σας βολευει την Πεμπτη στις 5 εκει στον παιδοτοπο που πηγαμε με την Γιωτα στον Ευοσμο..εκει που ο Φιλιπακος της Βενης εκανε σκανταλιεσ...χιχιχι..μεσα ειμαι

Θου 10-8..ουαου...ζω για την ημερα που θα κανει το ιδιο ο Τζεφ!!!!

Δημοσίευση

ναι Γωγώ για σένα μάλλον το έκοψε!!!

καλά εγώ στα μάτια του άντρα σου θα είμαι ΤΟ πουρό!!!!!

Θούλη προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι καλό να σταματά και να αρχίζει ξανά τον παιδικό ένα παιδί...γιατί πάνω που συνηθίζει...σταμάτα και άντε πάλι από την αρχή!!!....γιατί να τον σταματήσεις όταν θα σταματήσεις και εσύ? μήπως δεν του αρέσει αυτός ο σταθμός? τα παιδιά? το περιβάλλον? μήπως δεν του φαίρονται καλά? :o [smilie=dontknow.gif]

τι κάνει η μικρή!: βάζει τα χέρια της πίσω στον πωπό της και κατεβάζει την πάνα και αν κάνει κακά, βάζει τα χέρια της πίσω και μου τα δείχνει!!!! ....βγάζει και τα χέρια από την ζώνη ασφαλείας του καθίσματός της στο αυτοκίνητο και ουσιαστικά είναι χωρίς προστασία!!! έχω κατέβει δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές για να την ξαναδέσω!!! απαπαπαπα αυτό το παιδί!!! τώρα παίζει κιθάρα!!!

περιμένω και κάποιον για να μετρήσει πόσο καταναλώσαμε νερό, ρεύμα και φυσ. αέριο...ακόμη να έρθει μας έκλεισε μέσα...είπε μεταξύ 10.00-12.00 και μάλλον στο τέλος θα έρθει!!! :evil:

ας κάνω ένα καφεδάκι να πιώ! ~o)

Δημοσίευση

αργι οταν σταματησω θα τον σταματησω..η θα τον παω στο δημοτικο σταθμο..

εκει δε συνεχιζει..

εγω δε θα πληρωνομια οποτε λεφτα για σταθμο δε υπαρχουν..

κ με νεογεννητο μωρο δε ξερω αν το στειλω τον πρωτο καιρο..

αναλογα πως θα πει ο χειμωνας μας..

το ξερω οτι δε κανει σταματα ξεκινα αλλα κ αλλιως δε γινετε.. :(

Δημοσίευση

ΓΩΓΟΥΛΑ χρονια πολλα πολλα γλυκια μου!!!!Ολα τα καλα του κοσμου σου ευχομαι κοριτσαρα μου!!!!

Καλε νηστεια σημερα.Α παπα !!!Τουρτες ακουω!!!! :@):@) Αλλα εμεις οι εγκυες συγχωρουμαστε εεεεεεεεε;;;;; [smilie=angel5.gif][smilie=angel5.gif]

Αργυρουλα μηπως λεγεται ηλιανθος;;;;

Λοιπον χθες μιλησα με Αφρο.Εχετε χαιρετισματα και φιλακια.Καλα περναει απλως πηξανε λιγο στη βροχη!!!!

Ρε Αθηνα τσόντες!!!Αααα κολαστηκα χρονιαρα μερα!!!Χα χα!!!!

Βενι τι ειναι αυτα καλε ;;;Προσεχε ρε συ παντως.Εγω ειμαι πολυ χεσμεντεν. [smilie=pottytrain5.gif]

Δημοσίευση

Καλημέρα, μόλις επέστρεψα στο γραφείο, πήγα Καβάλα το πρωϊ για μια δημοπρασία αλλά πολύ ταλαιπωρία τελικά 330χλμ έκανα :roll::roll:

Η Έλενα ξύπνησε 2 φορές το βράδυ κι έχει αρχίσει να πιπιλάει πάλι πολύ ώρα για να την πάρει ο ύπνος, πότε θα βγούν αυτοί οι άτιμοι οι κυνόδοντες να ξανακοιμηθούμε σερί μου λέτε?????????????

Γωγώ να σου ευχηθώ και επίσημα σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Να περάσετε υπέροχα :ymparty:

Βενετία η φωτογραφία είναι καταπληκτική!!!!!!!!

Μάρθα την υπόλοιπη μέρα στον παιδικό πως είναι τι σου λένε?

Μήπως δεν περνάει καλά???????

Χρύσα για τον Χριστόφορο είναι νωρίς ακόμα θα συνηθίσει σιγά σιγά ;)

Την Πέμπτη δεν μπορώ για καφέ έχω γυναικολόγο :(

Λενάκι θα πιούμε εμείς σήμερα καφέ?

Σου γίναμε εμμονή μου φαίνεται όλο στο ύπνο σου μας βλέπεις.........

Αργυρώ ταλιπμάν μας βγήκαν τα κορίτσια X(

Παναγιώτα, Αναστασία, Γιώτα, Νατάσα, Εύα :x:x:x:x:x:x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...