Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δεν εχω ιδεα!! πρωτη φορα το ακουω!!!!

δε θελω τιποτα απο αυτα θελω να παω σε σχολειοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

τωρα που λετε για μαρσιππο εγω ειχα της bjornκαι ημουν παααααααρα πολυ ευχαριστημενη!!!

παναγιωτα πιο μικρη φωτογραφια δεν ειχες να βαλεις?? :lol:

Δημοσίευση

Γκρρρρρ!!!Με τουτα και με κεινα εχω ξεχασει τη δουλεια μου!!!(εννοω να μικραινω αρχεια) :evil::evil::evil::evil:

Μωρη τρελη τα δημοτικα εκει δεν εχουν φυλαξη;;; :o:o:o

Μετα τις 2 δεν κραταει καποιος τα παιδακια για να τα απασχολησει μεχρι και τις 4;;;

Λες μονο στην Αθηνα να ειναι ετσι. :?

Δημοσίευση

Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!

Έκανα όλα όσα μου είπατε και πάλι δεν μου τα εμφανίζει :evil::evil::evil:

Λένα εύχομαι να έχεις σποράκι στην κοιλίτσα σου και να μην χρειαστεί να

ασχολείσαι με του που και αν θα πάς ;)

Δημοσίευση

Αθηνούλα μου είσαι αστέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μου έδωσες τη λύση!!!!!!!!Με το που απενεργοποίησα τα τρία κουτάκια εμφανίστηκε!!!!!!!!!!Σε ευχαριστώ!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Επίσης έχω να σου πω ότι είσαι κουκλάρααααααααααααα.....Τι ώραία κοιλίτσααααααααααα.....Θέλω κι εγώ..... :oops::oops::oops::oops:

Νατασάκι μην βγάλεις ούτε url ούτε τίποτα...Βάλε απλώς τις διευθύνσεις του bbcode στην υπογραφή σου και κάνε απενργοποίηση στα τρία κουτάκια από κάτω...Βγάλε το τικ δηλαδή...Κατάλαβες;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Καλή σχολική χρονιά στο Μιχαλάκη...

Αχ κορίτσια σήμερα το πρωί άκουγα τον αγιασμό από το σχολείο που είναι δίπλα στο σπίτι μας και σκεφτόμουν πότε θα πάει η Ιωάννα μου πρώτη....Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα....Το κοριτσάκι μου... :P:P:P:P:P:P

Λένα τι εννοείς;;;;;;ότι η Ιωάννα μου είναι ατίθαση;;;;;; :evil::evil::evil: Γιατί το λες αυτο καλέ;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάρα μου 6/10 έχω αυχενική........Ανυπομονώ!!!!!!!!!Δε φαντάζεσαι!!!!!! :oops::oops::oops:

Την άλλη Δευτέρα έχω γιατρό....Να δω πάλι το φασόλι μου.... :lol::lol:

Χρύσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα φιλάκια ρε σουργελάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παναγιώτα φαντάσου ούτε το όνομα δεν θυμάμαι.... :oops::oops::oops::roll::roll::roll:

Επίσης, χθες που σου είπα για τα φαγητά μου επανέλαβες περιληπτικά το μενού........Κρέας εμείς τρώμε μια φορά την εβδομάδα(μια μεσημέρι-μια βράδυ)......Και τρώμε 3 φορές λαδερά (1,5 ημέρα ουσιαστικά), 2 όσπρια(1 μέρα)....

Γιουρτάκι παρτου ρε αυτά με τα φρούτα....Εγώ αν και δεν την είχα δώσει ποτέ, της άρεσε τρελά.... :P:P:P:P

Δημοσίευση

Λένα πολύ γέλσα με το σχόλιό σου για την φωτό της Παναγιώτας!!!! :lol::lol::lol:

εγώ πήγα με το μπουμπούκι να ρίξουμε μια ματιά για μπουφαν για εκείνη και κάτω από 50 ευρώ δεν υπάρχει!!! μου έκανε εντύπωση, νρήκα και ένα με 130 ευρώ!!! :shock:

τελικά δεν της αγόρασα τίποτα, μόνο στον Λουκά!!!

και πήγα και με το αυτοκίνητο, ευτυχώς κανείς δεν με σταμάτησε!!!! χεχεχε.....

Θούλη πίσω από την φωτό του Ντόντου στο προφίλ σου φαίνεται μια γαλάζια λωρίδα ή κορδέλα...αυτό σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένη!!!

Δημοσίευση

Αργυρούλα να κοιτάξεις το μπουφάν να είναι καλό. Είχα πάρει μια χρονιά με 40€ από τα ΒΕΝΕΤΤΟΝ και όλο αρρώσταινε η Ναταλία. Μόλις έδωσα κάτι παραπάνω και πήρα σοβαρά ρούχα, τα κρυολογήματα μειώθηκαν εως ελαχιστοποιήθηκαν. Όπως λέει ο δάσκαλος της Ναταλίας, "δεν υπάρχει κακός καιρός, μόνο ακατάλληλα ρούχα"!

Πέρισυ πήραμε μπουφάν 130€ και παπούτσια 100€ για τη Νατ. Άξιζαν τα χρήματα (τα πήραμε με έκπτωση προσωπικού λόγω του κουμπάρου, 30% φθηνότερα). Αν ήσουν εδώ θα πηγαίναμε την Τετάρτη για ψώνια που έχει πάλι 30% έκπτωση.... Μα πότε θα σε γνωρίσω από κοντά;;;;; ε;;;; ε;;;;; :roll:

Δημοσίευση

Μολις γυρησα...

Αρτζ θα συμφωνισω με την Αθηνα...

το καλο ρουχο αξιζει παντα τα λευτα του..ειναι ο λογος που χωρις καμια τυψη αλλα αντιθετα με πολλη χαρα δεχτικα ολα τα ρουχ απου μου εδοσε η κουμπαρα μου.

Οχι γιατι ειναι επωνυμα- και τα περισσοτερα υπερβολικα επωνυμα για μενα και πανακριβα- αλλα γιατι ηταν σε αριστη κατασταση και φυσικα πολυ καλα ποιοτητα.

Ρουχα ομως οχι εσωρουχα.

Και ειναι ενας ακομα λογος για τον οποιο ψωνιζω καλα ποιοτητα ρουχα για τον μικρο.

Δεν παιρνω ακριβα ακριβως, περισσοτερο ψαχνω για προσφορες και εμεταλλευομαι εκπτωσεις για να παρω κατι καλο.

Η μητερα μου ηταν ετσι, οσο ειμασταν παιδια ειχαμε ενα ζευγαρη παπουτισισ και ενα μπουφαν μια φορμα και ενα τζιν για το σχολειο, ηταν ομως καλα ρουχα..παντα ελεγε πως δεν ειναι αρκετα πλουσια για να μας αγοραζει φτηνα πραγματα και μας αγριοκοιταζε να τα προσεχουμε .

Ετσι εκανα και με τον μικρο, φροντρησα να παρω περιση στις εκπτωσεις καποια πραγματα- ετυχως οχι παπουτσια- και θα βγαλοπυμεολο τον χειμωνα, επισης αλλαξα και καποια απο τα ρουχα που μας εκανα δωρο στη βαφτηση και στα γεννεθλεια με ιδια ακριβως αλλα μεγαλυτερα νουμερα.

Καποια απο εκεινα τα παντελοναι θα τα κοντινω τελικα, καποια που ειναι σχετικα ανετα στη μεση θα τα αφινω για την ανοιξη.

Ασχετο αλλα περασα απο τα Aldi, και πηρα στον μικρο μακριμανικο κορμακι απο βιολογικο βαμβακι με 3 ευρω και καλτσακια με 1 ευρω επισης απο βιολογικο βαμβακι, ειναι λεπτα αλλα ζεστα οτι πρεπει για τον χειμωνα, με ενα μακριμανικο κορμακι και τον υπνοσακο..θα κοιμαται μια χαρα το ζουζουνι μου

Δημοσίευση

130 ευρώ δεν θα δώσω για μπουφάν γιατί θα είναι για μία μόνο χρονιά την επόμενη δεν θα της κάνει, γιατί δεν ψωνίζω μεγαλύτερα νούμερα, επειδή δεν θέλω να φαίνεται και σαν φουστανέλα....για τον Λουκά να δώσω επειδή δεν μεγαλώνει και γρήγορα!!! :(

και σκεφτόμουν από το μπένετον να πάρω γιατί μου άρεσαν τα μπουφανάκια και πιάνουν και τον πωπό!!! είναι αντιανεμικά!!!....θα ξαναδώ!!!!

Δημοσίευση
Μα πότε θα σε γνωρίσω από κοντά;;;;; ε;;;; ε;;;;; :roll:

χαχαχα Αυτό λέω και εγώ...λέγαμε για τέλη Σεπ να έρθουμε και ο παιδίατρος μα έβαλε ραντεβού για την μικρή στις 24 για να δούμε τελικά!!!!

Δημοσίευση

Artz ψαξε καλητερα...μη παρεις μπενετον.

Δεν εχω τιποτα εναντιως τους απλα στα μπουφαν γιαμικρα παιδακια δεν ειναι και τοσο καλα.

Μας εχουνκανει δωρο 2 μπουφαν ττους και ενα μου εχει δοσει η κουμπαρα μου, αυτο που μου εδοσε η κουμπαρα μου μπορει να το φορεσει αμα θα βρεχει και θα εχει ηπιο κρυο..τα αλλα δυο δεν θα τα βαλλει ποτε.

Το ενα ειναι πουπουλενιο διπλης οψης, απιστευτα χοντρο και ζεστο... με ναυλον εξω, μονο αμα καποια φορα κανει παρα πολυ κρυο με χιονι μπορει να το βαλει, ειναι ακαταλληλο για χιονοδρομικο κεντρο η για εκδρομη επειδη θα μιαζει με το ανθρωπακι τςη μισελιν, το αλλο ειναι ανοιξιατικο..και παλη σηγα μη το φορεσει...

ΑΛΛΑ εχω καλοκαιρινα και ανοιξιατικα μπλουζακια μπενετον τα οποια ειναι πολυ καλα και σας ποιοτητα και σαν ραψιμο.

Επισης επειδη καποτε ασχολουμουν πολυ με επωνυμο ντισημο θα σου πω πως πμ ο οικος μπερμπερη μπορει να εχει πολυ ωραια πουκαμισα και παλτο και καμπαρντινες....αλλα τα παπουτσια τους δεν αξιζουν μια, ειναι πολυ σκληρα..οποτε αναλογα..καθε μαρκα εχει και το προιον της.

Ψαξε καλυτερα για τιμες, και κατι πιο καλο.Επισης υπαρχει ενα web site εχω ψωνισει απο αυτο ειναι και γερμανικο http://www.dress-for-less.com, ειχα παρει πολλα ρουχα και για μενα αλλα και για τον μικρο , επισης καλο..αλλα θελει ψαξιμο για καλες τιμες ειναι και το www.yoox.com.

Δημοσίευση

Μωρη τρεληηηηηηηηηη Λενααααααααααα τι νυχτοφυλακας καλεεεεεε;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Αααχχχ αν και σε λιγα χρονια δε θα μου φανει περιεργο αν μας προτεινουν κατι τετοιο. :x:x

Νατασουλα παρε BBcode oxi html!!!! :!::!:

Αργυρουλα γελα κυρια μου γελα καλη μου....Γελα κυρια μου γελα μαζι μου!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ρε γμτ με photobrush τη μικραινω .Θα χρησιμοποιησω αλλο προγραμμα. :mrgreen:

Γωγουλα thanks ακομη μια φορα.

Εχει τελειο καιρο για βολτα αλλα περιμενουμε τον ασφαλιστη.Πως βαριεμαι.... :-w:-w

Δημοσίευση

Παναγιώτα ακόμη γελάω με τη φωτο σου!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ντρέπεσαι καλέ και δε θες να δουμε τη φάτσα σου από πιο κοντά;;;;;;;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δε χρειάζεται να τις μικραίνουμε πια. Το πρόγραμμα τις φέρνεις κετευθείαν στα μέτρα του!!!!

Αχ σήμερα δεν είμαι στα καλά μου. Νιώθω πολύ πεσμένη και βαριά. Μάλλον μου βγήκε η κούραση από το Σαβ/κο. Δεν κοιμήθηκε και η Ειρήνη το μεσημέρι....

Αφήστε τα....

Φιλιά πολλά σε όλες!

Θα επανέλθω αφού την κοιμήσω.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε??? εμεις καλα ειμαστε...ο σπυρος εχει ξαπλωσει σε μια κουβερτα στο πατωμα και λεει 'πατατα..πατατααααααααααααα'

εχω λυθει στα γελια

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και μετα λεει ντουκακα ντουκακα τραγουδιστα

εγω μαγειρευω και σημερα δεν εφαγε καλα ο μικρος μου

το μεσημερι εφαγε το ψαρακι του αλλα το απογευμα λιγα πραγματα μιαμιση φετα σαλαμακι και μισο γιαουρτι :(:(:(

Δημοσίευση

Δεν το πιστεύω ότι επιτέλους τα κατάφερα και φαίνονται τα τικεράκια :ymapplause::ymapplause:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου :x:x:x:x:x:x:x

Πριν από λίγο η Έλενα έπεσε πάνω στο πόδι της κρεβατοκάμαρας και έκανε μια μελανιά στο μέτωπο τεράστια :(:(:(:( την πασάλειψα με βιτάμ κι ευτυχώς σταμάτησε γρήγορα το κλάμα, να δώ τώρα πως θα είναι το βράδυ μας

:roll::roll:

Να ευχηθώ στο ποντικομαράκι να της ζήσει το νινί και εύχομαι σύντομα να μάθουμε νέα της :D

Γωγούλα να σου ευχηθώ κι εσένα για αύριο γιατί θα είμαι εκτός Θεσ/νίκης για δουλειές του γραφείου χρόνια πολλά να χαίρεσαι την Ιωάννα και με το καλό να υποδεχτείς και το νέο νινί [smilie=love4.gif]

Χρύσα δεν είπες για αύριο μπορείς????????????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...